Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar.. kahvaltımızı yaptık size bir bakayım dedim..
ebrulim tebrikler güzwel kilo vermişin..

işlerim o kadar çok ki.. mutfağım dağ gibi.. sanki erkeklerin bekar evlerini andırıyor bulaşık komnusun.. onu toplayacağım bir de evi toplayıp gezmeye gideceğimmm gezmelere..
öpüyorum hepiniziiii

Günaydın kızlar
Kahvaltımı ettim. Az sonra şehir dışına çıkıcaz. Güneye gidiyoruz. Yarın döncez. Azıcık eşya hazırladım.
Ebrucum maşallah bşr kiloya yakın gitmiş. Belki de biz 1. Olduk değil mi
Hkmt aman nazar edersin... Mutluluğunuz bozulmasın canım...
Şükranımı kolay gelsin...
Nelson canım afiyet olsun kolay gelsin

sukran canim kolay gelsin ..
Bizimk de sabahn 6sinda uyaniyor.
Halimiz zorr walla.

sukran canim kolay gelsin ..
Bizimk de sabahn 6sinda uyaniyor.
Halimiz zorr walla.

Sağol canım. Çok zordayım ya galiba 5. ve 6. dişlerini çıkarıcak çok huysuz. Bütün gün bacağıma kene gibi yapışıyo. Hiç ayrılmıyo. Uyutamadım yine. Oyuncaklarını verdim ara öğün yapmaya çalışıyorum. Hiç bir iş yapamadım onun yüzünden daha. Kızım da anne ödevlerime yardım et diye ikidebir çağırıyo. Gerçekten zor ya işimiz.

Güzel bir uyku çekmişim valla çok tatlı geldi
Nelsonum,iyi gezmeler ccanım
Papatyam,saol canım inş. biz birinci olmuşuzdur.Herkes takımın verdiği rakamı hesaplayıp yazsın lütfennnnnnnnnnnnnnHayırlı yolculuklar
Şükranım,kıyamam sana ben 2 sabah 6 da kalktım pert oldum.sen bide 2 çocukla.Kolay gelsin fazla yorma kendini yvaş yavaş yaparsın.
Hkmtm ,iyi olmanıza sevindim canım.Bugün hava güzel tam gezmelik ama eşimde bende halsiz ve dinlenmek stiyoruz.Gerçi 9 gün dinlenicez

Nelsonum ve Papatyam iyi gezmeler. Dönünce görşürüz.

Ebrum bizim bu çocukların uyku düzeni, hastalık ve huysuzlukları yüzünden bayağı çekicez galiba. Dediğin gibi olduğu kadar, yavaş yavaş yapıcam. Oğlum akşam 9 da uyuduğunda yaparım bi kısmını da. Salı gününe kadar vaktim var. 1 ay önceden de başlasam temizliğe çocuklar son güne kadar savaş alanına çeviriyolar evi.

Ohh missss uyku cok iidirr

Kiyamam ben yaa, bizimkinin ilk disi daha cikmadi. Ama eli agzinda surekli ..
Bizimkinin de bir oyuncagi var, sarkilar caliyor. Onunlla oynayinca bende az da olsa rahatliyorum
Kolay grlsin valla. Bn biriyle ugrasirkrn sendr iki tane, zor gercekten

Kizlarr nasil keyifler sizleri cok ozledim dun girip okudum ama cvp yazamadim
İlk olarak kilo bildirimine gelirsek ben 58.800 ciktim hadi 59 de
Bu rakam benim tarihimdeki en kotu rakam dikkat etmeye calisiyirum artik migdem bulantim gunun her aninda benim de ben de hep birseylerle bastirmaya calisiyorum esim numara yaptigimi dusunuyo bu beni acayip sinir ediyo kizimda bukadar cok olmadi diye inanasi gelmiyo yemek agiz tadiyla yiyemiyorum zaten 3 5 kasik okadar atistirdigim seylerde tuzlayip salatalik yiyorum elma portakal balik kraker o tarz seyler yani
Bayramda biz napicaz bilmiyorum esim ablasi yuzunden annesiyle konusmuyo cok kotu tartismislar bsyramda gitmem diyo ben de sacmalama dedim ins. Gider yoksa hic hos olmaz gercekten esim oyle kolay kolay annesine kirici birsey bile soylemez nekadar sevdigini hep soyluyorum sizlere decama bu sefer cok kizmis ben de bugun kv aradim benle de limoni konustu offf bi bayram var hep birlikte agiz tadiyla beraber gecircez o da zehir olcak.
Bakalim ins. Tatliya baglanir
Papatyacim fenodo nelson iyi gezmeler kizlar
Ebru cok iyi vermissin uzun zamandir yuzumuz gulmuyodu ikimizinde tartida bakalim benim nezaman gulcek
Bu arada ikinize de cok gecmis olsun
Sukrancim ahh tatlim o gunleri hic hatirlamak bile istemiyorum .kizim dizime yapisir hep aglardi hicbir is yaptirmazdi fena psikopata baglamistim o zaman hic susmazdi Allah sabir versin senin bir de selincik var buyuk de olsa dersleri var onunda ilgilenmen gereken
Ama birkac sene sonra rahat ediceksin ins. Oyle dusun rahatlat kendini ben de suan genc anne olcam ikisi bir buyucek cikcak aradan diyorum sonra 4 kisi gezeriz buyuk olurlarsa eziyetleri de Olmaz hem
Hkmetcim Allah mutlulugunuzu daim etsin tatlim keske butun aileler boyle olsa ne yasanilir bi dunya olurdu cocuklar da sevgi dolu buyurdu hep askla bakin ins. Birbirinize
Kizceler ben kacar isler beni bekler kizim uyudu coookk is var yapicak hal de yok ama baska carede yok gorusuruz byee

kızçeler herkes gezmelerde herhal

Ösge geçmiş olsun canımm, şin zor valla hem bir çocuk hem hamilelik hemde hastalık, umarım kısa zamanda iyileşirsinn
Şükran kolay gelsinn çocuklarla temizlik yapmak çoz ama çok zor, dediğin gibi yapsanda hemen kirleniyorr, bende güya bu gün temizlik yapacaktım ama hiç bişey yapmadoım 2 makine çamaşır yıkadım katladım önceden birikenlerle koca bir elbise yığını var ütülenmeyi bekliyorrr
Ebruu , Papatya tebirkler birinci olmuşsunuz, hadi bakalımm devamını bekliyoruz çıtırlarr
Hkmt eşinle aranızın iyi olmasına sevindim, mutluluğunuz daim olsun canımm
Papatya , Elff, Fenode kızlar iyi tatiller sizlere

özgecimm ,, bulanti kötüdūr ya.. ben hamilelgmde yasamadm da logusalk donemimde vardi benim. Bulantidan bise yiyemiyordum. Gercektten cok zor. Lutfen kilo olayini kafana takma. Kola msuyu ekmek seker asirii tatlidan uzak durursan asiri kilo almazsn. Tamam ozgecim...

benim aksam misafirim vardi. Ondan giremedim.
Coktesekredermm havarcim.. amin hepmizin insallaah

Merhaba kızlar
Bugün bir yerde bir diyetisyenle karşılaştım.gastanede çalışıyor. Anlattım nasıl beslendiğimi, spor yaptığımı. Metabolizman çok yavaşlamış dedi. Ne kadar az tesen de kilo veremezsin aksine alırsın dedi. 2 hafta tartılmayacağım, günde 25 gramlık 6 dilim ( kadın bunu dediğinde neeeeee, 6 dilim mi demişim) ekmek yicem.her öğün 2 dilim. 2 hafta boyunca pilav, makarna ve patates yok. Akşam yatmadan 3 saat önce mutlaka bşr porsiyon meyve yicem. 2 hafta hiç spor yapmıcam.kilo veremezsen gel yanıma dedi. Bu akşam lavaşta tantuni yedim. Vakalım olacak mı kızkar. Bir de bunu deneyeyim. Ne kaybederim değilim.
Özge ne diyeyim bilmiyorum. Kv si görüşmek istemeyen biri olarak pek yorum yapmayayım bu durma.
Temizlik yapan kızkar herkese kolay gelsin. Ben de yarın döneceğim buradan. Pazartesi perdelerimi yıkayacağım.

Kizlar ig.
Okadar yorgunum ki oturdum kaldim koltuga butun gun is yaptim ama ne faydaki 2 gun sonra gene ayni olcak ev
Hawarcim saol canim aman sen dikkat kendine de bebis de kizlarimizin bize iht. Var cunkum
Hkmetcim saol cnim kolayi artik nerdeyse hic icmiyorum icsemde bir iki yudum daha saglikli beslenmeye gayret ediyorum canim
Papatyacim bir de bu sekilde dene bakalim dedigin gibi birsey kaybetmezsin ama kesinlikle ilk 2 ya da 3 hafta tartilma ki psikolojik olarak etkileme bunyeni csnim
Bayrama gelirsek esim 5 kardesler eltimler gorumcemler cocuklar falan birlikte olunuyo kalabalik masada yemek yeniyo hos sohbet oluyo yani o yuzden gitmek istiyorum canim ama bakalim tabi esim suan gitmiycem diyor

Oglum gece 2 buçuktazor uyudu.Hayde burdan yak.Yıkayıp süt içirmeme rağmen yine uyku şaştı.Şimdi onun seslenmesine kalktım salladım daldı.Size bakayım dedim.
1.olduk papatyam:13:diyetisyen dinle birde böyle dene.
Özge yorma kendini canım ertesi gün yine aynı olucakAnnesine düşkün eşin bayramda bahaneyle barışır merak etme.
Aklımda bunlar kalmış gidip yatayım.Sizleri seviyorummmmmmmmmm

kızalr iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..

bayramda evimde olacağım..ilk gün kayınvalidemde kurban kesimi. 2 gün kendi memleketimize gideceğiz.. 3. sabah geri gelip bayramlaşma gezmelerine başlayacağız..

papatyam diyetisyeni dinle canım.. inan kilo vereceksizz. bayramdan sonrada ben kendi diyetisyenimin verdiği listeyi uyğulayacağım.. insanşar 1 ayda ne k,lolar veryor.. bizde verelim de yarısını verelim değil mi.. bir şeyleri yanlış yaptığımız belli ama neyi onu ancak bir diyetisyenin önderliğinde fark edebiliriz...

özgem bayramda kalabalıksınız desenizeee.. kalabalık bayramları çok severim. ama bizim o kadar yoğun olmuyor.. inşallah bu bayram güzel ve bol misafirli gecer...çoğu bayramda eşim çalışırdı..bayramın 1, günü ben kendi memleketime giderdim.. ailemle bayram geçiriridim.. ama eşim de olsun hep istemeişimdir bayramlarımızda.. şimdi hayallelerim gerçek olacak..her yere eşimle aynı anda gidip aynı anda geri geleceğiz...

havarım nasıl gidiyor hamileliğin...

ben kk sık sık bakarım..gündüz bayram sebebi ile giremesem bile en azından geceleri bakarım...

buğün kahvaltı yapıp camlarımı sileceğim..bayram temziliği başlıyorrrrr.yarında bayram alışverişi yaparızzz

hepinizi öpüyorum..

kizlaaar, herkese kolay gelsiiiinnnn...
Ben perdelerin hepsini yikadimm. Miss gibii oldular.
Bi oneri, bilen vardir ama soyliyim. Asprinn diye bir urun var.
Perdeleri yikarken yumuayici haznesne doktum.
Bembeyazz yaptii ...
Ben herseyde aspirini kullaniyorm.
Smdi dinlnme vaktim.
Kitap okuyordum.
5 Sevgi Dili diye muhtesem bir kitap tavsiye ederim.
Konusu esiniz ve siz Ayni dili m kullaniyorsunuz????
Muhtseeeeeemmm .
Cok optm sizii

kalabalik guzel olmaz mi ozgecimm yaaa. Tadi bambaskadirrr , hep birlikte olmanin..
Ben o yuZden cocuklugumu ozluyorumm..
Ahh ahhh..
İnsallaah esini ikna edersiniz de o ortamda bulunursunuz canim benim.
Lutfen bi daha o kdr fazla is yapma, iki canlisin sen. Hoss ben hamileykeeen hic oturmazdm.
Bi daha hamile kalirsam tadini cikaricam dicem. Ama oglisden firsat kalirmi o ayri

Son düzenleme:

papatyaacim o diyetisyen baska ne dedi canmsin detayli anlativer please .
Lavas tantuni miii allaaahhmmm super.
Afyt olsun canim yaaa..
Kolay gelsn simdidnn .

yaa canim uyku duzenini ins yakin zmnda oturtursn .. bzmki erkende gec de yatsa sabah 6da uyanior. Bu ayin 21 ine 7. Aya giricez insss.
Gece de surekli miz miz, derin uyumuyor. Gunduz toplam 3saat uyumuyor.
Birinciliginizi tebrik edrm. Bu hafta yaris yk ama ben formumdayi..
Sbh 83.5 kiloyuuu gordumm
Cook mutluyum.
20eylulde 88,4 idim..

esinle beraber cook mutlu bayram gecirin insallaah canimmm benimm..
Cam silme isini dun hallettm ben.
Perdeleri de bgun tamamladm. Evi dip bucak supurup silmek geeekr onu da ptesi yapicam ya. Evin onunde calisma var, her yer geri toz olur.
Kolay gelsiinnn nelsoncuumm

Son düzenleme:
ögle yemegım
Yarim cay bardagi pirinc lapasi yaptim
Pistikten sonra yarisini aldim.
Ustune 4tatli kasigi yogurt
Ustune pul biber ve nanee .
Hmmcoook guzeldi, veee doydum.
Sonra ustunee suu ictimm . 1.5/lt btti.
2. , 1.5 lt mi doldurup icicem.
Kizlar, surekli tartiliyorm duramiyorum.
Bugn sabahsokoldm amaa tam 83.3 ü gosterdii.
İnanilmaz mutluym kilo verdikce yediklerime daha cok dikkat etmeye basladm.
Leslie yi de yapiyorumm. Sbh aksam

Cumartesi
2 haslama yumurta 140 cal.
7 zeytin 50 cal
5 catal haslama patates 25 cal
OGLE
1 kepce tarhana 70 cal
50 gr haslanmis makarna 65 cal
1 tabak susuz taze fasulye 150 cal
AKSAM
1 cay bardagi leblebi 75 cal
Yarim cay bard.Haslanmis pirinc 35 cal
TOPLAM =610 CAL

PAZAR
KAHVALTI
2 yagda yumurta 160 cal
1 kucuk haslanmis patates 30 cal
6 zeytin 25 cal
50 gr beyaz ekmek 120 cal
OGLE
1 kase mercimek corbasi 150 cal
Izgara balik 220 cal
Salata 10 cal
100 gr haslanmis makarna 130 cal
AKSAM
1 elma 48 cal
1 cay bardagi leblebi 75 cal

TOPLAM=950 CAL

Sevgiler...

kizlaar, nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Aksam menum
Pirinc lapa
Ustne yogurt pul biber nane
İnanilmz tok tutuyor kizlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…