- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.641
Selam çıtır anneler, görüşmeyeli nasılsınız? Ben de sizinle yarışmak istiyorum, mümkün müdür acaba? Lütfen lütfen<3
Selam çıtır anneler, görüşmeyeli nasılsınız? Ben de sizinle yarışmak istiyorum, mümkün müdür acaba? Lütfen lütfen<3
Özgecim çok üzülüyorum haline. İnş en kısa zamanda geçer bulantıların. Şunun şurasında bir ayın kaldı. 3 aylıkken rahatlarsın. geçer aşermelerin, kokulardan rahatsız olmaların. Hafif şeyler ye iç. Üzüm ekmek, peynir, meyve, yoğurt, süt. Yemek yiyememen normal hepimiz o dönemlerden geçtik canım. Allah şifa versin.
Fenodo hoşgeldin. Nsıl geçti bayramın.
Hkmetcim yine bomba gibi gelmişsin. İsteyince çok dikkat ediyosun yediklerine. Oğluşuna da geçmiş olsun. İnş bi daha olmaz.
Mevcan kızına çok geçmiş olsun canım. İnş hastanede hallederler sorununu. Çocuklara hiç de kıyamam.
Nelsonum çok dikkat etcem söz yoldaşım. Resimli menü paylaşmaya devam edicem yine.
Papatyacım sen de diyetisyenin önerilerine uy bakalım ne olucak. Moralini bozma. Ama sporu bırak demesine şaşırdım. Neden acaba . Diyetisyenin verdiği listeyi de merak ettim.
Ebru senden naber kız. Meşguliyetlerin bitti mi.
Zehra ve Nazevren siz de hoşgeldiniz kızlar
Elff, Sehraa, Zuzu, Kübra sizler nerelerdesiniz kızlaar
yemeğimi yedim geldim,menümü toptan yazayım,
içli köfteler oh oh yarasın hatunlar
adanada kombi yanıyorsa,ben ankarada donuyum o halde,bizim doğalgaz çalışmıyor daha,akşamları totomuz donuyor
nazevren hosgeldn. Tanismadk biz seninle. Bayadr yoksun galiba..
Hoşbuldum :) çok eski sayılmam aslında, arkadaşlar hatırlamaz bile beni, ağustosta tanıdım sizi ama oğlumun diş çıkarma dönemine denk geldiği için fazla bulunamadım aranızda.
Kizlar masallah yaris sizleri motive etmis simdiden heyecanlaniyorum araniza katilmaya daha cookk zamanim var ama olsun
Sukrancim saol canim ins. İyi olucam hayatta en onemli sey saglik insanin sagligi yerinde olmayinca geri kalan hersey bos geliyor ama sukur ki bugun biraz daha iyiyim.
Ebrucum onerilerin icin tesekkurler balik kraker de yiyemiyorum nasi bisi ben de anlamadim digerlerini deniycem
Kizlar bu arada kardesim 38 haftalik hamile dr bugun kontrolde bebegin zayif(2.700) riske atma yorgun dogar cuma gunu sezaryana alalim demis kaldi ki bebek dogum kanalina girmis yani bana cok savma geldi eltim 2.5 kilo ben 2.880 dogrudum kizimi cok sukur ikisi de sorunsuz dogdu kuzenimde 7 aylikken normal (erken dogum)dogurdu oglunu 2 kilo hemde
Bu doktorlar niye saygi duymaz ki normal dogum hakkina islerine mi oyle geliyor bilemedim cocugun suyu azalir donmez cok kilolu olur anlarim riske atilmaz sezerysn olunurda bu ne sacma bi bahane kizi da korkutmus solunum sorunu olur falan diye o da kararsiz kaldi simdi iyice agirlasti diye bian once dogursun istiyor umarim sancisi gelirde dr dedigini yapamaz
sercan adananin neresnde oturuyordun. Bnde adanadaym.. allah icli kofte olck da yenmicek nasil cnm cektiii beeee
Yarış istenmiş.Yogun istek üzerine 2 haftalık bi yarış yapalım o halde Çıtırlarım
Nelsonum,menü paylaşmaya başlamışsın ve seni bu sefr çok azimli gördüm.Bende sana inaıyorum.
Mevcanım,kıyamam canım ya geçmiş olsun.İnş. çok canı yanmadan iyileşir.Küçüklere hiç dayanamıyorum kıyamıyorum.
Özgecim,ayran çubuk kraker balık kraker salatalık tuzlayıp patates haşlayıp tuzlayıp ye canım.
Sehra,yarış demiş yine kaybolmuş:88:
Fenodo gelmiş hoş gelmiş yarışa dahil misin?
Hkmtm,menü paylaşmış şükrenımla her daim burdalar zaten
Off kizlar icime bi okuz oturdu sanki nefes alamiyorumbahsetmistim esimle annesinin arasi limoni diye ablasi yuzunden
Bugun ablasi msj atmis esime ve bana satasmis hakarete varan msjlar atmis okadar uzuldum ki ben ne dusunuyorum onlar nasil davraniyor esim ablasinin esiyle arasi bozuk diye o da aklinca bana sariyor esim hepinizi sildim diye msj atti ablasi da acmis agzini yummus gozunu hep bana laf dokundurmus yanindaki gereksiz falan demis biliyosunuz bi ara soylemistim dugunde annem yuzunden kotu seyler yasamistim diye onlari da yazmis msjda kendi sucunu kapatmak icin surekli benim ustume oynamis ki benim zerre kadar bi ilgim bi yorumum yok kendi aralarindaki mevzu ama iste ablasi beni kullanarak esimi aklinca kizdirmak istiyor esim hic takma diyor ama nasil takmayim kv demde bana karsi cephe aldi neler konusuluyor kimbilir arkamdan hem de hicccc sucum yokken
Bayramda gidicez annemle babamin elini opup cikcaz dedi ama gidersek biliyorum ki cikmayiz o evden gorumcemde o evde olcak simdi de benim hic gidesim yok olaylar cok sacma yerlere gitmeye basladi.
Merhaba kızlar;
Özgecim Allah yardımcın olsun canım. İnşallah en kısa zamanda geçer bılantıların
Fenodo hoşgeldinnnn nasıl geçti Bayram
Nelson canım uyalım listeye verelim bu kiloları. Sabahtan beri yarın ne giyeceğimi düşünüyorum. Dar kazakları giyemem. Elbise giyemem.
Ben bayramda pek dikkat edemedim. Ama yarından itibaren pür dikkat edicem. Bir de farkına vardım özellikle evde iken düzen kalmıyor bende. Mutfağa gidiş geliş bir iki atıyorum ağzıma. Ama bir dur demeli bu işe. Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Yarın iş var. Nasıl zor geliyor anlatamam. Yapılacak çok fazla işim de var.
neyse tekrardan hosgeldin
Aksama ebru sni de yarisa sokar
Bzmki de 7 aylik, skintilari basladi cook huysuz..
İnsallah bizde o ewreyi sorunsuz atlatiriz
sen hamişsin ,,, bize o donemlerini anlatacaksn ki bizde hem ahhh ah dicez hmde off offyani o gunleri hatirlicaz ozgcimm..
Doktorlar sezaryani daha kolay buluyor bence.
Saatlerce dogumu beklemek islerine gelmiyor.
Baska bir doktora ggitse bakalm o ne dicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?