Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hoşbuldum,
Yarışmak isterim tabiki, ortak da bulmuşum daha ne isterim :) tabii zehra kabul ederse:)

Bir de yarışmanın olmazsa olmaz kuralları var mı, anlatırsanız çok sevinirim :)

Iyi akşamlar kızlar
Çok vaktim yok hemen menümü yazcam sonra gelirim yine.
07:30 1 ceviz azıcık acıka 2 çatal peynir domates salatalık 1,5 dilim kepekli ekmek
10:30 2 mandalina
12:00 4 yk et sote 1 dilim ekmek acılı bir sos

15:30 bir elma
18:30 bir kase mercimek çorba 4 yk taze fasülye 1 dilim ekmek salata yoğurt
Az sonra cennet elması yicem.
Kızlar ben hu kadar yemeyle nasıl kilo vermicem anlamadım ki. Spor yapmıcam bugün. Bir gün dinlenip bir gün yapıcam artık

Son düzenleme:
Kızlar menümü yazıp çıkıcam ben de anca bi daha oğlum uyuyunca zaman bulurum girmeye. Çıldırttı beni yine. Uykudan deliye döndü
bacağıma yapışmalar, ısırmalar, oklavayla vurmalar. Bana da ablasına da. Uyusa da rahatlasam yaa

Kahvaltı yağsız kaşarlı tost- domates- kk peynir- şekersiz çay

Öğlen 5 kaşık karnıbahar yemeği--1 tabak yoğurtlu mor lahana salatası- 1 dl ekmek

ara 1 kase üzüm - şekersiz çay

akşam 1 kase tarhana çorbası--2 minik biber dolması

ara special k ( daha yemedim o yüzden foto koyamadım)

su 2 lt
spor 30 dk parka gidip gelme

Ama sehra hic ugramiyor ki ben yalniz kalicam hirsli bi ortak lazim bana yoksa yapamam ki cok uzuldum simdi bennnnnn

Canim hic oturmadim adanada babam memur oldugu icin surekli yer degistirdik ama butun sulalem orada ilcesi var imamoglu oraliyim canim

himmm ben merkezdeyimm..
İmamoglu biliyorm ama hic gitmedim..

İnşallah canım onlar sağlıklı olsunlar da biz katlancaz biraz.

aynen saglikli olsunlar daa ,, uykusuz geceler de olur olsuun .

Son düzenleme:
ilk uyandigimda
1bardak limonlu sirkeli su

Sabah..
Bi kase nesfit

Ara. Ceyrek muz..

Oglen.
Mercimekli corba
Bi tabak salata
5tane yesil zeytin
1dilim normal beyaz ekmek

Ara. Yesil elma
Ceyrek muz.

Aksam.
4yemek kasigi domatesli et sote
1dilim kepekli ekmek
Bi kase yogurt

1.5 lt su
Spor yapamadim.
Onun yerine saatlerce temizlik yaptim.
..

Ya kizlar, aksam ymegini yedikten sonra inanilmz sislik oluyor bende..
Kocaya yemek yapinca yedim malesef..
Yaa onceden ne gusel yemiyordumm..

Anladim canim sen cok azimlisin ya ben tatli seylere cok duskunum hic aklimdan cikmiyor bunu nasil yenebilirimmm

ya azimliyim de, daha da verebilsem. Tatliyla aram pek yook. Bnmde kola tutkum vardi. Ama yendim. Azimli ol. Karar veerr.

evet hanımlar söz verdiğim gibi pazartesiden itibaren yazıcam demiştim ee siz 2 haftalığına yarışa girmişsiniz benim rakibim kim neyse ben imdilik menüye geçeyim
sabah aç karnına ılık limonlu su
kahvaltıda 4 y. zeytin salatalık 3 dilim beyaz ekmek 2 tatlı kaşığı kadar salça 5 bardak şekersiz çay
ara 1 minik salkım üzüm
öğle 1 az yağda pişmiş yumurta yarım dilim ekmek
ara türk kahvesi 2 kare çikolata
akşam 1 tabak patates yemeği ekmek yok
su 1 litre olmamıştır spor çok yürüdüm bugün çarşıda işlerim vardı

Kızlar sizin harika menüleri görünce hem sevindim hem üzüldüm.Sizin adınıza sevindim azim ve harika menüler.Kendi adıma üzüldüm soslu fıstık yedim karadayıyı izlerken.Menü yazmıycam utanıyrumUtandırdınız beni helal valla size.Baanada örnek oldunuz.Yarın kendime gelirim herhalde.

ebrucum sıkma canini ,,, bugun toparlarsin seeen eminimm... sanaaa sonsuz güveniyorumm.. ssoslu fistikk baya kalorili yaglidir ama olsunn dün dünde kaldii... bende dun bir dilim beyaz ekmek yedim, napim cook guzeldi.. uzulme o yuzden. Biz hepimiz sana inaniyoruuuzZ

Son düzenleme:
Suan kiminiz uyuyorr, kiminiz ise gitmek icin hazirlaniyor, kiminizde bebislerriyle ugrasior ben gibi. Uyuyanlari suan kiskaniyoruuuuuuummm
. ya kizlar, ne sorucam sizeee,, bebegime aptamil devam sūtünu veriyordum. Malum biraz pahali 20/tl 350gr i. 3 4 gunde bitiyordu. Bebelac aldim. Onun tadini sevmedi. Ulker hero baby aldim. Onun tadini sevdi ama. Bu kabizlik olayi yani kakayi zorlanarak yapma olayi cikti. Acaba diyrum bu hero baby devam sütünden mi boyle oldu. Kafama takildi. Sizce neden olabilirr? Vee fitil haricinde bebegime ne vermeliyim ki kakasini rahatca yapabilsin. Ulker hero baby , 500gr i 11.25 kurus. Arada baya fark var aptamille. Ama bu boyle devam ederse aptamile geri gecicem. Durumumuz da, idare eder. Allahim ac birakmiyor ya

Sabah koca bi bardak ilik suyaa
3tatli kasigi Elma sirkesi
2tatli kasigi Limon suyu
1cay kasigi bal.. koydummm.
Ve ictimm, tadini soracak olursaniz cikksas guzel degil ama ictimm.. inanilmz bagirsaklari calistiriyr, yaglari da eritiyor aaa simdi hatirladm ben ne zamandir yesil cay icmiyormuşumm.. ne ayip dimi kizlar. Bugun formum yerinde farkindaymm..
Şole 9 9 bucuk gibi kahvltmi hazirlarm.
Salataaaaaaa inanin heyecanlaniorum.
Salataya nar eksisi de koydugum icin bayiliyooorum. Ogliş ayagimda uyudu, yataguna yatirirsam uyanir. O yuzden ayagimda kalsin. Bende 5sevgi dili kitabini okiyim... o kitaptan size inanilmazbilgiler aktarabilirimm.. vakit buluncaa.. coook konustuumm.. ama napim buraya yazinca kendimi daha da iyi hissediyoruummm

Gunaydin kizlar
Hkmetcm cok gecmis olsun oncelikle mama konusunda hicbilgim yok kizima hic mama vermedim gerek olmadi yani ama dedigin gibi bunyesine farkli gelmis olabilir kizim da bi ara kabiz olmustu cok kucuktu zeytinyag icir bi cay kasigi demislerdi ve de kurukayisiyi kaynatip suyundan icir zarari faydasini tam bilmiyorum hatirladigim bunlar ama int. Yazip da faydali bilgiler bulabilirsin cok gecmis olsun bu arada saglik ocagina ya da bi cocuk dr sorsan da iyi olur

Canim gunaydin.. 4aylikti kilo alimi az diye mama onerdi doktor. Oturarak emziriyordum emmicem diye diretiyordu.sonra ayakta emzirmeye basladim, emmede sornumuz olmadi, ama ek gidaya gecince beni emmeyi reddediyor. Oyle emzrme poziynnda olmak yatmak istemior. Gnde 2 3 anca emziriyirm. O da zorlayarak.. sutumde war ins birakmaz. Saglk ocagi snn dediklrni dedi en son fitil dedi. Dediklerni uygulicam cnm tskler

Hkmetcim günaydın. Ben sezeryanla doğum yaptım. sütüm çok az olduğu ve için, oğlum doymadığı için dr daha doğduğu hafta hastanede mama yazdı reçeteye. Ben de birçok mama kullandım. Milupa, hero baby, sma gold. Dönem dönem kabızlığı düzeldi,
tekrarladı. Ben bile hangisinden oluyo bilemedim. Belki de mamadan değildir. Benim kızım bile bebekken kabız oluyordu
sık sık. Dr a götürmenizde fayda var derim ben. Genetik olabilir belki veya başka sebebi de olabilir. Zeytinyağı içir. makatına zeytinyağı sür, bol bol su içir. İnş geçer canım.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Hkmetcm cok gecmis olsun oncelikle mama konusunda hicbilgim yok kizima hic mama vermedim gerek olmadi yani ama dedigin gibi bunyesine farkli gelmis olabilir kizim da bi ara kabiz olmustu cok kucuktu zeytinyag icir bi cay kasigi demislerdi ve de kurukayisiyi kaynatip suyundan icir zarari faydasini tam bilmiyorum hatirladigim bunlar ama int. Yazip da faydali bilgiler bulabilirsin cok gecmis olsun bu arada saglik ocagina ya da bi cocuk dr sorsan da iyi olur

günaydın çıtırlarım

yoğunluktan gelemedim bir türlü,keyifler yerindedir umarım,

ortimmm menün bana abartılı gelmedi,aslında tam bir diet menüsü olmuş,sen daha az yediğin için ,şu an çok yiyorsun psikolojisine girmişsin,metobolizma hızın için 2 saatte bir şeyler yemek çok mantıklı,ben menünü beğendim,

şükomm fotolarına hastayım bebeğim,harika görünüyor menün,

dün yine acillik olduk,

akşam çok sancılandı,filmde yine bol bol kaka çıktı,hastanede lavma yapıldı,bide ilaç yazdı,lavmayı çok zor yaptı hemşire,kaka tıkamış poposunu dedi,lavmadan sonra baya rahatladık ama ilaç aşırı karın ağrısı ve ishal yaptı,sabah 6 da yattık,kıvrandı durdu,8 gibi kaldırdım ağrısı pek kalmamıştı,şimdi okulda bakalım nasıl geçecek,

beslenme alışkanlığını değiştirin,bol bol çorba,sebze ve meyve yesin dedi,kızımada anneni üzer çorbanı içmezsen yine popona lavma yaparım dedi,

kaç gündür ne moral var ne uyku,zeytinyağını banada söylüyor herkes ama 1 kere kendim içtim ve akşama kadar kustum,aynı şeyi kızıma yapamam

bu arada dünki menüme harfiyen uydum,sadece eve gece gittiğim için bir şey yiyemedim,

iş çıkışı kaynanama gittim,kızımla oynadık,ödevini tekrar yaptık,sonrada sancı geldi ev yerine hastaneye gittik,sırada bekle ,volta at derken midem sırtıma yapıştı,

12 gibi eve dönerken eşim çiğ köftecinin önünde durdu aç olmama rağmen yemiycem kilo alırım dedim,yanımda löp löp götürdü lokmaları eşim,ortimm papatyam duy duy beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…