- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.901
Sagol canimGecmis olsun cnm. Bende de kansizlik var. hamileyim zannediyorum hep bu yuzden.
Topik bi sessiz bugun nerdesiniz kizlarrr benim basim cok donuyorrrr
ayHafta sonu genelde boyle. Kimse olmaz..
Bende oglani uyutimmm, uyumakistiyorumm.
Bas donmende gebe olmayasin..
Canım inş bişeyin yoktur ama dr a görünsen iyi olur. Bünyeniz az yemeye alışkın değilse, veya bikaç saat aç kalsanız sık sık öyle olması normaldir.ay
Allah korusun hikmetim yani olma ihtimali yok denecek kadar az olmaz yani canimm kansizliktandir pekmez icsem bi kasik kilo yapat mii
Mevcanım demek hala eve yollamadılar ya. Antibiyotik tedavisini evden yapamıyolar mıki. Başka tedaviler de uyguluyolar herhalde. Kaçgündür hastanelerdesiniz. Allah yardımcınız olsun. İnş kızın en kısa zamanda iyileşir. Kabızlık, gaz sıkışması filan derken iş nerelereBiz halen hastanedeyiz,idrar yolu enfeksiyonu çıktık,baya ilerlemiş antibiyotik tedavisi görücez çarşambaya kadar burda gibiyiz,çok öptüm siZleri
ay
Allah korusun hikmetim yani olma ihtimali yok denecek kadar az olmaz yani canimm kansizliktandir pekmez icsem bi kasik kilo yapat mii
Biz halen hastanedeyiz,idrar yolu enfeksiyonu çıktık,baya ilerlemiş antibiyotik tedavisi görücez çarşambaya kadar burda gibiyiz,çok öptüm siZleri
Biz halen hastanedeyiz,idrar yolu enfeksiyonu çıktık,baya ilerlemiş antibiyotik tedavisi görücez çarşambaya kadar burda gibiyiz,çok öptüm siZleri
suan icin bbebek erken diyelimpekmez gunde bi kasikdan bise olmaz ki,,
Hastaa hikmettenn günaydinnn..
Kizlar, benim oglan gece saat basi uyandi. Emzigini veriyordum geri uyuyordu. İnanilmaaz halsizim.. hapsirip duruyorum,, oglandan nekadar uzak durabilirsem duruyorum.. bulasmasin bebegimee.. dua edin cabuk iyilesimm yaa.. .basimda bi yük var sanki... offfofff..
iyi günler kızlar
Mevcan çok çok geçmiş olsun, hastanede kalmak zor ama olsun, dr çıkın diyene kadar çıkmayın, bu tarz enfeksiyonlar biraz geç iyileşiyor
Fenodo sanada geçmiş olsunn, pekmezden bişey olmaz ben geçen sene diyetteykende tatlı ihtiyacımı karşılamak için sabahları hakvaltıda bazen 1 bazen 2 kaşık pekmez yiyordum kiloda veriyordumm, korkma pekmezden
Hkmt umarım sende en kısa zamanda iyileşirsin hastayken çocukla uğraşmak çok zor oluyorr
Ösge bende öyleydim ilk zamanlar bol bol kahvaltılık yiyordumm, şimdi artık yiyorumm her yemekten ama tavuğu görmek bile istemiyorumm
bizde vedeyiz uyandık kahvaltı yaptık az evi topladım gerçi kızım yine dağıttı oyuncakları yerde kalsın istiyor toplamıyor ben toplayıncada kızıyor yeniden döküyorr, bende kara kara bu gün ne pişirsem diye düşünüyorumm hergün ne piişirecem diye düşünmekten nefret ediyorummgeçen sene haftalık yemek listesi yapıyordum ona göre pişiriyordum bu sene daha düzen oturtamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?