Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ebruli
mevcan
şükran
hkmtm
fenedo
Nelson
papatya
sehra

Kızlar unuttuğun varsa yarışmak isteyen söylesin.

hkmtm-ebruli

Nelson-şükran

papatya-mevcan

sehra-fenedo

mevcan canim cok gecmis olsun.. ins cankizin yakin zamanda iyilesir.

Kizlar, e gunaydin.. oglan dun gece 4ee kadar uyumadi. Kakasini yapamiyrdu. Masaj yaptim ayaklarna karninaa, yook yapamadi. Fitili en son care olarak sakliyordum. Fitili verdim bebegim rahatladi. O rahatladi. Beni ve babasini gece ayakta tuttu. O uyuduktan sonra hemen uykuya dalmisiz. Gece 4ü gosteriyordu. Simdi misil misil uyuyor. Esimi uyandirip, yolculicam. Bende uyucam, tabi bebegim uyanmazaa..
Dun aksam firinda tavuk arti pilinc pilavi yedimmmm.. onun sisligi hala duruyorr..
Sabah kalktigim anda elma sirkeli suyumu ictim..
Eee sonra tartildim.
Vee ve 84.4 ciktiiimm..
Byramdan once tartildgmda 83.7 gosteriyordu..
800gr gelen varrr..

Ebruuucuumm cnm ortagimm
2hfta inanlmz formda olacagim
1ayda hemen hemen 5kilo gitmiss.. eee iyi galibaaa.. 2hafta icinde hedefmmmmm ewet soyluyoruumm 4kilo vermeeek.
Yaniıi 80 e düşmeeeekk insallaaah.. desteek istiyorummm kizlarrrrr, ozellkle senden ebrucum. Dopikliyelim birbirmizii..
Yürüyüs yapamiyorum. O yuzden leslie sardim. Her gün ondan yapicam...

Bugun oglumun ay dönümü
21martta dogmustu.
7.ayini doldurduu..
Bugun 7.ay 0 gunluk
Saglik ocagina goturucem. Ordaki doktorumz cok iyi.

Kizlar, dua edin . O kilolari verelm artkk yeteerrr.. neyse kocayi uyandirim gitsiinnn,,, uyumaaak istiyoruummmmmm.
Muck kizlar.

günaydın çıtırlaım.. mendimi harika hissediyorum.. diyete tam gaz hazırım..kahvaltı yapacak zamanım olmadı bir meyve attım ağzıma ayak üstü.. dedimm işe giderken bir susamlı simit alsam mı.. ama ne simiti simitle bu kilolar gitmez dedim kendime ,,kilo vermeyi daha da erteleme dedi içimdeki ses..ve almadım o simiti ve aç da değilim..

ve yarış başlıyorrr.. ebru iki hafta yarışıcağız değil mi.....

yoldaşım sıkı tut menülerini ve herğün menü paylaş canım..en çok biz kilo vereceğiz yeneceğiz..bende herğn menu paylaşaacğım eleştirilere hazırımmmm

mevcan güzelim geçmiş olsun.. kıyamam miniklere.. acil şifalar,,,

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

11.10.2013 80,900 gr
21.10.2013 83,300 gr

10 günde insan 2,400 alırmı ya offf of

Çok kızıyorum kendime çok

Bugün elma diyetine başladım.Hiçte tasvip etmem bu tarz diyetleri ama napiyim.Hafta sonu dayımın düğünü var,bi dahaki hafta kız istemeye gidicez,mecburum yani:26:

Hosbulduk canim hadi bakalim gitsin kilolar

merhaba kızlar:
hkmt canım çok geçmiş olsun. kabızlık çok zor birşey. biz bile koca insanlar zorlanıyoruz. bebeler mi zorlanmasın. neyse atlatmışsınız...
nelson günaydın canımmmmm....meyve az değil mi tatlım kahvaltı niyetine...ama simit de almamışsın. valla sen çokyaşa...
zehra olsun artık olan olmuş. bundan sonraya bakmak gerek.
mevcan yoldaşım kızın nasıl oldu....hadi bakalım tam gaz gidelim. verelim şu kiloları...
ben sabah normal kahvaltımı ettim...diyetisyen günde 6 dilim ekmek dedi ama ben yiyemicem herhalde o kadar. sabah 1,5 dilim yedim.
ben sabah 66,4 idim. yarınm regl olucam onun da etkisi vardır elbette. başlangı. 67,2 idi. bakalım haftaya cuma ne olacak kilom....

Son düzenleme:
Selam çıtır anneler, görüşmeyeli nasılsınız? Ben de sizinle yarışmak istiyorum, mümkün müdür acaba? Lütfen lütfen <3

Özgecim çok üzülüyorum haline. İnş en kısa zamanda geçer bulantıların. Şunun şurasında bir ayın kaldı. 3 aylıkken rahatlarsın. geçer aşermelerin, kokulardan rahatsız olmaların. Hafif şeyler ye iç. Üzüm ekmek, peynir, meyve, yoğurt, süt. Yemek yiyememen normal hepimiz o dönemlerden geçtik canım. Allah şifa versin.
Fenodo hoşgeldin. Nsıl geçti bayramın.
Hkmetcim yine bomba gibi gelmişsin. İsteyince çok dikkat ediyosun yediklerine. Oğluşuna da geçmiş olsun. İnş bi daha olmaz.
Mevcan kızına çok geçmiş olsun canım. İnş hastanede hallederler sorununu. Çocuklara hiç de kıyamam.
Nelsonum çok dikkat etcem söz yoldaşım. Resimli menü paylaşmaya devam edicem yine.
Papatyacım sen de diyetisyenin önerilerine uy bakalım ne olucak. Moralini bozma. Ama sporu bırak demesine şaşırdım. Neden acaba . Diyetisyenin verdiği listeyi de merak ettim.
Ebru senden naber kız. Meşguliyetlerin bitti mi.
Zehra ve Nazevren siz de hoşgeldiniz kızlar
Elff, Sehraa, Zuzu, Kübra sizler nerelerdesiniz kızlaar

Son düzenleme:
slmm çıtırlarım,

çok özledim sizi,keyifler nasıl umarım herkes iyidir,

sabah erkenden hastaneye gittik,karın muanesi oldu yine,gaz sancısı dedi,bol bol sulu takviye,ve tuvalete rahat çıkaracak bi ilaç verdi,okula götürdük yine,öğretmeni ile konuşmuş eşim,bi durum olursa arayacaklar bizi,

sabah tam 60 kilo geldim

en son kaçtım hatırlamıyorum,ama almışım işte,

ortimm papatyammış

sabah hastanede 1 poğaça yedim,

dikkat etmeye başladım gene,umarım güzel sonuçlar alıcaz beraber

Geçmiş olsun canım

düzenli menü paylaşıcam yanlışlarımı herkes vursun yüzüme,papatyam fırsat buldukça senide takip edicem,sporu bırak demesi çok iginç geldi banada,listeni paylaşırmısın neler var merak ettim doğrusu

pöfff tatil sonrası işe pek adapte olamadım salaklığım üstünde bugün,9 gün nasıl bitti,bi şey anlamadım yaaa

ösgemm,eprumm,şükom,papatyam,nelson,db,sehra,hawar,hkmt,nazevren,fenodo,zuzu başka başka:44::44: topic çoştu benim beyin durdu,umarım herkes iyidir,çok öpüyorum hepinizi

Kendi adıma iyi olduğumu söyleyebilirim mevcancım , kime diyeceğimi bilemedim, bir şey soracağım, yarışmaya girme şansım var mı sizinle? Yoksa da sorun değil :)

Kizlar oglen iki tane icli kofte yedim annem yapmis yeni kurban etinden adanaliyim ya evimden eksik olmaz bu kofte ekmeksiz yedim tabiiiii

papatyam sekerim cok tesekk edrm. Ewet atlattik sukur..
Ya regl olunca kiloda nden degisim olur hic anlamam cdden..

Kizlar oglen iki tane icli kofte yedim annem yapmis yeni kurban etinden adanaliyim ya evimden eksik olmaz bu kofte ekmeksiz yedim tabiiiii

sercan adananin neresnde oturuyordun. Bnde adanadaym.. allah icli kofte olck da yenmicek nasil cnm cektiii beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…