- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.581
Kızlar günaydın. Özgecim Ebrucum annemlerdeyim ama maalesef burda kendi evimden daha çok yoruluyorum. Burda doğalgaz yok, soba
yakıyorlar annemler hala. Oğlum da ikide bir sobaya gidip duruyo. Heryeri karıştırıyo. Mahvoldum pşinde koşturmaktan. Ya annemin kucağında ya da babamın. Bi yeri yanmasın diye de hiç yere bırakamıyoruz. Ya böyle çocuk görmedim ömrümde. Bırak 5 dk oturmayı 1 dk bile otuarmaz benimki. Bi de annem biraz rahatsız olduğu için işlerin de çoğunu benim yapmam gerekiyo. gün içinde nerdeyse hiç oturamıyorum. Yemek bulaşık, ev süpürme vs. İşim hiç bitmiyo. Sizin çocuklar da aynı sanırım. Allah kolaylık versin size de. Ben de hamileyken inş 2. si uslu olur diyodum ama kızımdan da beter çıktı. Kızım en azından reklamlarda ve çizgifilmlerde 5 dk cık oturuyodu.
İnş sizin ikinciler daha sakin olur
Papatyacım sen de canını sıkma. Diyetisyenin dediği gibi 10-15 gün devam et ama sporunu da ihmal etme. Vericeksin. Bak ben de bayramda yiyip içtim ama moral bozmuyorum. Bayram sonrası yine hep beraber devam edicez. Yarışma da yaparız yine. Toparlarız kendimizi.
Ne bıdı bıdısı canım ya olur mu öyle şey.Burda istediğimiz kiloya gelinceye kadar birbirimize destek olucazGünaydın kızlar;
Haklısınız çok kafaya taktım. Kışlık elbiselerime sığamıyırum. Yani sığıyorum da güzel durmuyor. Belli de yaşımdan dolayı panik yapıyorum. Genç iken pek takmadım naılsa veririm diyordum. 30 dan sonra metabolizma yavaşlıyor. Kilo vermekte zorlaşıyor. Kafaya takmayacağım artık. Bu savah tartıldım. Gelen cumanın aynısıyım. Kilo almamışım o kadar tatlıya rağmen. 2 hafta diyetisyenin yöntemi uygulayın spıra devam edicem. Vücudum alışmış. Istiyor.
Sizi de çok yorduğumun farkındayım... Bıdı bıdı bıdı... Özür dilerim
Özgecim ebrucum aman zihin öğle uykusunu bırakmayın daha. Çok küçükler. En az 5 yaşları bitene kadar öğle uykusu olmalı.
Şımarmalarına gelince benim oğlum 8 yaşında hala anne ve babamı görsün 2 misafir gelsin şımarır. Biz bile bu yaşta eşimizden ilgi görünce şımarmıyor muyuz....
Özgecim vurma işi kötü. Allah korusun...konuşarak herşeyi anlatabilirsin. Sakın bağırma. Bağırınxa çocuklar hiç anlamıyorlar...
Ebrucum oglusun daha kucuk mutlaka oglen uykusunu elinden geldigince uyut uyumayinca huylari degisiyor resmen benim kizcemin bir de 4 afacan kuzeni var 1 erkek 3 kizlar yaslari 9 13 arasi bi gorsen bi oyun kuruyorlar kendi aralarinda birbirlerine oyuncak atmalar vurmalar kizimda aynisini gorup yapiyor ve onlarin her yaptigi olumlu ya da olumsuz aklinda kaliyor dilimde tuy bitti yspmayin vurmayi kotu seyleri ogretmeyin demekten ama cocuklar iste hic anlamiyorlar kizim dun oyuncagini almis kendi odasinin camina nasil vuruyor ince bi cam olsa ya da normal kapi cami olsa coktan tuzla buz olmustu kizimda kimbilir ne olmustu okadar caresiz kaldim ki kizsam bi turlu yapma etme desem anlamiyor cok dertliyim bu konuda kardesine zarar vermesinden de korkuyorum gerci daha cok var umarim zamanla duzelir cok asiri hareketli ve sinirli bi cocuk isirma huyu da var malesef evde tek basinayken cok eziyeti olmuyor aslinda ne zaman ben haric baskasi olsa yaninda cocuk ya da buyuk hrmen simariyor ve asiri davraniyor cok uzuluyorum
Slmmm çıtırlarımmm bayramınız nasıl geçiyor,eşim bugün çalışıyor bizde kızımla avm geziyoruz,sinemadayız şimdi ara verdi,bayramım dolu dolu geçiyor,et hariç börek sarma yiyip duruyorum,öptüm hepinizi şimdikik byy
Slm. Kizlar. Evde artik iki kisi diyet yapiyoruz. Esim de kilo almis o da basladi bugun rejime. Ben de yediklerime daha cok dikkat etmeye basladim. Cikolatalari kaldirdik ortadan. Ekmek de 1 dilim yiyoruz artik. Pilav patates kizartmasi ve tatli hamurisleri tamamen yasak.
Yapabilirsem sporumu da yapmak istiyorum. Ama esim ve bebegim rahat birakmiyor.
Biz ankara dayiz. Gitmedik memlekete. Bebegimin duzeni bozulmasin diye hem de hic itmek istemedi canim. Sogudum akrabalardan samsun dan. Kafa dinlemek tatil yapmak istedim.
Her gun.cikiyoruz disari. Geziyoruz. Esim bebegim ve ben cok iyi vakit geciriyoruz. Yilda 1 kere gitsem memlekete yeter de artar bile.
Ne zaman gitsem bir huzursuzluk bir olay.
Ben istiyorum ki bayramda baklava sarma cikolatalar hazir olsun. Evde mis gibi yemekler pissin. Akrabalar birazcik gorgulu olsunlar. Evde huzursuzluk cikmasin. Kimse bizi birilerine gitmeye zorlamasin!! Evde ailemle huzurlu mutlu bir bayram olsun. Esimin ailesini gormeden bir bayram gecireyim.
Bunlr mumkun olmayacagi icin ben bayrama gitmeme karari aldim daha dogrusu esimle beraber aldik.
Sizler cok sanslisiniz bana gore
Kizlar iyi bayramlar.
Bugun kvdemdeydik en son kurban kesimi oldu bize gectik 14 15 kisi vardik kavurma yapildi yediler ben tadina bile bakmadim cunku yiyemiyorum gun boyu tek yedigim yaprak sarma yogurt oldu bir de seker atip duruyorum agzima bulantima iyi geliyo olips aldim ozellikle ferahliyo icim diye
3 gundur yemek yiyemiyorum sadece meyve kek yogurt o tarz seyler yani
Sukrancim sorunsuz bi gun gecirmene sevindim keske hep o sekilde davransalar
Hawarcim uykusunu almamis cocuk iki kat eziyey ediyor kizim da bugun oglen uykusu uyumadi cok eziyet etti sonra arabada uyumus kalmis hop yataga koyduk oylece uyuyor.
Sehraam don artik yani bi zahmet ozledik seni
canim, bizimki daha bebek, bi uykusu kacsin saatlerce susmuyor. Bayramin ne guzel dolu dolu geciyor. Kv den baska bi yre gtmedk ya da gidemedik. Ya ebru giyin suslen ,, boswer byrami, guzelsindir dee suslennce biz hanimlar daha bi baska oluyoruz dimi ama cok opuldnBayramınız mübarek olsun arkadaşlar.Herkes sevdikleriyle neşeli sağlıklı nice bayramlar geçirsin.Arife akşamı kv kaldık.Bugn akşama kadar eşimin tarafını gezdik.Yarın benim tarafı geziyoruz normalde ama çocukla tekrar erken kalk hazırlar zor oluyor.Yemekten sonra benim tarafı gezdik bitirik.Bugün oğlum inanılmaz ağladı hep ve çok huzursuzdu.Öglen uykusu geçe kaldı diye sanırım.Az önce uyuttum evi topladım.UYumak istiyorum bende.Yarın sabah anneme kahvaltıya gidicem ordayım mahalle arkadaşlarıma komşulara giderim o kadar.2.gün bayram gibi gelmiyor bana.Giyinmiyorum hiç canımda istemiyor ve çocuklada zor oluyor zaten.Sizin bayramınız nasıl geçti.
canim' esinle beraber diyet yapmaniz cok guzel. Ne guzel birbirinizi desteklersiniz. Benimde esim hem kilo vermemi istiyor, hem de bi yere gittigmzde illaa ye diyor. İcine sinmiyormuş. Ee dusunuyor sagolsun. Ben de yemiyorum. Ama bu bayram o yeme deseydi yemezdm. Dun gece de bas agrimdan bise yemedn yattim. Babasna adana dürüm soylems, al gel diye. Oturdm biguzel yedimmm. Ama vallaacok guzeldi ya. Ama siz ne guzel, artk yiyeceklernzi ortak yiceksnz. Ewe de kalorili seyler alinmaz. Tebrik ederm walla sizi. Db cnm sizde bir ailesniz , beraber olup bayrami doya doya cikarmanz iyi olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?