Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Cancazlarımmmmm naptınız bakim.Ben yorgun ben uykusuz eve gdigimde oğlum git anne seni sevmiyom istemiyorum dediBabanne sana anne diyim mi dediAgladım agladımmmmmmHemen avm ye söz verdiğim oyuncakları almaya gittik üçümüz.Bak ben para kazandım sana aldım ama babannen alamaz dedim.Öptü sonra eve geldik yıkadım.Şimdi fırına sevdiği keki attım.Besleyip oynayıp uyutucamBende erken yatıcam bugün uyukladım valla:18:İş güzel ortam güzel ama oğlum beni kahrediyorUgruycam snra yne

Ebrucum oğlunun bu tavırları çok normal. Annesi çalışmaya başlayan çocuklar ilk böyle yapar. Ama senin kararlı olduğunu ve kesinlikle hergün işe gideceğini anlayınca kabullenecektir durumu. Daha ben çalışmamışken kızım geçenlerde bana sarılıp bi ağladı ki. Anne sen işe gitme nolur ben sensiz dayanamam ki mahalledeki arkadaşlarımın anneleri hep çalışıyo. sen bari çalışma diye ağladı. böyle tepkiler oluyo işte. Çocuklar çok duygusal oluyo. Atlatacaktır merak etme.

Ebrucummm, bu cocuklar coook zeki ya. Seni canewinden vurmayi biliyor. Zamanla alsacaktir. Parayi onun icin kazandgni soylemen cok guzel. Kiyamam sanaa canim benimmm, hafta sonu iyice dinlenirsin.

Kizlar ig
Hastaneden eve geldim kizimi uyuttum hemen sonra yemek yaptim ben de uyudum biraz simdi sizlere bakiyorum
Evet canlar teyze olmak cooookkk guzel bi duygu inanin ki kendi kizimda ben hic aglamamistim ( hos kardesimi de pek duygusuz gordum) sanirim ilk sokun etkisi bi nolduk diyoruz sasiriyoruz kimi insan daha duygusal olup aglayabiliyor neyse ama yegenimi odaya getirdiklerinde tek aglayan bendim hungur hungur agladim valla kendim dogurmusum gibi kanim isindi kizceye ve icimden iyi ki de hamileyim dedim olmasaydimda kesin olma karari verirdim zaten insanin alip icine sokasi geliyo simdiden ozledim zilliyi.
Biran evvel kendi bebegimi alayim koklayim istiyorum bu duygu icin 3. Cocuguda yaparim ben
Annesi gelene kadar agzini sapirdatti durdu nasil gulduk acikmis heralde benim kizim emmemisti agzini acmamisti ilk gun yegenim resmen kapti memeyi cokur cokur emiyo tam seyirlikti yaaa
Bu arada hkmetcim yuz hatlarim cok guzel tepeden cekilmis bi foton var oglusla cok guzel cikmissiniz oglusta sana benzemiyo ozman ayni babasi benim kizda bana benzemiyo ayniii babasi drum diyoki bu sefer eline bi ayna al bol bol bak kendine benzet
Kilo durumuna gelirsek popo basen ve ust kollarin var basen yuzundende kilolu duruyosun boy avantajin var bi 65 70 olsan al sana fistik gibi manken.
Ben 45 kilo bile olsam manken gibin olamam boyum kisa cunkum sen bu avantajini kullan bence.
Ebrucum oglusa bak sen damardan girmis ben de olsam basta aglardim kizim benim yasitlarimdaki insanlara anne diyodu bi noluyoz oluyodum .mesela yengelerine ornegin ben de onlar yenge diyorum yenkee diye soyluyo artik ama senin oglus bilerek yapiyo o yuzden problem yok iyi yapmissin oyuncak almakla boyle boyle bi bakmissin hersey yoluna girmis 2 haftaya kalmaz alisir zaten canim sehranin dedigi gibi ozguveni icin iyi bi gelisme olcak bence anneye bagimliligin oglusa buyudugunde cok zarari olurdu cunku

merhaba kızlar
benim evde işler hala devam ediyor. öğleden sonra mobilyalarım perdelerim gelecek. netten de birkaç dekorasyon ürünü aldım.
özgecim analı babalı büyüsün bebecik. teyze olmak çok güzel bir duygudur biliyorum. adı ne olacak yada oldu...allah nazarlardan korusun.
ebruuuu sakın taviz verme. oğlanın yanında ağlayıp zırlama. ona güzelce anlat üzgün olduğunu sakın hissettirme yani anlayacağın ipleri oğlanın eline verme. maazallah senelerce almazsın sonra...
seni çok seviyorum ben de seni çok özlüyorum ama sen büyüdün vs gibi şeyler söyle. doğal bir süreç. aşacağınıza inanıyorum ben.
hkmt ben foto görmedim. sana arkadaşlık teklif ettim. fotolar nerde...

ya ozgecim sabah tartildim. 83.5 geldim. Dun sabah tartildigimda 83.9 84.0 geliyordum. Dun cok spor yaptim ama. Eee kendimceee..
Boyum 1.75 ,, şöle 75 73 olsam bile bana yeteerr.. oo basen popo kol hepsiii giidiceeek kararliyimm.. tartilmadan duramiyorumm, tartiyi kaldirmam gerek..
Yapicaam kararliym belki aylar sureceek ama yapicam. Kocam dun aksam diyo.. yaza bikini giyiceksin yanii dedm ewettt ben sna bikini giydirmem dedi sonra. Kv ler yazlikaldilar. Ogluma diyo, oglum yazin anneni sen korucaksin ben calisicam dioo kiskancliga simdiden basladi yanii... 10 kilo daha gitsiinn

papatyaa canim esyalari hayirli ugurlu olsuun islern zor ama sonu guzel olacak.
Kabul ettm canim,, yeni bi foto cekip koyim bari yaa.. o zamandan bu zamana ee verdim kilo

hikmetciginizz nezleee olduu..
Oglumdan bana gecti. Sabah itibariyle mustafa berk imi opmeyi biraktimm.. gece uykularimiz sıkıntiiiiiiliii ya gazdan ya da dis huysuzlugu... anlamadm devam ederse ptesi doktora goturucem. bende diyetisyene gitmeyi dusunuyorumm. Bu kilolar gidiyor ama saglikli gitsin dımı... offf hapsirip duruyorum, burunakintisi da basladi.. tekrardan oglana gecmez inss.. tylol ictimm..
Ama amaa Anneler hasta olmaz amaaaaa..
Hawalarq dikkat edin kizlar, yakalanmayin benimmgibi..

Papatyacim esyalarini gule gule kullan ben de evde degisiklik yapmayi cok severim basta heryer birbirine girmis gibi gorunur ama bitince keyfine doyun olmaz canim
Bu arada kizcemizin adı .tanem canim annesi babasi onu uygun gormusler
Hkmetcim oncelikle cok gecmis olsun biraz bebisinden ayri kalicaksin artik bu arada ben de inaniyorum senin istedigin kiloya inecegine yaza kadar .hedefine ulasirsin ins. Canim

günaydınn kızlarr

Papatya yeni obilyaların hayırlı olsun canım güle güle güzel günlerde kullanın
Hkmt canım geçmiş olsun sanada oğlunada oğlunu ki diş olabilir ve malesef onun için yapacak pek bişey yok, azgına parmağını kloy eğer sertse yada kızarıksa yada dişler hafiften görünüyorsa belli olur zaten diş olup plmadığı
Ösgemm çimcimeniz adıyla, analı babalı büyüsün canımm
Ebru canım çok taviz verme alışacaktır oğlun, papatya doğru söylüyorr
Şükran ne güzel annenler yakınında haftya sonu gidip geliyorsun, bizimkiler çok uzaktalarr

biz uyandık kahvaltı yuaptık kzım yarım börek dışında bişey demedi, eşimin akşama kadar işleri var evde olmıyacak bu gün, bende biraz bakınayım dedim, sonra yemek yapacam eyer kızım müsade ederse evi biraz toplarım sonra parka gideriz sonrada akşam olur zatenn, akşamda çok evrak işlerim var onları yapabilirsem iyi olacakk

Canim ben bir haftadir gribm basim felaket agrior hele bugun hic iyi degilim basim donuyor surekli kansizim kan ilaci iciyorum ama hic gecmedi bu bas donmelerimm

Canim ben bir haftadir gribm basim felaket agrior hele bugun hic iyi degilim basim donuyor surekli kansizim kan ilaci iciyorum ama hic gecmedi bu bas donmelerimm
sana da gecmis olsun canimmm.. hapsirip duruyorm allahtan halsizlik yok.

foto yukledmmmm..
Bi eski resme bi de bugune bakin
Neyse ben kactim, salata yapicaam,, mucks

Kızlar iyi akşamlar. Özgecim yeğenin adıyla yaşasın, sağlıkla.Yeni doğmuş bebeleri çok severim. Masum, sevimli çok şeker oluyolar.
Allah seni de hayırlısıyla kavuştursun bebişine.
Hawarım evet annemlerin bari yakın olması iyi. Yoksa napardım. Ne arkadaşım var gidebileceğim ne komşum ne de akrabam. Evlendiğim yerde yapayalnızım. Onlar da olmasa nasıl alışırdım bilemiyorum buralara. İnş sen de en kısa zamanda ailenle görüşürsün canım.
Hkmet, Sercan size de geçmiş olsun kızlar. Allah şifa versin. Çocuklarla uğraşırken bi de hastalık çekmek zor.
Papatyam güle güle kullan mobilya ve perdelerini canım.
Diğer kızlar sizleri de çok öpüyorum, sevgiler...

Son düzenleme:
Burdayken fotolu menü paylaşamıyorum kızlar. Haftasonu böyle. Babam çok ciddi ve böyle şeyleri saçma bulan biri. Foto çeksem bi ton laf eder. O yüzden sadece haftaiçi o şekilde paylaşabilirim.

Kahvaltı 2 şer dl ekmekten 2 yağsız tost
3 banım incir reçeli* 2-3 çatal peynir
şekersiz çay

Öğlen 1 kase üzüm * 1 dl ekmek* 1 domates
1 mor erik

ara 1 fincan neskafe * 3-4 bisküvi

Akşam 1 kase çorba * 6 kaşık karnabahar yemeği
1 dl ekmek

ara 1 mandalina

su 2,5 lt
spor 2 saat pazarda dolaşmak
15 dk pilates

kizlar, tesekkur ederimmm..

Bende menümu paylasim.

Uyandigimda, elma srkeli limonlu su

Sabah:
Bi kibrit kutusu pynir
4adet yesil zeytin
4adet siyah zeytin
Bi tabak salataa
Yarim bardak süt
4adet galeta
1catal helva

Ara:
2 mandalina

Ögle:
Tavuklu Salata
1 bardak salgam
Tursu

Ara: nane cayi

Aksam:
2kucuk dilim kepek ekmegi arasina peynir , bir dilim salam

Hastaym die spor yapamadim.
1.5lt su

Gecmis olsun cnm. Bende de kansizlik var. hamileyim zannediyorum hep bu yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…