- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.881
Canim leslie nasil birsey bende yapayimmm
Cancazlarımmmmm naptınız bakim.Ben yorgun ben uykusuzeve g digimde oğlum git anne seni sevmiyom istemiyorum dedi Babanne sana anne diyim mi dedi Agladım agladımmmmmm Hemen avm ye söz verdiğim oyuncakları almaya gittik üçümüz.Bak ben para kazandım sana aldım ama babannen alamaz dedim.Öptü sonra eve geldik yıkadım.Şimdi fırına sevdiği keki attım.Besleyip oynayıp uyutucamBende erken yatıcam bugün uyukladım valla:18:İş güzel ortam güzel ama oğlum beni kahrediyor Ugruycam snra yne
Kizlar ig
Hastaneden eve geldim kizimi uyuttum hemen sonra yemek yaptim ben de uyudum biraz simdi sizlere bakiyorum
Evet canlar teyze olmak cooookkk guzel bi duygu inanin ki kendi kizimda ben hic aglamamistim ( hos kardesimi de pek duygusuz gordum) sanirim ilk sokun etkisi bi nolduk diyoruz sasiriyoruz kimi insan daha duygusal olup aglayabiliyor neyse ama yegenimi odaya getirdiklerinde tek aglayan bendim hungur hungur agladim valla kendim dogurmusum gibi kanim isindi kizceye ve icimden iyi ki de hamileyim dedim olmasaydimda kesin olma karari verirdim zaten insanin alip icine sokasi geliyo simdiden ozledim zilliyi.
Biran evvel kendi bebegimi alayim koklayim istiyorum bu duygu icin 3. Cocuguda yaparim ben
Annesi gelene kadar agzini sapirdatti durdu nasil gulduk acikmis heralde benim kizim emmemisti agzini acmamisti ilk gun yegenim resmen kapti memeyi cokur cokur emiyo tam seyirlikti yaaa
Bu arada hkmetcim yuz hatlarim cok guzel tepeden cekilmis bi foton var oglusla cok guzel cikmissiniz oglusta sana benzemiyo ozman ayni babasi benim kizda bana benzemiyo ayniii babasi drum diyoki bu sefer eline bi ayna al bol bol bak kendine benzet
Kilo durumuna gelirsek popo basen ve ust kollarin var basen yuzundende kilolu duruyosun boy avantajin var bi 65 70 olsan al sana fistik gibi manken.
Ben 45 kilo bile olsam manken gibin olamam boyum kisa cunkum sen bu avantajini kullan bence.
Ebrucum oglusa bak sen damardan girmis ben de olsam basta aglardim kizim benim yasitlarimdaki insanlara anne diyodu bi noluyoz oluyodum .mesela yengelerine ornegin ben de onlar yenge diyorum yenkee diye soyluyo artik ama senin oglus bilerek yapiyo o yuzden problem yok iyi yapmissin oyuncak almakla boyle boyle bi bakmissin hersey yoluna girmis 2 haftaya kalmaz alisir zaten canim sehranin dedigi gibi ozguveni icin iyi bi gelisme olcak bence anneye bagimliligin oglusa buyudugunde cok zarari olurdu cunku
merhaba kızlar
benim evde işler hala devam ediyor. öğleden sonra mobilyalarım perdelerim gelecek. netten de birkaç dekorasyon ürünü aldım.
özgecim analı babalı büyüsün bebecik. teyze olmak çok güzel bir duygudur biliyorum. adı ne olacak yada oldu...allah nazarlardan korusun.
ebruuuu sakın taviz verme. oğlanın yanında ağlayıp zırlama. ona güzelce anlat üzgün olduğunu sakın hissettirme yani anlayacağın ipleri oğlanın eline verme. maazallah senelerce almazsın sonra...
seni çok seviyorum ben de seni çok özlüyorum ama sen büyüdün vs gibi şeyler söyle. doğal bir süreç. aşacağınıza inanıyorum ben.
hkmt ben foto görmedim. sana arkadaşlık teklif ettim. fotolar nerde...
hikmetciginizz nezleee olduu..
Oglumdan bana gecti. Sabah itibariyle mustafa berk imi opmeyi biraktimm.. gece uykularimiz sıkıntiiiiiiliii ya gazdan ya da dis huysuzlugu... anlamadm devam ederse ptesi doktora goturucem. bende diyetisyene gitmeyi dusunuyorumm. Bu kilolar gidiyor ama saglikli gitsin dımı... offf hapsirip duruyorum, burunakintisi da basladi.. tekrardan oglana gecmez inss.. tylol ictimm..
Ama amaa Anneler hasta olmaz amaaaaa..
Hawalarq dikkat edin kizlar, yakalanmayin benimmgibi..
sana da gecmis olsun canimmm.. hapsirip duruyorm allahtan halsizlik yok.Canim ben bir haftadir gribm basim felaket agrior hele bugun hic iyi degilim basim donuyor surekli kansizim kan ilaci iciyorum ama hic gecmedi bu bas donmelerimm
sana da gecmis olsun canimmm.. hapsirip duruyorm allahtan halsizlik yok.
Canim ben bir haftadir gribm basim felaket agrior hele bugun hic iyi degilim basim donuyor surekli kansizim kan ilaci iciyorum ama hic gecmedi bu bas donmelerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?