- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ebrucum oteli biz de cok begendik ins. Keyifli bi tatil olur.kizimin dogumgununde orda olcaz 2 yasinda olcak biraz daha rahat etcegimi dusunuyorum gecen sefer 8 aylikti cok zordu
Ben bugun fazla kacrdim butun hafta hic cis yemiycem cumaya kadar bitterde yemiycem ikimiz de kayda deger kilolar verelim bu hafta ara ogunde meyve+ yogurt yiyelim ebrucum ivir zivir yerine
Özge uyku düzeni nasıl gidiyor?Bu akşam 12 de uyudu.Yarım saat öne çekti.İnş. yarın 11:30 olur.
Eşim mangalı geç yaktı düzensiz oldu.Ama yarın seni sevindirmiycem sehraŞimdi ben özgeyle mi rakibim yoksa sehra-papatya ikilisiyle mi?Ya böyle çok karışık oldu:44:Kafa karıştıran sehraaaaaaaa
Canim bu herseyden once sagliksiz bi menu cok az yiyerek kalici zayiflanmaz kastan gider yagdan degil normalde boyle beslenmiyosundur tabiki ama cantana 1 elma mandalin at ayran at mesela Disarda olsan da elinden geldigince yapabilirsinçok geç oldu ama menüm;
Kahvaltı
1 dilim kek
Öğle
1 dilim kek
Akşam
1 porsiyon sebzeli palamut
Şaka gibi biliyorum ama tüm gün dışarıdaydım, yarında öyle olacak, düzelecek menülerim kızlar
Canim bu herseyden once sagliksiz bi menu cok az yiyerek kalici zayiflanmaz kastan gider yagdan degil normalde boyle beslenmiyosundur tabiki ama cantana 1 elma mandalin at ayran at mesela Disarda olsan da elinden geldigince yapabilirsin
Günaydın kızlarBugün saglam bir kahvaltı yaptım.Dün eşim izin alamadı bugün dr götürücez oglumu.Hazırlanıp kahvemi içeyim bari.
gecmis olsun canim cok feci dis agrisi.tip literaturunde en siddetli agri bobrek sonra dis sonra bas agrisi.malesef ben genetik yatkinliga cok bagliyorum bu durumu.ne kadar fircalarsan fircala o curuk olcaksa oluyor tedavini aksatma dirim hem agiz kokusu yapar hem agrin olur hemde enfeksiyon tukuruk yoluyla tum dolasim sistemini etkiler ve diger organlarini hasta eder yillarin discsiyim ya ordan biliyorumuf bilmis bilmis konusma sehra ya canim gecmis olsun tekrar.papatyacim dikkat ediyorsun demi yemene icmene canim yani ben dusun mahcup etme su karsiki cendermelere bak elimde bi muz vardi iki isirik alip biraktim kostum ayran ictim hemen tok tutsun diye uyanik ol karsi taraf feciiii:18:
zuzu yoksun ortalardaa
hawar sen gokceyle ol emi gokce hawar karsi takim
bizeyeter var oda cok girmiyor bence.
ama gokce hic bilmiyor bence saglikli beslenmeyi o ne oyle uc ogun yemis sabah bir dikim kek oglen bir dilim kek ara ogun yok deli midir nediroldurcek kendini sankim pesmerge aclik kampinda nazi kampi ona ogrtmek gerek ogrenmeye istekliyse tabikide birileri suna anlatsin yaa yaziktir gunahtir
valla bu yöntem acayip iyi oldu gaza geldik hepimiz .ebruu umarım sabahki kahvaltın grçekten sıkıdır yarasın arkadaşımaa (allah korusun)
Bence de süper oldu. Ama yeni tipik fikri de benimdi.
Ben hala kafe köşelerinde oğlumu bekliyorum. Arabada meyvem var da araba çok uzak. Birde burası çok soğuk. Dondüm dondüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?