Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum
09.00
1.5 dlm tam tahilli ekmek
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
2 zeytin
1 catal lor
2 catal recel
Yesilcay
11.30
1 mandalina
1 ısırık kizimin cikolatasindan
13.30
4 catal makarna
Avuc ici kadar tavuk eti
Yogurt
16.00
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
18.00
4 y.k etli nohut
Yarim dilim ekmek
Yogurt
Yesilcay icerim sonra birde uyumadan spor ysparim 100 gr farkeder belki butun hafta ehh isteydim spor yoktu iyi bir sonuc beklemiyorum bu nedenle

Rakipler ve elestirenlere karar verelim arkadaslar*

Merhaba kızlar...
Kusura bakmayın sorularınıza iki gün rötarlı cevap veriyorum, laptopum servisteydi, bugün geldi ben de hemen buraya girdim...

Hamile kalmadan kilo vermek çok dogru bir karar olmuş.Ben 64 ile kalıp 82 ile doguma gitmiştim.Planlı bi hamilelik olsaydı kilo verip öyle hamile kalırdım.Ama nasip 23 aylık oglum var şimdi

Evet Ebru, sanırım adın Ebru :) 64 kilo olduğun halde neredeyse 20 kilo almışsın, acaba ben kaç kilo olurum eyvah diyorum
Keşke ben de şu an 64 kilo olsam :) Valla mükemmel 82 kiloya kadar çıkıp bu kiloya inmek, tebrik ediyorum seni

Merhba hoşbulduk; boyum 1.67 ve az önce tartıldım 73 kiloyum, yarın tickerimi güncellerim. Şu an verebildiğim kadar vermek amacım, çünkü eşim artık bebek isteğini iyice bastırdı, bebek istiyoruz bakalım ne kadar versem kar yani....

Gökçe ,teşekkür ederim canım 29 kilo verdim ama 2 sini geri aldımİnş. sende kilo verip hamile kalırsın
Özgecim ,menünü begendim arkadaşım

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su
10:15 =sahanda yumurta,yarım dl.kepek,2 çatal peynir,2 zeytin,8 petibör,çay.
12:00 =türk kahvesi
15:00 =2 kaşık bezelye(zor yedim)1 dl.ıspanaklı annecigimin böregi
17:00 =yeşilçay
19:00 =2 kaşık tavuklu patates,2 kaşık kesme,kk peynir,domates salatalık,turşu,yarım dl.kepek
21:30 =yeşilçay,3 badem

SPOR:
100 hundert plates
100 mekik
200 oklava

Özeleştiri:akşamki kesme ve ekmek olmadı ama yemegin suyuna banmadan duramadım.Fırsat bulursam grişteki merdivenleri inip çıkıcam

kızlar slm sabah bir meyveli yoğurt,arada mandalina,Türk kahvesi,öğlen sormayın arkadaşlarım gelmişti hazırladığım tüm zaralı şeylerden yedim çünkü eşlik ettimmm:)bu gün de çok karıştı kızlar ya

Merhaba
menüne baktım da canım sanki ekmek, börek bisküvi kh fazla değil mi. ama börek anneciğininmiş. o zaman akar sular durur. kesme nedir acaba...
yarın tartı ne diyecek bana merak ediyorum. kızlar ben bu hafta hergün tartıldım. size gün gün yazıcam yarın. günler arasındaki farka şaştım kaldım valla.

Kizlar kizimi sabah 09.30 da uyandirdim 12.30 gibi uyudu ben bu sekil oldum. Normalde 11.30 kalkiyodu cunku kizim neyse,
Tam karsimda eski bi bina vardi yiktilar bi hafta once bugun de temel kazmaya is makinalar geldi tirrr tir tir beynimin ici oyuldu kizimin odasi arka tarafta olmasina ragmen uyandi tabi sanki evin icindeler konustugum duyulmuyo o derece yandim ben
45 dk uyudu kizim dedim aksam 9 10 gibi uyur gozunden uykunakiyo resmen ama nerdee babasi icerde cekirdek yiyor diye kacip kacip oturma odasina gitti zar zor uyuttum pes etmek yok yavas yavas duzene gircez ama insaat beni cok zorluycak oglen uykusunu nasil yapcam bilemiyorum

Papatyacim dogrusu tartidaki degisimleri merak ettim.bu hafta gereken onemi veremedim dikkat ettim tabi ama daha da az yiyebilirdim. Bu arada nasipse 2 temmuzda antalyaya gidiyoruz ( ins. Birsey cikmaz)orda ic rahatligiyla havuz kenarinda dolasmak istiyorum kizlar asla bu sekilde gidrmem

anaca girebiliyorum pc eeşime lazımdı, kızımı uyuttum
yarın tartıda artı çıkacağımdan eminim, ama ne kadar az artı olursa o kadar iyi diyeyim artık
menüme gelince
sabah 10:30 1kk beyaz peynir, 1 çatal tulum peyniri, 4 zeytin
1 haşlanmış yımurta,biraz yeşillik, 1 kaşık pekmez, 2 dilim uno denge light

öğlen 15:00 5 yk kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt, bir buçuk dilim onu denge light
18:00 1 armut
19:15 2 tavuk but ızgara, bolca salata
21:00 1 greyfurt

2 fincan yeşil çay, 2,5 lt su,
30dk plates,15 dk yürüyüş

herkese tatlı rüyalarrr

tebrikler çok güzel kilo vermişsin hakkikaten öğrenecek çok şeyimiz olacak senden canım
Hepimizin birbirinden ögrenecegi çok şey var bence
Malesef öyle oldu ama yarm dl. yarım dl. yedim ekmegi ama hala açımYarın kaç çıkıcam bakalım:44:Senin şu hergün tartıldıgın rakamlarıda çok merak ediyorum aslında.Ben cuma dıışında hiç tartılmıyorum aslında bu hafta bende göreyim kendimi hergün.
Pes etmek yok canım.İnşaat olayaı olması birazz süreyi uzatacak ama yenen biz olucaz:13:
10da kalktı,2 de uyudu ve 12:20 de uyudu.İlk gece 1 de,2. gece 12:45,3.gece 12:40,bu gece yani 4. gece 12:20.Yavaş yavaş 11 e çekicez uykusunu inş.

Tarih belli olmuş zaman anlamadan geçiyor ve 7 ay için biçok şeyler başarıcagına inanıyorum

Hawarcım menün çok iyi
Papatyacım erişte(kesme)yazın dışarda kendim yoguruup açıp kesip ilk kez kendim yaptım

Ebrucum dun cok iyi gecti kizim 22.00 uyudu normalde 1 1.30 yatardi bence bu gece babasi evde diye uyumadi onunla vakit gecirmek icin insaat sesine de alisir zamanla giderek azalir ses diye umit ediyorum senin oglusta yavas yavas alisacak bence boyle farkettirmeden erkene cekmis olursun
Tatile gelince daha cok var ama heyecani simdiden sardi bizi kizimla esimle bol bol eglenmek keyif yapmak istiyorum ins. İcimize siner.Malum antalya rus turist bol onlarla asik atamam ama onlara bakipta ic gecirmek istemiyorum
Hawarcim menun cook iyi

günaydınlar
ilk kilo bildirimi benden gelsin, gerçi kötü bir başlangıç ama olsunn

başlangıç: 70
geçen hafta: 69,7
bu hafta: 70
gelen:300
toplam giden:0
hedef:60

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Sehraa padometremi taktım, akşama yazarım okuldaki adım sayımı, bu gün çok adım atacağıma eminim çünkü nöbetçiyim

kızlar günaydın;
yapılacak o kadar çok işim varki geçmişi hiç okuyamadım.
şimdi bir haftadır biriktirediğim kilocuklarımı paylaşacağım sizinle.
geçen hafta cuma 62.4 idim . gün içinde çok abartmasamda cuma akşamı çiğ köfte yedim.
Cumartesi sabah 63.2 çıktım. 800 gram almışım bir günde... bcumartesi de menüm iyiydi. akşam sporsa yaptım.
pazar sabah 63.6 . 400 gram almışım. hem menü güzel hem spoır var. ancak wc problemi başladı. pazar günü de hiç abartmadım. akşam spor da yaptım.
pazartesi sabah 63.6 bir gün önceye göre oynama yok. pazartesi akşam yıılbaşı olması dolayısıyla yedim valla. bu arad wc problemi devam ediyor. pazartesi gündüz spor da yaptım.
salı sabah 63.4 bir gün önce o kadar yemiş olmama rağmen wc problemi azıcık da olsa hallollduğundan 200 gram gitmiş. salı günü de menüm iyiydi. sporda yaptım.
çarşamba sabah 63.0 400 gram gitmiş. çarşamda spor yapmadım.
perşembe sabah 62.6 yine 400 gram gitmiş. perşembe günü de spor yapmadım.
bu sabah 62.4
bu listeye göre ben bu hafta 1,2 kilo alıp bunları geri verdim. yani bu hafta ne gelen var ne de giden. anlayan beri gelsin.
dikkat edin. bir gün öncesinde spor yaptığım günler ya lamışım yada sabir kalmışım. tabi wc de etkili. ben çözemedim.
Söz sizin....

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.2
Bu hafta:53.9
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52.0

Kızlar 53 yeniden görmek iyi geldi banaDahada azim yaptımHemde dün bu sabah wc çıkamadıgım halde

Hawarcım ,üzülme zaten farkındaydın.bu hafta böyle güzel menülere devam bak gör cumaya nasıl gitmiş kilolar
Papaptya ,canım şaştım kaldım bu işeBu ne degişkenlik ve kusursuzz menülere ragmen yine aynı sonuç:44:Tartın bozuk olabilirmi?Başka yerde tartıl bi kerede.

Ogluşun aşısı hem kontrolü var.Dr gidicez birazdan ordan kv. geçerim.52 iken 28 beden bayramda aldıgım pantolunun başka rengini almış ama 28 olmadıdegiştiricem acep kalıp mı farklı deyip kendimi kandırıyorum

hawarcım bence de üzülme. haftaya biraz daha dikkat ederek verirsin inşalah...
ebrucum tebrik ederim. bende 61 görseydim bu hafta mutlu olacaktım.
bu nasıl bir vücuttur bilemedim. tartımın bozuk olmadığını düşünüyorum. çünkü eşim ve oğlumda sürekli tartılır. ben şu sonucu çıkardım. akşamları yatmadan önce birşeyler yemek çok tehlikeli. cuma akşamı yediğim çiğköfte cumartesi bana 800 gram olarak gelmiş. wc önemli bir etken. spor da ilk haftalkarda vücutta şişkinlik yapar. bunun da etkisi olacağını düşünüyorum.
haftaya nasıl olacak bakalım.
ben artık 2 haftada 1000 gram vermiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…