- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.921
Canım inş bişeyin yoktur ama dr a görünsen iyi olur. Bünyeniz az yemeye alışkın değilse, veya bikaç saat aç kalsanız sık sık öyle olması normaldir.
Kizlar iyi geceler
Hkmetcm fark var canim biraz ama birkac ay icinde cok daha belirginlesicek bu fark
Fenodo cok gecmis olsun canim kansizlik kotu yaaa aman dikkat et kendine elinden geldigince uzan kansizlik icin yedigin ictigin birseyler varsa onlardan ye iyi gelir toparlanirsin
Mevcancim kiyamam canim yaa ama Allah beterinden korusun kimbilir ne tur hastalar geliyordur oraya sukur ki kizin tedavi olup cikacak en kisa zamanda
Sehraa napiyon canim menuleri okurken diyet gozuyle degilde acaba canim ne ceker ne yiyebilirim gozuyle bakiyorum ( canim sarma cekti yapta getirr sehraaaa)bu aclik beni mafetti resmen karnim gurulduyor ama birsey yiyemiyorum tatlidan tikdindim zaten migdem bulandigi icin agir geliyor yemek nerdeyse hic yiyemiyorum esime yaparken de mutfak kapisi sonuna kadar acik oluyo kokunca yiyormusum gibi oluyo tuhaf oluyorum hemen
Tuzlu seyler yiyebiliyorum bir tek kahvalti edebiliyorum oyle takiliyom iste kendi halimde
Bu arada elff ve btlkubra nerelerdesiniz bi haber edin bakimm
Neyse kizceler kendinize cok iyi bakin opuldunuz.
İnsallah cabucak iyilesirsin canim korkma gecmez insallah zaten hava yoluyla bulasiyor nezle o yizden kendini cok strese sokma bulasacagi varsa bulasir birsey olmaz insallah bebisine
Ah Hawarım ev dağınıklığını sen bana sor. Sadece oyuncaklarsa yine iyi. Benim oğlan giysi çekmecelerimizi ve dolapları da döküp devirmeye, içindekileri de diğer odalara sürüklemeye başladı. ben 10 kere toplarım o 10 kere dağıtır. Yemek listesine gelince ben de öyle haftalık liste yapıyorum. Eşim yemek seçtiği için önce onun yediği yemeklerden liste yaparım sonra alışverişe çıkarım. Bi de benim 50-60 yemekten oluşan bi listem daha var. Kendi bildiklerim ve netten öğrendiklerim.iyi günler kızlar
Mevcan çok çok geçmiş olsun, hastanede kalmak zor ama olsun, dr çıkın diyene kadar çıkmayın, bu tarz enfeksiyonlar biraz geç iyileşiyor
Fenodo sanada geçmiş olsunn, pekmezden bişey olmaz ben geçen sene diyetteykende tatlı ihtiyacımı karşılamak için sabahları hakvaltıda bazen 1 bazen 2 kaşık pekmez yiyordum kiloda veriyordumm, korkma pekmezden
Hkmt umarım sende en kısa zamanda iyileşirsin hastayken çocukla uğraşmak çok zor oluyorr
Ösge bende öyleydim ilk zamanlar bol bol kahvaltılık yiyordumm, şimdi artık yiyorumm her yemekten ama tavuğu görmek bile istemiyorumm
bizde vedeyiz uyandık kahvaltı yaptık az evi topladım gerçi kızım yine dağıttı oyuncakları yerde kalsın istiyor toplamıyor ben toplayıncada kızıyor yeniden döküyorr, bende kara kara bu gün ne pişirsem diye düşünüyorumm hergün ne piişirecem diye düşünmekten nefret ediyorummgeçen sene haftalık yemek listesi yapıyordum ona göre pişiriyordum bu sene daha düzen oturtamadımm
Canım kızların dediği gibi pekmez iç bişey olmaz. iyi gelir baş dönmene. Beslenmene dikkat et, öğün atlama sakın ve dinlen geçer inş.
Cok sagol canim cok kotu birsey butun dengem gidiyor insallah gecer en kisa surede
Canım Allah yardım etsin ya. seni de çok iyi anlıyorum. Bebek yüzünden uykusuzluk çekmek çok zor. sinirlerimiz de geriliyo öyle olduğu zaman. Ayakta duracak gücümüz olmuyo, herşeye tahammülsüz oluyoruz. Oğlun uyuyunca gündüz de olsa sen de uyu.İnsaallaah sercanccim.. cok kotuyum oglan sabaha kadar uyu uyan yapti. Hem bedenen hem ruhenbeter bi haldeyim.. ayagimdamsalladim, yerine yatirdm geri uyandi.. yoruldmyaaa
İnsaallaah sercanccim.. cok kotuyum oglan sabaha kadar uyu uyan yapti. Hem bedenen hem ruhenbeter bi haldeyim.. ayagimdamsalladim, yerine yatirdm geri uyandi.. yoruldmyaaa
Ah Hawarım ev dağınıklığını sen bana sor. Sadece oyuncaklarsa yine iyi. Benim oğlan giysi çekmecelerimizi ve dolapları da döküp devirmeye, içindekileri de diğer odalara sürüklemeye başladı. ben 10 kere toplarım o 10 kere dağıtır. Yemek listesine gelince ben de öyle haftalık liste yapıyorum. Eşim yemek seçtiği için önce onun yediği yemeklerden liste yaparım sonra alışverişe çıkarım. Bi de benim 50-60 yemekten oluşan bi listem daha var. Kendi bildiklerim ve netten öğrendiklerim.
Ne yemek yapıcama karar veremezsem o listeye bakıyorum.
Canım kızların dediği gibi pekmez iç bişey olmaz. iyi gelir baş dönmene. Beslenmene dikkat et, öğün atlama sakın ve dinlen geçer inş.
Canım Allah yardım etsin ya. seni de çok iyi anlıyorum. Bebek yüzünden uykusuzluk çekmek çok zor. sinirlerimiz de geriliyo öyle olduğu zaman. Ayakta duracak gücümüz olmuyo, herşeye tahammülsüz oluyoruz. Oğlun uyuyunca gündüz de olsa sen de uyu.
Mnm
Sabah 11
Sucuklu yumurta(1det ve 5halka sucukla)
4zeytin
İki dilim beyaz ekmek
İki kk peynir
Salata
Çay
öğle14.30
Üç kaşıksusuz etli nohut
İki kaşık yoğurt salata
Ara
Elma ve yeşilçay
Akşam
Bir ğordiyon hamsi
İki dilim ekmek
Salata
Şimdi
1elma bi kaşık yoğurt yicem
Fenodo ıspanağı yoğurtsuz ye
Etle süt ürünlerini betaber tüketme
Yeşilyapraklı sebze tüket
Ve tabi pekmez
Ferrun ferroduanol fakan kullanıyorsundur zati
Hkmmt sen cidden çok zayıflamışsın ilk resimlere göre aferin vallahi,yanlız kafamı karıştıran bişey var sabah sirkeli limonlu suyun uzun vadede sana verceni düşünüyorum onu yapma..en azundan yoğun olmasın..az damla sirke su
Az damla limon su ayrı ayrı iç ne biliyim açsın bide..
Papatyaaa inş çok mutlu günler geçirirsin o odada..eşin ve yavrunla beraber,bende çok özlüyorum oğlumun bebekliğini,üstelik bidaha bebekte düşünmüyorum hayırlısı tabii,ama içim de gidiyor bi bebek görünce..ama oğlumun kuzenleri var çok şükür,kardeş gibi olmaz belki ama içim çok yandı yavrumu bırakırken bidaha kaldıramam gibi geliyor o psikolojiyi bide eşimde hiç yardımcı değildi sağolsun o yüzden hayırlısı olsun...
Mevv çarş evel iyileşir inş yavrun
Şükü inş dikkat edebildin annende
Ösgee demeyeydim keşke sarmayı yavrum ya
Epruuum törpüye vakit varmı de banaaaa!!
sükraan, sercaaan sagolun kizlarr.. oglan bugün hic durmadi.. bi 45 dk seslenmedn uyudu. o uyudugnda da ew isi yaptim, karnimi doyurdum. HHasta hasta sabah tartildm da meraktan.. guzel bi rakam gordum mutlu oldum. Bugunde hastayim demessm rejime devam ettm.. gun boyu hapsirip durdum. Şole uznip dinlenemdmm.. ins oglan bugun uyur. Yoksa hikmet yarina iptal olur. Yarin mersine gidicez. Kv ler yazliktalarmis. Onlarin yanina gidicez. İns sabaha iyilesirim. Smdi oglan ayagimda, uyudu. Yatagina yatirsam kesin uyanacak.. ahh ahhh disi cikicak die mi grip die mii ,, anlamioruuum.. hapsiirio, arada öksürrüooo ...
Neyse menümü yazayimm.
Uyandigimda srkeli liimonlu su
Kahvalti:
yarim bardak sūt,
5adet yesilzeytin,
3adet siyhzeytin,
1yumurtaaa
Vee vazgecilmezm Salata
Ara: 2mandalina
Ogle:
Ton balikli salata
4adtkepekki bisküvi
Ara:
Bir nescafe
1mandalina.
Aksam:
1dilim normal ekmek (kepek ekmgim kalmams)
Bir kibritk. Peynir
2incedilim salam
(Aksam yemicektm ama ilac icmem gerekti, pirinc lapasi yapim dedm inanin halimyoktu.)
Yorgunummmm dostlarimmmmmm,,,
Mevcan napti acabaaa? Kzi nasil oldu? Meraktayimmm...
Sercan sen nasil oldunn..
Sukraan ozlettn kendini..
Nelson tatil nasil gittii.. dnlenebildn mii..
Ebruu ortagimmm nerdesnn yaaa.. hfta sonu burdaydn haniisin ne bu aradaaa..
Hawar ozgeeee hamişlerimm nasilsniz... BEBİSlerr nasil.. hawar tepikliomuuu...
Sehraaaa, dikkat eediorum yediklerimi.. sbh tartim cook mutlu etti bnii.. emegimin karsiligini aliorm yanii...
Papatyaaacim ew islerin btti mii,,
Db55 canim gorunmuyorsuunn ortaliktaaaa...
Zuzu canim nerelerdesn konisamadk snnle..
Ve diger kizlar, unuttuklarm affedn hastaym hatirladklarmi yazdmm..
Bu arada regl oldum. İnanilmaz şişkinlgm varrr, karnim şiş... hem karin bel agrisi hem gripp halsizlk... bnm boyle ust uste gelirr.. halbuuki regl gunune 1hafta vardii ,, erken olduumm pof coook konustum dımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?