- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.601
Kizlar nasilsiniz hepinizi cok ozledim ama inanin girip bazen zor okuyorum ayaga kalktigim her dk bulantim oluyo hele ki sabah uyaninca
Suan sutlu kahve iciyorum iyi geldi sanki bastirdi migdemi
Hkmetcim kizimda cok guzel bi hamilelik gecirmistim esim bile hep derdi ben karimin hamileliginden hicbisi anlamadim diye ne aserme ne oyle cok bulantim olmadi ama bu sefer kotu geciyor ben de ilki gibi olcak sanmistim .ustune de halsizlik eklenince keyfim hic yok kizimi zor banyo ettiriyorum temizlik desen usten yapip geciyorum yakin zamanda ev gormeye akrabalar gelcek ondan sonra bi kadin tutucam bende belki de duzenli cagiririm artik bilemiyorum
Papatyacm ben senin kilo muhabbetinden hic sıklmadim oyle dusunme burasi bunun konusulma yeri zaten sadece sen cok takip kendini fazla yoruyosun bu konuyla ilgili diye oyle yazdim canim
Diger kizceler Sizler de iyisinizdir umarim bana dua edinde kurtulayim su bulantidan gercekten cok zormus yasayan bilir ancak
Merhaba kızlar;
Özgecim Allah yardımcın olsun canım. İnşallah en kısa zamanda geçer bılantıların
Fenodo hoşgeldinnnn nasıl geçti Bayram
Nelson canım uyalım listeye verelim bu kiloları. Sabahtan beri yarın ne giyeceğimi düşünüyorum. Dar kazakları giyemem. Elbise giyemem.
Ben bayramda pek dikkat edemedim. Ama yarından itibaren pür dikkat edicem. Bir de farkına vardım özellikle evde iken düzen kalmıyor bende. Mutfağa gidiş geliş bir iki atıyorum ağzıma. Ama bir dur demeli bu işe. Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Yarın iş var. Nasıl zor geliyor anlatamam. Yapılacak çok fazla işim de var.
kızlar bende yarış istiyırum. bayram öncesi dikkat edemedim yoldaşıma ayıp olmuştu.. mümkünse aynı guruplar olsun.. ebrum hadi yaz kızz... cumaya ne kaldı şunun şurasında ama ben bu cuma tartılamayacağım.. bu yarış nasıl olacak bak yaa şimdiii .. olmadı iki haftalık bir yarış olsun.. topiği kendime uydursam ne olurkiiii..
kızlar ne dersinizzz iki haftalık yarışa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?