Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

papatyam can sıkıntımdan yazamadım

çok geçmiş olsun,saç kıran olmuş olabilirsin,ablam yaşadı aynı sorunu geçen sene,şampuan+saçın döküldüğü yere verilen bi krem sayesinde kurtuldu,umarım önemli bir sorun deildir.

ayagimda uyuyor. Yatagina yatirsam uyanacak.. off blmiyorm napicam bn. Tesekkr edrim sercancim

nelsoncum, su icmiyordum gunlerdr. Yanima aldim 1lt ictm hemen..
Kilo veremicm die korku basladi , siskinlk olunca..

Rica ederim canim benimde ayagimda uyuyor simdi birakamiyorum nasil bi asiymis nasil huysuzlasti benimde basim cok agriyor

Ay bende cok yaptim bu sacmaliklari gecti cok sukurrr akisina birakmak en iyisi

çok korkuyorum kel kalıcam diye. yarın sabah ilk iş doktora gitmek. dökülüyordu zaten saçlarım da mevsim falandır diye pek önemsememiştim.
kızın nasıl oldu bu arada canım...

Mevcan simdi boyle anlatinca benim yegenimede aynen boyle oldu ablam hemsire babaanne bakior kizina ablam evdeyken iyi ablam hastaneye gidince bssliyormus aglamaya hatta abartti ablam evde yokken kkasini yapmiordu ablami hastaneden getirttiriyordu ablam yaninda olunca yapiyordu ablam bir ay rapor aldi yaninda durdu ise gitmesigerektigini anlata anlata duzeldi cok sukur insallah seninkide gecer canimm

çok korkuyorum kel kalıcam diye. yarın sabah ilk iş doktora gitmek. dökülüyordu zaten saçlarım da mevsim falandır diye pek önemsememiştim.
kızın nasıl oldu bu arada canım...

Canim sac dokulmesinin en onemli sebebi stres birde boyle kel kalcagim diye dusunup iyice strese girme iyi dusun iyi olsunnnn

papatyam stres felan yapma,asla kel kalmazsın,mevsim dönüşünden,stresten,sağlıksız beslenmeden olmuş olabilir,yada en kötüsü saç kıran olmuşsundur,onunda tedavisi var,yarın sonucu mutlak bize yaz,ha gerçi kan tahlili isteyecekler,kanda demir vitamin çinko arayacaklar sonucun çıkması biraz sürer,ama sen yinede yaz

fenodom inan tek naz yapıyor olsun,o sancıyı çekmesinden naz yapmasına bin kere razıyım,umarım atlatırız kolay

İnsallah gececek canim

sağlıksız mı beslendim diyet yapacam diye düşünüyorum ama meyvemi falan da ihmal etmiyorum. sabah 9 da gidicem işte doktora. zaten o da yönlendirir. test için. bakalım hayırlısı...sağolun kızlar...

bugün ki menümü yazayım hemen. yzında dışına çıkmam akşam diye ümit ediyorum.
07:30 1,5 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, acılı sos azıcık
09:00 bir kivi
11:00 bir adte kuru kayısı
11:30 bir mandalina
12:15 bir kase mercimek çorba, 2 avuç büyüklüğünde tavuk bonfile, bir dilim ekmek
14:30 da toplantı var bitince bir adet elma
18:30 da 2 biber dolma, salata, yoğurt
20:30 bir adet cennet elması
spor yapıcam bu akşam. leslie teyzemle 3 mil yürürüm.

Nelson canım test sonucum çıkmış ama dr izinli onun için ya cuma yada haftaya gidecem dr
Papatya arkadaşlarda demiş aman sıkma canını iyice stres yapm kansızlık varsa oda neden oluyor
Ebru canım hakkında hayırlısı ama çalışmak iyidir hem maddi yönden hemde manevi yönden evet bir ev hanımına göre belki iki kat yoruluyorsun ama olsun
Hkmt canım sizede geçmiş olsun bebeğin üşüttü ise gaz sorunu ondan da olur, ateşine gece dikkat et onun dışında dr ne yapacağını söylemiştir zaten
Sehrammmm hoş geldin güzellikkk
Ösgemm nasılsın nerelerdesin, nasıl gidiyor camım umarım biraz daha iyisindir

bu arada benim iştahım acayip açıldı kızlarr, ne yesem ne yesem diye dolaşıyorum ortalarda umarım, kendimi biraz frenliyebiliyim yoksa çok kilo alacammm, bayramdan önce yürüüyüşe başlamıştım, onuda yapamıyorum gerçi bu gün gidebilirdim ama ayakkabı vurduğu için topuğum ağrıyor iyleşene kadar yürüyüşe çıkamıyacam ama belki işlerimi bitirisem lesli yapabilirim diye düşünüyorumm

Kızlar kızımı okula bıraktım ordan çıkıp markete yürüdüm. Hem kızımın beslenme için eksiklerini aldım,hem de yürüyüş yapmış oldum. Size bi bakıp işlerimi yapcam.
Papatyacım saçındaki o sorun stresten kaynaklanıyordur bence. İş stresi, evlilik, çocukların sorunları bizi çok yıpratıyo. Dr a gitmen iyi olur. Bişey çıkmasa bile için rahatlar. Bende de aşırı bi saç dökülmesi var. Korka korka tarıyorum. Yakında kedi kuyruğu kadar saçım kalıcak . Benimki de stresten. Ama inş seninki önemli bişey değildir.

Hkmetcim haklısın. kompostoya bebeklere içirilecekse şeker katılmamalı. Ben bi an yetişkinlere yapılıyomuş gibi tarif verdim. Biliyodum aslında. Fenodo, Hkmet kızlar Allah yardım etsin size de. Bebelerle uğraşmak zor. İnş uykuları da sağlıkları da düzene girer.

Hawarcım sana da maşallah, hamile olduğun halde 300 gr- 500 gr gidiyo kilocuklar. Aman ha o kadar da sıkma kendini, sağlıklı beslen, arada canının çektiği şeyleri kendinden esirgeme. Şu hastane işleri de beni hep sinir etmiştir. Herkesin sonucu çıkar. sıra bize gelince ya haftasonu girer ya da dr izne çıkar. Şans işte. İnş sonuçlar iyidir.
Özgeee bulantıların daha da arttı galiba. Çok geçmiş olsun canım. İnş en kısa zamanda geçer de eskisi gibi aramızda olursun.
Mevcaaan kzın hala aynı mı konuştun mu kv ile? Daha iyidir inş.
Nelsonum takma kafana boşver. Sen üzülünce pişman mı oluyolar yaptıklarına. İki güzel söz söyle hemen bitti gitti. Ama 2 gün sonra yine aynı hatalar,aynı davranışlar.
Ebruu gece kuşum nerelerdesin yine mi gece gelicen? Artık gece giremiyorum ben. Yorgunluktan uyuyakalıyorum ben hemen. Gece beni anca oğluşumun ağlaması uyandırabilir. Davul çalsa tepemde uyanamam.
Diğer kızlar sizler nerelerdesiniz? Napıyosunuz. Topiğimiz kalabalıklaştı artık cevaplara yetişemez oldum.

Son düzenleme:
Şükran canım önceleri bulantıdan pek agzımın tadı yoktu bayramdan beridir bayağı azaldı bulantılar, yeemğimi yiyorum ama 5-6 günmdür canım çok aburcubur çekiyor yiyorumda ama tabi tartıd çoşuyor onun için kendimi frenlemeliyimmm

Mevcan canım senin kızın nasıl oldu, üzme kendini insan kendini üzünce bişey değişmiyor ama eyer devaö ederse yarın işten izin alda acile değilde normal polikinige götür daha detaylı araştırılar, bide yavrun korktuysa iyice oda stres yapıyorsa, onunda etkisi vardır, kaynanan konusundanda sıkma canını onlar torunlara aburcubur alınca iyi yaptıklarını zannediyorlar, çocuklarında hoşuna gidiyor bu durummm

şükomm,hawarım şimdi aradım uyuyormuş,karnı ağrıyor halen dedi çok sevgili kayınbabam,akşam olmazsa gataya götürcem bu seferde,

ortimm menün gayet iyi sakın kaçamak yapma,yarında bize yaz

kizlar, hrrkes nasil iyi miii???
Ben ehh isteee, oglanin atesi yok.
Burnu da akmiyor. Ama biraz halsiz gibi, suratindan anliyorum o da..
Mutfaak beterdi. Oglan uyudugunda hepsini yaptim. Annemin buzlugunda but vardi. Annem onu al dedi. El kiyma makinesini de kayinvalidedn aldim. Onla ugrastim. Parmagimi kestim. Sol bas parmagim hep kesiliyor ya, ymek yaparken.
Yani netice de biseler yiycek vakit bulamadim.
Sabah muz findik mandalina yediklerimle duruyorum. Ac da degilimmm..
Mideem kuculdu gormeniz gerek..
Oglan yine uyudu.
Salonun halilari kalmisti. Onu sermem gerek.
Kzlar sizi sewiyorum.

kızlar ortada pek birşey yok ama moralsizim nedendir bilemedim. ben bu şehirde mutlu değilim.. sevmiyorum yaşadığım şehri...

menumu yazayım.. akşama hafifi kapatmayı düşünüyorum .. değişiklik olursa yazarım...

8,30:2 dilim tam buğday arasında bir dilim kaşarlı yağsız tost+bir salatalık+yarım domates
10,00:1 bardak ayran+10 tane çiğ bağdem
11,00: bir neskafe-şekersiz
12,00:4yk bulgur pilavı-salata-yoğurt-2 küçük dolma biberin sadece biberleri-1 dilim kepekli
16,30: bir havuç+1tane yaprak sarma+biraz haşlanmış et
20,00: muhtemelen salata+yoğurt..

menume eleştiri istiyorum....

spor:50 dak step aorobik--sporum var buğün..
10 dak bel göbek hareketleri...

su 3 litre
5 bardak metabolizma çayı
bolca şekersiz siyah çay

Son düzenleme:
çıtırlarım menümü yazıp kaçıyorum

sabah: yarım simit,çay
öğlen:1 kase çorba,az bulgur pilavı,5 yk sebzeli bezelye,yoğurt
ara:1 elma,1 dilim ayva,1 çimdik nar
az önce:1 avuçtan az badem,az beyaz leblebi,yeşil çay
6 gibi,1 mandalina yiycem,belki azdaha leblebi

hastaneye gidicez yine,akşama bi şey yemem

Kizlar, oglum surupdan mi nedir, uyumak istiyor. Ya da nezleden cok halsiz ondan uyumak istiyor. Ben hala bise yemedim..
Aksam yemek de yapmadim.
Artik ne yersek.
Yani esime ne yaparsam.
Aslinda canim salata istiyor. Ama bugun cok yorulduum.
Herkesde cok hareketli bugun.
Mevcan canim allah yardim etsin kizina.
Nelson o tuhaf hal bende de vr anlamadm gttii..

Son düzenleme:

bak dogru soyluyorsun havarcim. Usittuktenssonra bu gaz olayi daha da artti. Ama halsiz kuzum, ayagmda salliyorum. Uyucak biraz.
Ac dolasmak ne demek bugun anladm walla ben. Dun gece de cigkofte goturdm yedim wallaa ama ekmek yok tbii, marullla. O da 3tanecik sen hamişsin yee yeee . Ekmek seker kullanmazsan sorun olmaz. Smdi ye ki sonra bak bzm gbi yiyemiyorsun

canim kompostoyu yaptim. Rondodan gecirdim. Corba gibi kasikla yedirdim. Cok sekerliydi sulandirdim biraz. Bak ne gusel sen yuruyus yapabiliyorsun. Ben anca oturyrm hos o da cocugu uyuturken, ya da onunla oynarkeen.. ¡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…