Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sehra tebrikler iyi gitmis bu hafta1. Sensin papatyacim

yaşasııınnnnn
gerçi bu hafta veremedim ama geçen hafta iyi vermiştim. ama 62 küsürden 61'e inemedim hiç. şu 61'i bir görseydim tartıda...
bakalı gelecek iki hafta da kim birinci olacak.
son duruma göre;
sehra ve ben
özge ve ebru rakip. geriye hawar, zuzu ve yeni katılan arkadaşlar kaldı. acaba onlar yarışmaya katılacak mı?
kızlar ben bugün öğlen 1 porsiyon kıymalı pidemi yedim. annemler var diye ik,i gündür spor yapamadım. bugün de yapacak halde değilim. sizde de olur mu bilmem ama ben cumaları acayip yorgun oluyorum. yarın yapıcam artık. her hafta 4 gün yapmayı palnlıyorum inşallah.

verdiğimiz toplam kilolarla mı yarışacağız. doğru mu anlamışım. yani takım mı olacağız...

kendi içimizde birbirimizi eleştircez tabi takımdaş olarak ama asıl rakibimiz karşı taraf olcek ay acayip hırs yaptım şincik hepimiz bi düşünelim bu fikri bence .ama hawarın zuzunun haberi yok ösgede okumadı daha nasılsa gece okurlar.yani diyeceğim o ki AHALİİİİ
örneğin
papatya ben
ösge ebru
zuzu hawar
hem birbirimizi eleştircez ama asıl rakibimiz karşı guruplar olacak böylece yoldaşımız için boğazımzı tutacağız aksi takdirde onun şampiyonluğunu engellemiş oluruz.yemeyiz aç kalırız hatta ve hattta ölürüz açlıktan

ben varım....olur olur...çok iyi fikir...ay bir de ödül falan olsaydı ne güzel olurdu. ama nasıl olcak ki sanal ortamda...

bizeyeter ve gökçe katılmıştı aramıza. acaba onlar yarışa katılmak ister mi kızlar...topiğe girerlerse cevap verirler belki...
sehraaaa yeme sakın bak yeme....

tamam varım kızlar.ama ben az yiyince vücudum kıtlık alarmı veriyor bağırsaklarım tembelleşiyor bu yüzden meyveyi biraz fazla tüketiyorum.

papatya, sehraa tebrikler çok iyi vermişsiniz

benim bu gün cıs yememem lazımdı ama yedim, akşam yemeğinide biraz kaçırdım

rakipler belirlenmiş, zuzu gelirse takımız gelmezse sorun değilll,

tamam varım kızlar.ama ben az yiyince vücudum kıtlık alarmı veriyor bağırsaklarım tembelleşiyor bu yüzden meyveyi biraz fazla tüketiyorum.

o zaman sen de gökçeyle beraber olursun. inşallah topiğe bakar da bilgisi olur bu durumdan.
bu haftaki bu farklı yöntem nasıl etkileyecek bakalım bizi....

menümm

sabah 8:20 kaşarlı tost
ara bir paket biskremm
12:30 öğlen 6 yk kuru fasulye ,3yk pirinç pilavı, 1 dilim ekmek
ara 1 elma
19:00 akşam, hamsi tava, (bayağı yedim yanlız) salata, acılı şalgam, 2 dilim ekmek
ara 1 ayva

bolca şekersiz çay, 2 lt su
20dk yürüyüş, 50 dk plates
VEEE SEHRAAA 9145 adım okulda sadece, ondan sonra yürüyüşle beraber onikibin küsürü buldu

bu gün abarttım ama umarım yarın aynısı olmayacak

demin bi saldırasım geldi bişeyler yemeye ama dedimki yookkk papatyamın yaprakları solar ben ne dirim ona didim ösgeynen ebruyu yuvarlıcassssss:13:hadi be papatyam kim tutr bisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugün sabah altı bdem birçk bal
9da uc dilim halkekmek mercimek corba süperdi
ara yok 12buçuk iki mandalina 10badem
3te bes kasık kuru fasülye ayran soğan ikibçuk çavdar
ara yok
akşam yoğurtlu kereviz
az evel saldırcaktım ama yapmadım sadece üç tane zeytin bir lokma ekmek yedim
su üç litre,
spor bugünlük yok.
hawarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım çok özür dilerim gerçekten ama ben bugün totoma takmayı unuttum adısayarımı ya affet lütfenpazar akşamı bana hatırlatır mısın canım dalgınım biraz ben bugünlrde beynimdeki yağlarmı eriyor nidir
dün ise hatırladığım kadarıyla fazlsı vardır eksiği yoktur diyerek
uyanınca bir kayısı beş badem
9da herzamanki kahv(yum pey zeyt domsal)
ara beş sıkım çiğköfte:26:
öğle mandalina iki tne uyudum sonra
ikibuçukta hatırlamıyorum ya
akşam spor kırk dakika
akşam karnıbahar yoğurt yarım kase keşkek

Sehracim sana tek sozum cumayi bekle.
Suan sinemadayim cem yilmazin gosterisi sinema filmi olarak yayinlaniyo ya cokk komik esimin dizini yumruklamaktan mosmor oldu siddetle tavsiye ediyorum.
Neyse konumuza donelim ben bunlari okumadan once burger cikolata probis yedim bilsem yemezdim ebrucum bana guvenebilirsin sporda yapalim hergun cuma gunu kim kimi yuvarliyo gorelim 1 hafta hic ciss yemeyelim 53 olalim ikimizde bu hafta. Papatya. Bu hafta vermedi muhtemelen haftaya vermis olcaktir hadi ebrucum rakibemkennyoldasim oldun

demin popo hareketi yaparken buldum kendimi diyimm

çok fena dişim ağrıyor..
ağız diş sağlığına gittik az önce. çürümüş dişim. ağrı kesici verdi. pazartesi yada salı gel çekelim dedi.
o nedenle spor falan hakgetire. zaten yorgundum yapmayacaktım. yarın inşallah bir aksilik olmazsa yapıcam.
ama sehracım ha sen ha ben...ne farkeder...ne kadar spor yaptık bu akşam

özgecim sen tatile mi gidiyodun bakiimmmm...
nereye gidiyon, ne zaman gidiyon...
bizdemi gelsek peşinden....

Papatyacim cookk gecmis olsun dis agrisi cok fena.
Eet canim temmuz 2 ye aldik ( erken rezarvasyondan)antalya mardan palace gidicez nasipse. Siz de gelin birlikte egleniriz.

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.2
Bu hafta:53.9
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52.0

Kızlar 53 yeniden görmek iyi geldi banaDahada azim yaptımHemde dün bu sabah wc çıkamadıgım halde

Tebrikler..

Kızlar yeni rakipleri belirleyelim

Ben de katılabilirim rakipli yarışmalara..

bizeyeter ve gökçe katılmıştı aramıza. acaba onlar yarışa katılmak ister mi kızlar...topiğe girerlerse cevap verirler belki...
sehraaaa yeme sakın bak yeme....

Evet, ben yarışmaya katılmak isterim :)

Çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok felaket gerçekten

çok geç oldu ama menüm;

Kahvaltı
1 dilim kek

Öğle
1 dilim kek

Akşam
1 porsiyon sebzeli palamut

Şaka gibi biliyorum ama tüm gün dışarıdaydım, yarında öyle olacak, düzelecek menülerim kızlar

Papatya ,canım geçmiş olsun.
Özge ,otele bayıldım.İnş. eşinle kızçenle güzel bir tatil geçirirsin.Gerçi küçük bebekle zor oluyor ama alıştık.Keşke biri baksada eşimle yüzsem yada güneşlensem yada rahat yemek yasem masaja inebilsem diye diye iç geçirip tatil biter bende

Gökçecim saglıksız bir menü ama yarında dışarda işlerini hallet pazar günü düzenli ve güzel bir menü bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…