Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar günaydın. Özgecim Ebrucum annemlerdeyim ama maalesef burda kendi evimden daha çok yoruluyorum. Burda doğalgaz yok, soba
yakıyorlar annemler hala. Oğlum da ikide bir sobaya gidip duruyo. Heryeri karıştırıyo. Mahvoldum pşinde koşturmaktan. Ya annemin kucağında ya da babamın. Bi yeri yanmasın diye de hiç yere bırakamıyoruz. Ya böyle çocuk görmedim ömrümde. Bırak 5 dk oturmayı 1 dk bile otuarmaz benimki. Bi de annem biraz rahatsız olduğu için işlerin de çoğunu benim yapmam gerekiyo. gün içinde nerdeyse hiç oturamıyorum. Yemek bulaşık, ev süpürme vs. İşim hiç bitmiyo. Sizin çocuklar da aynı sanırım. Allah kolaylık versin size de. Ben de hamileyken inş 2. si uslu olur diyodum ama kızımdan da beter çıktı. Kızım en azından reklamlarda ve çizgifilmlerde 5 dk cık oturuyodu.
İnş sizin ikinciler daha sakin olur

Papatyacım sen de canını sıkma. Diyetisyenin dediği gibi 10-15 gün devam et ama sporunu da ihmal etme. Vericeksin. Bak ben de bayramda yiyip içtim ama moral bozmuyorum. Bayram sonrası yine hep beraber devam edicez. Yarışma da yaparız yine. Toparlarız kendimizi.

Off kızlar daha yeni oturuyorum ki daha işlerim var.Geç kalktık yine.Ama 3 buçukta film bitti tam dalmışım oğlum uyandı salonda salla beni dedi.Tam dalıyor yerine yatırıyorum hop anne gel diyor.Ayaklarımda uyur uyanık sabahladık resmen.Erken uyumasına seviniyorum ama bütün gece mıkır mıkır uyanıyor.Aman sağlıkları yerinde olsunda napalım.Bayadır kek yapmıyorum.Oglumda çok seviyor birazdan fırsat bulursam yaparım.Yemeklerimi yaptım banyo wc cifledim.çAamaşır as ogluşu doyur uyut beynim döndü.Geçmişe bi bakayım

Oglum çok akıllı ve uslu.Boyama yapar saatlerce tv izler.Ama bu aralar söyledikleri kelime ve hareketler olarak şımardı.Büyük çocuklardan duyduğu sevmedgim kelime ve hareketleri yapmaya başladı.İnatlaşsam kesin o kazanır çünkü çok inat sakindir ama inatlaşınca baş edilemez.İnatllaşmadan anlatark ayıp oğlum felan diyerek çözmeye çalışıyorum.Kıyamam sana çok yoruluyorsun hem işler hem 2 çocuk.Yarış yaparız yine endimie geliriz.

Ne bıdı bıdısı canım ya olur mu öyle şey.Burda istediğimiz kiloya gelinceye kadar birbirimize destek olucaz Haklısın bazen bende diyrum şimdi şımarmayacaklarda ne zaman şımaracaklar

Artık uyutucam napim.Yoksa gece kalkıyor.Babannesinin orda bi akraba var 6 yaşında aynı onun hareketlerini sözlerini yapmaya başladı.Zamanında mana bulurdum terbiye edemiyolar önüne geçemiyorlar diye.Aynısı başıma gelecek diye ödüm kopuyor.

Slmmm çıtırlarımmm bayramınız nasıl geçiyor,eşim bugün çalışıyor bizde kızımla avm geziyoruz,sinemadayız şimdi ara verdi,bayramım dolu dolu geçiyor,et hariç börek sarma yiyip duruyorum,öptüm hepinizi şimdikik byy

Kız Mevcan hoşgeldin. Bayram sonrasına kadar buralara uğramayacaksın sandım. İyi canım gezin bakalım kız kıza Tadını çıkarın tatilin.
Vakit buldukça uğra neler yapıyosun anlat şekerim. Ankaraya gittiğimizde büyük bi avm nin önünden geçmiştik. Acaba gittiğiniz orası mıydı ki. Eşimin amcası buralarda çok bilinen birkaç avm var sadece 2 de büyük park var demişti. Biz de sadece altınpark a gidebildik. Hiçbiyerini gezemeden dönmüştük 2 sene önce.

kizlar, gunaydinn..
Adana`da bugun yagmur var. Dun aksamdan camasir sermistim. Sabah 5, bir baktim, yagmur yagmaya baslamis. Hemen islanmadan topladim. Oglan sagolsun 8de uyandi.
2gundur kv de kaliyorduk. Mersinden yazlik aldilar. Kocamda yardima onlarla gitti. Kv uveykiizi var, 10yasinda, eee ona da bakmak icin kv kaldik. İnanin, ewimi cok ozledim. İnsanin kendi ewi gibi yokmus. Cok sıkıldim orda. 2gunde yemedgn kadar cok ciku yedim. Ama baktim kilom ayni. Cok korktu kilo alicam diye. Sunu yaptim, bol su ictim. Bi de 3ogun sirkeli limonlu suyu ictim. Dun sabahtan gece kdr bas agrim gecmedi. Olecek gibiydim. Sagolsin esim hep yanimdayldi. Oglanda erkenden uyur , dun gece 10da uyudu. Bnm basagrim mideme vuruyor. Mide bulantisi yasiyorum. Ancak kendmi kusturuyorum oyle kendme gliyorum.
Dun gece de oyle oldu. Ama suan kurt gibi aciktimmm.
Sizlern de bayrami guzel sanirm, yazdiklarnz hep olumlu..

canim' esinle beraber diyet yapmaniz cok guzel. Ne guzel birbirinizi desteklersiniz. Benimde esim hem kilo vermemi istiyor, hem de bi yere gittigmzde illaa ye diyor. İcine sinmiyormuş. Ee dusunuyor sagolsun. Ben de yemiyorum. Ama bu bayram o yeme deseydi yemezdm. Dun gece de bas agrimdan bise yemedn yattim. Babasna adana dürüm soylems, al gel diye. Oturdm biguzel yedimmm. Ama vallaacok guzeldi ya. Ama siz ne guzel, artk yiyeceklernzi ortak yiceksnz. Ewe de kalorili seyler alinmaz . Tebrik ederm walla sizi. Db cnm sizde bir ailesniz , beraber olup bayrami doya doya cikarmanz iyi olmus.

ozgecimm, bulantidan yiyemiyormusun ya kiyamamm.. allahm sna yardim etsin. Bnm hamileleigin sorunsuz gecmisti. Bulanti kusma olmamisti. O yuzden hamilelgi ozluyorum. . İnsallah kisa surede hepsi gecer. Bu aralar kilo da veririsin sen, yemedigiin icin.

canim, bizimki daha bebek, bi uykusu kacsin saatlerce susmuyor. Bayramin ne guzel dolu dolu geciyor. Kv den baska bi yre gtmedk ya da gidemedik. Ya ebru giyin suslen ,, boswer byrami, guzelsindir dee suslennce biz hanimlar daha bi baska oluyoruz dimi ama cok opuldn

Günaydın Hkmetcim. Bugün Kocaelinde de çok yağmur var. Sildiğim camlar hep boşa gitti valla. Ben ne zaman cam silsem yağmur yağıyo. Ama bayramın ilk iki günü hava güzeldi burda. Benim oğum da her sabah 7 de uyanırdı ama bu sabah 8 de uyandı. Kahvaltısını yaptırdım. Sıra geldi banaaa.
Ben bu bayramda yemek konusunda iyice kontrolümü kaybettim. tatlılar bayram çikoları derken çok kaçırdım. Ama dikkat edicem artık. Bayramdan önceki kiloma dönmek ilk hedefim. Allahtan bayram ziyaretlerine gidemedik. çoğu kişi memleketine gitmiş. Mahallede
pek kimse yok dedi eşim. Daha fazla tatlı ve kavurma yemek zorunda kalmadım. şerbetli tatlılarla aram pek iyi değildir. Ama çikodan çok zor vazgeçiyorum. sadece 2 baklavacık yedim bu bayramda. Oda annem ısrar etti diye.

kızlar selam.. bayramınız kutlu olsun..bayramn devam ediyır.. sarmalar dolmalar yedimde yedim.. bayram değil mi .. ilk kez kafama göre bir bayram geçirdim çok şükür..eşim genelde bayramlarda çalışırdı bende bayramları kendi ailemin yanında geçirridim.. ama eşi ile bayramlaşanlara hep özenerek bakardım.ara sıra bir iki gün bayramklarda beraber olurduk eşimle o da greksiz sebeplerden bayramaı bana zehir ederdi.... 10 yıldan sonra ,bu kez eşimle beraber güzel bir bayram geçirdim.. ilk günü kurban işleri ile uğraştım. 2. sabah benim memlekete gittik .3, gün öğlene doğru evimize döndük.. gece 12 ye kadar da akrana eş dostla bayramlaştık.. buğünde komşularımıza uğrayalım diye düşünüyoruz.. bir kaç arkadaşda geleir sanırım buğün bize.. onları ağırlayacağız..

sabah tartıldım.. beklediğim üzere o kadar yemem sonucunda baskül beni yanıltmadı.. kilo almışım.. ama kafama göre güzel bir bayram geçirdiğim için hiç de üzülmedim... mutluyum ya o önemli .. çünkü 10 yıllık hayalim gerçek oldu.. bu bayramda... (mutlu bir bayram geçirmek hayalimdi)..

üzerime bir şeyler giyidim.. kazaklarımı bir türlü üzerime yakıştıramadım.. karnım davul gibi..

ama yarın sabah diyete başlıyorum... bu kez kararlıyım..

ebrum bu cuma kilo bildirimi yapıyor muyuz...ona göre aldığım kiloları yazacağım..

papatyam sende diyetisyene uy.. bakalım sonuç ne olacak meraktayım..bende yarından itibaren 2 hafta diyet proğramıma uyacağım... ve tartılmayacağım...

hepinizi çok seviyorum.. akşama size yazarım.. iyi bayramlar herkese

kızlar yazdıklarınızı daha okuyamadım bir ara okuyacağım...aklımdasınızzz

Son düzenleme:
beklediğim buydu şaşırmadım.. ama 2 hafta sonra herkesi şaşırtacağım.. hepinizi öpüyorum... gelecek hafta değil bir sonraki cumaya kadar tartılmayacağım...

Başlangıç 59.9
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 60,1
Giden yok
Gelen 400
Toplam giden yok.. fazladan gelen var... +200 gram...

Kizlar merhabalar bizlerde iki gundur akraba arkadaş geziyoruz, onceki aksam kaynimlarda kaldik dun gece eve geldik bu gunde evde oluruz herhalde dun con kotu yagmur vardi

Kilo alan arkadaşlar uzulmeyin bayramdi polaca o kadar

Gelelim kilo bildirimine
Baslangic : 66.6
Gecen hafta : 65
Bu hafta : 64.6
Giden : 400
Toplam giden : 2 kilo
Hedef 75 kilonun ustune cikmamak
Aslinda bende término falan yedim ama aksamlari erken kapatmaya calistim

Son düzenleme:
Kızlar bugün bildirim yapılacağını unuttum. sabah aç karna tartılmadım. Sizin bildirimlerinizi görünce aklıma geldi de tartıldım. Çok işim vardı bugün yine. Fotosunu çekecek zamnım bile olmadı.

Geçen cuma 58.5
Bugün 59.2
Giden yok
Gelen 700 gr

Böyle olacağı belliydi zaten. O kadar yeme içmenin sonucu budur. Yakında topikten kovucaksınız beni:18::18:

Tesekkur ederim cnm. Gecmis olsun sana. Arada durum yemekten bi sey cikmaz. Zayifliycaz hep beraber burda.

ögle sonu yine kv ye geldik. kb dogum gunuydu, ona pasta aldik. bir de mangal yaktik. esim mangali yakti. bende salatalari yaptim. kv sagolsun oglusa bakti. cok iyi bir kv var kizlar, o gecenki sorunlari da hallettik. iyiyiz yani.
esimle de iyiyiz allahasükûr..
buugun yine guzelbir gungecirdim.
smdi kv le fil izlioruz. size de bir bakiyim dedi.. oglis uyuyor..
kizlar,sabah ac karnina tartildim.
83.7geldim..

baslangic: 88.4
gecen hafta : 85.4
bu hafta : 83.7
giden: telden giriyorumhesaplayamadim..
gelen : yook gibi

ama su var kizlar. tok karnina ustumde kot pantalon, kazak 84.5 geliyorum
sabah ac karnina 83.7 ya da 83.5 geliyorum.

kilo aldim mi tartiya gore hayir.
ama nedenide elma sirkeli limonlu su ictm.eee bol da su ictim. pasta corek borek yemedim. tatli da yemedm. asil ptesinden sonrasi hepmz icin coook önemliii...

herkese iyigeceleeeeerrr...

bayramın son dakşikasına kadar yiyeceklerimi yedim.. artık daha ne yiyeyim saat kaç oldu değil mi? kızlar bayram bitti yeme işi de bitti bakalım yarın bize ne getirecekkk.. diyet listeme harfıyen uyacağım inşallahhh....

iyi geceler çıtırlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…