Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Baslangic:63
Gecen hafta:54.300
Bu hafta:54.200
Gelen:0
Giden:100 gr
Hedef:51
Kizlar kotu bir baslangic oldu farkindayim ama kilo korur gibi beslendim ayrica suna da dikkat ettim iyi kilo verirken hep 2 saatte bir yerdim ara ogun atlamazdim ama simdi 3 4 saat ac kaldigim oluyor hep onuda yapim kizimi uyutayim sonra yerim diye erteliyorum metab. Yavasliyo bence bu sefer.
Bir de spor etkeni var tabi

Hawacim moral bozmak yok bence bu seni daha da motive etmeli isteyince verdigini hepimiz gorduk ayrica bu hafta cezalisin odul yiyemezsin canikom
Papatya wc den dolayi bence 1 kilo bile farkeder emin ol kurukayisi denedin mi canim denemediysen sabah ac karnina yemelisin ve suyunu mumkunse hep ilik ic.Haftaya fazlasiyla verirsin zaten sen
Ebrucum 53.900 ben de olsam sanki hedefe ulasmis gibi sevincem sıkıldm 54 lu rakamlardan tebrikler az da olsa gitmis ama bence yetersiz basladik 600 700 gitmeli her hafta 1 kg veremeyiz hedefe 4 5 kilo kalmis zaten.
Ben artik 100 gr 100 gr temmuza kadar 4 kiloyu veririm.
Sehraa hayirdir canim gelmedin gene:44:

kilo bildirimi:sabah aç:63,5 geçen hafta da bu kilodaydım sonra bir kilo gidip geliyor bu sınırı aşamıyorum.sabah bir meyveli yoğurt,öğle bir gün tabağı abartmadım bu kez.misafirim vardı bugünde pek dikkat edemiyorum.hedef kilo:52.

Sevgülü rakibem noldu kısırlar agır mı geldiYine yendim galiba seni yoksun er meydanındaYoksa sinirinden kendini avmye atıp cısslar mı yiyosun Ben bugün yedim cıssssMerakla bekliyorum seni

bugun belki eli ker girdim baktim okulda bile cepten.o toplanti benim bu seminer senin son olarakta bi davete katildim ancak vakit bulup yazabiliyorum.bugun uc ayri kiyafet giydim varin siz dusunun kilo bildirimim gelsin hemen son sayfada yazilanlari okuyamadim okucam

baslangic 67.7
gecen hafta 58.9
bu hafta 58.1
giden 800gram
gelen yok sukur
ama istedigim bu degil ben bu yerli mllari olmasaydi 56 idim bogazima sahip cikabilseydim eger.o yuzden 56da asil diyetim basliyor benim.bunlari basari olarak bile gormuyorum diyim size ama yinede sevindim tabi

bu hafta seni istiyorum arkadasim eger sende istersennn ikimizde spor yapiyoruz ikimizde kabizizay cok fenayim ben yaa gercekten kotu bir insanim ben bak ne dicem biz nickimizi kuru kayisi ilik su mor erik neyim yapalim belkim calisir bizim bagirsaklar

şimdi ben az önce açtım bilgisayarı. ebrunun rakiplerimizi belirleyelim yazdığını okuyunca hemen aklıma kim geldi bil bakalım....sen sen sen....dediğin gibi ikimizde spor yapıyoruz. gerçi ben iki gündür yapmıyorum ama. hem wc problemi de yaşıyoruz. gerçi belki çözeriz. ben kuru kayısı yiyorum sabahları. gelecek iki hafta rakibiz biz rakip...
sehra benim günlük kilo takibime yorum yapmadın ama sen..
bu arada kızlar, herkes yazsın geçen iki haftada kim ne kadar verdi.
birinci kim oldu bakalım..
ben 1000 gram verdim...

Sehracım tebrik ediyorum rakibemBenimle yarışmak sana iyi geldi sanırım hırslandırdım seni bi güzel.:13:

Canım bende 1 ayda toplam 500 vermişimMillet bu 500 3 günde verir utanmalıyım:26:Eşim yeni geldi gitti et almaya daha mangal yakacakmış ölme eşegim ölme cuma günü sonra ben anırıyorum ai ai ai onun umrumu

Bu topikte 1 ayda 6 kilo veren arkadaş var bende ayda 500 okusa güler herhalde:44:

Beni yıktın geçtin moral bozuklugundan şimdi 1dl.kek bisküvi 1 halleyi çignemeden yedim o derece.Senin yüzünden verdigim 500de geri alıcamAma senin adına çok mutluyum

ayhh dilimde bu sarki keyifliyim keyifli kim bilir 53olunca kilo koruma donemine girince hepimiz ne girgir ne samata ne gusel paylasimlarda buluncaz ama o zamana degin gundemimiz kilo maselefiziimmmm..
papatyacim biz rakibeyiz osgeylede ebru seni osge elestiriyordu bu hafta benide ebru.gel biz ikimiz takim olup bunlari yusyuvarlak yapalimmm ne dersinn ayhh kuzlar birden aklima bu geldi vallahi.boylece burbirimizi sikistiririz bak senin yuzunden bende yenilcem deyu vicdan yapariz ay benim cok hisuma gitti bu fikir yorumlayin bi dusunun bunu derim
papatya senin durumunu bilimsel olarak ele alacagim az dur

He he heyyyyyyyyttttt dur bakalım ordaDikkat ette özgeyle biz sizi yuvarlamayalım

Hawarla zuuzuu geçende de rakipti bu haksızlık olmaz mı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…