Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slmmm çıtırlarımmm dolu dolu bir bayram geçirdim,bol bol gezdim, bol bol misafir ağırladım,yarın arkadaşlarımız toplanıp ev görmeye geliyorlar bana,yemekli içkili sazlı sözlü bi toplanma olacak,sabah tartıldım kilo almışım doğal olarak ama hiççç moralimi bozmadım,sabah itibari ile kaldığım yerden devam edicem,gören herkes çokk zayıfladın diyor,oysa aylardır kilom aynı,muhtemelen spor niyetine merdivenin faydası olmuşş veeeeee bu bayram bol bol alışveriş yaptım,eşim ne istediysem aldı,saolsun babamda bonkördü bu bayram :)))) 38 bedene cuk diye sığıyorum artıkkkkk :)))) umarım siZlerde iyisiniZdir,pazartesi mesai başlıyorrr yine,öpüyorum hepinizi pazartesi görüşürüzzzz

kizlar, selam herkese..
Sabah 1dlim kepek ekmegi
Domates salatalk braz peynir
Bi bardak sekersiz cay ictim.
Ara 2tane mandalina yedim.
Ogle yemegi 1cavdar ekmekli tost yaptim 4tane siyah zeytin ,, yaninda 1bardak sùt ..
Aksamda salatayla idare ederm ya da pirinc lapasi yaparm..
Umarm herkes iyidir

Kizlar nasilsiniz hepinizi cok ozledim ama inanin girip bazen zor okuyorum ayaga kalktigim her dk bulantim oluyo hele ki sabah uyaninca
Suan sutlu kahve iciyorum iyi geldi sanki bastirdi migdemi
Hkmetcim kizimda cok guzel bi hamilelik gecirmistim esim bile hep derdi ben karimin hamileliginden hicbisi anlamadim diye ne aserme ne oyle cok bulantim olmadi ama bu sefer kotu geciyor ben de ilki gibi olcak sanmistim .ustune de halsizlik eklenince keyfim hic yok kizimi zor banyo ettiriyorum temizlik desen usten yapip geciyorum yakin zamanda ev gormeye akrabalar gelcek ondan sonra bi kadin tutucam bende belki de duzenli cagiririm artik bilemiyorum
Papatyacm ben senin kilo muhabbetinden hic sıklmadim oyle dusunme burasi bunun konusulma yeri zaten sadece sen cok takip kendini fazla yoruyosun bu konuyla ilgili diye oyle yazdim canim
Diger kizceler Sizler de iyisinizdir umarim bana dua edinde kurtulayim su bulantidan gercekten cok zormus yasayan bilir ancak

ikinci cocugu dusunmuyoruz suan. Ama sen anlatinca bende korktum ne yalan soyleyim. Akrabalar da halinden anlamali gelmemeli ya. İnsan dusunceli olmali ozgecim ya. Ayda bir , dipbucak temizletsen yetr bence. Ama kizin var, ew ne derece kirlenir tbi bilemem. Umarim ve insallaaah kisa surede bulantilarin gecer. Halsizlik suan bende de var. Guya camasir yikadim, bi baktin gunesli olan hawa, yagmur bulutlari gelmis. O da bizim balkon yok, camasirlari dama seriyorum. Saalona camasrlgasericem artik.
Allahm herkesr ew islerinde yardim etsn.

9,30: ılık ballı su
1,5 yumurta ile yumurta salatası- domates salatalık-şekersiz çay- 1 dilim beyaz ekmek

11,00:2 tane küçük ev baklavası+ türk kahvesi

15,00:4yk güveç+ bir tavuk budu kadar et+salata-2yk bulgur pilavı

17,30: yarım küçük ayva

18,00: 8yk güveç+2yk bulgur pilavı+ 5 tane küçük dilim ev baklavası

yarına kadar baklavalar biterse rahat edeceğim.. kızlar hepinizi öpüyorum...

Kızlar ogluşu şimdi uyuttum.Bu akşam yeğenin sözü vardı.2 gündr uğrayamadım özür dlerim.Kilo Bildirmi yapayım bari.Ne gelen var ne giden geçen haftayla aynı kilodayım.56.5 yani.P.tesinden itibaren yine diakkat edicem 55. 9u görsem ne iyi olur.Bakalım beni merak eden olmuş mu geçmişe bakayım.O kadar yoğun geçiyorki 3 ksımdan sonra anca rahatlarım.

Canlarim ben geldim cok yorucu bi bayramdi benim icin ama nihayet geldim evime evimdeki rahatlik hic biryerde yok nele yaptiniz bkalim ben kilo veremedim ama almadim da sizlerle sohbet etmeyi cokkkkkkk ozledim

haydin kızarlar gelin artık topiğe.. ben yarım yamalak da olsa diyet menusu tutturmaya çalışyıroum.. sizlerde gelinn ..özledim hepinizi..

özgecim bulantıların çoğalmış allah yardımcın olsun..

papatyam diyeti bırakmak dışındaki diğer iki seceneğini de onaylıyorum ama kaçamak yaparak değil. listeye birebir uyarak bu işi başarabilirsin.
wbrum aktif görmek istitoruz seni aramızda..
mevcan pazartesi tam gaz aramızdasın desene..
fenodo hoş geldin güzelim...

ve menum gelsin.. çok iyi değil ama olacak bu iş..

9,30: 3zeytin-domates-salatalık-1 yeşil biber-2dilim tam tahıllı-6-7 çatal ev yapımı yumurtalı sucuk.
11,30: az şekerli türk kahvesi-7 tane çiğ badem-1 bardak ayran
14,30: 1,5 kase çorba-3yk nohut
15,30: şekersiz çay-2tane gofret-3 tane yaprak sarma
17,30: 5 yk nohut
19,30: 3 tane yaprak sarma-bol salata yiyeceğim.

çarşıya alış verişe gittim 1 saate yakın yürüdüm. spordan sayılmaz biliyorum. 100 mekik...

yarın diyet listeme inşallah bire bir uyacağım.. papatyam hadin diyetisyen listesine uymak için birbirimize destek olalım... gel canım hadiiii.

Son düzenleme:
Kizlar, hosgeldiniz..
Ben hep buralardaydim.
Yarindan itibaren rejimlere geri dönüyoruz.
Cok sükür
Sabah menüm..
Lor peyniri
Ve kepek ekmekli yumurtali ekmek
2bardak sekersiz cay

Ara oglen.
Yarim elma ve yarim armut

Aksam.
Bu saate kaldi
Firinda baget yapiorum.
Onu yeriz yarim ya da bir kepek ekmegi

Cok opuuldnz

Merhaba kızlar;
Özgecim Allah yardımcın olsun canım. İnşallah en kısa zamanda geçer bılantıların
Fenodo hoşgeldinnnn nasıl geçti Bayram
Nelson canım uyalım listeye verelim bu kiloları. Sabahtan beri yarın ne giyeceğimi düşünüyorum. Dar kazakları giyemem. Elbise giyemem.
Ben bayramda pek dikkat edemedim. Ama yarından itibaren pür dikkat edicem. Bir de farkına vardım özellikle evde iken düzen kalmıyor bende. Mutfağa gidiş geliş bir iki atıyorum ağzıma. Ama bir dur demeli bu işe. Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Yarın iş var. Nasıl zor geliyor anlatamam. Yapılacak çok fazla işim de var.

papatyam ben de evde diyet listesine uyamıyorum. işte iken daha düzenli oluyor hayatım.... bayramda yedim de yedim.. zaten yemeyi ve kilo almayı göze almıştım.. keyifli rahat bir bayram geçirmek için kendimi kasmak istemediğimden baştan kabullendim kilo alacağımı...iki gündür listeme dikkat ediyorum ama yarın diyetisyenimin listesine bire bir uyacağım... 2 haftada tartılmayacağım.. ve papatyam senide sıkı sıkı takip edeceğim... uyacağın listen bellimi .. kendne güven inan bir ayda fit bile oluruz biz kız.. gülben ergenden neyimiz eksik. o yüzerse bizde evde spor yaparız... o 20 dak yüzüyor bizde 45 dak spor yaparız... ne olacak değil mi... spor spordur..

kızlar bende yarış istiyırum. bayram öncesi dikkat edemedim yoldaşıma ayıp olmuştu.. mümkünse aynı guruplar olsun.. ebrum hadi yaz kızz... cumaya ne kaldı şunun şurasında ama ben bu cuma tartılamayacağım.. bu yarış nasıl olacak bak yaa şimdiii .. olmadı iki haftalık bir yarış olsun.. topiği kendime uydursam ne olurkiiii..

kızlar ne dersinizzz iki haftalık yarışa...

Yok canım ayıp olduğu filan yok. Bazen hepimizin de ipin ucunu kaçırdığımız olur illa ki. Ben de ne kadar dikkat etsem de haftasonu ara sıra annemlerde fazla kaçırıyorum. Önemli olan istediğimiz kiloya gelmek için çaba göstermek. Yarışma biraz daha çaba göstermemizi, kendimizi tutmamızı sağlıyo. 2 haftalık yarışa ben de varım ama sabırsızlıktan çatlardım herhalde o kadar gün tartılmadan. Ben cumayı bile zor bekliyorum. Neyse canım, bakalım Ebru ne diyecek bu işe. 1 haftalık yarışa da razıyım. Yeter ki olsun. Çoğumuz bayramda kilolarımızı geri çağırdık. İhtiyacımız var sıkı bi yarışa.

Nelson canım benim bir listem yok. Bayramdan önce bir diyetisyenle karşılaştım bir yerde. Anlattım derdimi o da bana basit bir liste verdi. Ona uyacağım. Ben yarın sabah tartılcam. Haftaya cumaya kadar tartışmadan onun dediklerine uyacağım. Kilo veremezsen gel dedi. Şimdi de çocuğu uyutup spor yapıcam. Sporu bırak dedi ama alıştım bir kere bırakmak istemiyorum.
Birbirimize destek olalım yoksa ben fardrobumun önünde ölcem bir gün kahırdan. Gelen sene ne güzel 62 63 kerde geziyordum.

İyi geceler çıtırlarım,bugünü hep hastaneye gidip gelmekle geçirdim kızımın bağırsakları kaka ile dolmuş,idrar yolu enfeksiyonuda çıktı,lavman yaptık,ilaç kullandık ama kızım halen sancı çekiyor,şimdi sızdı yanıma,sabah hastaneye gidicez tekrar topiğe geç gelirim, offf işte başlıyor özlemişim evde olmayı,bugün itibari ile dikkat etmeye başladım 60 ın üstündeydim dün,sabah tartılıp başlangıç kilomu yazıcam,kilo al ver çokkkk sıkıldık artıkk

Geçmişe pek bakamadım ama 2 haftalık yarış olayı benimde hoşuma gitti,2 haftada bir tartılmak hepimize iyi gelebilir,gruplarımız belli deil sanırım,bayram öncesi çokk boşladık burayı aynı kişilerle tekrar olabiliriZ

mevcan canım çok geçmi olsun. kızında kabızlık problemi mi vardı...allah yardımcın olsun canım ya...
haftalık yarış benim işime gelir. ben yarın tartılıp haftaya cumaya kadar tartılmayacağım.
sporumu yaptım. leslie ile 3 mil yürüdüm...
iyi geceler kızlar...

Son düzenleme:
Kizlar iyi geceler topikte sayfalar ilerlemis ne guzel iyi dilekleriniz icin tesekkurler umarim yakin zamanda iyi olurum kizim olmasa iyice salardim kendimi ama onun icin zar zorda olsa yemek yapiyorum dun canim mercimek corbasi cekti dedim sicak sicak yerim ekmekle migdemi bastirir nerdee 1 kase zor ictim yemek kokusu okadar kotu yapiyor ki beni soyle agiz tadiyla yemek yiyemiyorum kofteyi cok severim mesela esim aradi bugun izgara kofte yaptirayimmi diye yok dedim yiyemiyorum ki burger dahi yiyemedim esim yok artik dedi bu sekil hamilelik gecirenlere saskinlikla bakardim demek oluyomus ama ilk uc olacak deyip kendimi teskin ediyorum hkmetcm akrabalar cok yakin degiller birde 4 5 kisi ayni anda soyledi ben de ozaman hamile oldugumu bilmiyordum bile bayramdan sonrays sozlestik cagirmasam da ayip olur olmadi eltim gelir yardimci olur temizligi de kadin tutucsm sonra zaten bi sekil yapicam artik
Ebrucum dahi aktif olursun ins. 3 kasimdan sonra sohbetlerini ozledim valla
Fenodo hosgeldin canim dogru valla insan tatile bile gidip gelse evim gibidi yok diyor kaldi ki kucuk cocukla yatili misafirlik cok zor oluyor cocugun duzeni kaciyor falan ama suan evindesin neyse ki
Nelsoncum gonlunce bi bsyram gecirmene cok sevindim baklavalari huplettigini okudum simdi yakma zamani bakalim
Papatyacim haydi bakalim ins. Diyetisyenin dedikleri dorultusunda olur bu is senin sonucta zaten kendini suclamana gerek yok cikodur ivir zivirdir yemiyorsun ki yani bogazini tutamams gibi bi durumun yok sorun metaboli. İse cozulur zaten
Mevcancim cok cok gecmis olsun kiyamam kuzuna yaa ins. Bir an evvel iyilesir biz hasta olsak onlar etkileniyor onlar hasta olsa biz maf oluyoruz en iyisimi tek babalar hasta olsun analari da baksin

Yarış istenmiş.Yogun istek üzerine 2 haftalık bi yarış yapalım o halde Çıtırlarım
Nelsonum,menü paylaşmaya başlamışsın ve seni bu sefr çok azimli gördüm.Bende sana inaıyorum.
Mevcanım,kıyamam canım ya geçmiş olsun.İnş. çok canı yanmadan iyileşir.Küçüklere hiç dayanamıyorum kıyamıyorum.
Özgecim,ayran çubuk kraker balık kraker salatalık tuzlayıp patates haşlayıp tuzlayıp ye canım.
Sehra,yarış demiş yine kaybolmuş:88:
Fenodo gelmiş hoş gelmiş yarışa dahil misin?
Hkmtm,menü paylaşmış şükrenımla her daim burdalar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…