Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar:
çaışmak çok güzel birşey.ama bana sorsanız oğlum eve geldiğinde onun yemeğini vermek de ayrı bir zevk. fakat önemli olan o dengeyi tutturabilmek. çalışmayıp ta zamanını günlerde komşularda geçiren doğru düzgün evlatlarıyla ilgilenmeyen anneler var. ben çalışıyorum ama iş dışında kalan tüm zamanımı oğlumla geçiriyorum. önemli olan zamanı nasıl kullandığınız.
mevcan lütfen kendini suçlama. evde olan annelerin çocukları hasta olmuyor mu. çocuk bu elbette olacak. allah dermansız dert vermesin...
şu anda elma yiyorum. akşam dersim var. eve geç gideceğim. yemek anca 20:00 de olur herhalde.

çıtırlarım menümü yazayım

sabah:3 çatal patates kızartması,1 kupa yeşil çay
öğlen:1 kase çorba,1 tane kıymalı kabak dolma,6 çatal makarna
ara:1 kase keşkül
şimdi:1 avuç badem,yeşil çay
6 gibi: 1 elma

dahada bi şey yemem

ah papatyam ah,bende her bulduğum boşlukta kızıma vakit ayırıyorum ama yetmiyor bide bu hastalık işi çıktı kaç gündür uyumuyor,uyutmuyor bende hep kendimi suçluyorum,

yeni konuştum ağlıyor karnım acıyor diye,ben burdayım bırakıp gidemiyorum,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,

çalışsan bi dert ,çalışmasan bi dert,evde oturup çocuğu ile ilgilenmeyen annelere ayrıca sinir oluyorum,söylenecek çok sözüm var onlara ama neyse

Oyle tabiki annelik cok zor bi meslek bence ben oglumun huzurunu hicbirseye degismem inanin bulundugum yere tasinali uc ay oldu esimin ogretmen arkadaslari esiniz sikilmasin bize getirin falan diyorlarmis ama benim oglum cok huysuz bi bebek birilerini gordumu surekli aglar kendi zevkimi dusunup hic biryere gitmem bu gunler gececek nasilsa buyuyunce gezeriz beraber hic arkadasim yok burada mesela ama hic sorun yapmiyorum annelik boyle iste hemde benim arkadaslarim sizlersiniz yaaa demi can kizlarrrrr

Canim kiyamam ya inan cok iyi anliyorum seni eve gidince zeytinyagi icir mevcan bak inan ise yarar

Tamam canim ortagimsin artik kac kilosun bilgileri verelim evlimisin cocuk var mi

Canım ben 6 yıllık evli ve bir çocuk annesiyim, oğlum 13 aylık, emziriyorum halen.
Ayrıca atanamayan bir ingilizce öğretmeniyim, ama bu sene atanacağım, kararlıyım.
Kiloya gelince
Pazartesi sabahı tartıldım 86 gösterdi.
Hayalim 53-54 olmak, ama sadece bi hayal :)
Hedefim şimdilik 80'in altına düşmek,
Ama zaman belirlemedim kendime,
Bir yöntemim de yok, sadece elimden geldiği kadar az yiyip içmeye gayret ediyorum :)

Haklısınız kızlar ben de kara kara düşünüyorum
Oğlumu bırakıp nasıl dersaneye gitcem

canım bak tartıyı kaldır,sadece cuma sabahı aç karnına tartıl ve buraya yaz,sık sık ama küçük porsiyonlarda,oğluşta büyümüş süt kaygın çok deildir,yinede bollll su iç ve akşam 6 dan sonra bir şey yeme,çok acıkırsan,8 gibi yoğurt ye,

kilon fazla olduğu için bizlerden daha şanslısın,çok daha hızlı kilo verebilirsin,kiloyu kafaya takma,sürekli pozitif gez zaten ben kilo veriyorumki modunda takıl,

bak ben 72 den 62 ye çok rahat düştüm ama 62 sonrası işkence gibiydi,6 ay olacak 59-60 arası gidip geliyorum

53-54 benim için hayal dersen,sadece hayal olarak kalır

onun yerine 54 olunca şunu giycem de

şükrancım menu konusnda elimden gelen özeni gösteryorum.. her mutfağa girip çıkmada atıştıran ben kendimi bazen tutamıyorum ama bu kilolar gidcek canım.... ve göbeğimde küçüklecek... gece oturup bu konuda ne yapabilirim iyice araştıracağım...

bende spor merkesize gidiyorum canım.. haftada 3 ün spor yapıyorum.. ama ben 3 günle kalmıyor evde de takviye yapmaya çalışıyorum ama çok yoğun değil.. göbek kısmına ağırlık vermeliyim sanırım..

papatyam sende ölçülerini ve ölçüm yaptığın tarihi kaydetsennne.. ben bel ve göbek bölgesinden en az 10 cm incelmek isitiyorum.. bir yolu olmalı değil mi bunun...

mevcan canım bebeğin için üzülme.. büyükler söz dinlemiyorlar mağlum.... rahat ol canım yaaa..

ebrulim çocuğunun bakımı konusunda illaki sıkıntılar olacaktır.ama çok bakıcak kişi var ve bu konuda çok skıntı yaşamayacaksan. ama şu daha önnemli sen gerçekten çalışmakla mutlu olacaksan çalışmalsın bence...

Mevcanım canım, çok haklısın, hayal dememeliyim, birgün mutlaka olacak demeliyim, lakin yolum uzun azim kısa, kendimi biliyorum çok zor olacak bu.
Hem yanlış bulduğum gece yemelerine de başladım engel olamıyorum buna.
Ama yapıcam desteğinizle başarcam bunu!

Bence de öyle dene bakalım :)

6,50: 1 yumurta-2dilim ekmek-3zeytin-domates
9,00: şekersiz ama kramalı neskafe
10,00: 12 tane çiğ badem+1 brdak ayran
12,00: bir kase çorba-3 tane kornişon turşu-5 cin biber turşusu-1,5 bardak ayran-1 dilim tam buğday-bol yağsız salata
16,00. bi elma+biraz sucuk(kurumuşmu diye bakınca çiğ çiğ yedim işte)
18,30: kemik haşlama-3 yk bulgur pilavı-yağsız salata
gece de. bir kase yoğurt içine keten tohumu katıp yiyeceğim..

bayağı yemişimn değil mi.. eleştiri istiyorum.....kötü mü menum...

6 bardak metabolizma hızlandırcı çay -2 bardak yeşil çay-2,5 litre su

ve şimdi evi süpüreceğim .. 30 dak desek
50tam mekik
50 tane yarım mekik
50+50=100 tane yan mekik
yanlarım için 50 tane oklava hareketi

Canim bende 15 aylik evliyim 4 aylik bi oglum var emziriyorum bende 69 kiloyum bende canim hedefim 55 ve olacagm kararliyim sende kararli ol canim birbirimize destek olup verelim su kilolari nerede yasiyorsun ben nevsehirde yasiyorummm

Mevcannnnnn banada neler yapmam gerektigini soyle 69 kiloyum 4 aylik oglum var emziriyorm hedefim 55 ne olur ya zayiflamak istiyorummmmm

Kizlar nerdesinizzzzzz deliricem ben mutfektaki petek delinmis mutfsgi su basti sicak su hemde oglum durmuyor asi yspildi bugun cok huysuz mutfagi soyle bi sildim ama daha var su oglum ayagimda uyutmaya calisiyorum agladim zir zir hic isim yok gibi bi de bu ciktiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…