- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Hamile kalmadan kilo vermek çok dogru bir karar olmuş.Ben 64 ile kalıp 82 ile doguma gitmiştim.Planlı bi hamilelik olsaydı kilo verip öyle hamile kalırdım.Ama nasip 23 aylık oglum var şimdi
aramıza hoşgeldin. yazdın mı bilmiyorum ama merak ettim. kaç kilosun, boyun ne ve kaç kilo olmak istiyorsun.
bu topiğin en büyüğü benim. 34 yaşındayım. bir oğlum var. çalışan bir anneyim.
hergün menü paylaşırsan biz de yorumlarız. sende bizimkileri yorumlarsın. aramızda yarı yapıyoruz. herkesin bir rakibesi var...mesela benim ki özgecim..
bugünkü menüm şu şekilde;
11:00 de her zamanki kahvaltımdan yaptım. bugün 2 dilim tam tahıllı yedim.
12:30 bir adet cennet elması, yeşilçay
14:30 5 adet köfte, bol yoğurt
16:00 bir adet portakal
17:30 bir kepçe çorba, 3 yk taze fasülye, 2 yk pirinç pilavı
18:30 4 adet kuru kayısı (inşallah faydası olur), yeşilçay
Gökçe ,teşekkür ederim canım29 kilo verdim ama 2 sini geri aldım İnş. sende kilo verip hamile kalırsın
Özgecim ,menünü begendim arkadaşım
Gökçe ,teşekkür ederim canım29 kilo verdim ama 2 sini geri aldım İnş. sende kilo verip hamile kalırsın
Özgecim ,menünü begendim arkadaşım
Hepimizin birbirinden ögrenecegi çok şey var bencetebrikler çok güzel kilo vermişsin hakkikaten öğrenecek çok şeyimiz olacak senden canım
Malesef öyle oldu ama yarm dl. yarım dl. yedim ekmegi ama hala açımMerhaba
menüne baktım da canım sanki ekmek, börek bisküvi kh fazla değil mi. ama börek anneciğininmiş. o zaman akar sular durur. kesme nedir acaba...
yarın tartı ne diyecek bana merak ediyorum. kızlar ben bu hafta hergün tartıldım. size gün gün yazıcam yarın. günler arasındaki farka şaştım kaldım valla.
Pes etmek yok canım.İnşaat olayaı olması birazz süreyi uzatacak ama yenen biz olucaz:13:Kizlar kizimi sabah 09.30 da uyandirdim 12.30 gibi uyudu benbu sekil oldum. Normalde 11.30 kalkiyodu cunku kizim neyse,
Tam karsimda eski bi bina vardi yiktilar bi hafta once bugun de temel kazmaya is makinalar geldi tirrr tir tir beynimin ici oyuldu kizimin odasi arka tarafta olmasina ragmen uyandi tabi sanki evin icindeler konustugum duyulmuyo o derece yandim ben
45 dk uyudu kizim dedim aksam 9 10 gibi uyur gozunden uykunakiyo resmen ama nerdee babasi icerde cekirdek yiyor diye kacip kacip oturma odasina gitti zar zor uyuttum pes etmek yok yavas yavas duzene gircez ama insaat beni cok zorluycak oglen uykusunu nasil yapcam bilemiyorum
Papatyacim dogrusu tartidaki degisimleri merak ettim.bu hafta gereken onemi veremedim dikkat ettim tabi ama daha da az yiyebilirdim. Bu arada nasipse 2 temmuzda antalyaya gidiyoruz ( ins. Birsey cikmaz)orda ic rahatligiyla havuz kenarinda dolasmak istiyorum kizlar asla bu sekilde gidrmem
Hawarcım ,üzülme zaten farkındaydın.bu hafta böyle güzel menülere devam bak gör cumaya nasıl gitmiş kilolar
Papaptya ,canım şaştım kaldım bu işeBu ne degişkenlik ve kusursuzz menülere ragmen yine aynı sonuç:44:Tartın bozuk olabilirmi?Başka yerde tartıl bi kerede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?