- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.841
Günaydın kızlar, günaydın Nelsonum. Merak edilecek bişey yok. daha önce benden ümit yok diye yazmıştım zaten. Kabızlığım devam ediyo. Biraz da ondan daha fazla veremedim.
Geçen hafta 59.2
bu sabah Eki Görüntüle 838755
59.0
giden 200 gr
hedef kilo 55
Nelsonum maşallah ya tebrik ederim yoldaşım. Beni utandırdın valla. Gerçi o kadar spora ve güzel menülere ne dayanır ki. bravoBaşlangıç :59.9
Geçen hafta : 60,1
Bu hafta : 58,9
Giden :1200
Gelen :yok
Toplam giden :1000 gram
Nelsonum maşallah ya tebrik ederim yoldaşım. Beni utandırdın valla. Gerçi o kadar spora ve güzel menülere ne dayanır ki. bravo
kaçamaklarım oldu canım.. gecede kabak tatlısı yapmıştım onu yedim.. tartıya çıkarken kilo vermedim diye çıktım ..kaç ğünder kendimi kalas ğibi hissediyordum... öyle strasli tartıldımki ilk önce 59,9 olarak gördüm ağırlığımı.. dedimya azıcık vermişim.. sonra tekrar tartıldım,.,. meğerse stresten 58,9 yerine 59,9 görmüşüm...
Papatyam tebrikler, giden şişkinlik desen de 1 kilo 1 kilodur. İnsan beklenti içinde oluyo tartıya çıkınca, acaba verdim mi diye. Bugün tartılmasaydın bile haftaya bi kilo daha giderdi eminim.Merhaba kızlar
Mevcan çok geçmiş olsun canım. Şblallah kötü birşey çıkmaz.
Ebru sakın üzülme oğlun için. Zamanla alışır. Daha kaliteli zaman geçirmeye başlayacaksınız. Herşey çok güzel olacak. Senin adına mutlu oluyorum.
Nelson harikasın 1.2 kilo süper ya.
Şu anda evde boyacı var. Oturma odam ve mutfağım boyanıyor. Oturma odama aldığım takım perdem gelecek. Yardımcım da bir taraftan öteki odaları temizliyor. Ben de bazaların altlarını düzenledim. Kıulkanılmatan eşyaları koliledim. Aşağıya Bodrum'a inecek. Öğleden sonra pazara gideceğim.
Kilo bildirimine gelince. Diyetisyen bana 2 hafta tartıkma demişti ama dayanamadım.
Başlangıç; 67.2
Pazartesi: 66.4
Bugün: 65.4
Giden 1000 gram
Gelen yok
Toplam giden 1.8 kilo
Salı günü regl oldum. Gidenin daha çok şişkinlik olduğunu düşünüyorum.
Sercancım sana da tebrikler. 700 gr gayet iyi vermişsin. İnş devamı gelir.Kizlar nette sorun vardi sabah bi girdim sonra acilmadi sayfa ve ve ve kilo vermisim gecen cumartesi 69 bugun 68 300 giden 700 cok mutlu oldummmm sehraaa senden ne haber hikmetim sen ne yaptinnn hadi kizlsr nerde kilo bildirimleri
Kizlar nette sorun vardi sabah bi girdim sonra acilmadi sayfa ve ve ve kilo vermisim gecen cumartesi 69 bugun 68 300 giden 700 cok mutlu oldummmm sehraaa senden ne haber hikmetim sen ne yaptinnn hadi kizlsr nerde kilo bildirimleri
Merhaba kızlar
Mevcan çok geçmiş olsun canım. Şblallah kötü birşey çıkmaz.
Ebru sakın üzülme oğlun için. Zamanla alışır. Daha kaliteli zaman geçirmeye başlayacaksınız. Herşey çok güzel olacak. Senin adına mutlu oluyorum.
Nelson harikasın 1.2 kilo süper ya.
Şu anda evde boyacı var. Oturma odam ve mutfağım boyanıyor. Oturma odama aldığım takım perdem gelecek. Yardımcım da bir taraftan öteki odaları temizliyor. Ben de bazaların altlarını düzenledim. Kıulkanılmatan eşyaları koliledim. Aşağıya Bodrum'a inecek. Öğleden sonra pazara gideceğim.
Kilo bildirimine gelince. Diyetisyen bana 2 hafta tartıkma demişti ama dayanamadım.
Başlangıç; 67.2
Pazartesi: 66.4
Bugün: 65.4
Giden 1000 gram
Gelen yok
Toplam giden 1.8 kilo
Salı günü regl oldum. Gidenin daha çok şişkinlik olduğunu düşünüyorum.
Canım ne güzel 58' li rakamları gördün sen de sonunda. Senin adına çok sevindim. Ben de bayram öncesindeki cuma 58.5 u görmüştüm ama bayramda koca boğazımı tutamadım. Tutsaydım şu an belki 57 bile görebilecektim. Tekrar tebrikler.
Sercancım sana da tebrikler. 700 gr gayet iyi vermişsin. İnş devamı gelir.
:)))))))))) kızlar apandist deilizzzzzz,enfeksiyon var dedi çocuk sağlığı bölümüne sevk yazdı,yatarakmı ilaçtamı tedavi olucaz bilmiyorum ama bu kadarı bile yüzümü güldürdü,herkes kilo vermiş ne güZel ben ne alemdeyim acaba,stresten 1hafta kala regl oldum zaten,paZartesi sabah tartılır yazarım kilomu,iyi dilekleriniz için çok saolunnn çokkk öptümmmmm siziiiii
çıtırlarım buğün akşam bina ğünümüz var.. çok abartmadan yemeği düşünüyorum.. sabahtan beri de diyet menüsü olmadı yediklerim abartmadımda .. umarın gecede asartmam.. ama mutlaka menü yazacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?