- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.661
Fenedo ,senin ortağın sehra delüsüüUgrarsa tabiii
Zehra ve nazevren hoşgeldniz kızlar.Yarışmak isterseniz ikiniz ortak olabilirsiniz.Ne dersiniz ?
Menüleri akşama yorumlarım artık.Kızalım birbirimize valla olmıycak böle
Fenedo ,senin ortağın sehra delüsüüUgrarsa tabiii
Zehra ve nazevren hoşgeldniz kızlar.Yarışmak isterseniz ikiniz ortak olabilirsiniz.Ne dersiniz ?
Menüleri akşama yorumlarım artık.Kızalım birbirimize valla olmıycak böle
Canim hic oturmadim adanada babam memur oldugu icin surekli yer degistirdik ama butun sulalem orada ilcesi var imamoglu oraliyim canim
İnşallah canım onlar sağlıklı olsunlar da biz katlancaz biraz.
himmm ben merkezdeyimm..
İmamoglu biliyorm ama hic git
aynen saglikli olsunlar daa ,, uykusuz geceler de olur olsuun.
Anladim canim sen cok azimlisin ya ben tatli seylere cok duskunum hic aklimdan cikmiyor bunu nasil yenebilirimmm
ya azimliyim de, daha da verebilsem. Tatliyla aram pek yook. Bnmde kola tutkum vardi. Ama yendim. Azimli ol. Karar veerr.
Kızlar sizin harika menüleri görünce hem sevindim hem üzüldüm.Sizin adınıza sevindim azim ve harika menüler.Kendi adıma üzüldüm soslu fıstık yedim karadayıyı izlerken.Menü yazmıycam utanıyrumUtandırdınız beni helal valla size.Baanada örnek oldunuz.Yarın kendime gelirim herhalde.
Gunaydin kizlar
Hkmetcm cok gecmis olsun oncelikle mama konusunda hicbilgim yok kizima hic mama vermedim gerek olmadi yani ama dedigin gibi bunyesine farkli gelmis olabilir kizim da bi ara kabiz olmustu cok kucuktu zeytinyag icir bi cay kasigi demislerdi ve de kurukayisiyi kaynatip suyundan icir zarari faydasini tam bilmiyorum hatirladigim bunlar ama int. Yazip da faydali bilgiler bulabilirsin cok gecmis olsun bu arada saglik ocagina ya da bi cocuk dr sorsan da iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?