Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi akşamlar kızlar menüm gelsin. hiç zamanım yok cvp yazmaya oğlum yine ağlıyo.
Oğlum uyursa giricem tekrar. Yediklerimde yanlışlar varsa eleştirilerinizi bekliyorum.

Kahvaltı kk peynir* 1 yeşil biber* 1 domates* 3 küçül dal kıvırcık* şekersiz çay* 1 dl ekmek

ara special k

Öğlen 3 kaşık kavrulmuş kyma* 3 kaşık pilav* 1 kase cacık

ara 1 kase nar* 1 kupa şekersiz çay

akşam 4 küçük köfte * 3 kaşık pilav* 1 bardak ayran

arada da 1 elma yiycem

su 1.5 lt
spor 45 dk tepede yürüyüş

sabah aç ılık bi bardak su
kahvaltıda 2 dilim k. ekmek salatalık azcık peynir 2 tatlı kaşığı kadar salça şekersiz sınırsız açık çay yarım dilim dün akşamdan kalan eşimin doğum günü pastası kendi ellerşmle yaptım :)
ara 1 salkım üzüm 1 salatalık
öğle gündeydim şu günler işi bozuyo ya yemiycem dedim ama yedim abarttım fazlasıyla yazamayım onu şekersiz çay 5 bardak
ara türk kahvesi sütlü
akşam kocaman bi kase tuzsuz cacık yaptım kendime onu yedim ceza olarak
spor 1 saat yürüyüş
su 1 litre

tatlım menun güzel ama diyette iken pirinç pilavı-patates makarna gibi besinleri yememelisin.. onun yerine bulgur pilavı ye olmadi yeme.

gerçi benimde menum çok iç acıcı değil ama eleştiriyrum affına sığınarak...

Kiz senin su menulerine hayranim ya keske senle birlikte yasasaydik of of bende boyle yiyecegm bundan sonraaaa

Haklısın canım yememem lazım biliyorum ama eşim de çocuklar da pek bulgur pilavı yemiyolar. Onlar için pişirince ben de az da olsa kaçırıyorum işte. Bi daha dikkat edicem canım. Bi de pilavı yememek de mümkün ama patates ve makarna yememe işi zorlıycak beni. Çünkü sık sık evimizde pişen yemekler bunlar, sebze yemeklerinin çoğuna da patates katılıyo zaten. yemezsem tencerede artanları çöpe atmak zorunda kalıcam. Bakalım şartları zorlıycam artık. Mümkün olduğunca az pişirmeye çalışıcam. Senin de azmine hayranım. Bak sen çiğ köfte ve simiti yememişsin, kendini tutabilmişsin. Bizde de simit vardı ama senin yazıyı görünce caydım yemekten.

Kiz senin su menulerine hayranim ya keske senle birlikte yasasaydik of of bende boyle yiyecegm bundan sonraaaa
Sağol canım evet keşke yakın olsaydık yediğimiz içtiğimiz bir olsaydı. Ama napalım gönüllerimiz bir olsun. Ayrıca yediğim içtiğim özel bişeyler yok. İmkanım oldukça alabiliyorum bazı şeyleri.

Son düzenleme:
kizlar, herkese iyi gecelerr..
Bugun gun cok guzel baslamisti. Esim ek is yapiyor. İs almis. Elimize para gecti biraz. Ona oglumuz icin yarim altin almis.
Annemde benim dogumumda bize salon icin ikittane hali almisti kisin.. annemin ewindeydi, artk halilari 4e katladk. Arabya sigdirdik .. kv apt altnda a101 var mrket. Ordan mutfak alsverisi yaptik. Ogluma 2saat kv bakti. Neyse gnlerdir de oglan hapsiriyo ama netten baktim normal dedi. Ustelemedik esimle. Ewe bi gittik kv me, oglanin atesi cikmis. 37derece ama hapsirip duruyor. Burnu da akmaya baslayinc tamam dedik nezle grip oldu. Neyse ewimizw geldik. Atesi 37.5 oldu. Ustunu incelttim 37ye dustu geri. Kakaya da zorlandi, ya da gaz blmiorum.. fitil verdk nasil kaka yapti anlatamam size. Burnu da tikali okyanus suyu verdm. Burnu acildi. Simdi ayagimda uyumuyor, uykusu deli gibi var. Agliyor uyuypr geri uyaniyor. Aldiklarimizi da yerlestiremedim.. her yer bir yerdeeee... canim cok sıkkin kizlar

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bana dua edin.Yarın 3 yerden iş görüşmesine çağırıldım.2 si uzakta çok.Bi tanesi tanıdığın yanında hem yakın sayılır.Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.Ama kendimi oğlumdan ayrılmayı sabahın körü kalkmayı kendime alıştırmışken yarın olumsuz olursa hayal kırıklığı yaşarım herhaldeUzun zaman oldu çalışmayalı çok heyecan ve stres yaptım valla.Kendime özgüven açısından oğlumun bna baglıgını normale inmesi ve onun geleceği için bişeyler yapabilmem için çalışmak istedim bi anda.Geçmişe bakayım menikür ve ütü yapıcam daaha.Oglum bugün uyumadığı için 23:00 da uyudu hemen.İnş. çaışırsam erken kalkacağı için düzene girer zaten.İş olumsuz olursa yarın gün varmış güne girerim ama olursa girmem.offff mızmız çocuklar gibin oldum.

Kızlar iş konusunda yorumlar yapılmış ayrı ayrı teekkür ederim.Tabi zorluğu vardır ama evde hergün aynı işi yaptığım için madalyon asmıyorlar boynuma.Görevimmiş gibi yada hergün evi sildiğim için yada çocuğuma çok iyi baktığım için.Gerçi eşim senden başkası bakamaz çalışma oğlumuzu ne güzel egitiyosun ngilizce bile öğrettin diyor.Ama ileride tek emekli hayat şartları oğlumu kreşe varemek dil eğitimi verdirmek istiyorum ama tek maaşla olmuyor.Evde olunca çok kafaya takan biri olarak kendi kendimi yiyorum.Sorunlar dedikodular vs.....Kendimi çoğu zaman işe yaramaz boş hissediyoum.Oglumla aşırı bi bağımız oluştu biliyosunuz.Bugün bankaya gittim kv çorba yapmış miss gibi ama ağzını açmamış annem versin demiş.Sadece benden yiyor kakasını sade bana temizletiyor.Bu düşkünlük bi bakıma kötü.Allak korusun hastlansam bişi olsa yada 1-2 günlüğüne hastanede yatmak yada ist dışı bişi olsa napar yavrum.Bensizlige kalabalığa ortamlara alışması lazım.Hep evde hem binadakileri görüyor.Sokaga çıkıyoruz herke s koşup oynuyor.O elimi tutuyor benimle koşsun istiyor.Özgüveni gelsin benszde bişiler yapsın gözüm arkada kalmadan 1 -2 saat bırakıp düğüne markete gieblieyim istiyorum.

Sehrammm çok özledim seni canım ya nie bişiler yazıyosunAblan nasıl oldu?Nie aramıza katılmıyorsun canın mı sıkkın?
Hkmetim ortağım geçmiş olsun yavruna.İnş. ateşi yükselmez.
Mevcanım,kıyamam canım has zeytinyağı içir 1 yemek kaşığı iyi gelir belki
Şükranım canım ya hayranım şu resimli menülerine.Bak menü paylaşacaktım ama senin minnacık tabaktaki yemeciklerini görünce kendimi hayvan yemiş gibi hissettim bak

2saattir elma ve sarı keblebi eşliğinde geçmişi okudum kızçeler..en çok aklımda kalanlar mevim ve himtin yavruları oldu dua edin ve beslenmelerine çok özen gösterin bol su içirin ösge geçecek yavrum çok kilo almıyorsun demi epruuu kızzzz şnş hakkında hayırlısı olur işlerin içeriği nedir törpüm benim yaaa gecenin bu vakti vazgeçmezmi insan kokoşluğundan sen önce gobeni erit bakalım olcek isim 55küsür hiç inanmam!delüü
Fenodoooo yettim sırf seni mahcup etmek için gelcem menü paylaşcam eziyet etcem sana şaka bi yana tartıya korkumdan öıkmıyorum regliyim zaten bayramdafa yedim tartı bi tokat vurcak bana ama nasıl ne zaman tartılıyıö ben epruuuu
Nell pozitivist kızçeee her yazdığını okuduğumda bi gaza geliyorum bu kız ayın başında 50olur diyorum yok zırt çıkıyor yok pırt çıkıyor artık yanılt bizi düş hedef kilona sende bizde türk milletide derin bir ohhh çeksin hemi
Papatyam beyaz çiçeğim masum yüzlü dilberim içim gidiyor sen 66 67dşyince..bu topicte ideal olması gereken biri varsa tek geçerim seni ama doktorun dediğine uy vermezsen yine git o doktora emi ben inanıyorum sen düşceksin 62lere 61lere..
Ben yarından itibaren menü paylaşcam haberiniz olsun

Eprumm bende seni özledim inanki;( ya ben biraz değişime açık değilim galiba taşındım ebim okulum çevrem değişince bide topicede yeni nirileri gelince(sakın yanlış anlaşılmasın bu sadece benden kaynaklı)kavga hır gür çıkmadın deyü önce bi kişileri tsnıma ihyiyacı hissediyorum gsliba(önceki vukuatlarımı biliyosun epruu ösgee papatyaa)o yüzden kişiler önemli hale geliyor..ama bu seferde siziözlüyorum..vede incelmiş belimi...çünkü burayı bırakınca ister istemez kontrolü elden bırakıyorum.evet ablamın durumu da beni çok etkiledi derinden sarstı yine çünkü bu benim çok hassasolduğum bir mevzu,anladınız siz onu..neyse yani diyeceğim o ki..ben varım..ve grlen gelmeyen hoş grlen beş giden bana çemkirmelerime delilikletine sabretsin napim hemi..önüme gelenin menüsünü eleştirmeyi düşünüyorum.bu arada resim koyan varsa bana arkadaşlık göndersin resimlere bakmak istiyorum
Facesi olanlar da yine adını göndersin özrlden bende vereyim facemi
Bide herkes özelden
Kilo
Hedef kilo
Vücut ölçüleri
Evli bekar
Çocuk durumu
Göndersin aylar evel hazırlayacağım tabloyu hazırlıcam
Silkelenin artık delilerrrt
Yoksa zırt zayıflarız pırt zatıflarız öyle kolaydı!!!

Topigin delüsüü geri döndü ve dönüşü muhteşem olmuşSehrammmm tablo yapacağına çok sevindim canımsın
Boy:1.58
Kilo56.5
Hedef:52

sehram ya benim için yarın dua eder misin?Hayırlısıysa olsun canım.Zor karar vermişken kendimi hazırlamışken olur inş. Duana ihtiyacım var sen temiz kalplisin tabi diğer kızçelerimde öyle

Regliyim namazda edemem o yüzden ama şimdi söz yatmadan evel dua edicem ama duam hayırlısı olması yönünde olcak bil olsada sevin o yüzden olmasada emi törpücüm..şimdi çiko yiyorum ülker harby yanınada ayran deminde leblebi elma yedim akşamda köfte patates yedim ketçaplı ohh yarın nede olsa benim için güneş dıpacak ve bu sefer 55e düşcem..epruu ben ne zaman tartılsam cuma mu?yeni tickerı ona göre düzenlicende..
KızlarrÖZELDen atın bilgileri daha kolay olur toparlamam sayfalar ilerleyince bulmak zor olmasın yağlarımı erittirmeyin bana şişmanlar!!!

kizlar, oglumun atesi suan yok ee uyudu da.
Bende mutfagi yerlestirdim.
Cigkofte almistik marketten. 2dal marulla 3adet cigkofte yedim. Ustune de yarim muz yedim. Mideeem fenaa sistiii yaaa offff.. skinti uzuntuden yemeye vurdum kendimi...
Menumu yazayimm..

Sabah.
İlk uyandugimda limonlu sirkeli su ictim.

Yarim muz yedim..

Ara
4adet ceviz

Ogle
Salataa
Biraz peeynir
4adet zeytin
1bardak sekersiz cay

Ara.
1brdak nescafe

Aksam.
Kv e gittik
4ymk k. Bamya
Yarim dilim kepekli ekmek

Biraz once de
3adet cifkofte
2dal marull
Vee yarim muzz..

Cigkofteyi yemiyeydim iyiydiii..
Ne yesem midem feci sisiyor anlam veremiyorum kii offf offff..

İnanlmaz uykum var, uyursam oglanin atesi yukselirse diye. Allahm kotulenmesin bebegm ne olur.

25
1.75
Sabah ac karnina 83.7 ya da 83.9
Hedef 73 ya da 70
Evli
7aylik oglan bebegim var.

20eylulde 88.4 kiloydm. Bilginizee

Kizlar, gece boyu atesi yukselmedi. Simdi olctum 37.7 , calpol verdim. Ustu de kalin degil. Karnini doyurdum ins geri uykuya dalicak

Öyle düşünme kız o minnacık yemekleri yiyom da doyuyom mu sanki. İçimde aç bi fil var ama onu susturmak için habire su içmeye çalışıyorum. Sevdiğim yiyecekler gözümün önünde uçuşuyo, aç geziyom. O minnacık bebemin de sütüne yazık ediyorum. Napalım zayıflamanın da bi bedeli var güzelim.
Bu arada işe başlıycak olmana seviniyorum. Senin için hayırlısı olsun canım. Oğlun için de üzülme. Eminim çok iyi bakarlar ona. Çalışan bayanlara hep saygıyla, özenerek bakmışımdır. İnş işin olur.

Hkmetcim çok geçmiş olsun oğluşuna. İnş şimdi daha iyidir. Bi daha da ateşi çıkmaz. Yeni bi şurup daha keşfettim. Acildeki dr yazmıştı oğluma. Eczaneden alın. Çok kısa bi zamanda ateşi düşürüyo. adı Tylol, Allah şifa versin canım.

Sehraa hoşgeldin canım. Gözümüz yollarda kaldı ya. Bize takılmanı, uğraşmanı bile özledik. Geçmişteki vukuatlarını ben de okudum. Arkadaşlar seni çok yanlış tanımışlar. Seni bilen biliyo güzelim. İnş bi daha böyle can sıkıcı şeyler yaşamazsın. Yeni arkadaşların da seni iyi anlayacağını umuyorum. Bugünden itibaren seni yine aramızda görürüz inşallah.

Cok guzel hareketler ama ne zaman vakit bulupda yapacagim ya delirecem valla aglamak istiyorummmmmmmmm

tatlım zaman konusunda bir coğumzun sıkıntısı var ama 30 dak nedir ki insanın başkalarına ayırdı zaman karşısında... bence istersen bu zamanı ayırabilirsin...bir düşün bakalım hangi saatlerde kendine zaman ayırabilirsin..

ebrulim inşallah istidiğin hayırlı bir iş olur senin için.. ben her zaman kadınların çalışmasından yanayımm..dualarım seninlee...ebrum tartı günümüz bu cumamı haftaya cumamı...

kız hoşgeldin gönlümü sevinçle ğeldin... sabah gereksiz bir sebepten bozulan moralimi dzelttin.. kızzzz gidecek bu kilolar bu kezzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…