- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.741
günaydın çıtırlarım
bitik bi haldeyim,gece yine acildeydik,yine aynı şeyleri tekrarladı doktor,lavma yapmak istediler kabul etmedim,çok ağlıyor çünkü,şuruba devam edin dedi,şurubunu verdim ama kakasını yine yapamadı,azıcık zeytinyağı verdim ve sonuç tahmin ettiğim gibi kusma ile bitti,
gece 3 den sabah 7 ye kadar ağladı kuzum,7 gibi sızdı ama bu seferde evden çıkmak zorundaydık,ağlaya ağlaya babaanneye bıraktım,
şimdi aradım ağlayıp duruyor,deli olucam niye düzelmiyor bu çocuk,kayınvalidem zaten felaket tellalı,aradığıma pişman ediyor beni
mevcan canim benim, baska bir doktora goturseniz. Tahliller falan yapilsa ne bilim. Acilde yapilanlar iyi sonuc vermiyor demekki. İnan aklim hep sende.. cankiz cani yaniyor ki agliyor kiyamam cankiza.. bnm oglana zeytinyagini veriyorum. Tadi mi degisik geliyor iciyor. Ama sabah yine kaka yapmakta zorlandi. Bi surü de gaz yapti. Lutfen baska bir doktora goturun canim benim.
Canım benim yaa benim de bildiğim bütün çareler tükendi artık. Hepsini denemişsin de. Demek ki adamakıllı bağırsakları dolmuş. Tedavi filan işe yaramıyor. Bol bol su içsin. Zeytinyağlı salata ve yemekler yedirin. Ya şu kv kayınpederi anlamıyorum. Bu çocuğun beslenme alışkanlıklarını tekrar gözden geçireceklerine bi de seni suçluyolar. Abur cubur yedirmeye devam ediyolar. Kızın ne hale geldiğini görmüyolar. Allah merhamet versin ya. İnş iyileşir canım. Aslında eşimin amcasına gittiğimizde kızım çok hasta olmuştu. Orda dışkapı eğitim ve araştırma hastanesine götürdük çocuk aciline. Kızım bikaç günde kendini toplayıp iyileşti. Orda da çok iyi dr lar denk geldi bize. Siz de çok dr gezmişsiniz ama aklında bulunsun canım.günaydın çıtırlarım
bitik bi haldeyim,gece yine acildeydik,yine aynı şeyleri tekrarladı doktor,lavma yapmak istediler kabul etmedim,çok ağlıyor çünkü,şuruba devam edin dedi,şurubunu verdim ama kakasını yine yapamadı,azıcık zeytinyağı verdim ve sonuç tahmin ettiğim gibi kusma ile bitti,
gece 3 den sabah 7 ye kadar ağladı kuzum,7 gibi sızdı ama bu seferde evden çıkmak zorundaydık,ağlaya ağlaya babaanneye bıraktım,
şimdi aradım ağlayıp duruyor,deli olucam niye düzelmiyor bu çocuk,kayınvalidem zaten felaket tellalı,aradığıma pişman ediyor beni
kizlar, kahvalti adina sacma sapan seyler yedim. Uykumda bölük pörcükktü.
1muz
1mandalinanin yarisi
5adet findik
... midem fenaa şiş, offff neeguzel diyet yapiyordum ben..
Sabah ilk uyandigimda limonlu sirkeli suyu ictim..
Kizlar, elestirin beni... bu boyle olmaaaz.
Simdi leslie 1 yapicam..
Oglan dun brnu akiyordu, simdi cok iyi...
Dün marketten gün kurusu kayisi aldik.
Onu nasil kaynatip oglana vericem.
Tarif edelirmisin bilen varmi???
günaydın kızlar;
nelson tatlım bakıcam gönderdiğin videolara. benimö de canım sıkın bugünlerde. eşimle aramızda bir problem yok ama bugünlerde çok az konuşuyoruz. iletişim olayımız sıfıra yakın nerdeyse. sorun yok bişey yok ne oluyor anlamıyorum.
sehracım hoşgeldin canım...ben vücut ölçülerimi bilmiyorum. sabah sabah ölçeyim de yazayım sana. silkelenelim artık di mi. faceden ekleyebiliriz birbirimizi. ben sadece seninm adını biliyorum o kadar.
benim uzun zamandır saçlarım dökülüyordu. sabah saçlarımı jöleldim. sonra aynayla bakayım dedi amanın ne göreyim yarım parmak genişliğinde bir açıklık. yarın sabah tıp fakültesine gitcem hemen. randevumu aldım. allah korusun kötü birşey olmasın.
kizlar, herkese iyi gecelerr..
Bugun gun cok guzel baslamisti. Esim ek is yapiyor. İs almis. Elimize para gecti biraz. Ona oglumuz icin yarim altin almis.
Annemde benim dogumumda bize salon icin ikittane hali almisti kisin.. annemin ewindeydi, artk halilari 4e katladk. Arabya sigdirdik .. kv apt altnda a101 var mrket. Ordan mutfak alsverisi yaptik. Ogluma 2saat kv bakti. Neyse gnlerdir de oglan hapsiriyo ama netten baktim normal dedi. Ustelemedik esimle. Ewe bi gittik kv me, oglanin atesi cikmis. 37derece ama hapsirip duruyor. Burnu da akmaya baslayinc tamam dedik nezle grip oldu. Neyse ewimizw geldik. Atesi 37.5 oldu. Ustunu incelttim 37ye dustu geri. Kakaya da zorlandi, ya da gaz blmiorum.. fitil verdk nasil kaka yapti anlatamam size. Burnu da tikali okyanus suyu verdm. Burnu acildi. Simdi ayagimda uyumuyor, uykusu deli gibi var. Agliyor uyuypr geri uyaniyor. Aldiklarimizi da yerlestiremedim.. her yer bir yerdeeee... canim cok sıkkin kizlar
canım ankara hacettepeye götürüyorum kızımı,çocuk konusunda en iyi hastanedir benim ve bi çok ankaralı için,3 seferdir hep başka doktora denk geldi zaten,dünde sağlık ocağına götürdü kayınvalidem etti 4 doktor, ama ama hepsi aynı şeyi söylüyor,röntgende çekildi 2 kez sadece ama sadece kaka çıkıyor deliricem artıkkk
Canim tencereye su koy icine at kaysilari yumusayana kadar kaynat tatlandirmak icin pekmez kullan sonra blendrdan yada robottan gecir bebisin rahat yiyebilir o zaman suyu degil kayisiini yedirmen gerek canim onun icinde robot kullan ezilir tsmamenkizlar, kahvalti adina sacma sapan seyler yedim. Uykumda bölük pörcükktü.
1muz
1mandalinanin yarisi
5adet findik
... midem fenaa şiş, offff neeguzel diyet yapiyordum ben..
Sabah ilk uyandigimda limonlu sirkeli suyu ictim..
Kizlar, elestirin beni... bu boyle olmaaaz.
Simdi leslie 1 yapicam..
Oglan dun brnu akiyordu, simdi cok iyi...
Dün marketten gün kurusu kayisi aldik.
Onu nasil kaynatip oglana vericem.
Tarif edelirmisin bilen varmi???
Canim tencereye su koy icine at kaysilari yumusayana kadar kaynat tatlandirmak icin pekmez kullan sonra blendrdan yada robottan gecir bebisin rahat yiyebilir o zaman suyu degil kayisiini yedirmen gerek canim onun icinde robot kullan ezilir tsmamen
günaydın çıtırlarım
gun kuru kayisi ya onun sekeri yetmez mi ki.. robottan gecirmk akillica, oyle yaparim.
Canim cok degil bi corba kasigi ama koymayadabilirsin robottan gecir ver canim sanada dua edecem hemen iyilesir insallah
papatyam videolar hoşuma gitti,, bende yapacağım.. benim eşimin çıkma teklifini kabul ettiğim ğün büğün.. akşam koklaş bilmem ne sabah odun.. işlerine ğeldiği ğibi bu erkekler.. ağır bir mesaj attım.. aradı canım gülüm ama istediğim özür değil.. kaç yıldır aynı gereksiz şeyler yüzünden huzursuz etti beni artık bunlarla üzülmek istemiyorum...onun için sevmediğim bir şehirde her sabah uyanıyorum ama daha da mutsuz etmeye hakkı yok.. bunu anlamalı ve davranışlarını düzeltmeli.. bakalım ne olcacak...
ara sıra sogukluğa gelince birikim canım.. birikim.. ama bakış acını olumlu tutarsan eşine karşı için ısınr,, bir ara bende iyice soğumuştum eşimden.. o çok iyiydi ama ben işte hep ğeçmişi düşünüp kendimi doldurdum ve soğudum.. ılımlı yaklaştığım zamanda geri ısındım..,, zor iş evlilik....papatya dr işini de ğeciktirme.. umarın sıradan bir saç dökülmesidir..
mavcan canım allah yardımcın olsun.. kuru kayısı işini sende denesene aç karnını kızına yedirsen.. ama bncede psikolojik olabilir.. kv kalacam oradan ğeç ğelecem diye bir ara strest yapmıştın acaba kızında bundan olumsuz etkilenmiş olabilirmi..
hikmet canım karın ağırlıklı spor yap bol su iç şişkinliğin ğeçerrr.. bir dene bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?