- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.701
Çok sevinirim tatlım:)
merhaba kızlar:
çaışmak çok güzel birşey.ama bana sorsanız oğlum eve geldiğinde onun yemeğini vermek de ayrı bir zevk. fakat önemli olan o dengeyi tutturabilmek. çalışmayıp ta zamanını günlerde komşularda geçiren doğru düzgün evlatlarıyla ilgilenmeyen anneler var. ben çalışıyorum ama iş dışında kalan tüm zamanımı oğlumla geçiriyorum. önemli olan zamanı nasıl kullandığınız.
mevcan lütfen kendini suçlama. evde olan annelerin çocukları hasta olmuyor mu. çocuk bu elbette olacak. allah dermansız dert vermesin...
şu anda elma yiyorum. akşam dersim var. eve geç gideceğim. yemek anca 20:00 de olur herhalde.
merhaba kızlar:
çaışmak çok güzel birşey.ama bana sorsanız oğlum eve geldiğinde onun yemeğini vermek de ayrı bir zevk. fakat önemli olan o dengeyi tutturabilmek. çalışmayıp ta zamanını günlerde komşularda geçiren doğru düzgün evlatlarıyla ilgilenmeyen anneler var. ben çalışıyorum ama iş dışında kalan tüm zamanımı oğlumla geçiriyorum. önemli olan zamanı nasıl kullandığınız.
mevcan lütfen kendini suçlama. evde olan annelerin çocukları hasta olmuyor mu. çocuk bu elbette olacak. allah dermansız dert vermesin...
şu anda elma yiyorum. akşam dersim var. eve geç gideceğim. yemek anca 20:00 de olur herhalde.
ah papatyam ah,bende her bulduğum boşlukta kızıma vakit ayırıyorum ama yetmiyor bide bu hastalık işi çıktı kaç gündür uyumuyor,uyutmuyor bende hep kendimi suçluyorum,
yeni konuştum ağlıyor karnım acıyor diye,ben burdayım bırakıp gidemiyorum,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,
çalışsan bi dert ,çalışmasan bi dert,evde oturup çocuğu ile ilgilenmeyen annelere ayrıca sinir oluyorum,söylenecek çok sözüm var onlara ama neyse
Tamam canim ortagimsin artik kac kilosun bilgileri verelim evlimisin cocuk var mi
ah papatyam ah,bende her bulduğum boşlukta kızıma vakit ayırıyorum ama yetmiyor bide bu hastalık işi çıktı kaç gündür uyumuyor,uyutmuyor bende hep kendimi suçluyorum,
yeni konuştum ağlıyor karnım acıyor diye,ben burdayım bırakıp gidemiyorum,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,
çalışsan bi dert ,çalışmasan bi dert,evde oturup çocuğu ile ilgilenmeyen annelere ayrıca sinir oluyorum,söylenecek çok sözüm var onlara ama neyse
Oyle tabiki annelik cok zor bi meslek bence ben oglumun huzurunu hicbirseye degismem inanin bulundugum yere tasinali uc ay oldu esimin ogretmen arkadaslari esiniz sikilmasin bize getirin falan diyorlarmis ama benim oglum cok huysuz bi bebek birilerini gordumu surekli aglar kendi zevkimi dusunup hic biryere gitmem bu gunler gececek nasilsa buyuyunce gezeriz beraber hic arkadasim yok burada mesela ama hic sorun yapmiyorum annelik boyle iste hemde benim arkadaslarim sizlersiniz yaaa demi can kizlarrrrr
Canım ben 6 yıllık evli ve bir çocuk annesiyim, oğlum 13 aylık, emziriyorum halen.
Ayrıca atanamayan bir ingilizce öğretmeniyim, ama bu sene atanacağım, kararlıyım.
Kiloya gelince
Pazartesi sabahı tartıldım 86 gösterdi.
Hayalim 53-54 olmak, ama sadece bi hayal :)
Hedefim şimdilik 80'in altına düşmek,
Ama zaman belirlemedim kendime,
Bir yöntemim de yok, sadece elimden geldiği kadar az yiyip içmeye gayret ediyorum :)
Mevcanım çok üzüldüm niye tekrarlıyo bu kabızlık yine yaa. Hastanede lavman yaptıktan sonra bi daha olmaması lazımdı. Zeytinyağı içemezse de içine zeytinyağı koyulabilecek yiyecekler hazırlayın. Yediği salatalarda, çorba ve yemeklerinde bolca kullanın. Duphalac diye bi ilaç var. Benim kızıma kabızlık için doktorlar veriyodu. Çok iyi geliyo gerçekten. Hamileyken bana bile o ilacı yazmışlardı. Allah şifa versin canım.
Nelsonum kaçamak yapsan da diğer öğünlerde bari dengele canım. Sporunu da ihmal etme. Dışarda yürüyüş filan yapamasan da Leslie yaparsın. Ben de yapmaya çalışıcam. Benim oğlan bütün gün ağlamayı bırakırsa tabii.
Canım azıcık yersen kendini kandırmış olursun, ya da yemeden önce içinden de ki: sonra da yerim bir yere gitmiyor, başka daha güzel şey yerim midemi doldurmak istemiyorum bununla, ya da, zayıflayınca yerim acısını sonra çıkarırım, Ben daha güzelini hak ediyorum...
Böyle şeylerle vaz geçirebilirsin kendini :)
Bu arada Ben de çok seviyorum tatlıyı :)
Çok geçmiş olsun tatlım, keşke bize olsa da evlatlarımıza bişey olmasa
Nelsonum ben spor salonuna gitmiştim bir ara bir aylığına, haftada 3 gün gidiyordum ve 45 dakikamı alıyordu, 4cm incelmişim :)
Umarım bi fikir vermiştir bu sana :)
merhaba kızlar:
mevcanım nasıl oldu kızın. inşallah şimdi biraz daha iyidir. ne yedi ne içti de böyle oldu acaba...çok çok geçmiş olsun...
yemediğin çiğ köfteler için de ayrıca tebrik ederim seni...
nelson ölçülerimiz birbirine benziyor. ben de kendimi odun gibi hissediyorum. seni çok iyi anlayabiliyorum. ben zatenm kilo alıp verdiğimi belimden anlarım. spor da yapıyorum ama sanki hiç incelmedi..
canım bak tartıyı kaldır,sadece cuma sabahı aç karnına tartıl ve buraya yaz,sık sık ama küçük porsiyonlarda,oğluşta büyümüş süt kaygın çok deildir,yinede bollll su iç ve akşam 6 dan sonra bir şey yeme,çok acıkırsan,8 gibi yoğurt ye,
kilon fazla olduğu için bizlerden daha şanslısın,çok daha hızlı kilo verebilirsin,kiloyu kafaya takma,sürekli pozitif gez zaten ben kilo veriyorumki modunda takıl,
bak ben 72 den 62 ye çok rahat düştüm ama 62 sonrası işkence gibiydi,6 ay olacak 59-60 arası gidip geliyorum
53-54 benim için hayal dersen,sadece hayal olarak kalır
onun yerine 54 olunca şunu giycem de
şükrancım menu konusnda elimden gelen özeni gösteryorum.. her mutfağa girip çıkmada atıştıran ben kendimi bazen tutamıyorum ama bu kilolar gidcek canım.... ve göbeğimde küçüklecek... gece oturup bu konuda ne yapabilirim iyice araştıracağım...
bende spor merkesize gidiyorum canım.. haftada 3 ün spor yapıyorum.. ama ben 3 günle kalmıyor evde de takviye yapmaya çalışıyorum ama çok yoğun değil.. göbek kısmına ağırlık vermeliyim sanırım..
papatyam sende ölçülerini ve ölçüm yaptığın tarihi kaydetsennne.. ben bel ve göbek bölgesinden en az 10 cm incelmek isitiyorum.. bir yolu olmalı değil mi bunun...
mevcan canım bebeğin için üzülme.. büyükler söz dinlemiyorlar mağlum.... rahat ol canım yaaa..
ebrulim çocuğunun bakımı konusunda illaki sıkıntılar olacaktır.ama çok bakıcak kişi var ve bu konuda çok skıntı yaşamayacaksan. ama şu daha önnemli sen gerçekten çalışmakla mutlu olacaksan çalışmalsın bence...
Canım ben 6 yıllık evli ve bir çocuk annesiyim, oğlum 13 aylık, emziriyorum halen.
Ayrıca atanamayan bir ingilizce öğretmeniyim, ama bu sene atanacağım, kararlıyım.
Kiloya gelince
Pazartesi sabahı tartıldım 86 gösterdi.
Hayalim 53-54 olmak, ama sadece bi hayal :)
Hedefim şimdilik 80'in altına düşmek,
Ama zaman belirlemedim kendime,
Bir yöntemim de yok, sadece elimden geldiği kadar az yiyip içmeye gayret ediyorum :)
canım bak tartıyı kaldır,sadece cuma sabahı aç karnına tartıl ve buraya yaz,sık sık ama küçük porsiyonlarda,oğluşta büyümüş süt kaygın çok deildir,yinede bollll su iç ve akşam 6 dan sonra bir şey yeme,çok acıkırsan,8 gibi yoğurt ye,
kilon fazla olduğu için bizlerden daha şanslısın,çok daha hızlı kilo verebilirsin,kiloyu kafaya takma,sürekli pozitif gez zaten ben kilo veriyorumki modunda takıl,
bak ben 72 den 62 ye çok rahat düştüm ama 62 sonrası işkence gibiydi,6 ay olacak 59-60 arası gidip geliyorum
53-54 benim için hayal dersen,sadece hayal olarak kalır
onun yerine 54 olunca şunu giycem de
Adios Love Handles Bye Bye Muffin Top - Quick Cardio, Abs and Obliques Workout - YouTube
Crunchless Abs Workout - Crunch Free Ab Workout Routine - YouTube
Flat Belly Exercise for Women at Home. Flat Belly Diet for Women. flat belly workout for women. - YouTube
bu bana çok güzel bir bel hareketi gibi geldiii... kızlar ve papatyam yapsana bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?