Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tesekkrler sukrancimmm.. bomba gibiyim tbii.. kiloo ne yaaa.. hepsii gidiceekk..

kizlar, adanada gunes war ama benim ew buz gibi. Klima acmamak icin kendimi zor tutuyorum. Oglis uyudu, ayagimda. Yatagina yatiricam ins uyanmaz. Bende kendme mercimekli corba yaptim. Yagsiz tabiii
Yaninda sadece su. Aaaa salata da yapablrmmm. Cnm cekti
Herkew yediklern dikkt etsinnn.. aaa ya da dikkat etmeyin de ebrucugumla birnci olalim tabi sakaa bi tarafaaa herke dkkt etsin. Kisin daha da hantallasioruz.. bnm kocam bna sisko dior. Sakasina dio da olsn filintaaam desinnn bnaaa dimi amaa. Bu arada aramiz cok iyi. Totoyu kaşidim gece uyumadm diye de fec uykum var. Ewde is var. Sabir allahmm sabirr ..

yemeğimi yedim geldim,menümü toptan yazayım,

içli köfteler oh oh yarasın hatunlar

adanada kombi yanıyorsa,ben ankarada donuyum o halde,bizim doğalgaz çalışmıyor daha,akşamları totomuz donuyor

yemeğimi yedim geldim,menümü toptan yazayım,

içli köfteler oh oh yarasın hatunlar

adanada kombi yanıyorsa,ben ankarada donuyum o halde,bizim doğalgaz çalışmıyor daha,akşamları totomuz donuyor

mevcaan, valla icli kofte olsa yerdm. Ama ben mercimekl corbaa ictm. Yaa bzm ew soguukkk, millet kisakolluyla hala geziyor

kizlar dövün benii, corbanin yanindaa miss gibi bir dilim beyaz ekmek yedim. Eşime almistim, aksam icin. Sicaciktii , nefsime yenildm... yaninda da salataa yedimmm ama
Yadirgayin beniiii.. kızınnnn bnaaaa

kızlar merhaba
kimdi hatırlamıyorum ama 2 kişi sormuş listemi. aslında liste falan yok. ben biryerde tesadüfen buradaki özel hastanelerden birinde çalışan bir diyetisyen ile karşılaştımn. nasıl beslendiğimi anlattım. neler yediğimi ara öğünlerimi falan. bana dedi ki metabolizman durma seviyesine gelmiş. vücudum diyomuş ki yemek az geliyor çalışmayayım bari...o neenle çalışmıyormuş. ben de ne kadar az yesem de veremezmişim...
neyse dedi ki 2 hafta boyunca günde 25 gramlık 6 dilim ekmek ye ne 6 adet mi demişim...
pilav, makarna ve patates hiç yok...
günde en az 2 litre su...
3 ara 3 ana öğün...
akşam yatmadan 3 saat önce 1 porsiyon meyve ye dedi. ki ben akşam yemeğinden sonra birşey yemiyordum. sen dedi arabaya benzin vermiyorsun sonra da çalışsın diye uğraşıyorsun dedi.
2 hafta hiç tartılma kendini germe diyeteyim deme dedi. veremezsen gel dedi. bakalım ne olacak...
pilav yersem 3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşdeğermiş.
spor da yapma dedi ama ben yine de yapıyorum. bir kere alıştım. rahatlıyorum spor yapınca. kendim için birşeyler yaptığım için mutlu oluyorum.

Kizlar masallah yaris sizleri motive etmis simdiden heyecanlaniyorum araniza katilmaya daha cookk zamanim var ama olsun
Sukrancim saol canim ins. İyi olucam hayatta en onemli sey saglik insanin sagligi yerinde olmayinca geri kalan hersey bos geliyor ama sukur ki bugun biraz daha iyiyim.
Ebrucum onerilerin icin tesekkurler balik kraker de yiyemiyorum nasi bisi ben de anlamadim digerlerini deniycem
Kizlar bu arada kardesim 38 haftalik hamile dr bugun kontrolde bebegin zayif(2.700) riske atma yorgun dogar cuma gunu sezaryana alalim demis kaldi ki bebek dogum kanalina girmis yani bana cok savma geldi eltim 2.5 kilo ben 2.880 dogrudum kizimi cok sukur ikisi de sorunsuz dogdu kuzenimde 7 aylikken normal (erken dogum)dogurdu oglunu 2 kilo hemde
Bu doktorlar niye saygi duymaz ki normal dogum hakkina islerine mi oyle geliyor bilemedim cocugun suyu azalir donmez cok kilolu olur anlarim riske atilmaz sezerysn olunurda bu ne sacma bi bahane kizi da korkutmus solunum sorunu olur falan diye o da kararsiz kaldi simdi iyice agirlasti diye bian once dogursun istiyor umarim sancisi gelirde dr dedigini yapamaz

Hoşbuldum :) çok eski sayılmam aslında, arkadaşlar hatırlamaz bile beni, ağustosta tanıdım sizi ama oğlumun diş çıkarma dönemine denk geldiği için fazla bulunamadım aranızda.

neyse tekrardan hosgeldin
Aksama ebru sni de yarisa sokar
Bzmki de 7 aylik, skintilari basladi cook huysuz..
İnsallah bizde o ewreyi sorunsuz atlatiriz

sen hamişsin ,,, bize o donemlerini anlatacaksn ki bizde hem ahhh ah dicez hmde off off yani o gunleri hatirlicaz ozgcimm..
Doktorlar sezaryani daha kolay buluyor bence.
Saatlerce dogumu beklemek islerine gelmiyor.
Baska bir doktora ggitse bakalm o ne dicek..

erken ama menümü yazayım kızlar,

sabah:1 poğaça,çay
öğlen:3 yk,pirinç pilavı,4 kaşık kuru fasulye,1 kase cacık
ara: 1 elma,bir tane cezerye
şimdi:beyaz leblebi,yeşil çay
6 gibi:ayva yiycez bahçeden taze taze
evde 8 gibi: dün cacık yapmıştım bol naneli onu yerim

kızlar menum çok iyi değil ama çok kötüde değil...eleştiriye açığım.

7,00: 1 elma
10,00: 12 tane çiğ badem bir bardak ayran
12,00: bir kase çorba-yağsız salata-4yk et kavurma-1 dilim tam buğday
17,00: bir parça çiğ sucuk-1 havuç-yarım kase çorba-2 yk nohut
20,00: bol salata bir kase yoğurt yiyeceğim...

spor: 40 dak aerobik-100 mekik-
su: 1,5 litre oldu
6 bardak metabolizma hızlandırıcı çay

Tabiki canim dahilim kimle olacak benim yarissss

Canim esin senin yanindaysa kimseyi takma bebisini dusun stresle gecorme bu gunlerini giden gunler geri gelmiyor cunkuuu

Yorucuydu canim esimin yegenin dugunu vardi birde hafta sonu cok yoruldum grip oldum ayrica insallah ogluma da bulasmaz

İnşallah canım onlar sağlıklı olsunlar da biz katlancaz biraz.

Bugün 12.30 da zor kalktık oğlumla.Bugün yine (4 gündür olduğu gibi)geç kalktığı için ögle uykusu uyutmadım.Ama bu akşam erken yatırmaya çalışıcam.Geç kahvatı evi süpür toz al temizle pazara git yemek yap ütü yap bu saat oldu.Eşimi bekliyorum çok acıktım.Bugün çok iyi değilim ama bugünden menü yazmaya başlasam iyi olacak.Yarın gün başlıyormuşGeçmişe bi bakayım.

Fenedo ,senin ortağın sehra delüsüü Ugrarsa tabiii

Zehra ve nazevren hoşgeldniz kızlar.Yarışmak isterseniz ikiniz ortak olabilirsiniz.Ne dersiniz ?

Menüleri akşama yorumlarım artık.Kızalım birbirimize valla olmıycak böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…