Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Biz halen hastanedeyiz,idrar yolu enfeksiyonu çıktık,baya ilerlemiş antibiyotik tedavisi görücez çarşambaya kadar burda gibiyiz,çok öptüm siZleri

ay
Allah korusun hikmetim yani olma ihtimali yok denecek kadar az olmaz yani canimm kansizliktandir pekmez icsem bi kasik kilo yapat mii
Canım inş bişeyin yoktur ama dr a görünsen iyi olur. Bünyeniz az yemeye alışkın değilse, veya bikaç saat aç kalsanız sık sık öyle olması normaldir.

Yemene içmene dikkat etcanım salma kendini tedavisi var şükürki değilm mi canım

Mnm
Sabah yok(geçuyandık!!!
1de
Birbuçuk kavurmalı yumurta
İki dilim beyaz ekmek
Kkpeynir
2zeytin
Çay
16.30 arkadaşta
Bir mücver
Bir ıslakkek
Bir börek
Sarma 10(

Akşam bol salata
İki kaşık etli pilav
Bir kaşık kuru
Spor yok
Bol su

Olmadı yaaa..olsun cumaya 5li rakam görcem ben İnş

Biz halen hastanedeyiz,idrar yolu enfeksiyonu çıktık,baya ilerlemiş antibiyotik tedavisi görücez çarşambaya kadar burda gibiyiz,çok öptüm siZleri
Mevcanım demek hala eve yollamadılar ya. Antibiyotik tedavisini evden yapamıyolar mıki. Başka tedaviler de uyguluyolar herhalde. Kaçgündür hastanelerdesiniz. Allah yardımcınız olsun. İnş kızın en kısa zamanda iyileşir. Kabızlık, gaz sıkışması filan derken iş nerelere
vardı baksana. Neyse canım çok geçmiş olsun.

Kizlar iyi geceler
Hkmetcm fark var canim biraz ama birkac ay icinde cok daha belirginlesicek bu fark
Fenodo cok gecmis olsun canim kansizlik kotu yaaa aman dikkat et kendine elinden geldigince uzan kansizlik icin yedigin ictigin birseyler varsa onlardan ye iyi gelir toparlanirsin
Mevcancim kiyamam canim yaa ama Allah beterinden korusun kimbilir ne tur hastalar geliyordur oraya sukur ki kizin tedavi olup cikacak en kisa zamanda
Sehraa napiyon canim menuleri okurken diyet gozuyle degilde acaba canim ne ceker ne yiyebilirim gozuyle bakiyorum ( canim sarma cekti yapta getirr sehraaaa)bu aclik beni mafetti resmen karnim gurulduyor ama birsey yiyemiyorum tatlidan tikdindim zaten migdem bulandigi icin agir geliyor yemek nerdeyse hic yiyemiyorum esime yaparken de mutfak kapisi sonuna kadar acik oluyo kokunca yiyormusum gibi oluyo tuhaf oluyorum hemen
Tuzlu seyler yiyebiliyorum bir tek kahvalti edebiliyorum oyle takiliyom iste kendi halimde
Bu arada elff ve btlkubra nerelerdesiniz bi haber edin bakimm
Neyse kizceler kendinize cok iyi bakin opuldunuz.

Hastaa hikmettenn günaydinnn..
Kizlar, benim oglan gece saat basi uyandi. Emzigini veriyordum geri uyuyordu. İnanilmaaz halsizim.. hapsirip duruyorum,, oglandan nekadar uzak durabilirsem duruyorum.. bulasmasin bebegimee.. dua edin cabuk iyilesimm yaa.. .basimda bi yük var sanki... offfofff..

dünkü menüm sabah 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2kk peynir 2 dilim tam buğday ekmek 4 bardak şekersiz çay
ara 2 mandalina
öğle arkadaşlar bendeydi yine kahvaltı türü hazırdaık yedik bişeyler
ara türk kahvesi
akşam fırında balık 1 .5 dilimtam buğday ekmek 1 tabak tuzsuz havuç salatası bol elm sirkeli
su 1 litre
spor temizlik

iyi günler kızlar
Mevcan çok çok geçmiş olsun, hastanede kalmak zor ama olsun, dr çıkın diyene kadar çıkmayın, bu tarz enfeksiyonlar biraz geç iyileşiyor
Fenodo sanada geçmiş olsunn, pekmezden bişey olmaz ben geçen sene diyetteykende tatlı ihtiyacımı karşılamak için sabahları hakvaltıda bazen 1 bazen 2 kaşık pekmez yiyordum kiloda veriyordumm, korkma pekmezden
Hkmt umarım sende en kısa zamanda iyileşirsin hastayken çocukla uğraşmak çok zor oluyorr
Ösge bende öyleydim ilk zamanlar bol bol kahvaltılık yiyordumm, şimdi artık yiyorumm her yemekten ama tavuğu görmek bile istemiyorumm

bizde vedeyiz uyandık kahvaltı yaptık az evi topladım gerçi kızım yine dağıttı oyuncakları yerde kalsın istiyor toplamıyor ben toplayıncada kızıyor yeniden döküyorr, bende kara kara bu gün ne pişirsem diye düşünüyorumm hergün ne piişirecem diye düşünmekten nefret ediyorumm geçen sene haftalık yemek listesi yapıyordum ona göre pişiriyordum bu sene daha düzen oturtamadımm

İnsallah cabucak iyilesirsin canim korkma gecmez insallah zaten hava yoluyla bulasiyor nezle o yizden kendini cok strese sokma bulasacagi varsa bulasir birsey olmaz insallah bebisine

Havarcim tesekkr ederm. İnss hemen iyilesirm.. cocuga bakarken hasta olmak kotüymus yaaa.. offf offf.. sn nasilsn hamilelk nasil gdiorr.. hftalk yemek listesi iyiyms bende uygulaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…