- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.681
Iyi akşamlar kızlar
Çok vaktim yok hemen menümü yazcam sonra gelirim yine.
07:30 1 ceviz azıcık acıka 2 çatal peynir domates salatalık 1,5 dilim kepekli ekmek
10:30 2 mandalina
12:00 4 yk et sote 1 dilim ekmek acılı bir sos
15:30 bir elma
18:30 bir kase mercimek çorba 4 yk taze fasülye 1 dilim ekmek salata yoğurt
Az sonra cennet elması yicem.
Kızlar ben hu kadar yemeyle nasıl kilo vermicem anlamadım ki. Spor yapmıcam bugün. Bir gün dinlenip bir gün yapıcam artık
Mevcanım çok üzüldüm niye tekrarlıyo bu kabızlık yine yaa. Hastanede lavman yaptıktan sonra bi daha olmaması lazımdı. Zeytinyağı içemezse de içine zeytinyağı koyulabilecek yiyecekler hazırlayın. Yediği salatalarda, çorba ve yemeklerinde bolca kullanın. Duphalac diye bi ilaç var. Benim kızıma kabızlık için doktorlar veriyodu. Çok iyi geliyo gerçekten. Hamileyken bana bile o ilacı yazmışlardı. Allah şifa versin canım.dün yine acillik olduk,
akşam çok sancılandı,filmde yine bol bol kaka çıktı,hastanede lavma yapıldı,bide ilaç yazdı,lavmayı çok zor yaptı hemşire,kaka tıkamış poposunu dedi,lavmadan sonra baya rahatladık ama ilaç aşırı karın ağrısı ve ishal yaptı,sabah 6 da yattık,kıvrandı durdu,8 gibi kaldırdım ağrısı pek kalmamıştı,şimdi okulda bakalım nasıl geçecek,
beslenme alışkanlığını değiştirin,bol bol çorba,sebze ve meyve yesin dedi,kızımada anneni üzer çorbanı içmezsen yine popona lavma yaparım dedi,
kaç gündür ne moral var ne uyku,zeytinyağını banada söylüyor herkes ama 1 kere kendim içtim ve akşama kadar kustum,aynı şeyi kızıma yapamam
Nelsonum kaçamak yapsan da diğer öğünlerde bari dengele canım. Sporunu da ihmal etme. Dışarda yürüyüş filan yapamasan da Leslie yaparsın. Ben de yapmaya çalışıcam. Benim oğlan bütün gün ağlamayı bırakırsa tabii.papatyam yediklerin çok değil canım.. kendini kasma verirsin kilo..
mama konusunda bilgim yok arkadaşlar olsa yazardım bir iki cümle..
mevcan çiğ köfte konusunda takdir ettim seni...
akşam bir kaçamağım oldu,, bir parça bal kabağı tatlısı yedim. bir avuç da çiğ kabuklu fıstık.. metabolizmayı çalıştırıyormuş,,
nese kaçamaksız ğünüm ğeçse 5 takla acacağım...
büğün daha iyi olacak inşallah...
gunaydinnn sukraancigim,, bizde de aynisi oldu iste. Ya netten okudum demir ilaci kullanioruz ondan da olabilirmis. Bilmorum artk. Bn karnibahar kabak corbasi yapicam. Aslnda kakasi da kati yapmiyor, yapnca..Hkmetcim günaydın. Ben sezeryanla doğum yaptım. sütüm çok az olduğu ve için, oğlum doymadığı için dr daha doğduğu hafta hastanede mama yazdı reçeteye. Ben de birçok mama kullandım. Milupa, hero baby, sma gold. Dönem dönem kabızlığı düzeldi,
tekrarladı. Ben bile hangisinden oluyo bilemedim. Belki de mamadan değildir. Benim kızım bile bebekken kabız oluyordu
sık sık. Dr a götürmenizde fayda var derim ben. Genetik olabilir belki veya başka sebebi de olabilir. Zeytinyağı içir. makatına zeytinyağı sür, bol bol su içir. İnş geçer canım.
dün yine acillik olduk,
akşam çok sancılandı,filmde yine bol bol kaka çıktı,hastanede lavma yapıldı,bide ilaç yazdı,lavmayı çok zor yaptı hemşire,kaka tıkamış poposunu dedi,lavmadan sonra baya rahatladık ama ilaç aşırı karın ağrısı ve ishal yaptı,sabah 6 da yattık,kıvrandı durdu,8 gibi kaldırdım ağrısı pek kalmamıştı,şimdi okulda bakalım nasıl geçecek,
beslenme alışkanlığını değiştirin,bol bol çorba,sebze ve meyve yesin dedi,kızımada anneni üzer çorbanı içmezsen yine popona lavma yaparım dedi,
kaç gündür ne moral var ne uyku,zeytinyağını banada söylüyor herkes ama 1 kere kendim içtim ve akşama kadar kustum,aynı şeyi kızıma yapamam
Suan kiminiz uyuyorr, kiminiz ise gitmek icin hazirlaniyor, kiminizde bebislerriyle ugrasior ben gibi. Uyuyanlari suan kiskaniyoruuuuuuummm
. ya kizlar, ne sorucam sizeee,, bebegime aptamil devam sūtünu veriyordum. Malum biraz pahali 20/tl 350gr i. 3 4 gunde bitiyordu. Bebelac aldim. Onun tadini sevmedi. Ulker hero baby aldim. Onun tadini sevdi ama. Bu kabizlik olayi yani kakayi zorlanarak yapma olayi cikti. Acaba diyrum bu hero baby devam sütünden mi boyle oldu. Kafama takildi. Sizce neden olabilirr? Vee fitil haricinde bebegime ne vermeliyim ki kakasini rahatca yapabilsin. Ulker hero baby , 500gr i 11.25 kurus. Arada baya fark var aptamille. Ama bu boyle devam ederse aptamile geri gecicem. Durumumuz da, idare eder. Allahim ac birakmiyor ya
Sabah koca bi bardak ilik suyaa
3tatli kasigi Elma sirkesi
2tatli kasigi Limon suyu
1cay kasigi bal.. koydummm.
Ve ictimm, tadini soracak olursaniz cikksas guzel degil ama ictimm.. inanilmz bagirsaklari calistiriyr, yaglari da eritiyoraaa simdi hatirladm ben ne zamandir yesil cay icmiyormuşumm.. ne ayip dimi kizlar. Bugun formum yerinde farkindaymm..
Şole 9 9 bucuk gibi kahvltmi hazirlarm.
Salataaaaaaainanin heyecanlaniorum.
Salataya nar eksisi de koydugum icin bayiliyooorum. Ogliş ayagimda uyudu, yataguna yatirirsam uyanir. O yuzden ayagimda kalsin. Bende 5sevgi dili kitabini okiyim... o kitaptan size inanilmazbilgiler aktarabilirimm.. vakit buluncaa.. coook konustuumm.. ama napim buraya yazinca kendimi daha da iyi hissediyoruummm
İyi geceler çıtırlarım,bugünü hep hastaneye gidip gelmekle geçirdimkızımın bağırsakları kaka ile dolmuş,idrar yolu enfeksiyonuda çıktı,lavman yaptık,ilaç kullandık ama kızım halen sancı çekiyor,şimdi sızdı yanıma,sabah hastaneye gidicez tekrar topiğe geç gelirim, offf işte başlıyor özlemişim evde olmayı,bugün itibari ile dikkat etmeye başladım 60 ın üstündeydim dün,sabah tartılıp başlangıç kilomu yazıcam,kilo al ver çokkkk sıkıldık artıkk
Canim mama degistigi icin kabiz olmustur eger bebisin cok zorlaniyorsa don geri aptamile canim
şükommm bizede aynı ilacı verdi doktor,kakasını yapana kadar sancı çekti işte,bende dün bol yağlı çorba yaptım,salatayı sever,üzerinede zeytinyağı gezdirdim ama hemen etki etmedi doğal olarak,eşim sabah okula bırakırken iyiydi diyor,öğretmeninin hasta olduğundan bilgisi var,bi durum olursa ararım demişti,ilk lavman çok verimli olmamıştı,kakası tıkadığı için dünkini yaparken zorlandılar biraz,
hkmt çok saol canım,aslında beklenen bir şeydi beslenme düzeni berbat,dede babaanne çok fazla abur cubur yediriyor,kırk defa ikaz ettim ama beni dinlemiyorlar,işte akşamları ve haftasonları yedirdiğim çorba ve meyvelerle idare ediyoruz
sercan canim ya oglen zorlanmadan kakasini yapti. Oglen de karnibahar kabak mercmk corbassi yaptim.. onu da iciricem. Netten baktim onlar iyi geliyormus. Mamayi sewdi ama blmiorm. Bi kac daha surerse aptamile geri gecrm.. tskler
babaanne ve dede , torunlarina abur cubur almayi da yedirmeyi de cok severler. Yasli insanlar laftan da anlamazlar. Bu durum olunca artik vermezler. Calisan annem olunca zoroluyor. Allah yardimcin olsun canim.
Anladim canim sen cok azimlisin ya ben tatli seylere cok duskunum hic aklimdan cikmiyor bunu nasil yenebilirimmm
dün yine acillik olduk,
kzlarrr dün akşam vucut ölçülerimi aldım belim çok kalın...nasıl incelecek bu bel.. 10 cm incelirse ben süper ötesi olurum.. ama koskaca 10 cm nasıl giderki belden,, 5 kilo zayıflasam bile 10 cm incelememmmm,,,
ah bana bir çare ah bana bir çare..
ğöğüs: 92 civarı
bel:76----bildiğin odun yani,,, eeee göbeğimde var... zaten ğöbek bel birbirini tamamlıyor
kalça:94
bir çaree.. ne yapmalıyımki... selülitlerimde varrrrr .. ama az kaldı eskisine kıyasla.. taktım bu belimmin kalınlığınaaaa
laftan anlamıyorlar canım,şimdi 10-15 gün almazlar sonra eski düzen,ben dil dökmekten yoruldum onlar almaktan yorulmadılar,eşim kızımı şimdi okuldan almış,beslenme saatinde yanına gitmiş,baba karnım çok ağrıyor demiş kuzum eşimde babaanneye bırakmış,offf ne zaman düzelicek kızım ya
kzlarrr dün akşam vucut ölçülerimi aldım belim çok kalın...nasıl incelecek bu bel.. 10 cm incelirse ben süper ötesi olurum.. ama koskaca 10 cm nasıl giderki belden,, 5 kilo zayıflasam bile 10 cm incelememmmm,,,
ah bana bir çare ah bana bir çare..
ğöğüs: 92 civarı
bel:76----bildiğin odun yani,,, eeee göbeğimde var... zaten ğöbek bel birbirini tamamlıyor
kalça:94
bir çaree.. ne yapmalıyımki... selülitlerimde varrrrr .. ama az kaldı eskisine kıyasla.. taktım bu belimmin kalınlığınaaaa
Kızlar yazıp kaçıcam.Bankada işim var ordan kv sonra markete felan filan.Dün akşam eşime çalışşam mı dedim.Ogluma hiçç kıyamıyorum ama onun geleceği için tek elle bişey olmuyor.Araba felan alırım.yada birikim yaparız gibi yada ogluşu seeye kreş için destek vs vs vs bi sürü şey için.Bugn 2 yerden aradılar ama çok uzak.Kafam karışık iş ciddiye binince oğlumdan nasıl ayrılacağımı düşünür oldumGece ugrıycam öpüldünüz
Canım azıcık yersen kendini kandırmış olursun, ya da yemeden önce içinden de ki: sonra da yerim bir yere gitmiyor, başka daha güzel şey yerim midemi doldurmak istemiyorum bununla, ya da, zayıflayınca yerim acısını sonra çıkarırım, Ben daha güzelini hak ediyorum...
Böyle şeylerle vaz geçirebilirsin kendini :)
Bu arada Ben de çok seviyorum tatlıyı :)
Çok geçmiş olsun tatlım, keşke bize olsa da evlatlarımıza bişey olmasa
Nelsonum ben spor salonuna gitmiştim bir ara bir aylığına, haftada 3 gün gidiyordum ve 45 dakikamı alıyordu, 4cm incelmişim :)
Umarım bi fikir vermiştir bu sana :)
merhaba kızlar:
mevcanım nasıl oldu kızın. inşallah şimdi biraz daha iyidir. ne yedi ne içti de böyle oldu acaba...çok çok geçmiş olsun...
yemediğin çiğ köfteler için de ayrıca tebrik ederim seni...
nelson ölçülerimiz birbirine benziyor. ben de kendimi odun gibi hissediyorum. seni çok iyi anlayabiliyorum. ben zatenm kilo alıp verdiğimi belimden anlarım. spor da yapıyorum ama sanki hiç incelmedi..
Kızlar benim ortim nerelerde bilen var mı?
Sanırım herhangi bir kural yok yarışma için?
canım istesem izin alırım ama işte özel sektör,dün aldım,haftaya yine aldım,zaten 3 saat sonra çıkıcam,mevcan ikaz et , yapmayin cocugun iyiligi icin deyin. Esin soylesin annesigile. Kiyamam yaa, kurban olurum nasil cani yaniyordur. Sendr izin alip gitsene. Hos gunlerdr izin aluyorsun ama. Uzulme duzelir elbet.
gecen ay bende olculerimi almistim.
Bugun sabah bir daha olctum
5. 6 cn inclme var, cook mutlu oldum.
1ay sonra bi daha olcerm..
Selult kmdee yook kii..
ooo calismak en iyisi ebrucugm,,
Bende oglani buyutm krese vernce bnde istiyorum. Calismak ozguveni arttiriyor. Ewlenmeden once4 sene calismisligim var.. evlatlar icin en iyisini istiyoruz gercekten.. ben boyle bir annee olacagmi oncedn soyleseler inanmazdimm.. umarim dogru karar verirsiniz cnmciimmmm
Canım azıcık yersen kendini kandırmış olursun, ya da yemeden önce içinden de ki: sonra da yerim bir yere gitmiyor, başka daha güzel şey yerim midemi doldurmak istemiyorum bununla, ya da, zayıflayınca yerim acısını sonra çıkarırım, Ben daha güzelini hak ediyorum...
Böyle şeylerle vaz geçirebilirsin kendini :)
Bu arada Ben de çok seviyorum tatlıyı :)
Çok geçmiş olsun tatlım, keşke bize olsa da evlatlarımıza bişey olmasa
Nelsonum ben spor salonuna gitmiştim bir ara bir aylığına, haftada 3 gün gidiyordum ve 45 dakikamı alıyordu, 4cm incelmişim :)
Umarım bi fikir vermiştir bu sana :)
Canim ben bu konuyla ilgili birseyler soylemek istiyorum eve gelen para o evi gecindirebiliyorsa annenin calismai cok da mantikli gelmiyor bana cocugun gelecegi icin cok para olmasii cocugun annesiyle gecirecegi vakitten cok daha kiymetli iyi olamaz benim esim ogretmen bende iktisat mezunuyum ama calismiyorum hem esim istemiyor hemde oglusumu birakamam kimseye cok sukur gelirimiz yetiyor her zaman iyinin iyisi vardir gelir 10 milyarda olsa bu sefer ona gore harcama olur yine sikintilar olur bu benim fikrim kizlar herkesin dusuncelerine saygiliyim tabiiKızlar yazıp kaçıcam.Bankada işim var ordan kv sonra markete felan filan.Dün akşam eşime çalışşam mı dedim.Ogluma hiçç kıyamıyorum ama onun geleceği için tek elle bişey olmuyor.Araba felan alırım.yada birikim yaparız gibi yada ogluşu seeye kreş için destek vs vs vs bi sürü şey için.Bugn 2 yerden aradılar ama çok uzak.Kafam karışık iş ciddiye binince oğlumdan nasıl ayrılacağımı düşünür oldumGece ugrıycam öpüldünüz
Y
Haklisin canim oyle yapmaliyim benim ortak yok ortalikda birlikde ortak olalim. İ seninle ne derin
teşekkür ederim canım,şimdi aradım uyuyormuş,kayınvalidem sancısı yok çok derin uyuyor dedi,
canım zorunlu kurallarımız yok burda,sadece arkadaşımıza olan sorumluluk gereği menüler paylaşıp birbirimizi takip ediyoruz,cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz,yanılmıyorsam bu 2 haftalık bir yarış teee haftaya cumaya kadar tartılmak yok
canım istesem izin alırım ama işte özel sektör,dün aldım,haftaya yine aldım,zaten 3 saat sonra çıkıcam,
eprumm çalışmak bir kadının başına gelecek en güzel şeylerden biri,para kazanmanın zevki bir başka ama özel sektör çocuklu,heleki o çocuk küçükse tam bir zulum,ben 3 senedir çalışıyorum paranın,özgüvenin yeri ayrı ama o vicdan yokmu o vicdan,
3 yıldır kızım her hasta olduğunda kendimi suçluyorum,yada derslerinde az geri kaldığında,yada düştüğünde,yada yemediğinde,yada yada yada,bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?