- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.801
Kimse benim adimi bile anmamis nerde bu kiz diye yazdiklarimada kimse cevap vermemis nazevrenle ortak olmustul oda birakmis yalniz kaldim yine dislandigimi hissediyorum kirildim biraz benimle sohbet etmek istemiyorsaniz soyleyin kizlar
Canım olur mu öyle şey dışlar mıyız hiç. Arasıra ben de aynı durumu ben de yaşıyorum. Ama topikteki kişi sayısı çok olunca 3 ümüz 4 ümüz hatırlanmayabiliyo. Bu dışladığımız veya ilgilenmediğimiz için değil. Ben bile günlerce çocuklar yüzünden giremediğimde dışlanmış gibi hissederdim. Kimse bişey yazmıyodu. Soru sorardım boşlukta kalırdı sorularım. Oluyo işte arada öyle. Hepimiz seviyoruz seni. Naz ı da öyle. Üzülme lütfen canım. Kendini de öyle hissetme.
Kimse benim adimi bile anmamis nerde bu kiz diye yazdiklarimada kimse cevap vermemis nazevrenle ortak olmustul oda birakmis yalniz kaldim yine dislandigimi hissediyorum kirildim biraz benimle sohbet etmek istemiyorsaniz soyleyin kizlar
Hastaneye yattık maalesef,gözleme alındık,kaka deil ama gaz doluyuz bide apandistten şüphelendiler yarına sonucu alıcaz,dua edin lütfen kızlar
Kizlar sizleri gercekten cok ozluyorum ve ihmal ediyorum farkindayim kusura bakmayin gecmisi mutlaks okuyorum ve cvplar veriyorum kendimce ama her zaman cvp yazicak enerji ve vakti bulamiyorum
Oncelikle mevcancim hkmetcim cocuklariniz umarim en kisa surede iyilesir gercekten anneligin en zor tarafi cocugunun aci cektigini gormek ama Allah beterinden korusun kuzucuklari.
Papatyacim cok sık jole surup kuaforde sacin islem goruyosa ondan da olabilir hemen aklina kotu birsey getirme muhtemelen stres ya da vitamin eksikligindendir canim
Sukrancim fenodo kuzucuklar rahat birakmiyor degil mi okadar iyi anliyorum ki sizleri benim kizimda cok fenaydi hos hala oyle gecen disari cikardik binmedigi oyuncak kalmadi ama sonuc babasinin yuzu gozu cizik icinde ve sebepli sebepsiz bas basbagirdi sokak ortasinda disari ciktigimiza pisman olduk
Bugun de buyuk eltim aradi bi yakininin durumu kritikmis hastaneye gitti bende onlara gittim hemen 2 kizi var biri kizimdan 5 ay kucuk buyuk kizi 2. Sinifa gidiyor dersimi yaptirirmisin yenge dedi tabi iki kucuk cocuk rahat verirmi verdik ellerine kalem kagit karalasinlar diye benimkinin elinde kalem ablasi tam kardesine vercekken bunlar kasla goz arasi kavga et benimki batir kalemi kizin gozune elim ayagim bosaldi cocuk gozunu kapatmis acana kadar omrumden omur gitti bi acti tam gozunu siyirmis burnunun yani kaniyor offff icim gene kotu oldu icim paramparca oldu Allah'tan birsey olmadi cocuga kendi kizima da cok uzuldum krese versemde bu sekildemi yaklasicak cocuklara ya da kardesine
Sehracim seni de cok ozledim canim umarim hayatindaki yeniliklere alismissindir ve keyfin yerindedir
Hawarcim senin de bulantilarin baya azalmis cok sevindim ama istah acilmasi tehlikeli canin ne isterse ye ic ama abartmadan umarim bende bu sekilde yapabilirim yoksa 70 le doguma giricem
Nelsoncum senin keyifler nasil duzenli menu paylasiyorsun ne guzel sporda yapiyorsun okuyorum canim sakin strese girince yeme butun emegin bosa gidiyor sonra
Ve ebrucum oncelikle isin hayirli ugurlu olsun ilk bir hafta ben napiyorum vazmigecsem yok olmuycak diceksin ( bildigimden yasadigimdan demiyorum tahminen soyluyorum) hem ev isi hem oglus hem ev basta yorucak oglus birkac gun yemek yemiycek kv eziyet edicek belki ama sonra hersey birden yoluna girecek bu degisiklige uyum saglicaksiniz oglus yemek yemeye baslicak sen ona calusip oyuncak kitap sevdigi seyleri alip goturdugunde onlarla ilgisi dagilabilir
İlk maasini alip esini yemege sen cikaracaksin benden olsun diyebunlar guzel seyler cevren vizyonun genisliycek en onemlisi evine esine oglusuna yatirim olcak Allah kolaylik versin canim.
Nazevren kucuk cocukla bu yaptigin ozveriyi cok takdir ettim canim umarim .kazanirsin kpssyi bize haber et bu arada kimseyi uanlis anlama yoklugum hissedilmiyor demissin ama topik cok kalabalik olunca ve cogu kizce calisiyo olunca vakit dar oluyo herkese ayri ayri cvp yazilmiyo canim
Unuttugum atladigim kizce varsa affalo kizlar yanlis anlasilmasin sakin emi
sabah:1 elma +bir neskafe+minicik kek (bir lokma bile değildi)
10,00: 1 elma
12,00: iki kase yoğurt-5-6 tane yaprak sarma-1 domates-1 salatalık-3yk turşu-5yk ezme turşu-1 dilim tam buğday
16,30: bir havuç+bir tam buğday üzeri bir tatlı kaşığı sarelle.
18,00: karnıbahar haşlaması+yoğurt +salata yemeyi düşünüyorum...
su:1,5 litre
2 bardak yeşil çay
sporum: 15 dak bel hareketi yapacağım...
buğünkü duygum: kendimi hantal kalas gibi hissediyorum...
sercaaaaaaann aaaa olurmu oyle seyyyy..
Nden konusmak istemeyelim.. yazilanlar geride kaliyor, bazen kacirabiliyoruz. Lutfen sıkma caniniiii.... neleryedin bugun yaz bakimm.. bu aarada sekerisz cay icemiyorsan cayi icme biraaak.. sut ic onun yerine tmm
Hastaneye yattık maalesef,gözleme alındık,kaka deil ama gaz doluyuz bide apandistten şüphelendiler yarına sonucu alıcaz,dua edin lütfen kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?