Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar bütün çabalarım boşa gidiyo ya. İçime bi yemek canavarı girdi sanki. Ne var ne yok yiyorum 2-3 gündür. Noldu bana böyle birden anlamıyorum. 3-4 kaşık yemekle doyan ben şimdi tepeleme tabak doldurur oldum. Herhalde 55 e düşsem tekrar herşeyleri yiyerek başlara dönerim. Bugün bi tartıldım 60.0 çıktım. Utanıyorum kendimden.:26:

Bugün kızıma ve oğluma bayramlık cicler aldık. Dönüşte çok acıktım ve yine mamalara yumuldum. İnş kendimi toparlarım bir an önce.
Bu arada Hlkmet ve Zehra menüleriniz güzel iyi gidiyorsunuz. İnş devamı gelir ve istediğiniz kiloya inersiniz.

Son düzenleme:
Utanç menüm
Sabah 1 yumurtayla peynirli omlet ( 1 tatlı kş yağla)
kk peynir* 5 zeytin* 1 milföy böreği

ara 1 haşlanmış yumurta* 2 tost (2 şer dl ekmekten)

Öğlen 1 tatlı kaş reçel* beyaz peynir
1 dl nutellalı ekmek* çay

ara 4 bayram çikosu

Akşam 1 but tavuk* 5 kaşık pilav
1 bardak ayran

su 2 lt
spor 1.5 saat avm de dolaşmak.

sukraan caniimm, bi gun yedin diye birsey olmaz. Sıkma lutfen .. sen aylardir dyettesn ama, o yuzden sıkılms olabilirsin. Bayramdan sonra kendine gelirsin.

sukraan caniimm, bi gun yedin diye birsey olmaz. Sıkma lutfen .. sen aylardir dyettesn ama, o yuzden sıkılms olabilirsin. Bayramdan sonra kendine gelirsin.

Dediğin gibi de olabilir canım bi de ben azar azar temizlik yaparım her zaman oğlum yüzünden. Bayram temizliği yapıcam diye çok yüklendim kendime. Birçok işi arka arkaya yapmaya çalışınca çok aşırı acıktım, öğünlerimin arası uzadı saatin farkına varmadım.

Sadece bi gün yesem bukadar üzülmem ki canım, cumadan beri yiyorum. Neyse inş yarından itibaren telafi edicem. Daha çok spor ve az yemek. Bayram sonrasında cuma günkü kiloma bari döneyim.

eee tabi sende haklisin. İnsan bunyesini yorunca acikabiliyor. İs yapinca insan yemek yemegi unutuyor. Ogun arasini uzatinca da cok yiyorsun haliyle. Pirinc lapasini sende dene, inanilmz tok tutuyor.

Hkmetcim prinç lapası nasıl yapılıyor? Farklı bi yapılışı mı var? Benim midemi bulandırır sanırım. Denerim ama devam ettiremem herhalde.

Hkmetcim prinç lapası nasıl yapılıyor? Farklı bi yapılışı mı var? Benim midemi bulandırır sanırım. Denerim ama devam ettiremem herhalde.

Canim bn bugun yaptim ilk defa.
Yarim cay bardagi pirinc , 1bucuk dan birz fazla su koy. O pissin. Pistikten sonra bi tabaga al. Sonra ustune 4tatli kasigi yogurt koy. Ustune nane dök. Ben pul biber de attim. Muhteesem oldu. Yogurt corbasnn kati hali iste. Ama inan aninda tokluk sagliyor. Baya acikmiyorsun.
Miden de bulanmaz, yogurtlu yrsen?
Odem attirici ozelligi varmis.
Canim bn cikiyorum. Oglis uyudu, bende uyuyicam. Cok optm seni. İyi gceler
Sikma canini, sen basaririsin sana inaniyorumm. By

Hawarcım sen nasılsın? Hastane işi nasıl gitti? Çiko yiyince dr bi daha bakıcak demiştin. bebiş iyidir inş sorun yoktur

Merhaba kızlar
Evime döndüm. Yarın perdelerimi yıkıcm, bi de çekmece ve dolapların içini düzeltmem gerekiyor. Onu yapcam
Hkmt ben diyetisyene neler yediğimi haftanın 4 günü spor yaptığımı buna rağmen kilo veremediğimi anlattım. Metabolizman yavaşlamış dedi. Vücut yemek gelmiyor diye çalışmamayı tercih edermiş. 2 hafta boyunca spor yapma dedi. Her öğünde 2 şer dilim olmak üzere 6 dilim 25 gramlık ekmek. 2 hafta boyunca patates, makarna pirinç ve bulgur yok. Günde 3 litre su. Akşam yatmadan 3 saat önce mutlaka 1 porsiyon meyve. Bu şekilde metabolizmam hzkanırmış. Vücut yemek yüzü görünce hızlı çalışacakmış. 2 hafta hiç tartışmayacağım. Yarın başlıcam. Tartılacağım. 2 hafta bildirim yapamıxam. Kilo veremezsen gel yanıma dedi. Veremezsem 28 Ekim de tam 2 hafta sonra gidicem. Ne kaybederim.

Papatyam diyetisyenin haklı galiba. Söyledikleri mantıklı geliyor. Çok az yiyince metobolizma çalışmak için gerekli besinleri bulamayıp hızlı çalışmıyor. Mideye bişeyler girdiği zaman da hareketleniyor sanırım. Bu şekilde kilo vereceğine ben de inanıyorum. Sporun iyiydi. Menülerin de gayet başarılıydı. Demek bu yüzden veremiyordun kilo. Bi de böyle dene bakalım 15 gün nolcak sonuç.

Son düzenleme:
Off kizlar icime bi okuz oturdu sanki nefes alamiyorum bahsetmistim esimle annesinin arasi limoni diye ablasi yuzunden
Bugun ablasi msj atmis esime ve bana satasmis hakarete varan msjlar atmis okadar uzuldum ki ben ne dusunuyorum onlar nasil davraniyor esim ablasinin esiyle arasi bozuk diye o da aklinca bana sariyor esim hepinizi sildim diye msj atti ablasi da acmis agzini yummus gozunu hep bana laf dokundurmus yanindaki gereksiz falan demis biliyosunuz bi ara soylemistim dugunde annem yuzunden kotu seyler yasamistim diye onlari da yazmis msjda kendi sucunu kapatmak icin surekli benim ustume oynamis ki benim zerre kadar bi ilgim bi yorumum yok kendi aralarindaki mevzu ama iste ablasi beni kullanarak esimi aklinca kizdirmak istiyor esim hic takma diyor ama nasil takmayim kv demde bana karsi cephe aldi neler konusuluyor kimbilir arkamdan hem de hicccc sucum yokken
Bayramda gidicez annemle babamin elini opup cikcaz dedi ama gidersek biliyorum ki cikmayiz o evden gorumcemde o evde olcak simdi de benim hic gidesim yok olaylar cok sacma yerlere gitmeye basladi.

Kızlar şuan eşimle doritos yiyorumKv gtik akşamüstü yemekt çaydı mahalleli akrabalar geldi sohbetten ayrılamadım.Oglumu bugün uyutmamıştım 12 de uyudu bzde muhabbet ettik.Şimdi eve geldik size bakayım dedim.

Bugün:
01:00=2dl.kızarmış çavdar,çeçeil peynir,3 çatal reçel,2 çatal yumurta sarısı,2 zeytin,çay
15:45=susamlı çubuk,çay
19:30=yarım karnıyarık,2dl.beya ekmek,salata bolca,1 kepçe çorba

Sonra çay içtik şimdide doritos tırtıkladım.
Spor:1.5 saat tempolu market alışverişi.

Hkmtm,tartıda iyi rakam görmene sevindim.Sevgi dilini eşimin yeğeni okuyordu ve çok güzel diyordu.Ama ne ara fırsat bulucamda okuycam.Pirinç lapası denemek lazım.

pApatyam,eve dönmüşsün .2 hafta sonrası çok merak ediyorum inan.İnş. bu yöntem işe yarar.

Özgecm,içinde miniminacık bi can var .Önceligin evlatların olsun.Boşver kapını kapatınca kocanla yavrunla kalıyorsunHekrs dışarıda kalıyor.Sen kocana çocuklarının huzuruna mutluluğuna bak.Kardeş onlar bugün küser yarın barışır sen kötü olursun.Hi karışma yorum yapma onlar kavga mı ediyor sen diğer odaya git.Diyene bak sana söyler kendi uygulayamaz hesabı.Bu akşam eşimde ailesiyle bi konuda tartıştı demeyeimde sinirli konuştu.Ben karışmadım ogluşla ilgilendim.Artık düşüncelerimi herşeyim degiştiricem.Kendimiyıpratmıycam.

Ebrucum bu zamana kadar hep ayni sekilde davrandim senin dedigin gibi yani ama konunun benimle hic ilgisi yokken surekli adimin gecmesi beni cok uzdu icimde firtinalar kopuyor cvp versem hos olmucak vermesem de herkes soylucegiyle kalcak olan bana olcsk offf bilmiyorum.

Özgecim çok üzüldüm yaşadıklarına. Masum hamile bi gelin bu olaylara karıştırılır mı ya şu düşüncesizliğe bak. Bi de eşin onlara küsmüş ve gitmek istememişken sen bayram olduğu için onları bir araya getirmek istedin. Ne olursa olsun eşinin ailesi diye ilk adımı sen attın. Canım üzülme için rahat olsun. Sen gayet saygılı bi gelinsin ve elinden geleni yaptın. gitmeniz gerekse bile dimdik karşılarına çık, onlar utansın yaptıklarından. Moralini bozma aklına getirmemeye çalış, bişeylerle oyalan. Düşündükçe üzülürsün.

Ebrucum menünü beğendim. Böyle gidersen çok kalmaz istediğin kiloya inersin. Oğlun nasıl bu arada? bugün kaçta uyandı? Benim oğlan en fazla sabah 7 ye kadar uyuyo. Çatlasam da patlasam da bi kerecik 9 a 10 a kadar uyutamıyorum. Bi gün düşüp bayılcam uykusuzluktan. Şu bayram bi geçse hayırlısıyla ben de oğlum 22:00 de uyuduğunda onunla birlikte uyusam. Dün gece bile 12 ye kadar 2-3 saat temizlik yaptım.

.

papatyaa, diyetisyenin dedigini uygula bakalm. Kimi insanlar yiyerek kilo veriyor, kimileri ise yemeyrrek . Hepimizin bünyesi cok farkli,... vucut arada sirada dgisiklik ister tabi. Bn ackalmiyorum mesela meyve puresi hazirladgmda iki tane agzima atiorum. Sadece 5 6 dan sonra pek bise yemiyorum. Tartimda beni mutlu edior tabi. Hic durmadn tartilmak istiyorum. Ne yesem once ve sonra tartiliyorum.
Bugun arefe gunu, butun kadinlar tmizlik ve alisveris halindedirler. Bende gce ewi süpürp silicm. Allah sna kolaylik versin. Hepimizewww

Ozgeciim, bu ablalardan cktigimiz nedir ya. Her ailed bi tane oluyor,o tiplerden. Sen hamilesin ve o yuzden hiiccc canini sıkma. Onlar aralarnda hallederler. Hep küs kalacak deegillerya. Kardesinin oglunun laflarini unuturlar da, sen bir a desen onu unutmazlar. Sen baristirmaya bile calisma boswer. Ablasinin kendi karaktersizligi.. annesi de iinanmssa kizinaa snn diyeck biseyin yok. Kii barisirllarsa sen onlara dha sewecen davran ki, dsinler ki biz naparsak yapalm ozgenin moralini bozamiyoruZ, canini sıkamioruz derler ve snnle ugrasmaktan bi zaman sonra vazgecerler. Eminimmmmm. Sen esine de onlari ne savun ne yer, sen blirsin de. Ben senin her turlu yanindayim mesajini surekli ver.
İnan bu zamanlarimiz elimiz bir daha gecmick.
Hamilelk kadar guzel bir duyguyu, oyle nefes alamicqk dereceye getirme. Ben hamileyken cok aglamistim, inan cok pismanim. O gunlerin tdini doya doya cikramadim. Bayramlasmaya gittiginzde normal davran,, yani nee cok yakn ol ne de uzak. Ama mutlaka gidin. Sonra sewinir ablasi , basardim da ondan gelemedilr der. Onu sewindirmeyin lutfen. Kv dolduruşa gelmistr.
Ltfen kendine gel, ve esinin yaninda ol.
Sen mukemmel bir eş ve annesinn.
Baskalarinin bilmesine gerek yok.
Unutma, Seni Senden Baska Kimse Üzeeemezzz.. buna kendin izn vrme muck.
Cok uzun oldu ama seni anladgm icn icimdekileri yazmak gldi.

Ebruuuuuu, inanmiyorm gecenn 2si vee doritooss . Ee afiyet olsuun canmcim..
Kv de ne muhabbetler, ne konusmalar, ne kahkahalar olmustur. Bayilirim oyle toplanmalaraaaa. Saatler nasil gecmis anlamazsn. Hasret kaldm yaa
Ayrica menunde cok guzelmis.

Son düzenleme:
Sukrancm hkmetcim tesekurlr kizlar dediginiz gibi esim konusacak ben susacagim zaten hep bu cizgide gittim . . Hakszliga ugrasam da sustum ama bu sefer ki cok cok agir oldu aileme ve bana hakaret edildi bunu hakedecek birsey ben yapmadim elbet esim barisacak barismasi da gerek ama olayda akla kalan benim konum olcak ona canim sıkıldi iste kv bi mesefa koycak falan amann olaya iyi yonunden bakmaliyim esim yanimda ve ailemin huzurunu bozmamaliyim amacina ulastirmiycsm onu

ozge canim, onlar hakaret etti diye onlar sozleri dogru mu hayirr tabiii... esin sana yapilanlari gormustur. Sana da hak veriyordur eminim. Aynnen, esinle mutlusun huzurlusun gerisi inan onemli degil. Ewett amaclarna ulasamicaklar. Onlar sana o sozleri soylerek kendi benliklerindekkini ortaya cikardilar. Kendilerini anlattilar yani. Boyle icinde kin fesat olan insanlrdan nefret ediyorum. Dunyanin kendi ekseni etrafinda dondugunu dusunuyorlar, cahilleerrr

Özge canım benim ne diyeyim bilmiyorum. Iftiraya uğramak çok kötü birşey kendimden biliyorum. Ben de türlü türlü iftiralara uğradım. Kv ne sormayı çok istedim hep eşimin hatrına sustum. Çözümü de çok gmrüşmemekte buldum. Ama fırsatını bulduğum ilk fırsatta soracağım.
Aslında her zaman en önemli şey kapının arkasında kalan huzurumuz da insanız işte düşünmemeyiz başaramıyoruz malesef.
Boşver bence hiç düşünme. Eşin durumun farkında ise rahat ol. Ama sakın karışma onların kavgasına gürültüsüne.
Sabahtan beri iş yapıyorum. Bünyem oek alışık olmadığından zor geldi valla. Perde yıkadım, salon, mutfak ve banyo dolapkRını boşalttım. Sildim içlerini atılacakları attım yerkeştirdim. Şimdi meyve yiyorum.
Bi de diyetisyen dedi ki 2 hafta boyunca hiç kilo alırımfakan diye düşünme. Germe kendini dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…