- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Sehra tebrikler iyi gitmis bu hafta1. Sensin papatyacim
kendi içimizde birbirimizi eleştircez tabi takımdaş olarak ama asıl rakibimiz karşı taraf olcek ay acayip hırs yaptım şincikhepimiz bi düşünelim bu fikri bence .ama hawarın zuzunun haberi yok ösgede okumadı daha nasılsa gece okurlar.yani diyeceğim o ki AHALİİİİ
örneğin
papatya ben
ösge ebru
zuzu hawar
hem birbirimizi eleştircez ama asıl rakibimiz karşı guruplar olacak böylece yoldaşımız için boğazımzı tutacağız aksi takdirde onun şampiyonluğunu engellemiş oluruz.yemeyiz aç kalırız hatta ve hattta ölürüz açlıktan
tamam varım kızlar.ama ben az yiyince vücudum kıtlık alarmı veriyor bağırsaklarım tembelleşiyor bu yüzden meyveyi biraz fazla tüketiyorum.
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.2
Bu hafta:53.9
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52.0
Kızlar 53 yeniden görmek iyi geldi banaDahada azim yaptım Hemde dün bu sabah wc çıkamadıgım halde
Kızlar yeni rakipleri belirleyelim
bizeyeter ve gökçe katılmıştı aramıza. acaba onlar yarışa katılmak ister mi kızlar...topiğe girerlerse cevap verirler belki...
sehraaaa yeme sakın bak yeme....
çok fena dişim ağrıyor..
ağız diş sağlığına gittik az önce. çürümüş dişim. ağrı kesici verdi. pazartesi yada salı gel çekelim dedi.
o nedenle spor falan hakgetire. zaten yorgundum yapmayacaktım. yarın inşallah bir aksilik olmazsa yapıcam.
ama sehracım ha sen ha ben...ne farkeder...ne kadar spor yaptık bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?