Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hkmetcim sen beni eskiden gorcektin simdi enerji menerji kalmadi inan
Fenodo canim sakin oynama yuzunle sen oynadikca daha kotu olur belki bi sure sonra bi urun ya da dogal maske yaparsin iyi gelecek eslere gelince hepimizin canini sıkıyorlar merak etme buyutme fazla kafanda yeter
Sukrancim masallah nazar degmesin senin menunlerine bayiliyorum nerdeyse kusursuzsun inan ki cok az ve oz yiyosun meyve desen hergun var sebze agirlikli besleniyosun ekmegi az yiyosun suyuda ihmal etmiyosan daha ne olsun kilo verememen vucudun alisti diyedir bi sure dinlenmeye aliyor kendini sakn stres yapma hepimiz gectik o donemden bu sekilde asla kilo almaz kilonu da korursun ilerde
Mevcanim kizcelerin dedigi gibi tedavi olcaksa napcsksin mecbur moralini bozma umarim dogru tedaviyle iyilesir kuzucugun ve birdaha yasamaz bu skntili gunleri
Bana gelirsek bayramdan once pazardan esime 2 kazak almistim burda meshur bi pazar var cok iyi seyleri uygun fiyata satiyorlar sosyete pazari yani neyse kucuk geldi diye kizimla degistirmeye gittim geldigim gibi uyuduk yorulmusum valla bir de pazarda misir satiyorlardi nasil koktu aldik yedik kizimla hamile olmamin en keyifli yanlarindan biri bu hic vicdan azabi duymuyosun birsey yerken

Oglanlar izin vermez ki... ben temizligi genelde gec yapiyorum. Suan ayagimda sallyorum. Uyusunda ewi temizleym bende.. inanilmz da uykum geldi yaaaaaa. Sivilceni sakin sıkma. Daha cok cogalir.

Son düzenleme:

Yoook yoookk enerjiksin hala bellii..
Ohh misir da afiyet olsn ikinize de.
Hem vicdan azabi cekmeden hem deee tad alarak yiyorsun. Ben hamileyken yedigim herseyi sanki ilk defa yiyormusum gibi, boyle heyecanla yiyordum. Herseyden super tad aliyordum. Simdi ise ciksssssss

Hastaneye yattık maalesef,gözleme alındık,kaka deil ama gaz doluyuz bide apandistten şüphelendiler yarına sonucu alıcaz,dua edin lütfen kızlar
Mevcanım Allah şifalar versin kızına. Hastanede olduğu iyi olmuş. Gözetim altında tutup daha iyi bakarlar yavruya. Babannesindeyken işe gittiğinde aklın kalıyodu zaten. İnş apandisit yoktur canım dualarımız sizinle.

Özgecim haklısın galiba. Benim de Papatya gibi az yiye yiye metobolizmam zayıfladı herhalde. Dikkat etsem de veremez oldum 100 gr cık bile. Biraz da bayramda yediğim çikolar, tatlılar yapıştı göbüşüme kilo olarak. İnş haftaya daha iyi olcak.
İşte böyle canım sen de hamileliğin tadını çıkar bulantın olmadığı günlerde. Bizimle yazıştığın sürece bulantıların geçse bile sağlıklı besleneceksin. Arada da canının çektiği şeyleri ye kendini çok sıkma. Bebişinin de besine ihtiyacı var di mi ama

Fenodo sakın alınma. Mesela ben şimdi okudum yazdıklarınızı. Ana herkese cevap yazamıyorum. Yarın boyacı gelecek evime perdeleri çıkarmam eşyaları ayarlamam gerekiyor. Bazen herkesin yazdığına cevap veremiyoruz. Alınma lütfen.
Mevcan canım inşallah kötü birşey yoktur. Allah yardımcın olsun. Çok geçmiş olsun.
Kızlar menümü yatın yazayım. Ben işlere koyulayım artık

Son düzenleme:
İş kadını geldiiiiiiiiiiiiiii Valla iş değil ama ev yordu beni.Eşim jest yapıp almaya gelmiş saolsun.Oglum 3 çatal yumurtta ve 1 elma yemişUyumamış ağlamış annem nerde demiş.İşte demişler hayır evde temizlik yapıyor gelsin demişAglar mısın güler misin.İçeri bi girdim annem die her yerimi öpücük yağmuruna tuttuYemek yedik sofrayı topladım bulaşıklar yerleştirdim.Eve geldik evi süpürdüm çamaşırları astım teldekileri toplayıp yerleştirdim biraz ogluşla oynadım bol bol öptüm uyuttum.Kek yapmak istiyom oğluma yer bari ütüde apıcam eşime daha offffff.İşim iyi geçti.arakdaşlar iyi öğretici motive edici davranıyorlar saolsun.Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın(amin)Yogun geçtiği için nasıl geçti anlamadım.İnş. yarın daha da alışırım ve onlardan benden memnun kalırlar.Sizler nasılsınız bakayım geçmişe.Aaaa sahi yarın tartı günü.Anca bu saatlerde bildirim yapabilirim.Aynı kşilerle devam dimi?

Bugn kv bişi yemedi uyumadı ağladı deyince tüm gün migdem ekşidi ağlayacaktım ama sonra toparladım kendimi.Ne güzel motive edici şeyler yazmışsın saolarkdaşım benim
ortagmmmmm, isin hayirli ugrlu olsuuunn.. cok sewindimmm.. gun icerisinde yoksun desene,, aksamamggorusurz..
Saol canım benim ama geceleri burdayım ve h. sonları yalnız bırakmam ortağımı ben:13:
Ayy saol papatyam inan motivasyona ihtiyacım var oğluma üzülüyorum ama evde kendim çok yıpranıyordum beynen.Kafam dağılacak oğlum için bişiler yapabilicem.İnş. devamı gelr.
Kimse benim adimi bile anmamis nerde bu kiz diye yazdiklarimada kimse cevap vermemis nazevrenle ortak olmustul oda birakmis yalniz kaldim yine dislandigimi hissediyorum kirildim biraz benimle sohbet etmek istemiyorsaniz soyleyin kizlar
Canım bu topiğe gelen herkesi aramıza alıp kırk yıllık dost gibi davranırız.Ayrımcılık diye bişey olamaz bizim topiğimizde.Hepimiz dostuz.Dışlamakta ne demek zaten seni sevmesek söylerdik inan.Ama sen çok sıcakkanlısın.Sanırım hassassın bu aralar ve ilgye ihtyacın var.Biz her daim yanındayız
Bende merak ediyom nelsonummmm .Tartılıp aynı ortaklarla bu hafta devam edelim ne dersin ne dersiniz?????*
Hastaneye yattık maalesef,gözleme alındık,kaka deil ama gaz doluyuz bide apandistten şüphelendiler yarına sonucu alıcaz,dua edin lütfen kızlar
canım ya kıyamam ona.İnş. kolay atlatırsınız

BUGÜN:
07:15=2 lokma ekmek,3 zeytin
09:00=1 çay
12:30=1 kase çorba,1 tabak ıspanak,2 kaşık yoğurt,1dl.su böreği
ara:
nescafe
1 çay,1 mini tek atımlık eticin
limonlu soda
19:15=1 kepçe çorba,1 tabak türlü,1.5 dl.beyaz ekmek
ara:3 mandaline 1avuç karışık çerez

Ne cok benziyoruz birbirimize canim bende salliyorum suan ne zaman uyur Allah bilir

Amaaa amaa ben simdiden ozledim ki ortagimiii... isinin ve gununun guzel gecmesinee inan cok sewindim. Esinin jestine de bayildim, tebrik ediyorum. Tempolu gunler seni bekliyor artik. Oglana da sıkma canini,, zamnla alisacaktir. Yeme duzeni de oturur. Anneyiz biz kadiniz bos durmak olurmuuu,,, bak 1 de uyandi sancidan uyandi yawrum. Smdi ayagimdaa.. yatagina yatirip bende uyucam. Oglunada takma kafani yani üzüleck derecede takma ona neden calisman gerektgni anlat. Onun icin calistgni anlat. Anlicaktir. miss gibi uyuu, dinç kalk , smdiden iyi isler

sabah 2 dilm yağsız tost 2 bardak çay 2 zeytin
ara 2 mandalina 1 elma
öğle arkadaşlar bendeydi 1 küçük kase mantı 2 küçük kurabiye yedim 4 bardak çay
ara türk kahvesi
akşam 3 kurabiye azcık mantı abarttım yani yatmadan önce de 1 tabak dolusu kestane şuan karnmı görseniz görüp kaçarsınız o kadar şişkinlik yapmış ki az yemem lazım artık
su 1 litre
spor az yürüyüş

Gatadan günaydın herkese,çokk zorrr bi gece geçirdim,karnım ağrıyor diye uyumadı hiç,şimdi uykuya daldı,vizit bekliyoruz umarım sonuçlar kötü çıkmazzz,eprummmmm iş kadınımı oldun sen,firma ne firması pozisyonun ne,oğluş için üzülme ve kendini daha kötülerinede hazırla,alışana kadar çok Zorlanacak arkadaşım ama sen kararlı ol taviz verdiğin an tepene çıkar

tatlım kolay gelsinn.. papatyam kilo verdinmi meraktayım,,,

güzelim çodk ğeçmeiş olsun.. umarım apandist değildir..

özgem hep aklımdasın ..

ebrum işin hayırlı olsun.. ne statüde çalışacaksın..
ebrum ben sabah dayanamadım kilo bildidimi yapacağım..aynı ortaklarla yarışaa devam edebilirizzz...

hikmet zor çocukla ugraşmak..

şükran kız kilo verdinmi meraktayımmm..

zuzu -sehra- fenodo--kızlar hepinize selamlar...

Son düzenleme:
Başlangıç :59.9
Geçen hafta : 60,1
Bu hafta : 58,9
Giden :1200
Gelen :yok
Toplam giden :1000 gram

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…