- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.721
İyi akşamlar kızlar menüm gelsin. hiç zamanım yok cvp yazmaya oğlum yine ağlıyo. Eki Görüntüle 836282 Eki Görüntüle 836283 Eki Görüntüle 836284 Eki Görüntüle 836285 Eki Görüntüle 836286
Oğlum uyursa giricem tekrar. Yediklerimde yanlışlar varsa eleştirilerinizi bekliyorum.
Kahvaltı kk peynir* 1 yeşil biber* 1 domates* 3 küçül dal kıvırcık* şekersiz çay* 1 dl ekmek
ara special k
Öğlen 3 kaşık kavrulmuş kyma* 3 kaşık pilav* 1 kase cacık
ara 1 kase nar* 1 kupa şekersiz çay
akşam 4 küçük köfte * 3 kaşık pilav* 1 bardak ayran
arada da 1 elma yiycem
su 1.5 lt
spor 45 dk tepede yürüyüş
İyi akşamlar kızlar menüm gelsin. hiç zamanım yok cvp yazmaya oğlum yine ağlıyo. Eki Görüntüle 836282 Eki Görüntüle 836283 Eki Görüntüle 836284 Eki Görüntüle 836285 Eki Görüntüle 836286
Oğlum uyursa giricem tekrar. Yediklerimde yanlışlar varsa eleştirilerinizi bekliyorum.
Kahvaltı kk peynir* 1 yeşil biber* 1 domates* 3 küçül dal kıvırcık* şekersiz çay* 1 dl ekmek
ara special k
Öğlen 3 kaşık kavrulmuş kyma* 3 kaşık pilav* 1 kase cacık
ara 1 kase nar* 1 kupa şekersiz çay
akşam 4 küçük köfte * 3 kaşık pilav* 1 bardak ayran
arada da 1 elma yiycem
su 1.5 lt
spor 45 dk tepede yürüyüş
tatlım menun güzel ama diyette iken pirinç pilavı-patates makarna gibi besinleri yememelisin.. onun yerine bulgur pilavı ye olmadi yeme.
gerçi benimde menum çok iç acıcı değil ama eleştiriyrum affına sığınarak...
Sağol canım evet keşke yakın olsaydık yediğimiz içtiğimiz bir olsaydı. Ama napalım gönüllerimiz bir olsun. Ayrıca yediğim içtiğim özel bişeyler yok. İmkanım oldukça alabiliyorum bazı şeyleri.Kiz senin su menulerine hayranim ya keske senle birlikte yasasaydik of of bende boyle yiyecegm bundan sonraaaa
Eprumm bende seni özledim inanki;( ya ben biraz değişime açık değilim galiba taşındım ebim okulum çevrem değişince bide topicede yeni nirileri gelince(sakın yanlış anlaşılmasın bu sadece benden kaynaklı)kavga hır gür çıkmadın deyü önce bi kişileri tsnıma ihyiyacı hissediyorum gsliba(önceki vukuatlarımı biliyosun epruu ösgee papatyaa)o yüzden kişiler önemli hale geliyor..ama bu seferde siziözlüyorum..vede incelmiş belimi...çünkü burayı bırakınca ister istemez kontrolü elden bırakıyorum.evet ablamın durumu da beni çok etkiledi derinden sarstı yine çünkü bu benim çok hassasolduğum bir mevzu,anladınız siz onu..neyse yani diyeceğim o ki..ben varım..ve grlen gelmeyen hoş grlen beş giden bana çemkirmelerime delilikletine sabretsin napim hemi..önüme gelenin menüsünü eleştirmeyi düşünüyorum.bu arada resim koyan varsa bana arkadaşlık göndersin resimlere bakmak istiyorum
Facesi olanlar da yine adını göndersin özrlden bende vereyim facemi
Bide herkes özelden
Kilo
Hedef kilo
Vücut ölçüleri
Evli bekar
Çocuk durumu
Göndersin aylar evel hazırlayacağım tabloyu hazırlıcam
Silkelenin artık delilerrrt
Yoksa zırt zayıflarız pırt zatıflarız öyle kolaydı!!!
Öyle düşünme kız o minnacık yemekleri yiyom da doyuyom mu sanki. İçimde aç bi fil var ama onu susturmak için habire su içmeye çalışıyorum. Sevdiğim yiyecekler gözümün önünde uçuşuyo, aç geziyom. O minnacık bebemin de sütüne yazık ediyorum. Napalım zayıflamanın da bi bedeli var güzelim.Sehrammm çok özledim seni canım ya nie bişiler yazıyosunAblan nasıl oldu?Nie aramıza katılmıyorsun canın mı sıkkın?
Hkmetim ortağım geçmiş olsun yavruna.İnş. ateşi yükselmez.
Mevcanım,kıyamam canım has zeytinyağı içir 1 yemek kaşığı iyi gelir belki
Şükranım canım ya hayranım şu resimli menülerine.Bak menü paylaşacaktım ama senin minnacık tabaktaki yemeciklerini görünce kendimi hayvan yemiş gibi hissettim bak
Hkmetcim çok geçmiş olsun oğluşuna. İnş şimdi daha iyidir. Bi daha da ateşi çıkmaz. Yeni bi şurup daha keşfettim. Acildeki dr yazmıştı oğluma. Eczaneden alın. Çok kısa bi zamanda ateşi düşürüyo. adı Tylol, Allah şifa versin canım.kizlar, herkese iyi gecelerr..
Bugun gun cok guzel baslamisti. Esim ek is yapiyor. İs almis. Elimize para gecti biraz. Ona oglumuz icin yarim altin almis.
Annemde benim dogumumda bize salon icin ikittane hali almisti kisin.. annemin ewindeydi, artk halilari 4e katladk. Arabya sigdirdik .. kv apt altnda a101 var mrket. Ordan mutfak alsverisi yaptik. Ogluma 2saat kv bakti. Neyse gnlerdir de oglan hapsiriyo ama netten baktim normal dedi. Ustelemedik esimle. Ewe bi gittik kv me, oglanin atesi cikmis. 37derece ama hapsirip duruyor. Burnu da akmaya baslayinc tamam dedik nezle grip oldu. Neyse ewimizw geldik. Atesi 37.5 oldu. Ustunu incelttim 37ye dustu geri. Kakaya da zorlandi, ya da gaz blmiorum.. fitil verdk nasil kaka yapti anlatamam size. Burnu da tikali okyanus suyu verdm. Burnu acildi. Simdi ayagimda uyumuyor, uykusu deli gibi var. Agliyor uyuypr geri uyaniyor. Aldiklarimizi da yerlestiremedim.. her yer bir yerdeeee... canim cok sıkkin kizlar
2saattir elma ve sarı keblebi eşliğinde geçmişi okudum kızçeler..en çok aklımda kalanlar mevim ve himtin yavruları oldu dua edin ve beslenmelerine çok özen gösterin bol su içirin ösge geçecek yavrum çok kilo almıyorsun demi epruuu kızzzz şnş hakkında hayırlısı olur işlerin içeriği nedir törpüm benim yaaa gecenin bu vakti vazgeçmezmi insan kokoşluğundan sen önce gobeni erit bakalım olcek isim 55küsür hiç inanmam!delüü
Fenodoooo yettim sırf seni mahcup etmek için gelcem menü paylaşcam eziyet etcem sana şaka bi yana tartıya korkumdan öıkmıyorum regliyim zaten bayramdafa yedim tartı bi tokat vurcak bana ama nasıl ne zaman tartılıyıö ben epruuuu
Nell pozitivist kızçeee her yazdığını okuduğumda bi gaza geliyorum bu kız ayın başında 50olur diyorum yok zırt çıkıyor yok pırt çıkıyor artık yanılt bizi düş hedef kilona sende bizde türk milletide derin bir ohhh çeksin hemi
Papatyam beyaz çiçeğim masum yüzlü dilberim içim gidiyor sen 66 67dşyince..bu topicte ideal olması gereken biri varsa tek geçerim seni ama doktorun dediğine uy vermezsen yine git o doktora emi ben inanıyorum sen düşceksin 62lere 61lere..
Ben yarından itibaren menü paylaşcam haberiniz olsun
Cok guzel hareketler ama ne zaman vakit bulupda yapacagim ya delirecem valla aglamak istiyorummmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr bana dua edin.Yarın 3 yerden iş görüşmesine çağırıldım.2 si uzakta çok.Bi tanesi tanıdığın yanında hem yakın sayılır.Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.Ama kendimi oğlumdan ayrılmayı sabahın körü kalkmayı kendime alıştırmışken yarın olumsuz olursa hayal kırıklığı yaşarım herhaldeUzun zaman oldu çalışmayalı çok heyecan ve stres yaptım valla.Kendime özgüven açısından oğlumun bna baglıgını normale inmesi ve onun geleceği için bişeyler yapabilmem için çalışmak istedim bi anda.Geçmişe bakayım menikür ve ütü yapıcam daaha.Oglum bugün uyumadığı için 23:00 da uyudu hemen.İnş. çaışırsam erken kalkacağı için düzene girer zaten.İş olumsuz olursa yarın gün varmış güne girerim ama olursa girmem.offff mızmız çocuklar gibin oldum.
2saattir elma ve sarı keblebi eşliğinde geçmişi okudum kızçeler..en çok aklımda kalanlar mevim ve himtin yavruları oldu dua edin ve beslenmelerine çok özen gösterin bol su içirin ösge geçecek yavrum çok kilo almıyorsun demi epruuu kızzzz şnş hakkında hayırlısı olur işlerin içeriği nedir törpüm benim yaaa gecenin bu vakti vazgeçmezmi insan kokoşluğundan sen önce gobeni erit bakalım olcek isim 55küsür hiç inanmam!delüü
Fenodoooo yettim sırf seni mahcup etmek için gelcem menü paylaşcam eziyet etcem sana şaka bi yana tartıya korkumdan öıkmıyorum regliyim zaten bayramdafa yedim tartı bi tokat vurcak bana ama nasıl ne zaman tartılıyıö ben epruuuu
Nell pozitivist kızçeee her yazdığını okuduğumda bi gaza geliyorum bu kız ayın başında 50olur diyorum yok zırt çıkıyor yok pırt çıkıyor artık yanılt bizi düş hedef kilona sende bizde türk milletide derin bir ohhh çeksin hemi
Papatyam beyaz çiçeğim masum yüzlü dilberim içim gidiyor sen 66 67dşyince..bu topicte ideal olması gereken biri varsa tek geçerim seni ama doktorun dediğine uy vermezsen yine git o doktora emi ben inanıyorum sen düşceksin 62lere 61lere..
Ben yarından itibaren menü paylaşcam haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?