- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.621
İyi geceler çıtırlarım,bugünü hep hastaneye gidip gelmekle geçirdimkızımın bağırsakları kaka ile dolmuş,idrar yolu enfeksiyonuda çıktı,lavman yaptık,ilaç kullandık ama kızım halen sancı çekiyor,şimdi sızdı yanıma,sabah hastaneye gidicez tekrar topiğe geç gelirim, offf işte başlıyor özlemişim evde olmayı,bugün itibari ile dikkat etmeye başladım 60 ın üstündeydim dün,sabah tartılıp başlangıç kilomu yazıcam,kilo al ver çokkkk sıkıldık artıkk
haydin kızarlar gelin artık topiğe.. ben yarım yamalak da olsa diyet menusu tutturmaya çalışyıroum.. sizlerde gelinn ..özledim hepinizi..
özgecim bulantıların çoğalmış allah yardımcın olsun..
papatyam diyeti bırakmak dışındaki diğer iki seceneğini de onaylıyorum ama kaçamak yaparak değil. listeye birebir uyarak bu işi başarabilirsin.
wbrum aktif görmek istitoruz seni aramızda..
mevcan pazartesi tam gaz aramızdasın desene..
fenodo hoş geldin güzelim...
ve menum gelsin.. çok iyi değil ama olacak bu iş..
9,30: 3zeytin-domates-salatalık-1 yeşil biber-2dilim tam tahıllı-6-7 çatal ev yapımı yumurtalı sucuk.
11,30: az şekerli türk kahvesi-7 tane çiğ badem-1 bardak ayran
14,30: 1,5 kase çorba-3yk nohut
15,30: şekersiz çay-2tane gofret-3 tane yaprak sarma
17,30: 5 yk nohut
19,30: 3 tane yaprak sarma-bol salata yiyeceğim.
çarşıya alış verişe gittim 1 saate yakın yürüdüm. spordan sayılmaz biliyorum. 100 mekik...
yarın diyet listeme inşallah bire bir uyacağım.. papatyam hadin diyetisyen listesine uymak için birbirimize destek olalım... gel canım hadiiii.
slmm çıtırlarım,
çok özledim sizi,keyifler nasıl umarım herkes iyidir,
sabah erkenden hastaneye gittik,karın muanesi oldu yine,gaz sancısı dedi,bol bol sulu takviye,ve tuvalete rahat çıkaracak bi ilaç verdi,okula götürdük yine,öğretmeni ile konuşmuş eşim,bi durum olursa arayacaklar bizi,
sabah tam 60 kilo geldim
en son kaçtım hatırlamıyorum,ama almışım işte,
ortimm papatyammış
sabah hastanede 1 poğaça yedim,
dikkat etmeye başladım gene,umarım güzel sonuçlar alıcaz beraber
pöfff tatil sonrası işe pek adapte olamadım salaklığım üstünde bugün,9 gün nasıl bitti,bi şey anlamadım yaaa
ösgemm,eprumm,şükom,papatyam,nelson,db,sehra,hawar,hkmt,nazevren,fenodo,zuzu başka başka:44::44: topic çoştu benim beyin durdu,umarım herkes iyidir,çok öpüyorum hepinizi
merhaba kızlar:
hkmt canım çok geçmiş olsun. kabızlık çok zor birşey. biz bile koca insanlar zorlanıyoruz. bebeler mi zorlanmasın. neyse atlatmışsınız...
nelson günaydın canımmmmm....meyve az değil mi tatlım kahvaltı niyetine...ama simit de almamışsın. valla sen çokyaşa...
zehra olsun artık olan olmuş. bundan sonraya bakmak gerek.
mevcan yoldaşım kızın nasıl oldu....hadi bakalım tam gaz gidelim. verelim şu kiloları...
ben sabah normal kahvaltımı ettim...diyetisyen günde 6 dilim ekmek dedi ama ben yiyemicem herhalde o kadar. sabah 1,5 dilim yedim.
ben sabah 66,4 idim. yarınm regl olucam onun da etkisi vardır elbette. başlangı. 67,2 idi. bakalım haftaya cuma ne olacak kilom....
Kizlar oglen iki tane icli kofte yedim annem yapmis yeni kurban etinden adanaliyim ya evimden eksik olmaz bu kofte ekmeksiz yedim tabiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?