- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Kızlar merhaba diş ağrısından gece hiç uyuyamadım. Sabah tekrar gittim doktora çeksin diye. Apse yapmış çekemem dedi. Dün gece içtiğim ilaçların yan etkisi nedeniyle de midem acayip bulanıyor. Of çokkeyifsizim.bugün dışarıda olacağım. Akşam inşallah sporumu yapacağım sehra cım.
Özge cim bende oteli geçen sene dışarıdan görmüştüm. Çok büyük bir otel. Şimdiden iyi tatiller diliyorum.
Canim cok gecmis olsun ogluna.kucuk bebekle misafir agirlamak zor oluyor.tavsiyem de su olabilir biraz oyna oyala yorulsun ya da yarin mesela ogle uykusunu az uyusun boylece yorgunluktan daha kolay uyur sakın pes etme inat et sallama er gec uyuyacaktir nasilsa unuttur bikac gun zor olur ama sen rahat edersin sonra
valla hem anne olup hem formda kalabiliyorsanız ne mutlu size=)
11.00
Tavada 2 yumurta.2 dilm tam tahilli ekmek.Kk peynir.3 zeytin.1 catal recel.Yesilcay
13.30
Nescafe11 findik.2 yulafli
15.30
3 y.k etli patates.Yogurt
16.30
1 mandalina
18.00
1 tonbaligi 1 dilim ekmek yarim cay bardagi kola
Egzersiz
600 .ip atlama.
100 bisiklet
50 normal mekik
25 sag 25 sol tarafa mekik
Yanlara eğil bel icin 50 50
Kalca hareketi tersten 25
Nelson Benim uyguladigim belli bir diyet yok normalde biraz daha fazla yerim yaristayiz diye az yedim( sehra -papatya)
Ama sana tavsiyem 6 ogun beslen arada 1 porsiyon meyve ya da sut aksam 6 dan sonra birsey yeme cok kotu hissedersen tarcinli ilik sut ic aksamlarida mumkunse sebze corba gibi hafif kapat 3 lt suda ictin mi cok rahat verirsin
sehracım yoldaşım süpersin süper..bende bugün getirilen ekmek arası köftenin ekmeklerini, domatesini marulunu çıkardım şaşkın gözler eşliğinde. ekmedğinden azıcık yedim. hep seni düşündüm. sonra da hiç tanımadığım birinin beni bu kadar etkilemesinin ne ilginç birşey olduğunu düşündüm. tam gaz yola devam. biz alt ederiz rakiplerimizi...diyerek başlıyorum sözlerime iyi gidiyoruz haftasonunu kazasiz atlatirsak kim tutar biziiii cendermeler mı
Telden yazıyorum abuksubuk harfler yazmam umarım menüm
Sabah onbir iki cavdar bes zeytin bir tavada yumurta iki kk peynir salatalar çay
Ara yarım muz
Ara kibritkutusu kadar azcsekerli kabak tatlısı
Ayran ictim yanında ikisindede
Üçte birbucuk kepçe keskek (biliyormusun ne olduğunu?)salata
Havuzda dörtte bir sekersiz nescafe
Yedide altı cinekop salata iki dilim beyaz ekmek
Papatyanın senin icin yemediğim seyler sabah pat kızartması tahinoekmez simit öğle kabak tatlısından ansmbab yemedim muzun tamamını yemedim market dlusveridi yaptık oğlum cips viki cihetinde helinin dalan aldı sgzimacsurmedim aksam kola içmedim söyle ben daha ne edemm??daha ben basımı hangi taslara vuram?
Tek hatam akşamki beyaz ekmek
Su uç litre yesilcay evet
Spor 20dk yürüyüş oğlum havuzdayken dolandım tehdidin etrafında beni görmek istediği icin uzun tutamadım arabayla gittik esim rahatsizd evdeydi şimdi ppopo hareketi yapcam mekikle beraber hemi nasılım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?