- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.781
kızlar ortada pek birşey yok ama moralsizim nedendir bilemedim. ben bu şehirde mutlu değilim.. sevmiyorum yaşadığım şehri...
menumu yazayım.. akşama hafifi kapatmayı düşünüyorum .. değişiklik olursa yazarım...
8,30:2 dilim tam buğday arasında bir dilim kaşarlı yağsız tost+bir salatalık+yarım domates
10,00:1 bardak ayran+10 tane çiğ bağdem
11,00: bir neskafe-şekersiz
12,00:4yk bulgur pilavı-salata-yoğurt-2 küçük dolma biberin sadece biberleri-1 dilim kepekli
16,30: bir havuç+1tane yaprak sarma+biraz haşlanmış et
20,00: muhtemelen salata+yoğurt..
menume eleştiri istiyorum....
spor:50 dak step aorobik--sporum var buğün..
10 dak bel göbek hareketleri...
su 3 litre
5 bardak metabolizma çayı
bolca şekersiz siyah çay
çıtırlarım menümü yazıp kaçıyorum
sabah: yarım simit,çay
öğlen:1 kase çorba,az bulgur pilavı,5 yk sebzeli bezelye,yoğurt
ara:1 elma,1 dilim ayva,1 çimdik nar
az önce:1 avuçtan az badem,az beyaz leblebi,yeşil çay
6 gibi,1 mandalina yiycem,belki azdaha leblebi
hastaneye gidicez yine,akşama bi şey yemem
Kizlar menumu yazayim sofrayi hazirlayacagim kocacim acliktan olmuss
Sabah iki dilim ekmek az zaeytin peynir yumurta marul
Oglen yarim bazlama peynirli maydonozlu ayran
Aksam kucuk bi tabak etli nohut uc kasik bulgur pilavi yogurt
Aralarda elma hurma yedimmm kotuyse soyleyin bakk kizlarr
ekmek beyaz ekmek mi peki...
Menun gayette guzel..
kızlar ortada pek birşey yok ama moralsizim nedendir bilemedim. ben bu şehirde mutlu değilim.. sevmiyorum yaşadığım şehri...
menumu yazayım.. akşama hafifi kapatmayı düşünüyorum .. değişiklik olursa yazarım...
8,30:2 dilim tam buğday arasında bir dilim kaşarlı yağsız tost+bir salatalık+yarım domates
10,00:1 bardak ayran+10 tane çiğ bağdem
11,00: bir neskafe-şekersiz
12,00:4yk bulgur pilavı-salata-yoğurt-2 küçük dolma biberin sadece biberleri-1 dilim kepekli
16,30: bir havuç+1tane yaprak sarma+biraz haşlanmış et
20,00: muhtemelen salata+yoğurt..
menume eleştiri istiyorum.
spor:50 dak step aorobik--sporum var buğün..
10 dak bel göbek hareketleri...
su 3 litre
5 bardak metabolizma çayı
bolca şekersiz siyah çay
nelsonum,şükranım,sehram diğer kızlar saolun dualarınız için.Kabul edildim.Uzun zamandan sonra hiç bilmediğim bi iş yapıcam .İnş. öğrenir ve atılgan olabilirm.
Mevcanım,geçmemiş daha kızenin karnı off çok üzülüyorum çocukların hastalanmasına inş. geçer
Papatyam takılma eş konusuna.Sen deneyimlisin kafanı dağıt boşver o taksın kafasına.Saçına üzüldüm inş. şampuan bitkisel tedavilerle sonuç alırsın.İyi düşün ki iyi olsun.
Hkmtm ,ortağım canım benim menün güzel ama öglend e bişiler yemye çalış.
Kızlar bu hafta tartılacakmıyız bende kararsızım.Tartılmazsak boşlarız gibime geliyor.Ama 2 hafta yarışıcaz demiştik.Siz karar verin.Ben yatıyorum çok uykum var
Selam kızlar,
Nasılsınız? Umarım herşey yoluna girer, dua edin sadece ve sabır...
Bana gelince...
Yıllardır Kpss hazırlanıyorum ama olmuyor.
Bu sene karar verdim birinci planda dersane ve çalışmalarım olacak. Kazanmak zorundayım çünkü oğlumu ihmal ettiğime değmeli. Sonuçta bir nevi onun geleceği için çabalıyorum, bir dönem mecbur idare edicez.Allahtan babaanne ve annaannede dduruyor, Problem yapmıyor :)
Ben de her fırsatta test olsun konu tekrarı olsun, uyku uyumadan çalışmalarıma yoğunlaşmalıyım. Dersane bugun başladı sabah 8 buçuktan akşam 5 e kadar çalıştım tabi yemek ve kahve molası hariç.
Sabah bir kumru
Öğlen bir tost arada da kremalı şekersiz kahve içtim,
Akşam olduğunda deli gibi acıktım ve ayıptır söylemesi kurt gibi yedim :)
Diyet yapabilir miyim bilmiyorum ama
Akşamları da az yemeye ve gece yememeye çalışcam.
İki gündür siteye girmek için 1-2 saat uğraşıyorum şifremi kabul etmiyor, sonra kendiliğinden düzeliyor,
Neyse zaten yokluğum da pek hissedilmemiş,
Yoo gücenmiyorum, sadece hoşçakalın demeye geldim.
Çünkü dersane+Diyet başa çıkabileceğimi sanmıyorum, inanın çok zor, fenodomu yüz üstü bırakıp gitmek hiç hoşuma gitmiyor ama anlayın beni lütfen.
Sizi çok sevdim, arada uğrarım.
Baybay.
mrb canım aynı dertten muzdaribiz bende yaşadığım şehri sevmiyorum offff bende çok mutsuzum o anlamda sen hangi şehirde yaşıyosun
ebrucum hayırlı uğurlu olsun canım işin. allah yardımcın olsun. ilk günler zor gelecek alışman. evin düzeni değişecek senin düzenin oğlanın düzeni. ama emin ol herşey çok daha iyi olacak...çok sevindim.
sabah gittim doktora aktif bir dökülme yok dedi. 2 şampuan verdi yolladı beni.
nelson ve diğeri kimdi yaşadığı şehri sevmeyen. neden bu kadar takılıyorsunuz. ben de küçük bir şehirde yaşıyorum. seviyor muyum hiç düşünmedim. ama alıştım sanırım. önemli olan ailedeki huzur mutluluk değil mi. daha güzel bir şehir mutlu olmayan birni mıutlu edebilir mi? yanlış mı düşünüyorum yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?