Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Eşim uhep ailecek kahvaltı ederiz.Çok önem verir.Ama bu sabah bi ilke imza atıp üzülerek beklemedim ve onu uyandırmadan kahvaltımı yaptımÇok geçe kalıyor ve düzenim bouzluyor napim.Eyyyy kk neydim ne oldum 1 sene içinde neler degişti hayatımda neler

Nelson dedigin gibi 2 gun yapmanda sakinca yok detoks oluyo ama hafta ici gene duzenli beslenmeye devam et aslinda en guzeli spor hergun 45 dk tempolu yurusek inan diyet arastirmaya gerek bile kalmaz

Ebrucum ben de kizimla kahvalti ettim. Sicak sicsk corba yaomistim onu ictik esim sabaha kadar markette durdu diye simdi uyuyor.
Bende de bi telas var artik cok gec olmadan kahvaltimi edeyim diyorum hep

Nelson dedigin gibi 2 gun yapmanda sakinca yok detoks oluyo ama hafta ici gene duzenli beslenmeye devam et aslinda en guzeli spor hergun 45 dk tempolu yurusek inan diyet arastirmaya gerek bile kalmaz

evet tatlım hafta içi düzenli beslenmem devam edeceğim. bu kilolarımı geri almam değil mi? ben günlük sporumu da yapıyorum. en az 30 dak koşuyor ve 30 dak plates yada aerobik gibi hergün farklı egzersizler yapıyorum

sen genelde pazar sabahları patates kızartıyorsun oğluşuna iki çatalda sen götürüyorsun aradan.aman diyim yemedin demi..bak benim üst komşum üçtane katmer yapıp getirmiş sağolsun sıcaksıcak tereyağlı ben bayılırım ama yemedim fındık kadar tadına baktım o kadar.kimse için yapmam bunu diyimvalla haftaya sen karşı takımda ol senin için yaptığım bunca fedakarlıktan sonra karşı takımda olduğunu görünce iyice gıcıklnırım hiç bişiy yiyemem ben... ay bi kısır döngüye gircek bu olay ben 50kilo neyim olurum artıkkısır dedim diye kısır yapmayasın kendine:)) dişin nasıl oldu sızısı hafifledi mi ilaç işe yaradımı?

Son düzenleme:
günaydın kızlar;
bugün saat 10 da uyandım. böyle geç kalkınca sinir oluyorum. günün hiç bereketi kalmıyor. ama önceki geceden uyuyamadığımdan sızmışım resmen.
hemen nevresimleri çıkarıp attım makineye. kahvaltıyı ettik oğlumla. eşim kayağa gitti bugün. biraz oyun oynadık. az sonra da kursa bırakıcam onu. o gelene kadar da sporumu yapıcam inşallah.
nelsoncum ben açıkcası bu şekilde yapılan diyetlerin çok faydalı olacağını düşünmüyorum. tek besinle beslenmek vücuda zarar verebilir aman dikkat...
sehra yoldaşım nerdesin..bak bizi çok hırslı görmüş karşı gruplar. emin ol senin yüzünü kara çıkarmayacağım. menülerim iyi olacak ama benim vücudum bir tuhaf olduğundan sonuç nasıl olur bilemiyorum. baksana geçen haftaki oynamalara vücudumdaki....

Ee sporuda yapiyormussun zaten cok iyi kas kitlen artip vucudun sekillenir 2 aya kalmaz

İyi yapmışsın özgecim malum sehranın gözleri üzerimizde aman ha

Sendeyim durumu analiZ edecektim hep araya bişeyler girdi.bence homeostasi(vücut iç dengesi)yakalamış sağlıklı bir vücudun var cikarilabilecek en önemli sonuclar ise bir gece asla bisey yenmemeli iki spor kısa vadede hüsran uzun vadede ödül veriyor insana..uç bağırsak problemi halloluyor bi sekilde ve o kilo gidecekse gidiyor yani bes altı günlük bir kayıp kayıp degil.bak bizim mus yardım dahililere gitmiş teoride problemi varmış ve doktor Demiski hızlı kilo verende alanda saliksizdir yavaş vermek ve yavaş almak sağlıklı olanıdır demiş.yani diyeceğim o ki istikrar şart.ya da hepsini bosver cendermeleri yuvarlicizzz bunu düşünnnn icinin yağları erisinnbnnnn

Canim neden hersabah meyveli yogurt yiyosun normal bi kahvalti etsen gun boyu daha tok tutar aksama daha az yersin

bağırsaklarım pek yavaştı ben de sorunu bir kaç gündür böyle çözdüm canım.öğlen haşlanmış yumurta bir kaşık bal,yarım sunta bisküvi,domates ve birkaç kaşık süzme yoğurt.
ara öğün:bir elma,bir portakal
hergün bir Türk kahvesi(orta şekerli)

canım hiç patates kızartması yermiyim. yemedim hatta yapmadım bile ama patates haşlaması yedim. bir tanecik. küçüktü hem de...
ne kısırı kısır falan yok..dişim bugün daha iyi. ,ilaçların faydası oldu sanırım. ama ağzımın o tarafında kocaman birşey var sanki. dediğim gibi çok şükür geçti aman sağlık ne önemli.
kız senin braşın neydi homeostasiyi falan bildiğine göre fencisin. onu falan bilmem de tuhaf bir vücudum var.
bu arad sana özelden mesaj attım. sanırsam görmedin.
benim bağırsaklarım da problemli bu aralar. türk kahvesi iyi gelir mi?

bende geç kalktım geç uyuyunca kızımla geç kalkıyoruz, 9.30 da kalktım 11 de anca kahvaltı yaptık, sofrayı kaldırıyordum ki arkadaşlar geldi çat kapı bu tarafta işleri varmış uğradılar, çay emledim tekrar içtiler, biraz önce gittiler, şimdide evi toplayıp, yemek yapayım, sonrazamanım kalırsa spor yaparım, ama biraz zor görünüyor, eşimde onlarla çıktı, kızım uyursa spor yaparım uyumazsa yapamam

bizeyeter sabah değilde akşam yesen yoğurdu aynı sonucu veriyormuş, bağırsak problemi için içine biraz yulaf kepeği karıştıra bilirsin 1 kaşık kadar ben birkaç jere denedim işe yarıyor, türk kahvesini bende duymuştum ama denemedim, bende bu gün onumu denesen ne

Ebru k.v deme gitcez bugun gozleme yapmis neffis yapar ama yemicem Seni mahcup etmicem elimden geleni yapcam cendermeleri sevindirmek yok

Ebru k.v deme gitcez bugun gozleme yapmis neffis yapar ama yemicem Seni mahcup etmicem elimden geleni yapcam cendermeleri sevindirmek yok

Canım 1 gözleme serbestHatta ara ögün için yarım gözleme bile serbest.Ama serbest dedim diye fazla yemeBende akşama kv. gidicem tatlı felan yapma demiştim inş. yapmamıştırSana kötü sehra ve papatyaya iyi haberim var.Dün gece mekik çekmeye başlayınca kasıgıma bi agrı girdiŞimdi egilip kalkarken otururken sanki kasıgıda damar çekiyor canı acıyorAcaba zorladım mı mekik aletiyle:44:Şimdi temizlk yapıcam ben kaçar.Ama bugün yürüycem kv orda çok yürüyorum sevinme sehraaaaaaaYarında günüm var ama akşamı haff kapatıp dengeliycem söz veriyorum özgecim:13:

zorlama şimdik mekiği canım allah korusun bir iki gün dünlensin kasığın ne var iki günden bişiycik olmaz.sen popo hareketlerine bacak hareketlerine ve yürüyüşe yönel.bu topikdaş tarafımdı.şimdiiii iseeeeboşver ya ne sporu yapma hiç bişey otur oturduğun yirde.akşam validen tatlıda yapmıştır ye senin sevdiinden yapmış hemde dedi bana.daha beş gün var elli kere yakarsın sen onu dert etme.ösgeee bebeğin varken gözleme mi açıcan sen bir daha nirden bulcan caaanımmm gözlemeyi ye gitsin damağında bıraktığı o naif lezzet sana tüm pişmanlıkları unutturacaktır.papatya çakkkkk:13:ben de az önce sporumu yaptım.67.7 den bu yana ilk kez pazar günü spor yaptım ey kk sen nelere kadirsin ey kızlar kızçeler bu hırs azim ne olaki nirden gele ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…