Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menün super , az az sık sık yiyorsun. Bu da metabolizmani harwketlendirir tebrik edrm cnm

mevcan aksama bizi bilgilendir. Taman tkrardan cok gecmis olsun.

Kizlar menumu yazayim sofrayi hazirlayacagim kocacim acliktan olmuss
Sabah iki dilim ekmek az zaeytin peynir yumurta marul
Oglen yarim bazlama peynirli maydonozlu ayran
Aksam kucuk bi tabak etli nohut uc kasik bulgur pilavi yogurt
Aralarda elma hurma yedimmm kotuyse soyleyin bakk kizlarr

ekmek beyaz ekmek mi peki...
Menun gayette guzel..

Bugünkü menüm

Kahvaltı 1.5 kk beyaz peynir* 1 tatlı kaş vişne reçeli ( reçel de öyle bi yayıldı ki 1 yk gibi gözüküyo)
2 dl ekmek * 5 zeytin* şekersiz çay

ara yarım elma * 1 mandalina

Öğlen 3 minik biber dolması* 1 kase cacık

ara 1 haşlanmış yumurta * 3 mavi yeşil light bisküvi* çay

Akşam 1 kase mercimek çorbası* 1 dl ekmek* bir tabak salata

arada special k yiycem yine

su 2 lt
spor 45 dk markete gidiş geliş.

Ya Nelsonum sen böyle sporlar yaparken ben kendime kızıyorum. Oğlum yine son günlerde çok ağlıyor. eskisi gibi pilates yapamaz oldum. Biliyosunuz eşimin ailesi de hiç bakmıyor çocuğa. Kusura bakma canım. Yoksa öyle olmasa asla ihmal etmezdim.

Mnm

Sabah
Birbuçuk beyaz dilim ekmek arası kavurmalı tost az ketçaplı
Yeşilçay
Öğle
Bir tabak etli patlıcan
Bir kase yoğurt
Bir dilim kepek
Ara
İki avuç sarı leblebi
Bir avuç ceviz
Akşam
Üç kaşık pilav
Dört kaşık kavurma
Salata
Yoğurt
AZ evel nutella ve birbuçuk dilim beyaz ekmek yedim
Ama kızlar farkındayım kötü bugün gitgide daha iyi olcam söz veriyorum eskisi gibin süper menüler çıkarcam
Bu arada özelime bilgilerini yazmayan şişmanlar var kaldırın totonuzu da yazın bi zahmet tablo yapcaz burda hemi
Eprum naptın işi dua ettim akşam sana
Menülerinizi eleştircem şincik

Papatyam ve nel menülerinşz gayet güzel ama siz göbeklisiniz
Mevv sabahın çok sağlıksız
Bezelyeni beğenmedim aran akşsmın hiç hoş değil bebemm
Fenodo karbanhşdratın çok olmuş kilo veremezsin diyim
Şüküüü menün güzel stabil şüküüü:44:

Havarrrrrrrrrrrrrr
Güzellik sensin bi kere

. Kizlarr,, menüm
Sabah
1muz
1mandalina
5adet findik

Ara oglen ara yoook

Aksam
Da olmicakti.
Kocam acikmis menemen yapti.
1dilim cavdar ekmegi
4ymk k menemen
1bardak acili salgam
Ve yaninda tursu .

Kizlar karnim doydu ,, mideeem sisti.
Yarin gusel bi menu ayarlicam kendime.
Olmuyorboyleee..

Spor yapamadim. Oglan uyudunda salonu temizledm dip bucak. Halilarini serdim.
2 lt su ictim.
Uyumadan da karbonatli suyu denicm.

Dun gece uykumu alamamistim.
İnanilma uykum var.
Allaha emanet olun
Yarin gorusuruz.

sabah a karnına su
kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmek 4 zeytin 1 kk peynir 1 yumurta 1 banım bal şekersiz 6 bardak çay
ara ceviz türk kahvesi arkadaştaydım ...
öğle yengeme gittim makarna yarım açma gönül alma yedim :) 1 dilim yaş pasta 1 tane kurabiye 3 bardak çay
ara nescafe
akşam 2 tabbak yeşil mercimek
ara 2 mandalina 2 tadılık rufles eşim yiyodu yanımda dayanamadım
su 2 litre
spor 1 saat yürüyüşara ara ama .... :))

Selam kızlar,
Nasılsınız? Umarım herşey yoluna girer, dua edin sadece ve sabır...
Bana gelince...
Yıllardır Kpss hazırlanıyorum ama olmuyor.
Bu sene karar verdim birinci planda dersane ve çalışmalarım olacak. Kazanmak zorundayım çünkü oğlumu ihmal ettiğime değmeli. Sonuçta bir nevi onun geleceği için çabalıyorum, bir dönem mecbur idare edicez.Allahtan babaanne ve annaannede dduruyor, Problem yapmıyor :)
Ben de her fırsatta test olsun konu tekrarı olsun, uyku uyumadan çalışmalarıma yoğunlaşmalıyım. Dersane bugun başladı sabah 8 buçuktan akşam 5 e kadar çalıştım tabi yemek ve kahve molası hariç.
Sabah bir kumru
Öğlen bir tost arada da kremalı şekersiz kahve içtim,
Akşam olduğunda deli gibi acıktım ve ayıptır söylemesi kurt gibi yedim :)
Diyet yapabilir miyim bilmiyorum ama
Akşamları da az yemeye ve gece yememeye çalışcam.

İki gündür siteye girmek için 1-2 saat uğraşıyorum şifremi kabul etmiyor, sonra kendiliğinden düzeliyor,
Neyse zaten yokluğum da pek hissedilmemiş,
Yoo gücenmiyorum, sadece hoşçakalın demeye geldim.
Çünkü dersane+Diyet başa çıkabileceğimi sanmıyorum, inanın çok zor, fenodomu yüz üstü bırakıp gitmek hiç hoşuma gitmiyor ama anlayın beni lütfen.
Sizi çok sevdim, arada uğrarım.
Baybay.

mrb canım aynı dertten muzdaribiz bende yaşadığım şehri sevmiyorum offff bende çok mutsuzum o anlamda sen hangi şehirde yaşıyosun

09:30=1dl.ekmek,kk peynir,4 zeytin,ıhlamur.
11:30=1 çay(iş görüşmesinde)
13:30=1 tabak kuymalı karnabahar,1 tabak domatesli makarna,1 dl.ekmek
17:00=3 kare fındıklı çiko
18:00=mangal hamsi,kıvırcık salata,1dl.baklava

Çay içtim kv ve şimdi eşim mandalina soyuyor bende size yazaken yiyorum.Hatalarımı biliyorum ama öğlen çok acıkmıştım.Ama artık sabah ağzıma iki lokma atıcam ilaç içmek için.Ara diye bişey olmıycak.öGLE ve akşam yemeği olacak.Kabul edildim.Bütün gün yürüdüm bacaklarım sızlıyor.Hamlamışım valla göbeğimde ve totomda tuğlalar taşıyor gibi zor yürüdüm.Evraklarımı topladım.Oglum beni o kadar özlemiş ki annemmm ne güzel olmuşsun,kaşın ne güzel gözüne ne sürdün ne güzel mavi annem (mavi giyinmiştim )Ama hiç bişi yememiş ağzını açmamışBana çok alışkın kv oyuncak almış kadın yine yememişÇok üzüldüm ama düşünmemeye çalışıcam yoksa adapte olamam.Onun geleceği için sonuçta.Sizleri özliycem.Geçmişe hızlıca bakıp uyumak istiyorum.Nasıl 7 de kalkıcam ogluşu kaldırıcam kv götürücem oyyyyyy

nelsonum,şükranım,sehram diğer kızlar saolun dualarınız için.Kabul edildim.Uzun zamandan sonra hiç bilmediğim bi iş yapıcam .İnş. öğrenir ve atılgan olabilirm.
Mevcanım,geçmemiş daha kızenin karnı off çok üzülüyorum çocukların hastalanmasına inş. geçer

Papatyam takılma eş konusuna.Sen deneyimlisin kafanı dağıt boşver o taksın kafasına.Saçına üzüldüm inş. şampuan bitkisel tedavilerle sonuç alırsın.İyi düşün ki iyi olsun.

Hkmtm ,ortağım canım benim menün güzel ama öglend e bişiler yemye çalış.

Kızlar bu hafta tartılacakmıyız bende kararsızım.Tartılmazsak boşlarız gibime geliyor.Ama 2 hafta yarışıcaz demiştik.Siz karar verin.Ben yatıyorum çok uykum var

Kizlar sizleri gercekten cok ozluyorum ve ihmal ediyorum farkindayim kusura bakmayin gecmisi mutlaks okuyorum ve cvplar veriyorum kendimce ama her zaman cvp yazicak enerji ve vakti bulamiyorum
Oncelikle mevcancim hkmetcim cocuklariniz umarim en kisa surede iyilesir gercekten anneligin en zor tarafi cocugunun aci cektigini gormek ama Allah beterinden korusun kuzucuklari.
Papatyacim cok sık jole surup kuaforde sacin islem goruyosa ondan da olabilir hemen aklina kotu birsey getirme muhtemelen stres ya da vitamin eksikligindendir canim
Sukrancim fenodo kuzucuklar rahat birakmiyor degil mi okadar iyi anliyorum ki sizleri benim kizimda cok fenaydi hos hala oyle gecen disari cikardik binmedigi oyuncak kalmadi ama sonuc babasinin yuzu gozu cizik icinde ve sebepli sebepsiz bas basbagirdi sokak ortasinda disari ciktigimiza pisman olduk
Bugun de buyuk eltim aradi bi yakininin durumu kritikmis hastaneye gitti bende onlara gittim hemen 2 kizi var biri kizimdan 5 ay kucuk buyuk kizi 2. Sinifa gidiyor dersimi yaptirirmisin yenge dedi tabi iki kucuk cocuk rahat verirmi verdik ellerine kalem kagit karalasinlar diye benimkinin elinde kalem ablasi tam kardesine vercekken bunlar kasla goz arasi kavga et benimki batir kalemi kizin gozune elim ayagim bosaldi cocuk gozunu kapatmis acana kadar omrumden omur gitti bi acti tam gozunu siyirmis burnunun yani kaniyor offff icim gene kotu oldu icim paramparca oldu Allah'tan birsey olmadi cocuga kendi kizima da cok uzuldum krese versemde bu sekildemi yaklasicak cocuklara ya da kardesine
Sehracim seni de cok ozledim canim umarim hayatindaki yeniliklere alismissindir ve keyfin yerindedir
Hawarcim senin de bulantilarin baya azalmis cok sevindim ama istah acilmasi tehlikeli canin ne isterse ye ic ama abartmadan umarim bende bu sekilde yapabilirim yoksa 70 le doguma giricem
Nelsoncum senin keyifler nasil duzenli menu paylasiyorsun ne guzel sporda yapiyorsun okuyorum canim sakin strese girince yeme butun emegin bosa gidiyor sonra
Ve ebrucum oncelikle isin hayirli ugurlu olsun ilk bir hafta ben napiyorum vazmigecsem yok olmuycak diceksin ( bildigimden yasadigimdan demiyorum tahminen soyluyorum) hem ev isi hem oglus hem ev basta yorucak oglus birkac gun yemek yemiycek kv eziyet edicek belki ama sonra hersey birden yoluna girecek bu degisiklige uyum saglicaksiniz oglus yemek yemeye baslicak sen ona calusip oyuncak kitap sevdigi seyleri alip goturdugunde onlarla ilgisi dagilabilir
İlk maasini alip esini yemege sen cikaracaksin benden olsun diye bunlar guzel seyler cevren vizyonun genisliycek en onemlisi evine esine oglusuna yatirim olcak Allah kolaylik versin canim.
Nazevren kucuk cocukla bu yaptigin ozveriyi cok takdir ettim canim umarim .kazanirsin kpssyi bize haber et bu arada kimseyi uanlis anlama yoklugum hissedilmiyor demissin ama topik cok kalabalik olunca ve cogu kizce calisiyo olunca vakit dar oluyo herkese ayri ayri cvp yazilmiyo canim
Unuttugum atladigim kizce varsa affalo kizlar yanlis anlasilmasin sakin emi

ortagmmmmm, isin hayirli ugrlu olsuuunn.. cok sewindimmm.. gun icerisinde yoksun desene,, aksamamggorusurz..

ebrucum hayırlı uğurlu olsun canım işin. allah yardımcın olsun. ilk günler zor gelecek alışman. evin düzeni değişecek senin düzenin oğlanın düzeni. ama emin ol herşey çok daha iyi olacak...çok sevindim.
sabah gittim doktora aktif bir dökülme yok dedi. 2 şampuan verdi yolladı beni.
nelson ve diğeri kimdi yaşadığı şehri sevmeyen. neden bu kadar takılıyorsunuz. ben de küçük bir şehirde yaşıyorum. seviyor muyum hiç düşünmedim. ama alıştım sanırım. önemli olan ailedeki huzur mutluluk değil mi. daha güzel bir şehir mutlu olmayan birni mıutlu edebilir mi? yanlış mı düşünüyorum yoksa...

güzelim bence bizi ihmal etme.. hatta ders çalışıyorum diye kendini yemeğe verme... inşallah sınvına ğüzelce çalışır ve atanırsın.. dua edeceğim canım..

mrb canım aynı dertten muzdaribiz bende yaşadığım şehri sevmiyorum offff bende çok mutsuzum o anlamda sen hangi şehirde yaşıyosun

tatlm yaşadığım şehri paylaşmıyorum bu topikte.. ama yıllarım burada geçtii... sevemiyorum...

papatyam yaklaşık 15 yıldır bu şehirde yaşıyorum.. üniversite mi okuduğum şehir.. düşün üniversiteye ağlayarak kayıt yaptırmıştım.. eh evlendiğim kişide buralı olunca ömür boyu hapis misali kaldım burada.. ev aldık araba aldım.. komşular arkadaşlar edindim kendime sevecek bahaneler buldum.. ve yıllardır kendimi kandırdığımı bu yaz anladım...sevmek istemiyorum.. burada yaşlanmak istemiyorum...tabi böyle düşününce de zor oluyor.. hayatı kendime herğün zehir etmiyorum.. ama içimde hep vardı bastırdığım için nefretle ğün yüzüne çıktı... ama şimdiye kadar dile ğetirmedim de ne oldu... bu baş kaldıırışımın sonu gelecek ve birğün buradan gideceğim...

papatyam saç konusunda önemli birşey olmadığına sevindim ğeçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…