Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kimse benim adimi bile anmamis nerde bu kiz diye yazdiklarimada kimse cevap vermemis nazevrenle ortak olmustul oda birakmis yalniz kaldim yine dislandigimi hissediyorum kirildim biraz benimle sohbet etmek istemiyorsaniz soyleyin kizlar

Kimse benim adimi bile anmamis nerde bu kiz diye yazdiklarimada kimse cevap vermemis nazevrenle ortak olmustul oda birakmis yalniz kaldim yine dislandigimi hissediyorum kirildim biraz benimle sohbet etmek istemiyorsaniz soyleyin kizlar

Canım olur mu öyle şey dışlar mıyız hiç. Arasıra ben de aynı durumu ben de yaşıyorum. Ama topikteki kişi sayısı çok olunca 3 ümüz 4 ümüz hatırlanmayabiliyo. Bu dışladığımız veya ilgilenmediğimiz için değil. Ben bile günlerce çocuklar yüzünden giremediğimde dışlanmış gibi hissederdim. Kimse bişey yazmıyodu. Soru sorardım boşlukta kalırdı sorularım. Oluyo işte arada öyle. Hepimiz seviyoruz seni. Naz ı da öyle. Üzülme lütfen canım. Kendini de öyle hissetme.

Canim benim cok sagol cevabin beni cok rahatlatti mutlu etti

Kiz olur mu oyle sey hem benim dunku yazdigim destanda senin de adin vardi cocugunun durmadigini yazmissin spora vakit ayirmak istiyormussun ben 2 senedir kizlarla yazisiyorum hala bazi sorularim havada kalir cunku insanlik hali gozden kacar ya da cvp vericekken birsey cikar sonrada unutulur biz de unutup cvp vermiyoruz bazen birde bu topige cok kisi geldi kendini tanitip tanitip gitti sanirim sureklilik istiyoruz bizler de muhabbet icin sen burda oldugun surece farkedilmemen soz konusu olmaz canim

güzelim olurmu öyle şey.. topik kalabalık.. ister istemez kişiler sorunlarımız hastalıklarımızda oluyor. insan bazen birilerini gözden kaçırıp cevap yazmaya biliyor.. ama bunun senin istenmediğinle dışlandığınla alakası yok... bu topikle aylardır tanıdığım arkadaşlar var.. ben kimse3nin senin düşündüğün gibi düşündüğünü sanmıyorum.... rahat ol.. dmnem dönem bizde öyle hissettik ama onlar yersiz guruntulardan başka birşey değil..

ebru kız bende 2 hafta sonra tartılalım diye demiştim ama bu hafta tartılsak mı.. kilo verip vermediğimi merak ediyorum.. basküle çıkmamak için kendimi zor tutuyorum..bir hafta daha dayanamammm sanırım...çatlayacağımmm

sabah:1 elma +bir neskafe+minicik kek (bir lokma bile değildi)
10,00: 1 elma
12,00: iki kase yoğurt-5-6 tane yaprak sarma-1 domates-1 salatalık-3yk turşu-5yk ezme turşu-1 dilim tam buğday
16,30: bir havuç+bir tam buğday üzeri bir tatlı kaşığı sarelle.
18,00: karnıbahar haşlaması+yoğurt +salata yemeyi düşünüyorum...

su:1,5 litre
2 bardak yeşil çay

sporum: 15 dak bel hareketi yapacağım...

buğünkü duygum: kendimi hantal kalas gibi hissediyorum...

Son düzenleme:
ben varya ben bir ay önce spora başlamıştım. 15 gün sonra ölçülerim alınmıştı 1-2 cmincelme vardı.. ama dün yeniden ölçülerim alındı.. vay ben varya ben bayramda nasıo yediysem geri eski ölçülerime dönmüşüm..

spor hocamız bel ölçüsünüz 60 cm olabileceğini söyledi.. uçtum resmen.. yinede hayalim 60 değil ama olsun..65 olsam neyime yetmiyor daaa .. demiyaaa..65 olursa bir gün belim 5 takla açacağım evde....

Son düzenleme:
özge canım ortada sorun yok ama kendimi iyi hissetmiyorum.. akşam kardeşimle konuştum.. o zaman ağladım.. uzun süredir kendimi parçalaya parçalaya ağlamadığımı da o zaman farkettim..bana iyi geldi ağlamak.. şimdi ise sıradanım.. ne öyle çoşkum ne de olumsuz bir hissim... sadece kendimi odun gibi hissediyorum...bel yok canım bende dirrek odun...

Son düzenleme:
Nelsonum bilincaltinda bastiriyoruz bazi seyleri sonra kucucuk birseyden patlak veriyor iste zaten sorunsuz bi insan yoktur ki dunya uzerinde onemli olan ic huzuru maneviyat o zaman sorunlarda gozumuzde buyumez buyuk sorunlarda da teslimiyet i olabiliriz
Bu arada lutfen odun deme kendine sen 3 gun bogazini tutsan birazda spor yapsan tig gibi olursun ya ben napim kilo veremeden ustune hamileyim doguma kadar fil kadar olurum

haklisiniz kizlar alinganlik yaptim bu aralar herseye aglamak istiyorum alindim iste birazcik ama simdi cok iyiyim mesajlarinizi gordum ya sizi cokkkkkk seviyorummm

Hastaneye yattık maalesef,gözleme alındık,kaka deil ama gaz doluyuz bide apandistten şüphelendiler yarına sonucu alıcaz,dua edin lütfen kızlar

uyandigimda elma sirkeli limonlu su, bi de karbonatli su..

Khvalti:
salata, 5tane yesil zeytin, yarim bardak light süt, 4ince dilim sucuk, 1dilimsalam, bi yumrta...

Ara:
yarim muz, yarim brdak sut, 4tane finduuk

Oglen:
2kibrik kutusu buyuklugunde tavuk
Yani tavuklu salata
3adet cigkofte (cope mi gitsin )
Tursuu

Ara: 1adet mandalina

Aksam; biber dolmasi yaptim ,, 1 ya da 2tane ondan yerimm.. yaninda yogurt.. tabii ekmeksizz yiceem. Ya da 1dilim bilemiyorumm

Dune gore bugun midem bayram etti..

Hastaneye yattık maalesef,gözleme alındık,kaka deil ama gaz doluyuz bide apandistten şüphelendiler yarına sonucu alıcaz,dua edin lütfen kızlar

Mevcaaaan, iyilesecekse hastanede tedavi gorsun canim bnim yaaa.. ins apandis degildir. Dualarim sizinlee mevcann.. allaha emanet olun

sercaaaaaaann aaaa olurmu oyle seyyyy..
Nden konusmak istemeyelim.. yazilanlar geride kaliyor, bazen kacirabiliyoruz. Lutfen sıkma caniniiii.... neleryedin bugun yaz bakimm.. bu aarada sekerisz cay icemiyorsan cayi icme biraaak.. sut ic onun yerine tmm

OZgeeeeeeeeee hayranim su enerjine

Menun cook guzel nelsoncummmm..
Ozellkle aksam yemegne bayildimm...
Yogun calismana ragmen bu istikrar super

Kızlar bayramdan sonra eski kiloma dönemedim. tam işin sonuna yaklaşmışken tekrar başa dönüyorum galiba. Beni affet yoldaşım. O kadar dikkat etmeme rağmen spor da yapamadığım için benden ümit yok bu hafta
Yarışmayı da tekrar bi haftalık yapsak eskisi gibi motive oluruz diye düşünüyorum.
Bugünkü menüm

Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost* domates*zeytin* peynir* şekersiz çay

Öğlen 1 kase mercimek çorbası* 1 kase yoğurt* 1 dl ekmek

ara yarım muz* bir mandalina

Akşam 4 kaşık etli taze fasulye yemeği* 1 kase yoğurt* 1 dl ekmek

ara special k

su 1 lt
spor 30 dk pilates

Temizlik yapmaya calistim oglum izin verdigi muddetce bi temizlik aksama kadar surdu anlayacagin yuzumde uc tane sivilce cikmusti iz birakti ona canim sikildi acik tenloyim nasil belli oluyor ya nasil gecirc-em bunu ben ay cok hassaslastim ben yaa hersey canimi sikiyor esimde canimi sikti zatennnn

Canim cok gecmis olsun gozetim altina alinmis olmasi iyiy canim evde yavrum agri cekecegine hastanede ne oldugu daha iyi anlasilir dua ediyorum rabbim sifasini verir insallah mevcan kizini oksarken ya şafi enteş şafi de surekli canim tez zamanda iyilesir canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…