Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum kiyamam oglusuna yaa.Gene ayni seyi yasicagini dusunmus.zamanla unutur canim

kızalr slmlar kusura bakmayın iki gündür üst üste misafirlerim vardı çok yoğundum.bugün de ben dışardaydm.ben de yarışta varım yazmıştım.bugünkü menüm:
sabah:bir meyveli yoğurt,su
öğlen:haşlanmış yumurta,iki zeytin,domates,iki çatal labne bir dilim ekmek
ara öğün:türk kahvesi
akşam:bir bardak ayran,ve yarım tavuk dürüm.bir elma ve bir portakal

çok geçmiş olsun canım

valla çok yoğun bir haftaydı arkadaşlar,henüz bakıcı falan bulamadım bir yandan oğlum ağlıyor çünkü çarşamba 5 aşı birden oldu şaka gibi birini ağızdan yaptılar ama bebişim ağrı kesiciye rağmen inleyerek uyudu bacakları biraz apse yapmış.bir yandan misafir için hazırlık yapmam gerekti ama şükür daha iyi şimdi bacağını kolonyalı pamukla ovuyorum umarım işe yarar.

bir de çarşafta sallamaya alıştırdık ağlıyordu çaresiz salladık baktık susuyor..ama çok zor iki kişi istiyor ayakta uyumuyor nasıl bu alışkanlığını değiştireceğim bilmiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

Canim cok gecmis olsun ogluna.kucuk bebekle misafir agirlamak zor oluyor.tavsiyem de su olabilir biraz oyna oyala yorulsun ya da yarin mesela ogle uykusunu az uyusun boylece yorgunluktan daha kolay uyur sakın pes etme inat et sallama er gec uyuyacaktir nasilsa unuttur bikac gun zor olur ama sen rahat edersin sonra

özgeciğim çok sağol evet deniyorum ama ağlamasın diye pes ediyorum beni görmezse bakıcı bir şekilde uyutur kim uğraşır benim gibi?artık bakacağım umarım dizde sallamaya alışır.

Son düzenleme:
arkadaşlar bir haftada 1 ile 1.5 kilo vereceğim bir diyet istiyorum arkadaşlar.. cok acil.. bende diyet yapıyorum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım ki az kilo veriyorummm

11.00
Tavada 2 yumurta.2 dilm tam tahilli ekmek.Kk peynir.3 zeytin.1 catal recel.Yesilcay
13.30
Nescafe11 findik.2 yulafli
15.30
3 y.k etli patates.Yogurt
16.30
1 mandalina
18.00
1 tonbaligi 1 dilim ekmek yarim cay bardagi kola

Egzersiz
600 .ip atlama.
100 bisiklet
50 normal mekik
25 sag 25 sol tarafa mekik
Yanlara eğil bel icin 50 50
Kalca hareketi tersten 25

bu diyet ile haftada ne kadar kilo veriyorsunuz

ben sizi bu gün hep telefondan takip ettim. çok şükür eve geldim de ısındım. ölüyorum sandım soğuktan.
dişimin ağrısı da ince ince devam ediyor. bu hafta içinde çekilecek.
ebru ve özge pes etmeyin. azar azar da olsa uyku saatini öne çekeceksiniz.
bizeyeter ama sakın sallamay alıştırma. uzun zaman kurtulamazsın. merak etme bakıcıya sana yaptığı kadar naz yapamaz. çok geçmiş olsun.
menüm geliyor;
10:00 dün akşamadan bir bardak suya koyduğum 3 kuru kayısı ve suyu
10:30 2 yk kadar közlenmiş kırmızı biber salatası, 2 ceviz, 3-4 adet zeytin, 1 kk peynir, 2 çeri domates, 1,5 dilim ekmek
12:30 bir amndalina
15:00 5 adet köfte, 1 dilim ekmek, domates, marul
16:00 portakal
18:00 3 yk etli patlıcan, 2 yk bulgur pilavı, 3 yaprak marul, 1 salatalık turşusu
şu anda yeşilçay
az sonra 3 mil leslie
sehraaaaa beğendin mi can yoldaşım...

Nelson Benim uyguladigim belli bir diyet yok normalde biraz daha fazla yerim yaristayiz diye az yedim( sehra -papatya)
Ama sana tavsiyem 6 ogun beslen arada 1 porsiyon meyve ya da sut aksam 6 dan sonra birsey yeme cok kotu hissedersen tarcinli ilik sut ic aksamlarida mumkunse sebze corba gibi hafif kapat 3 lt suda ictin mi cok rahat verirsin

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. cevap verdiğin için.söylediklerine daha çok dikkat edeceğim ve bu hafta daha çok özen göstereceğim.haftaya cumartesi gitsin artık kilolarımız :)

kızlar gnül ister hergün yazabilme 2 gn once oğlum çay dottu tuşlar basmıyo yazamıyorum o yusden bu arada ben 200 gram verişim menülerim düzenli ama ben yazmada zorlanıııyorum bazı szleri yazmıyo en lısa zamanda donerim size tuşlara basınca yanlış yerlere giriliyo canlar

gökçe ve bizeyeter, hanginiz isterse onunla ortak olabiliriz, yada siz ikinizde ortak olabilirsiniz fark etmez benim içinn

menümmm

uyanınca 3 kuru kayısı
sabah 10:30 2 dilin uno denge light, 1kk peynir, bir haşlanmış yumurta, 3 zeytin
2 kaşık pekmez, 1 ceviz
ara 14:00 1 ayva
öğlen akaşam 17:00 6 yk kuru fasulye, 2 dilim uno denge light, 2 kornişon turşu, 2 taze soğan, 3yk yoğurt
ara 20:30 1 geryfurt

akşam biraz fazla kaçmış, ama çok açıkmıştımm
2 litre su, birazdan yeşil çay uzun zamandır içmiyordum
spor yok bu gün, kendimi çok yorgun hisediyorumm

Son düzenleme:
3 mil leslie yaptım. dişim sanki biraz daha iyi gibi. antibiyotiklerin faydası oldu az biraz. bu hafta ilk fırsatta gidip çektireceğim.
şu okuldaki işlerim bir bitse de artık kendime vakit ayırabilsem..
150 den fazla final kağıdı beni bekliyor ama benim canım hiç okumak istemiyor...

diyerek başlıyorum sözlerime iyi gidiyoruz haftasonunu kazasiz atlatirsak kim tutar biziiii cendermeler mı
Telden yazıyorum abuksubuk harfler yazmam umarım menüm
Sabah onbir iki cavdar bes zeytin bir tavada yumurta iki kk peynir salatalar çay
Ara yarım muz
Ara kibritkutusu kadar azcsekerli kabak tatlısı
Ayran ictim yanında ikisindede
Üçte birbucuk kepçe keskek (biliyormusun ne olduğunu?)salata
Havuzda dörtte bir sekersiz nescafe
Yedide altı cinekop salata iki dilim beyaz ekmek

Papatyam senin icin yemediğim seyler sabah pat kızartması tahinpwkmez simit öğle kabak tatlısından anambabam yemedim muzun tamamını yemedim market alışverişi yaptık oğlum cips chetos jelibon falan aldı agzima surmedim aksam kola içmedim söyle ben daha ne edemm??daha ben basımı hangi taslara vuram?
Tek hatam akşamki beyaz ekmek
Su uç litre yesilcay evet
Spor 20dk yürüyüş oğlum havuzdayken dolandım tesisin etrafında beni görmek istediği icin uzun tutamadım arabayla gittik esim rahatsizd evdeydi şimdi ppopo hareketi yapcam mekikle beraber hemi nasılım canim

Son düzenleme:
sehracım yoldaşım süpersin süper..bende bugün getirilen ekmek arası köftenin ekmeklerini, domatesini marulunu çıkardım şaşkın gözler eşliğinde. ekmedğinden azıcık yedim. hep seni düşündüm. sonra da hiç tanımadığım birinin beni bu kadar etkilemesinin ne ilginç birşey olduğunu düşündüm. tam gaz yola devam. biz alt ederiz rakiplerimizi...
bu arada keşkeği çok iyi bilirim. bizim oralarda düğünlerde yapılır. sen nerelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…