- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.541
Kızlar bütün çabalarım boşa gidiyo ya. İçime bi yemek canavarı girdi sanki.Ne var ne yok yiyorum 2-3 gündür. Noldu bana böyle birden anlamıyorum. 3-4 kaşık yemekle doyan ben şimdi tepeleme tabak doldurur oldum. Herhalde 55 e düşsem tekrar herşeyleri yiyerek başlara dönerim. Bugün bi tartıldım 60.0 çıktım. Utanıyorum kendimden.:26:
Bugün kızıma ve oğluma bayramlık cicler aldık. Dönüşte çok acıktım ve yine mamalara yumuldum. İnş kendimi toparlarım bir an önce.
Bu arada Hlkmet ve Zehra menüleriniz güzel iyi gidiyorsunuz. İnş devamı gelir ve istediğiniz kiloya inersiniz.
sukraan caniimm, bi gun yedin diye birsey olmaz. Sıkma lutfen .. sen aylardir dyettesn ama, o yuzden sıkılms olabilirsin. Bayramdan sonra kendine gelirsin.
Dediğin gibi de olabilir canım bi de ben azar azar temizlik yaparım her zaman oğlum yüzünden. Bayram temizliği yapıcam diye çok yüklendim kendime. Birçok işi arka arkaya yapmaya çalışınca çok aşırı acıktım, öğünlerimin arası uzadı saatin farkına varmadım.
Sadece bi gün yesem bukadar üzülmem ki canım, cumadan beri yiyorum. Neyse inş yarından itibaren telafi edicem. Daha çok spor ve az yemek. Bayram sonrasında cuma günkü kiloma bari döneyim.
Hkmetcim prinç lapası nasıl yapılıyor? Farklı bi yapılışı mı var? Benim midemi bulandırır sanırım. Denerim ama devam ettiremem herhalde.
Off kizlar icime bi okuz oturdu sanki nefes alamiyorumbahsetmistim esimle annesinin arasi limoni diye ablasi yuzunden
Bugun ablasi msj atmis esime ve bana satasmis hakarete varan msjlar atmis okadar uzuldum ki ben ne dusunuyorum onlar nasil davraniyor esim ablasinin esiyle arasi bozuk diye o da aklinca bana sariyor esim hepinizi sildim diye msj atti ablasi da acmis agzini yummus gozunu hep bana laf dokundurmus yanindaki gereksiz falan demis biliyosunuz bi ara soylemistim dugunde annem yuzunden kotu seyler yasamistim diye onlari da yazmis msjda kendi sucunu kapatmak icin surekli benim ustume oynamis ki benim zerre kadar bi ilgim bi yorumum yok kendi aralarindaki mevzu ama iste ablasi beni kullanarak esimi aklinca kizdirmak istiyor esim hic takma diyor ama nasil takmayim kv demde bana karsi cephe aldi neler konusuluyor kimbilir arkamdan hem de hicccc sucum yokken
Bayramda gidicez annemle babamin elini opup cikcaz dedi ama gidersek biliyorum ki cikmayiz o evden gorumcemde o evde olcak simdi de benim hic gidesim yok olaylar cok sacma yerlere gitmeye basladi.
Ebrucum menünü beğendim. Böyle gidersen çok kalmaz istediğin kiloya inersin. Oğlun nasıl bu arada? bugün kaçta uyandı? Benim oğlan en fazla sabah 7 ye kadar uyuyo. Çatlasam da patlasam da bi kerecik 9 a 10 a kadar uyutamıyorum. Bi gün düşüp bayılcam uykusuzluktan. Şu bayram bi geçse hayırlısıyla ben de oğlum 22:00 de uyuduğunda onunla birlikte uyusam. Dün gece bile 12 ye kadar 2-3 saat temizlik yaptım.Kızlar şuan eşimle doritos yiyorumKv gtik akşamüstü yemekt çaydı mahalleli akrabalar geldi sohbetten ayrılamadım.Oglumu bugün uyutmamıştım 12 de uyudu bzde muhabbet ettik.Şimdi eve geldik size bakayım dedim.
Bugün:
01:00=2dl.kızarmış çavdar,çeçeil peynir,3 çatal reçel,2 çatal yumurta sarısı,2 zeytin,çay
15:45=susamlı çubuk,çay
19:30=yarım karnıyarık,2dl.beya ekmek,salata bolca,1 kepçe çorba
Sonra çay içtik şimdide doritos tırtıkladım.
Spor:1.5 saat tempolu market alışverişi.
Sukrancm hkmetcim tesekurlr kizlar dediginiz gibi esim konusacak ben susacagim zaten hep bu cizgide gittim . . Hakszliga ugrasam da sustum ama bu sefer ki cok cok agir oldu aileme ve bana hakaret edildi bunu hakedecek birsey ben yapmadim elbet esim barisacak barismasi da gerek ama olayda akla kalan benim konum olcak ona canim sıkıldi iste kv bi mesefa koycak falan amann olaya iyi yonunden bakmaliyim esim yanimda ve ailemin huzurunu bozmamaliyim amacina ulastirmiycsm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?