- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
kızlar gnül ister hergün yazabilme 2 gn once oğlum çay dottu tuşlar basmıyo yazamıyorum o yusden bu arada ben 200 gram verişim menülerim düzenli ama ben yazmada zorlanıııyorum bazı szleri yazmıyo en lısa zamanda donerim size tuşlara basınca yanlış yerlere giriliyo canlar
izmirdi demi..ben gördüm orayı ya sen nirelerdeydin o zman bakim
100 kez bisiklet çevirdim kızlar maalesef pek spor yapamıyorum.hepinize iyi geceler
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali:26:arkadaşlar bir haftada 1 ile 1.5 kilo vereceğim bir diyet istiyorum arkadaşlar.. cok acil.. bende diyet yapıyorum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım ki az kilo veriyorummm
Geçmiş olsun canım yavruna.Kolonyalı pamukla ovmak iyi geliyor kendi oglumdan biliyorumvalla çok yoğun bir haftaydı arkadaşlar,henüz bakıcı falan bulamadım bir yandan oğlum ağlıyor çünkü çarşamba 5 aşı birden oldu şaka gibi birini ağızdan yaptılar ama bebişim ağrı kesiciye rağmen inleyerek uyudu bacakları biraz apse yapmış.bir yandan misafir için hazırlık yapmam gerekti ama şükür daha iyi şimdi bacağını kolonyalı pamukla ovuyorum umarım işe yarar.
bir de çarşafta sallamaya alıştırdık ağlıyordu çaresiz salladık baktık susuyor..ama çok zor iki kişi istiyor ayakta uyumuyor nasıl bu alışkanlığını değiştireceğim bilmiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
Saol canım inş.Ebrucum kiyamam oglusuna yaa.Gene ayni seyi yasicagini dusunmus.zamanla unutur canim
Menünde spporlarında çok güzel canım.Ama ben sana layık olamadım.11.00
Tavada 2 yumurta.2 dilm tam tahilli ekmek.Kk peynir.3 zeytin.1 catal recel.Yesilcay
13.30
Nescafe11 findik.2 yulafli
15.30
3 y.k etli patates.Yogurt
16.30
1 mandalina
18.00
1 tonbaligi 1 dilim ekmek yarim cay bardagi kola
Egzersiz
600 .ip atlama.
100 bisiklet
50 normal mekik
25 sag 25 sol tarafa mekik
Yanlara eğil bel icin 50 50
Kalca hareketi tersten 25
Canım sen yine iyi katılıyorsun.Biz tek çocukluyuz uyuyunca yda oyalanınca giriyoruz.İkinciler olunca gör sen bizim halimizikızlar gnül ister hergün yazabilme 2 gn once oğlum çay dottu tuşlar basmıyo yazamıyorum o yusden bu arada ben 200 gram verişim menülerim düzenli ama ben yazmada zorlanıııyorum bazı szleri yazmıyo en lısa zamanda donerim size tuşlara basınca yanlış yerlere giriliyo canlar
Ebru rakiplerimiz bir hayli disli hirslilar .Menulerine baksanaBen de cumaya kadar agzima ciss koymucam Allah'in izniyle iyi kilo verirsem de pasta yiycem cuma sabahtan odul olarak onun hayaliyle bu hafta pur dikkatim.
Kizim da simdi uyuduİnsaata ragmen eski duzenimize kolay donduk boyle cok daha mutluyum sabah ilk bi yarim saat kendime gelmesi zor olsa da Her yonden iyi oldu.oglen de is makinasini kullanan adam yarim saat mola verdi tam da kizimin uykusu gelmisti hemen uyuttum sonra uyurken bi gurultu kizim derin dalmis uyanmadi Allahtan.
Aynen bende zorlama spor yapiyorum ama sen az da olsa yap gitgide arttirirsin canim
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali:26:
Geçmiş olsun canım yavruna.Kolonyalı pamukla ovmak iyi geliyor kendi oglumdan biliyorumAyakta sallamaya alıştır daha iyi olur.
Saol canım inş.
Menünde spporlarında çok güzel canım.Ama ben sana layık olamadım.Bi daha beni istemezsin herahalde,benim gibi iradesizi koca göbekliyi kim ne yapsın
Canım sen yine iyi katılıyorsun.Biz tek çocukluyuz uyuyunca yda oyalanınca giriyoruz.İkinciler olunca gör sen bizim halimiziÖzletme kendini
Evet hırslılar özellikle papatyaÇok erken uyumuş canım ya deyip dilimi ısırayım.Ben annemdeydim erken kalktım ama yine 12 de uyudu Ama yarın akşam hedef 11 51:
tatlım sadece 2 gün içein lahana diyetyi yapmaya karar verdim ve dün uyguladım. moralim yerine geldi send e yapabilirsin insana moral verdiriyor.
dün yaptım lahana çorbamı ve buğün tam 1 kilo vermiş olarak göründüm baskülde .. rüya gibi yaaa.. buğünde uygulayacağım. zaten 2 gün uygulamaktı hedefim. ayrıca çorbamda muhteşem güzel olmuş. öyle tadıda kötü değil.
Her ögün lahana çorbası mı içiyorsun?Şayet öyleyse bu hem saglıksız hemde kalıcı degil canım.Çok güzel kilo vermişsin ama 3.günü normal yeme düzenine döndügünde tartıl bak göreceksin ki geri almışsın.Böyle kürler geçici yönetem.Bizse kalıcı ve bize geri dönmeyecek vede hayatımız boyunca uygulayacagımız yeme düzeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?