Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özge uyku düzeni nasıl gidiyor?Bu akşam 12 de uyudu.Yarım saat öne çekti.İnş. yarın 11:30 olur.

Ebrucum oteli biz de cok begendik ins. Keyifli bi tatil olur.kizimin dogumgununde orda olcaz 2 yasinda olcak biraz daha rahat etcegimi dusunuyorum gecen sefer 8 aylikti cok zordu
Ben bugun fazla kacirdim butun hafta hic cis yemiycem cumaya kadar bitterde yemiycem ikimiz de kayda deger kilolar verelim bu hafta ara ogunde meyve+ yogurt yiyelim ebrucum ivir zivir yerine

Eşim mangalı geç yaktı düzensiz oldu.Ama yarın seni sevindirmiycem sehraŞimdi ben özgeyle mi rakibim yoksa sehra-papatya ikilisiyle mi?Ya böyle çok karışık oldu:44:Kafa karıştıran sehraaaaaaaa

Ne güzelTamam canım salı günüm var ama akşamına yogurt felan yerim.Geri kalan günler pür dikkat.Birde yogurt ve ayran beni çok tok tutuyor

Özge uyku düzeni nasıl gidiyor?Bu akşam 12 de uyudu.Yarım saat öne çekti.İnş. yarın 11:30 olur.

Sabah 09.40 ta uyandirdim resmen ayakta uyyodu sonra 1 gibi uyuttum ama mslesef insaat sesinden dolayi 1 saat uyudu 30 dk ayagima aldim salladim hoop gitti uykusu varmis yavrumun oyle boyle degil gurultu ebrucum koca kayalari parcaliyolar ben uyuyayim desem o seste uyuyamam
Artik oglenleri ayagimda uyur napim Sinemaya gittik diyede anca eve geldim simdi uyuttum yoksa duzene ayak uydurcak gibi uyurken itiraz etmiyor
Senin oglusta bak yavas yavas duzene giriyo Aman erken uyusunlar saglikli buyusunler

Kizlar paylasmadan edemedim bu cem yilmaz insan midir biri bana desin. Resmen salon yikildi gulmekten yerleri tekmeledim esimi yumrukladim Salon full dolu bilet zor bulduk daha 2. Gunden.
Bir de kultur seviyesi cok yuksek her konuda bilgisi var adamin. Hic bitmesin istedim sanki canliymis gibi birde insanlar alkisladi film sonu

Eşim mangalı geç yaktı düzensiz oldu.Ama yarın seni sevindirmiycem sehraŞimdi ben özgeyle mi rakibim yoksa sehra-papatya ikilisiyle mi?Ya böyle çok karışık oldu:44:Kafa karıştıran sehraaaaaaaa

Ebrucum sen ve ben papatya ve sehraya karsiyiz basta rakiptik sonradan degisti

Canim bu herseyden once sagliksiz bi menu cok az yiyerek kalici zayiflanmaz kastan gider yagdan degil normalde boyle beslenmiyosundur tabiki ama cantana 1 elma mandalin at ayran at mesela Disarda olsan da elinden geldigince yapabilirsin

Günaydın kızlarBugün saglam bir kahvaltı yaptım.Dün eşim izin alamadı bugün dr götürücez oglumu.Hazırlanıp kahvemi içeyim bari.

Gunaydin kizlar Saglam bir kahvalti derken ebrucum:18:Ben pur dikkat gidiyorum ins. Bi son dk organizasyonu cikmaz hos ciksada yemeye hic niyetim yok

herkese merhabalarrrrr

Papatya geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü, bide gece tutar, biran önce tedevaini yaptır, brnimde bir dişim var çekilecek ama sütten tamnamen keseyim kzıımı o zaman çekecem

Ösge mandan oteli dışarıdan görmüştüm bayağı güzel bir yere benziyor, bahçesi falan yani kurulduğu alan bayağı büyük bir yer, şimdiden iyi tatiller, düşüncesi bile güzel

Ebru azimlisin, bence devam et ne kadar erekene alışırsa o kadar iyi, benim kızım dün cece 1 uyudu, sabah 9 ayaktaydı tabi gece 3 kere kalktı, ündüz ben evde olmayınca uykusunbu ayarlıyamıyorum, artık bakıcıyla bir daha konuşmaklazımm

Zuzu görünürde yokk, yeni arkadaşlar isteyen ile ortak olabilirizzz

gecmis olsun canim cok feci dis agrisi.tip literaturunde en siddetli agri bobrek sonra dis sonra bas agrisi.malesef ben genetik yatkinliga cok bagliyorum bu durumu.ne kadar fircalarsan fircala o curuk olcaksa oluyor tedavini aksatma dirim hem agiz kokusu yapar hem agrin olur hemde enfeksiyon tukuruk yoluyla tum dolasim sistemini etkiler ve diger organlarini hasta eder yillarin discsiyim ya ordan biliyorumuf bilmis bilmis konusma sehra ya canim gecmis olsun tekrar.papatyacim dikkat ediyorsun demi yemene icmene canimyani ben dusun mahcup etme su karsiki cendermelerebak elimde bi muz vardi iki isirik alip biraktim kostum ayran ictim hemen tok tutsun diye uyanik ol karsi taraf feciiii:18:

zuzu yoksun ortalardaa
hawar sen gokceyle ol emi gokce hawar karsi takim
bizeyeter var oda cok girmiyor bence.
ama gokce hic bilmiyor bence saglikli beslenmeyi o ne oyle uc ogun yemis sabah bir dikim kek oglen bir dilim kek ara ogun yok deli midir nediroldurcek kendini sankim pesmerge aclik kampinda nazi kampi ona ogrtmek gerek ogrenmeye istekliyse tabikide birileri suna anlatsin yaa yaziktir gunahtir

Kızlar merhaba diş ağrısından gece hiç uyuyamadım. Sabah tekrar gittim doktora çeksin diye. Apse yapmış çekemem dedi. Dün gece içtiğim ilaçların yan etkisi nedeniyle de midem acayip bulanıyor. Of çokkeyifsizim.bugün dışarıda olacağım. Akşam inşallah sporumu yapacağım sehra cım.
Özge cim bende oteli geçen sene dışarıdan görmüştüm. Çok büyük bir otel. Şimdiden iyi tatiller diliyorum.

Sen hîç meraklanma. Oğlumun kursu için dışarıdayım. Ben Kafe'de oturuyorum. Burada sadece tost ve ekmek arası var. Ama ben az sonra o ekmeği bertaraf edip o köfteyi porsiyon yapıcam.... Dur bakimmmm hıhhh ayran da var....
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz içinkızlar....

Hawarcim bakiciyla mutlaka izah et ayni saate alustirsin aksamustu uyutmasin ki gece erkenden uyusun
Ben de oteli disardan gordum ins. Bu sene tatilde yapicam bakalim ovdukleri kadar herseyiyle guzel bir otel mi
Sehra karsiki cenderme sporununyapti kayfe iciyo simdiBu rakiplik daha da iyi oldu bitter bilem yemedim Saka bi yana gaza getirdigin isin tesekkurler
Papatyacim ya ins. Bian once kurtulursun su agridan.

Canim bu herseyden once sagliksiz bi menu cok az yiyerek kalici zayiflanmaz kastan gider yagdan degil normalde boyle beslenmiyosundur tabiki ama cantana 1 elma mandalin at ayran at mesela Disarda olsan da elinden geldigince yapabilirsin

Haklısın canım, normalde asla böyle değil

Günaydın kızlarBugün saglam bir kahvaltı yaptım.Dün eşim izin alamadı bugün dr götürücez oglumu.Hazırlanıp kahvemi içeyim bari.

Çok geçmiş olsun canım oğluşuna, Allah şifa versin..

Normalde böyle değilim zaten tüm gün dışarıdayım demiştim..

Hawarla rakip olabilirim, kilolarımız da yakın hem iyi olur

valla bu yöntem acayip iyi oldu gaza geldik hepimiz .ebruu umarım sabahki kahvaltın grçekten sıkıdır yarasın arkadaşımaa (allah korusun)

valla bu yöntem acayip iyi oldu gaza geldik hepimiz .ebruu umarım sabahki kahvaltın grçekten sıkıdır yarasın arkadaşımaa (allah korusun)

Bence de süper oldu. Ama yeni tipik fikri de benimdi.
Ben hala kafe köşelerinde oğlumu bekliyorum. Arabada meyvem var da araba çok uzak. Birde burası çok soğuk. Dondüm dondüm...

Bence de süper oldu. Ama yeni tipik fikri de benimdi.
Ben hala kafe köşelerinde oğlumu bekliyorum. Arabada meyvem var da araba çok uzak. Birde burası çok soğuk. Dondüm dondüm...

Papatyacim eet yeni topik cok iyi geldi hepimize fikir superdi

Gökçecim iyi dileklerin iiçin saolZamanla düzene girersin merak etme.Bizde başlardaa ne kötü menüler çıkarttık çıtırcıktan az fırça yemedim

Oglum ne güzel badisini kendi açar agzını kendi açar sakince muayne olurdu.Ama şu dikiş olayı 5 kişinin tutması onu çok korkutmuş olucakki dogdu dogalı ona bakan ve onu seven dr. zor anlar yaşattı.Yıktı ortalıgı aglamaktan mahfoldu.Ne yaptıysak zaptedemedikAnnem çagırdı balık yapmış.Gece görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…