Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebru rakiplerimiz bir hayli disli hirslilar .Menulerine baksana Ben de cumaya kadar agzima ciss koymucam Allah'in izniyle iyi kilo verirsem de pasta yiycem cuma sabahtan odul olarak onun hayaliyle bu hafta pur dikkatim.
Kizim da simdi uyuduİnsaata ragmen eski duzenimize kolay donduk boyle cok daha mutluyum sabah ilk bi yarim saat kendime gelmesi zor olsa daHer yonden iyi oldu.oglen de is makinasini kullanan adam yarim saat mola verdi tam da kizimin uykusu gelmisti hemen uyuttum sonra uyurken bi gurultu kizim derin dalmis uyanmadi Allahtan.

Zuzu ins. Bian once cozulur sorun menu yazanasan da gel oku kopma topikten menulerin de duzenli gidiyosa cok iyi.

evet canım yarınıda kazasız atlatalım haftaiçi zati biz süperiz.canım benim babam emniyet mensubu başkomiser annemde örtmen gezmiş dolaşmışlar diyar diyar yurtdışı yurtiçi..benide arada erzincanda bir 19mayıs sabahı dünyaya getirmiş anacım..orda bir yıl kalmışız.sonra temelli ankaraya gelmişiz.benim çocukluk gençkızlık hep ankara merkezde geçti.meclisin yanıbaşında.emniyet lojmanlarında..sonra üniv marmarada okudum..ne günlerdi ya..birden film şeridi misali geçti gözümün önünden her şey...sen istanbulda mıydın?ebru istanbulda ösge balıkkesirdi demi sen nerdeydin nirelisin

izmirdi demi..ben gördüm orayı ya sen nirelerdeydin o zman bakim

Kızlar ben yatıyorum. Malum diş ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. Ama çok açım. Sanki açlıktan midem bulanmaya başladı. Ama gem kendim hem de yoldaşım sehra için yemicem işte...iyi geceler herkese....

arkadaşlar bir haftada 1 ile 1.5 kilo vereceğim bir diyet istiyorum arkadaşlar.. cok acil.. bende diyet yapıyorum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım ki az kilo veriyorummm
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali:26:
Geçmiş olsun canım yavruna.Kolonyalı pamukla ovmak iyi geliyor kendi oglumdan biliyorumAyakta sallamaya alıştır daha iyi olur.
Ebrucum kiyamam oglusuna yaa.Gene ayni seyi yasicagini dusunmus.zamanla unutur canim
Saol canım inş.
Menünde spporlarında çok güzel canım.Ama ben sana layık olamadım.Bi daha beni istemezsin herahalde,benim gibi iradesizi koca göbekliyi kim ne yapsın
Canım sen yine iyi katılıyorsun.Biz tek çocukluyuz uyuyunca yda oyalanınca giriyoruz.İkinciler olunca gör sen bizim halimiziÖzletme kendini

Evet hırslılar özellikle papatyaÇok erken uyumuş canım yadeyip dilimi ısırayım.Ben annemdeydim erken kalktım ama yine 12 de uyuduAma yarın akşam hedef 1151:

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli su
10:45 =1 yumurta sarısı,1.5 çavdar,kk peynir,reçel,1 domates,yarm salata,yeşilçay
12:00 =türk kahvesi
14:30 =1dl.beyaz ekmek,2 çatal peynir,2 mandalina
16:00 =1 elma
18:00=1 kepçe çorba,hamsi bugulama,kıvırcık karışık salata,1dl.beyaz ekmek,1 gofret
21:00 =yeşilçay,yarım simit

Evet kızlar ögleyi es geçtim çünkü migdem çok bulanııyordu.Eve gelince bunları zorla yedim.Ara ögünü es geçince yogurt ve salata tüketmeyince böyle vurgun oluyor

Sporgluşla hastanede yürüdük hep.Birde uyuyunca anneme bırakıp pazara koşarak gittim ve koşarak eve döndüm.Hamlamışım kalbim sıkıştı valla.Üzgünüm özge sana layık olamadım

Ebrucum dunde ben gec yatirdm malesef disari cikinca aksiyo biraz.
Bak normalde ben cikosuz asla yapamam 15 kiloyu verirken bile bitter yedim ama simdi onu bile yemiyom 1 hafta yemezsem olmem sen de oyle dusun canim ben seninle yoldas olmaktan memnunum ayrica hatiri sayilir kilo vermek icin en bastan isi sıkı tut az carsambadan az yesekte etkisi olmuyo cuma bi odul koy kendine onu dusunup yeme canim
Sehranin diline duscegimize ac kaliriz daha iyi

Ebrucum birtek gofretle simit isi bozmus. 9 da yedigin icin muhtemelen kotu etkiler. Benim icin degil canim
Once kendin icin yap .bu hafta ozel olsun kendimizi deneyelim bakalim bak ben suan acim aslinda ama o yonden bakmiyom olaya ac oldugumu yeme istegimi dusunerek eziyet ederim kendime sadece. Ben bugun kendime gore az yedim aslinda Ama diger gunler az yedigimi dusunup cok yedigimi gordum.6 gun dikkatli gitsek 1 gun guzel yesek inan dengelenir hersey

Son düzenleme:
Haklısın canım psikolojik sanırım midsem bulanıyor.Uyumak ve yarına güzel uyanmak ve yarın gece kendimi karnımı hafif hissetmek istiyorum.Seni utandırmatıp sehrayı sevindirmiycem!

dün yaptım lahana çorbamı ve buğün tam 1 kilo vermiş olarak göründüm baskülde .. rüya gibi yaaa.. buğünde uygulayacağım. zaten 2 gün uygulamaktı hedefim. ayrıca çorbamda muhteşem güzel olmuş. öyle tadıda kötü değil.

tatlım sadece 2 gün içein lahana diyetyi yapmaya karar verdim ve dün uyguladım. moralim yerine geldi send e yapabilirsin insana moral verdiriyor.

dün yaptım lahana çorbamı ve buğün tam 1 kilo vermiş olarak göründüm baskülde .. rüya gibi yaaa.. buğünde uygulayacağım. zaten 2 gün uygulamaktı hedefim. ayrıca çorbamda muhteşem güzel olmuş. öyle tadıda kötü değil.

Her ögün lahana çorbası mı içiyorsun?Şayet öyleyse bu hem saglıksız hemde kalıcı degil canım.Çok güzel kilo vermişsin ama 3.günü normal yeme düzenine döndügünde tartıl bak göreceksin ki geri almışsın.Böyle kürler geçici yönetem.Bizse kalıcı ve bize geri dönmeyecek vede hayatımız boyunca uygulayacagımız yeme düzeni.

her öğün evet lahana çorbası içilecek. (günlük en az 3 en çok 5 porsiyon) .ve ilk gün istediğin kadar meyve yenilebilirmiş. 2. günde her öğün lahana çorbası ve istediğin kadar haşlanmış ya da çiğ sebze yiyebiliyormusun. devamlı lahana diyeti yapmıyorum tatlım. sağlıklı bir diyet programı uyguluyordum.bir hafta içinde 700 gram verdiğimi görünce moralim bozuldu. aslında tüm kilolarımı ocak 18 ine kadar vermiş olmam gerektiği için moralim bozulmuştu. 200-300 gram vermek için sadece iki gün lahana diyeti yapmaya karar verdim. diyet yorumlarını okudum. çoğu memnundu bu kilo verişlerinden. diyet sonrası dikkat edenler de verdikleri kilonun ya çok az bir kısmını geri almışlar yada hiç almamışlar. ama sağlıklı beslenmelerine dikkat etmeyenler geri almış kilolarını.bende devamlı uygulayamam zor bir diyet. benimkisi sadece 2 gün uygulayacağım bu diyeti. pazqartesi 3 ana 3 ara öğünlü düşük kalorili diyetime devam edeceğim. zaten 59.800 olduktan sonra kalan 3-4 kilomu 2 ayda da versem sorun değil. şu son 12 gün benm için çok önemli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…