- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.761
ayagimda uyuyor. Yatagina yatirsam uyanacak.. off blmiyorm napicam bn. Tesekkr edrim sercancim
nelsoncum, su icmiyordum gunlerdr. Yanima aldim 1lt ictm hemen..
Kilo veremicm die korku basladi , siskinlk olunca..
Papatyam yarından tezi yok git doktora kadınız işte totomuza gelince büyüsün saçımıza gelince az bi açıklık dontordayız bu bahaneyle hormı una kanına tiroide falan hepisine baktır madem mevsim değişikliği üzme ..eşinlede kavga yoksa aranma sorun yaratmak için şizozfrene bağlama..ben bi ara öyleydim ya konuşmazken tartışma çıkarıp konuşuyordum sonra küs değilken küs oluyorduk)saçmaymış ..akışına bırakkk
papatyam can sıkıntımdan yazamadım
çok geçmiş olsun,saç kıran olmuş olabilirsin,ablam yaşadı aynı sorunu geçen sene,şampuan+saçın döküldüğü yere verilen bi krem sayesinde kurtuldu,umarım önemli bir sorun deildir.
kızlar tek tek alıntı yapamadım,
gün kurusu kayısıyı kızım normalde çok sever ve yer ama şu an hastayım diye ağzına lokma sürmüyor,ben zorla bol yağlı çorba yediriyorum hep,
gittiğim doktorlar çocuk doktoru,çocuk acile gidiyorum zaten hacettepede malum üniv.hastanesi kuru muane edip göndermiyorlar,
psikolojik etkiside vardır elbet,mesela ağrısı dindiği zamanda bile böğürüyor,neren acıyor annecim diyorum ayak parmağım diyerek böğürüyor,yada krizi geçiyor durup durup yine böğürüyor,benim yanımda daha sakin ama babaannesinde kendini o koltuktan bu koltuğa atıyor,
netten bakınıyorum anneler genelde ilaç adı vermiş,ve sizlerinde yazdığı gibi zeytnyağı,kayısı önermişler,düzensiz beslenme diyorlar genelde
çok korkuyorum kel kalıcam diye. yarın sabah ilk iş doktora gitmek. dökülüyordu zaten saçlarım da mevsim falandır diye pek önemsememiştim.
kızın nasıl oldu bu arada canım...
papatyam stres felan yapma,asla kel kalmazsın,mevsim dönüşünden,stresten,sağlıksız beslenmeden olmuş olabilir,yada en kötüsü saç kıran olmuşsundur,onunda tedavisi var,yarın sonucu mutlak bize yaz,ha gerçi kan tahlili isteyecekler,kanda demir vitamin çinko arayacaklar sonucun çıkması biraz sürer,ama sen yinede yaz
fenodom inan tek naz yapıyor olsun,o sancıyı çekmesinden naz yapmasına bin kere razıyım,umarım atlatırız kolay
papatyam stres felan yapma,asla kel kalmazsın,mevsim dönüşünden,stresten,sağlıksız beslenmeden olmuş olabilir,yada en kötüsü saç kıran olmuşsundur,onunda tedavisi var,yarın sonucu mutlak bize yaz,ha gerçi kan tahlili isteyecekler,kanda demir vitamin çinko arayacaklar sonucun çıkması biraz sürer,ama sen yinede yaz
fenodom inan tek naz yapıyor olsun,o sancıyı çekmesinden naz yapmasına bin kere razıyım,umarım atlatırız kolay
Nelson canım test sonucum çıkmış ama dr izinli onun için ya cuma yada haftaya gidecem dr
Papatya arkadaşlarda demiş aman sıkma canını iyice stres yapm kansızlık varsa oda neden oluyor
Ebru canım hakkında hayırlısı ama çalışmak iyidir hem maddi yönden hemde manevi yönden evet bir ev hanımına göre belki iki kat yoruluyorsun ama olsun
Hkmt canım sizede geçmiş olsun bebeğin üşüttü ise gaz sorunu ondan da olur, ateşine gece dikkat et onun dışında dr ne yapacağını söylemiştir zaten
Sehrammmm hoş geldin güzellikkk
Ösgemm nasılsın nerelerdesin, nasıl gidiyor camım umarım biraz daha iyisindir
bu arada benim iştahım acayip açıldı kızlarr, ne yesem ne yesem diye dolaşıyorum ortalarda umarım, kendimi biraz frenliyebiliyim yoksa çok kilo alacammm, bayramdan önce yürüüyüşe başlamıştım, onuda yapamıyorum gerçi bu gün gidebilirdim ama ayakkabı vurduğu için topuğum ağrıyor iyleşene kadar yürüyüşe çıkamıyacam ama belki işlerimi bitirisem lesli yapabilirim diye düşünüyorumm
Kızlar kızımı okula bıraktım ordan çıkıp markete yürüdüm. Hem kızımın beslenme için eksiklerini aldım,hem de yürüyüş yapmış oldum. Size bi bakıp işlerimi yapcam.
Papatyacım saçındaki o sorun stresten kaynaklanıyordur bence. İş stresi, evlilik, çocukların sorunları bizi çok yıpratıyo. Dr a gitmen iyi olur. Bişey çıkmasa bile için rahatlar. Bende de aşırı bi saç dökülmesi var. Korka korka tarıyorum. Yakında kedi kuyruğu kadar saçım kalıcak. Benimki de stresten. Ama inş seninki önemli bişey değildir.
Hkmetcim haklısın. kompostoya bebeklere içirilecekse şeker katılmamalı. Ben bi an yetişkinlere yapılıyomuş gibi tarif verdim. Biliyodum aslında. Fenodo, Hkmet kızlar Allah yardım etsin size de. Bebelerle uğraşmak zor. İnş uykuları da sağlıkları da düzene girer.
Hawarcım sana da maşallah, hamile olduğun halde 300 gr- 500 gr gidiyo kilocuklar. Aman ha o kadar da sıkma kendini, sağlıklı beslen, arada canının çektiği şeyleri kendinden esirgeme. Şu hastane işleri de beni hep sinir etmiştir. Herkesin sonucu çıkar. sıra bize gelince ya haftasonu girer ya da dr izne çıkar. Şans işte. İnş sonuçlar iyidir.
Özgeee bulantıların daha da arttı galiba. Çok geçmiş olsun canım. İnş en kısa zamanda geçer de eskisi gibi aramızda olursun.
Mevcaaan kzın hala aynı mı konuştun mu kv ile? Daha iyidir inş.
Nelsonum takma kafana boşver. Sen üzülünce pişman mı oluyolar yaptıklarına. İki güzel söz söyle hemen bitti gitti. Ama 2 gün sonra yine aynı hatalar,aynı davranışlar.
Ebruu gece kuşum nerelerdesin yine mi gece gelicen? Artık gece giremiyorum ben. Yorgunluktan uyuyakalıyorum ben hemen. Gece beni anca oğluşumun ağlaması uyandırabilir. Davul çalsa tepemde uyanamam.
Diğer kızlar sizler nerelerdesiniz? Napıyosunuz. Topiğimiz kalabalıklaştı artık cevaplara yetişemez oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?