- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.821
Temizlik yapmaya calistim oglum izin verdigi muddetce bi temizlik aksama kadar surdu anlayacagin yuzumde uc tane sivilce cikmusti iz birakti ona canim sikildi acik tenloyim nasil belli oluyor ya nasil gecirc-em bunu ben ay cok hassaslastim ben yaa hersey canimi sikiyor esimde canimi sikti zatennnn
Hkmetcim sen beni eskiden gorcektinsimdi enerji menerji kalmadi inan
Fenodo canim sakin oynama yuzunle sen oynadikca daha kotu olur belki bi sure sonra bi urun ya da dogal maske yaparsin iyi gelecek eslere gelince hepimizin canini sıkıyorlar merak etme buyutme fazla kafanda yeter
Sukrancim masallah nazar degmesin senin menunlerine bayiliyorum nerdeyse kusursuzsun inan ki cok az ve oz yiyosun meyve desen hergun var sebze agirlikli besleniyosun ekmegi az yiyosun suyuda ihmal etmiyosan daha ne olsun kilo verememen vucudun alisti diyedir bi sure dinlenmeye aliyor kendini sakn stres yapma hepimiz gectik o donemden bu sekilde asla kilo almaz kilonu da korursun ilerde
Mevcanim kizcelerin dedigi gibi tedavi olcaksa napcsksin mecbur moralini bozma umarim dogru tedaviyle iyilesir kuzucugun ve birdaha yasamaz bu skntili gunleri
Bana gelirsek bayramdan once pazardan esime 2 kazak almistim burda meshur bi pazar var cok iyi seyleri uygun fiyata satiyorlar sosyete pazariyani neyse kucuk geldi diye kizimla degistirmeye gittim geldigim gibi uyuduk yorulmusum valla bir de pazarda misir satiyorlardi nasil koktu aldik yedik kizimla hamile olmamin en keyifli yanlarindan biri bu hic vicdan azabi duymuyosun birsey yerken
Oglanlar izin vermez ki... ben temizligi genelde gec yapiyorum. Suan ayagimda sallyorum. Uyusunda ewi temizleym bende.. inanilmz da uykum geldi yaaaaaa. Sivilceni sakin sıkma. Daha cok cogalir.
Ne cok benziyoruz birbirimize canim bende salliyorum suan ne zaman uyur Allah bilir
bnce deee...
Uyudu benim oglan.
Hiccc tmzlk yapamam wallaa cok uykum war.
İyi geceleerrr sercancimmmm...
Kendni cok yorma
Mevcanım Allah şifalar versin kızına. Hastanede olduğu iyi olmuş. Gözetim altında tutup daha iyi bakarlar yavruya. Babannesindeyken işe gittiğinde aklın kalıyodu zaten. İnş apandisit yoktur canım dualarımız sizinle.Hastaneye yattık maalesef,gözleme alındık,kaka deil ama gaz doluyuz bide apandistten şüphelendiler yarına sonucu alıcaz,dua edin lütfen kızlar
Özgecim haklısın galiba. Benim de Papatya gibi az yiye yiye metobolizmam zayıfladı herhalde. Dikkat etsem de veremez oldum 100 gr cık bile. Biraz da bayramda yediğim çikolar, tatlılar yapıştı göbüşüme kilo olarak. İnş haftaya daha iyi olcak.Hkmetcim sen beni eskiden gorcektinsimdi enerji menerji kalmadi inan
Fenodo canim sakin oynama yuzunle sen oynadikca daha kotu olur belki bi sure sonra bi urun ya da dogal maske yaparsin iyi gelecek eslere gelince hepimizin canini sıkıyorlar merak etme buyutme fazla kafanda yeter
Sukrancim masallah nazar degmesin senin menunlerine bayiliyorum nerdeyse kusursuzsun inan ki cok az ve oz yiyosun meyve desen hergun var sebze agirlikli besleniyosun ekmegi az yiyosun suyuda ihmal etmiyosan daha ne olsun kilo verememen vucudun alisti diyedir bi sure dinlenmeye aliyor kendini sakn stres yapma hepimiz gectik o donemden bu sekilde asla kilo almaz kilonu da korursun ilerde
Mevcanim kizcelerin dedigi gibi tedavi olcaksa napcsksin mecbur moralini bozma umarim dogru tedaviyle iyilesir kuzucugun ve birdaha yasamaz bu skntili gunleri
Bana gelirsek bayramdan once pazardan esime 2 kazak almistim burda meshur bi pazar var cok iyi seyleri uygun fiyata satiyorlar sosyete pazariyani neyse kucuk geldi diye kizimla degistirmeye gittim geldigim gibi uyuduk yorulmusum valla bir de pazarda misir satiyorlardi nasil koktu aldik yedik kizimla hamile olmamin en keyifli yanlarindan biri bu hic vicdan azabi duymuyosun birsey yerken
Sehraaa ortagim olur musunnnmm
Bugn kv bişi yemedi uyumadı ağladı deyince tüm gün migdem ekşidi ağlayacaktım ama sonra toparladım kendimi.Ne güzel motive edici şeyler yazmışsın saolarkdaşım benimKizlar sizleri gercekten cok ozluyorum ve ihmal ediyorum farkindayim kusura bakmayin gecmisi mutlaks okuyorum ve cvplar veriyorum kendimce ama her zaman cvp yazicak enerji ve vakti bulamiyorum
Oncelikle mevcancim hkmetcim cocuklariniz umarim en kisa surede iyilesir gercekten anneligin en zor tarafi cocugunun aci cektigini gormek ama Allah beterinden korusun kuzucuklari.
Papatyacim cok sık jole surup kuaforde sacin islem goruyosa ondan da olabilir hemen aklina kotu birsey getirme muhtemelen stres ya da vitamin eksikligindendir canim
Sukrancim fenodo kuzucuklar rahat birakmiyor degil mi okadar iyi anliyorum ki sizleri benim kizimda cok fenaydi hos hala oyle gecen disari cikardik binmedigi oyuncak kalmadi ama sonuc babasinin yuzu gozu cizik icinde ve sebepli sebepsiz bas basbagirdi sokak ortasinda disari ciktigimiza pisman olduk
Bugun de buyuk eltim aradi bi yakininin durumu kritikmis hastaneye gitti bende onlara gittim hemen 2 kizi var biri kizimdan 5 ay kucuk buyuk kizi 2. Sinifa gidiyor dersimi yaptirirmisin yenge dedi tabi iki kucuk cocuk rahat verirmi verdik ellerine kalem kagit karalasinlar diye benimkinin elinde kalem ablasi tam kardesine vercekken bunlar kasla goz arasi kavga et benimki batir kalemi kizin gozune elim ayagim bosaldi cocuk gozunu kapatmis acana kadar omrumden omur gitti bi acti tam gozunu siyirmis burnunun yani kaniyor offff icim gene kotu oldu icim paramparca oldu Allah'tan birsey olmadi cocuga kendi kizima da cok uzuldum krese versemde bu sekildemi yaklasicak cocuklara ya da kardesine
Sehracim seni de cok ozledim canim umarim hayatindaki yeniliklere alismissindir ve keyfin yerindedir
Hawarcim senin de bulantilarin baya azalmis cok sevindim ama istah acilmasi tehlikeli canin ne isterse ye ic ama abartmadan umarim bende bu sekilde yapabilirim yoksa 70 le doguma giricem
Nelsoncum senin keyifler nasil duzenli menu paylasiyorsun ne guzel sporda yapiyorsun okuyorum canim sakin strese girince yeme butun emegin bosa gidiyor sonra
Ve ebrucum oncelikle isin hayirli ugurlu olsun ilk bir hafta ben napiyorum vazmigecsem yok olmuycak diceksin ( bildigimden yasadigimdan demiyorum tahminen soyluyorum) hem ev isi hem oglus hem ev basta yorucak oglus birkac gun yemek yemiycek kv eziyet edicek belki ama sonra hersey birden yoluna girecek bu degisiklige uyum saglicaksiniz oglus yemek yemeye baslicak sen ona calusip oyuncak kitap sevdigi seyleri alip goturdugunde onlarla ilgisi dagilabilir
İlk maasini alip esini yemege sen cikaracaksin benden olsun diyebunlar guzel seyler cevren vizyonun genisliycek en onemlisi evine esine oglusuna yatirim olcak Allah kolaylik versin canim.
Nazevren kucuk cocukla bu yaptigin ozveriyi cok takdir ettim canim umarim .kazanirsin kpssyi bize haber et bu arada kimseyi uanlis anlama yoklugum hissedilmiyor demissin ama topik cok kalabalik olunca ve cogu kizce calisiyo olunca vakit dar oluyo herkese ayri ayri cvp yazilmiyo canim
Unuttugum atladigim kizce varsa affalo kizlar yanlis anlasilmasin sakin emi
Saol canım benim ama geceleri burdayım ve h. sonları yalnız bırakmam ortağımı ben:13:ortagmmmmm, isin hayirli ugrlu olsuuunn.. cok sewindimmm.. gun icerisinde yoksun desene,, aksamamggorusurz..
Ayy saol papatyam inan motivasyona ihtiyacım var oğluma üzülüyorum ama evde kendim çok yıpranıyordum beynen.Kafam dağılacak oğlum için bişiler yapabilicem.İnş. devamı gelr.ebrucum hayırlı uğurlu olsun canım işin. allah yardımcın olsun. ilk günler zor gelecek alışman. evin düzeni değişecek senin düzenin oğlanın düzeni. ama emin ol herşey çok daha iyi olacak...çok sevindim.
sabah gittim doktora aktif bir dökülme yok dedi. 2 şampuan verdi yolladı beni.
nelson ve diğeri kimdi yaşadığı şehri sevmeyen. neden bu kadar takılıyorsunuz. ben de küçük bir şehirde yaşıyorum. seviyor muyum hiç düşünmedim. ama alıştım sanırım. önemli olan ailedeki huzur mutluluk değil mi. daha güzel bir şehir mutlu olmayan birni mıutlu edebilir mi? yanlış mı düşünüyorum yoksa...
Canım bu topiğe gelen herkesi aramıza alıp kırk yıllık dost gibi davranırız.Ayrımcılık diye bişey olamaz bizim topiğimizde.Hepimiz dostuz.Dışlamakta ne demek zaten seni sevmesek söylerdik inan.Ama sen çok sıcakkanlısın.Sanırım hassassın bu aralar ve ilgye ihtyacın var.Biz her daim yanındayızKimse benim adimi bile anmamis nerde bu kiz diye yazdiklarimada kimse cevap vermemis nazevrenle ortak olmustul oda birakmis yalniz kaldim yine dislandigimi hissediyorum kirildim biraz benimle sohbet etmek istemiyorsaniz soyleyin kizlar
Bende merak ediyom nelsonummmm .Tartılıp aynı ortaklarla bu hafta devam edelim ne dersin ne dersiniz?????*ebru kız bende 2 hafta sonra tartılalım diye demiştim ama bu hafta tartılsak mı.. kilo verip vermediğimi merak ediyorum.. basküle çıkmamak için kendimi zor tutuyorum..bir hafta daha dayanamammm sanırım...çatlayacağımmm
canım ya kıyamam ona.İnş. kolay atlatırsınızHastaneye yattık maalesef,gözleme alındık,kaka deil ama gaz doluyuz bide apandistten şüphelendiler yarına sonucu alıcaz,dua edin lütfen kızlar
Kızlar bayramdan sonra eski kiloma dönemedim. tam işin sonuna yaklaşmışken tekrar başa dönüyorum galiba. Beni affet yoldaşım. O kadar dikkat etmeme rağmen spor da yapamadığım için benden ümit yok bu hafta
Yarışmayı da tekrar bi haftalık yapsak eskisi gibi motive oluruz diye düşünüyorum.
Bugünkü menüm
Eki Görüntüle 838225 Eki Görüntüle 838226 Eki Görüntüle 838227 Eki Görüntüle 838228
Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost* domates*zeytin* peynir* şekersiz çay
Öğlen 1 kase mercimek çorbası* 1 kase yoğurt* 1 dl ekmek
ara yarım muz* bir mandalina
Akşam 4 kaşık etli taze fasulye yemeği* 1 kase yoğurt* 1 dl ekmek
ara special k
su 1 lt
sp
Yediklerimin yarısını yiyen 2 çocukla koşuşturan ve bizi düşünüp resim ekleyen düzenli iyi arkadaşım benim ya
Ne cok benziyoruz birbirimize canim bende salliyorum suan ne zaman uyur Allah bilir
BUGÜN:
07:15=2 lokma ekmek,3 zeytin
09:00=1 çay
12:30=1 kase çorba,1 tabak ıspanak,2 kaşık yoğurt,1dl.su böreği
ara:
nescafe
1 çay,1 mini tek atımlık eticin
limonlu soda
19:15=1 kepçe çorba,1 tabak türlü,1.5 dl.beyaz ekmek
ara:3 mandaline 1avuç karışık çerez
Ben daha salliyorum canim uyusun hemen yataga atacam kendimi iyi geceler canimmmm Allaha emanet ol
Bugn kv bişi yemedi uyumadı ağladı deyince tüm gün migdem ekşidi ağlayacaktım ama sonra toparladım kendimi.Ne güzel motive edici şeyler yazmışsın saolarkdaşım benim
Saol canım benim ama geceleri burdayım ve h. sonları yalnız bırakmam ortağımı ben:13:
Ayy saol papatyam inan motivasyona ihtiyacım var oğluma üzülüyorum ama evde kendim çok yıpranıyordum beynen.Kafam dağılacak oğlum için bişiler yapabilicem.İnş. devamı gelr.
Canım bu topiğe gelen herkesi aramıza alıp kırk yıllık dost gibi davranırız.Ayrımcılık diye bişey olamaz bizim topiğimizde.Hepimiz dostuz.Dışlamakta ne demek zaten seni sevmesek söylerdik inan.Ama sen çok sıcakkanlısın.Sanırım hassassın bu aralar ve ilgye ihtyacın var.Biz her daim yanındayız
Bende merak ediyom nelsonummmm .Tartılıp aynı ortaklarla bu hafta devam edelim ne dersin ne dersiniz?????*
canım ya kıyamam ona.İnş. kolay atlatırsınız
Canim evet bu aralar niye boyleyim anlmadim sizler cok iyisiniz iyiki buldum sizin gibo arkadaslari canim tarti bildirimi bugun muKızlar bayramdan sonra eski kiloma dönemedim. tam işin sonuna yaklaşmışken tekrar başa dönüyorum galiba. Beni affet yoldaşım. O kadar dikkat etmeme rağmen spor da yapamadığım için benden ümit yok bu hafta
Yarışmayı da tekrar bi haftalık yapsak eskisi gibi motive oluruz diye düşünüyorum.
Bugünkü menüm
Eki Görüntüle 838225 Eki Görüntüle 838226 Eki Görüntüle 838227 Eki Görüntüle 838228
Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost* domates*zeytin* peynir* şekersiz çay
Öğlen 1 kase mercimek çorbası* 1 kase yoğurt* 1 dl ekmek
ara yarım muz* bir mandalina
Akşam 4 kaşık etli taze fasulye yemeği* 1 kase yoğurt* 1 dl ekmek
ara special k
su 1 lt
sp
Yediklerimin yarısını yiyen 2 çocukla koşuşturan ve bizi düşünüp resim ekleyen düzenli iyi arkadaşım benim ya
Fenodo sakın alınma. Mesela ben şimdi okudum yazdıklarınızı. Ana herkese cevap yazamıyorum. Yarın boyacı gelecek evime perdeleri çıkarmam eşyaları ayarlamam gerekiyor. Bazen herkesin yazdığına cevap veremiyoruz. Alınma lütfen.
Mevcan canım inşallah kötü birşey yoktur. Allah yardımcın olsun. Çok geçmiş olsun.
Kızlar menümü yatın yazayım. Ben işlere koyulayım artık
Gatadan günaydın herkese,çokk zorrr bi gece geçirdim,karnım ağrıyor diye uyumadı hiç,şimdi uykuya daldı,vizit bekliyoruz umarım sonuçlar kötü çıkmazzz,eprummmmm iş kadınımı oldun sen,firma ne firması pozisyonun ne,oğluş için üzülme ve kendini daha kötülerinede hazırla,alışana kadar çok Zorlanacak arkadaşım ama sen kararlı ol taviz verdiğin an tepene çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?