- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.861
Selaaam. Naber Hkmetcim napıyosun. Ben de kızımı okuldan aldım geldim. Çantaları hazırlıyorum. Pazar akşamına kadar annemlerde olucaz. 8 de eşim işten gelip annemlere bırakıcak bizi. Oğlum hala durmuyo, çok ağlıyo. annemlerde daha bi sakin olur belki. çok ilgileniyolar sağolsunlar. Kardeşimde arkadaşında kalcakmış. Laptop yine bize kaldı. orda da vakit buldukça girerim.
Nelsonum bu sefer annemlerde de olsam dikkat etcem söz. sporumu da yapmak için şartları zorlıycam.
Mevcaan kızının apandisit olmadığına sevindim. İnş tedavisini de tamamlayıp taburcu olursunuz.
Özgee teyze olmuşsun hayırlı olsun canım. Kendi miniğini de görmüşsün. Sonuçların iyi çıktığına sevindim.
Bi aralar ben de leslie yapıyodum. Bana gayet keyifli geliyodu. Ama ufak çocukla yapılacak iş değil anacım. Nerdee annemlerde dinlenmek canım. Annemler çocuğa bakıyo ben de onlarda yine ev işi, bulaşık, yemek yapıyorum. Annemin sağlığı çok da iyi değil. çok halsiz. Çocukları şöyle bi dışarda 15-20 dk dolaştırıp geliyo. Daha fazla bakıcak gücü yok. Bi de benim oğlan aşırı hareketli. orda sobaya dokunacak diye ödümüz kopuyo. Peşinde pervaneyiz çocuğun. O durulana kadar bize rahat, huzur, uyku yok.
Dün menüm bugün menüm kilo bildirimim ve yorumlarım
Dün
Sabah
Bir yumurta bir dilim ekmek az peynir
Ara
Orta kahve
Öğle
Etli yeşil fasülye
Cacık
Ara
Bşr avuç sarı leblebi
Ceviz
Akşam
Bir tabak kızartma hamdi
İki dilim beyaz ekmek
Soğan
Diyet pepsi
Bugün
Sandviçh ekmeğine kavurmalı kaşarlı tost
Az peynir
Çay
Ara bir kurabiye
Öğle
Merc çorba
Haşlama
Dört dilim halk ekmek!!
Ara
Orta kahve
16.30
Dürüm çiğköfte ayran
E bugün izin günüydü
İki gün evel 61.2idim savah 60çıktım teglim bitti ondan
İlk ilk iBaşlamam 60
Bugün 60
Gelen giden yok sonuç olarak
Aslında 1.2kilo ama yok diyorum
Hedef 55
Günden güne eski bilincine kavuluyorum neler nelere hayır diyorum bi bilseniz..dahada sağlıklı olcam inş
Bugün itibariyle..
Fenodo dellendinmi kız senn ceviz ye civizz aklın başına gelsin ben sataştımya sana bi kaç gün evel menünü bilem eleştirdim sivilcen ondan çıkmıştır belkimm unutmuşsun sen yoldaşımsın sen benim bak kilo bilem vermişsin bu hafta hep bskcam menüne emi ben 5li rakam görcem haftasonu sende 66emi..benim başlamam 67.7 idi biliyomusun..verceksin sende inş
Epruuu daha öncede sordum kızlarda sormuş napıyosun şimdik sen işyerinde de bana kaç kaç arası çalışıyosun sigortan neyim var demi asla evet dememişsindir demi böyle bişeye..hayırlı oldu ama dua ettik çünkü ..yavrun için en iyisi bu inan bana..bağımlı bi çocuk olcaktı yoksa..bak yemek bile yememiş kendine özgğveni gelecek zamanla iyiki çalışmaya başlamışıö diceksin..kilon nasıl aceppp
Papatyam o diyetisyen iyiymiş diyim ben sanaa bak nasıl gitmiş kilolar maşşşallah bi düşeydin eski kilona yav
Ösgge teyzelik çok güzel anne yarısı kolaymı kardeşine teprikkk senin yavrunun minicik kslbi senin içindeee ne güzel bi duygu..beraber büuücekler selinle herbişey dahada renklencek inşallah
Hkmmt bugün ekledim seni arkadaşım resmini gördüm yavrun çok tatlı bi melek yaa.babaya benziyor heralde senin güzelliğini kilondan göremedim pekkkkkk!!!!!!olmaz bidahs çiğköfte yeme olmaz hakkın yok buna!!!sadece cuma günleri ye takipteyim haberin olsun
Stabilimmm utandırdın beni gizli rakibimsin billl..ben senden evel 55lere düşmezsem sehraa değilim!!!!!
Nelll ooo noluyoruzzz datlum valla ben senden inceydim sen öne geçtin offf vercenmi ne sen bu kiloları ay yok ben yemicem artıkkk hemi
Mevvv geçecek bu günler unutcaksın inşallah rabbim tez zamanda şifa versin
Hkmtt kilon çok yavrum ama çabuk gircek onlar fazlalık zaten vücut atıverir ınları ama cuma dışında taviz verme rica ederim acil tarafından gitmesi lazım o torbaların seni ciddi ciddi eleştircem bil
Sen zatıflayınca güzel olcan sonrada kıcan seni daha çık beğencek sınrada sana benzeyen kuzçen olcekk hemiii cidden zatıflayınca güzel olcek vamp bi kaktüssün şindikaçtın en son sen cuma 84 ıl 84,5dun demi
Kremalı bisküvi nefen yedin hayret bişey
Mden çöomü yeme çipköfte
Yığurt ye
Meyve ye sonrada yeşilçay iç bi bardak süt uyu hlmttt cumaya 1kilo vermiş ol
Ben bi tabakta kestane yedim malum cumaa
Papatya, nelson, Şükran Ve Fenodo kızlarr tebrik ederim hewpiniz kilo vermişsiniz...
Mevcan çok çok geçmiş olsunnn umarım kızının tahlilleri iyi çıkarda biran önce iyilrşir yavrucakk
Ebruu işin hayırlı uğurlu olsun canım, oğlunu merak etme biraz zorlanacak ama oda alışacak, sen ona anlat anneciğim ben işe gidecem para kazanacam oğluma güzel oyuncaklar alacam, ben yokken baba anneyle oyna falan diye, kandırıp gidersen daha çok üzülür çocuk
Ösgee hayırlı olsun canım , teyze olmak güzel , bebeğinide görmüşsün ne güzel , demekk, sende kilo vermişisin, sen tartılmıyorsun galiba ben hala her cuma tartılıp not alıyorum ilk hamileliğimdede öyleydim haftanın bir günü tarlılıp yazıyordum geçen buldum o kağıdı, o zaman ilk aylar kilo vermemmiştim ama almamışşımda
gelelim benim kilo bildirimime
BHaşlangıç : 66.6
geçen hafta : 64.6
bu hafta : 64.9
gelen: 300
hedef : 75 'in üstüne çıkmamak
aslında hafta başı 65.5 i görmüştüm ama akşamları biraz dikkat edince gitti bide bol su günde 3 lt içiyorum kızlarr okulda 2 lt, 1 lt evde
kilo veren ve koruyan tüm kızları tebrik ederimmm
Dün menüm bugün menüm kilo bildirimim ve yorumlarım
Dün
Sabah
Bir yumurta bir dilim ekmek az peynir
Ara
Orta kahve
Öğle
Etli yeşil fasülye
Cacık
Ara
Bşr avuç sarı leblebi
Ceviz
Akşam
Bir tabak kızartma hamdi
İki dilim beyaz ekmek
Soğan
Diyet pepsi
Bugün
Sandviçh ekmeğine kavurmalı kaşarlı tost
Az peynir
Çay
Ara bir kurabiye
Öğle
Merc çorba
Haşlama
Dört dilim halk ekmek!!
Ara
Orta kahve
16.30
Dürüm çiğköfte ayran
E bugün izin günüydü
İki gün evel 61.2idim savah 60çıktım teglim bitti ondan
İlk ilk iBaşlamam 60
Bugün 60
Gelen giden yok sonuç olarak
Aslında 1.2kilo ama yok diyorum
Hedef 55
Günden güne eski bilincine kavuluyorum neler nelere hayır diyorum bi bilseniz..dahada sağlıklı olcam inş
Bugün itibariyle..
Fenodo dellendinmi kız senn ceviz ye civizz aklın başına gelsin ben sataştımya sana bi kaç gün evel menünü bilem eleştirdim sivilcen ondan çıkmıştır belkimm unutmuşsun sen yoldaşımsın sen benim bak kilo bilem vermişsin bu hafta hep bskcam menüne emi ben 5li rakam görcem haftasonu sende 66emi..benim başlamam 67.7 idi biliyomusun..verceksin sende inş
Epruuu daha öncede sordum kızlarda sormuş napıyosun şimdik sen işyerinde de bana kaç kaç arası çalışıyosun sigortan neyim var demi asla evet dememişsindir demi böyle bişeye..hayırlı oldu ama dua ettik çünkü ..yavrun için en iyisi bu inan bana..bağımlı bi çocuk olcaktı yoksa..bak yemek bile yememiş kendine özgğveni gelecek zamanla iyiki çalışmaya başlamışıö diceksin..kilon nasıl aceppp
Papatyam o diyetisyen iyiymiş diyim ben sanaa bak nasıl gitmiş kilolar maşşşallah bi düşeydin eski kilona yav
Ösgge teyzelik çok güzel anne yarısı kolaymı kardeşine teprikkk senin yavrunun minicik kslbi senin içindeee ne güzel bi duygu..beraber büuücekler selinle herbişey dahada renklencek inşallah
Hkmmt bugün ekledim seni arkadaşım resmini gördüm yavrun çok tatlı bi melek yaa.babaya benziyor heralde senin güzelliğini kilondan göremedim pekkkkkk!!!!!!olmaz bidahs çiğköfte yeme olmaz hakkın yok buna!!!sadece cuma günleri ye takipteyim haberin olsun
Stabilimmm utandırdın beni gizli rakibimsin billl..ben senden evel 55lere düşmezsem sehraa değilim!!!!!
Nelll ooo noluyoruzzz datlum valla ben senden inceydim sen öne geçtin offf vercenmi ne sen bu kiloları ay yok ben yemicem artıkkk hemi
Mevvv geçecek bu günler unutcaksın inşallah rabbim tez zamanda şifa versin
Ac karnina elmaa s. Limonlu su
Sabah:
5adet kucuk ince kepekli galeta
3adet siyah zeytin
5adet yesil zeytin
4ymk k. Salata
2kibrikkutusu buyuklgnde peynir
2bardak sekersi cay
Ara: 1adet cicibebe
Oglen:
2adet biber dolmasi
2yemek k. Yogurt
Yarim dilim beyaz ekmek
Tursu 1bardak acili salgam (hmm mis gibiydi)
Ara:
1bardak sekersiz nescafe
4adet ceviz
3kaymakli biskuvi
Aksam:
Walla bise yemedim. Yapmadim da. Esim tokmus yemek yapma dedi. Acikirsaam yogurt yerim. Bi tanede salatalik..
Yarim saat leslie
500adim leslie
2lt Su
Menüm nasil kizlar??? Dolapta cigkofte war. Yesem miii, esim yemeZ. Cöpe mi gitsiiinmarul ustune cigkofte ustne nar ekşisi.. off be ne gusel gider
:)))))))))) kızlar apandist deilizzzzzz,enfeksiyon var dedi çocuk sağlığı bölümüne sevk yazdı,yatarakmı ilaçtamı tedavi olucaz bilmiyorum ama bu kadarı bile yüzümü güldürdü,herkes kilo vermiş ne güZel ben ne alemdeyim acaba,stresten 1hafta kala regl oldum zaten,paZartesi sabah tartılır yazarım kilomu,iyi dilekleriniz için çok saolunnn çokkk öptümmmmm siziiiii
Yeme canim yeme bosver benim dolaptada keskul var esime yaptim yemeyrcegim mesala kendimi zor tutsamda yemeyecegimmmmm
ay napim leslie yapim dedm, feci yoruldum. İnanlm form da tutuo bu leslie yabende annemde kalirdm cok zaman. Ama artik kalmiyorum. Sabah gidip aksam geliyorum. Adam bensiz olmasn die ne gusel annenlere git, birak cocuklari , sbh aksam yuruyuse cik. Kendin dinlen biraz. Sagolsunlar ilgilnirler anne babalar dinlenirsn biraz .
Yemedimmmm
Esime dolma verdim, salgamda yanindaaa..
Bende aldim 1bardaaaak
Acili, aciliiii misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?