- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Günaydın kızlar ,sabah kalkınca bir bardak su içtim
bir meyveli yoğurt yedim.
Eşim uhep ailecek kahvaltı ederiz.Çok önem verir.Ama bu sabah bi ilke imza atıp üzülerek beklemedim ve onu uyandırmadan kahvaltımı yaptım Çok geçe kalıyor ve düzenim bouzluyor napim.Eyyyy kk neydim ne oldum 1 sene içinde neler degişti hayatımda neler
Nelson dedigin gibi 2 gun yapmanda sakinca yok detoks oluyo ama hafta ici gene duzenli beslenmeye devam et aslinda en guzeli spor hergun 45 dk tempolu yurusek inan diyet arastirmaya gerek bile kalmaz[/QUO
evet tatlım hafta içi düzenli beslenmem devam edeceğim. bu kilolarımı geri almam değil mi? ben günlük sporumu da yapıyorum. en az 30 dak koşuyor ve 30 dak plates yada aerobik gibi hergün farklı egzersizler yapıyorum
Nelson dedigin gibi 2 gun yapmanda sakinca yok detoks oluyo ama hafta ici gene duzenli beslenmeye devam et aslinda en guzeli spor hergun 45 dk tempolu yurusek inan diyet arastirmaya gerek bile kalmaz
evet tatlım hafta içi düzenli beslenmem devam edeceğim. bu kilolarımı geri almam değil mi? ben günlük sporumu da yapıyorum. en az 30 dak koşuyor ve 30 dak plates yada aerobik gibi hergün farklı egzersizler yapıyorum
Özge nasılsın canım?
Canim neden hersabah meyveli yogurt yiyosun normal bi kahvalti etsen gun boyu daha tok tutar aksama daha az yersin
canım hiç patates kızartması yermiyim. yemedim hatta yapmadım bile ama patates haşlaması yedim. bir tanecik. küçüktü hem de...sen genelde pazar sabahları patates kızartıyorsun oğluşuna iki çatalda sen götürüyorsun aradan.aman diyim yemedin demi..bak benim üst komşum üçtane katmer yapıp getirmiş sağolsun sıcaksıcak tereyağlı ben bayılırım ama yemedim fındık kadar tadına baktım o kadar.kimse için yapmam bunu diyimvalla haftaya sen karşı takımda ol senin için yaptığım bunca fedakarlıktan sonra karşı takımda olduğunu görünce iyice gıcıklnırım hiç bişiy yiyemem ben... ay bi kısır döngüye gircek bu olay ben 50kilo neyim olurum artık kısır dedim diye kısır yapmayasın kendine:)) dişin nasıl oldu sızısı hafifledi mi ilaç işe yaradımı?
kız senin braşın neydi homeostasiyi falan bildiğine göre fencisin. onu falan bilmem de tuhaf bir vücudum var.Sendeyim durumu analiZ edecektim hep araya bişeyler girdi.bence homeostasi(vücut iç dengesi)yakalamış sağlıklı bir vücudun var cikarilabilecek en önemli sonuclar ise bir gece asla bisey yenmemeli iki spor kısa vadede hüsran uzun vadede ödül veriyor insana..uç bağırsak problemi halloluyor bi sekilde ve o kilo gidecekse gidiyor yani bes altı günlük bir kayıp kayıp degil.bak bizim mus yardım dahililere gitmiş teoride problemi varmış ve doktor Demiski hızlı kilo verende alanda saliksizdir yavaş vermek ve yavaş almak sağlıklı olanıdır demiş.yani diyeceğim o ki istikrar şart.ya da hepsini bosver cendermeleri yuvarlicizzz bunu düşünnnn icinin yağları erisinnbnnnn
benim bağırsaklarım da problemli bu aralar. türk kahvesi iyi gelir mi?bağırsaklarım pek yavaştı ben de sorunu bir kaç gündür böyle çözdüm canım.öğlen haşlanmış yumurta bir kaşık bal,yarım sunta bisküvi,domates ve birkaç kaşık süzme yoğurt.
ara öğün:bir elma,bir portakal
hergün bir Türk kahvesi(orta şekerli)
Ebru k.v deme gitcez bugun gozleme yapmis neffis yapar ama yemicemSeni mahcup etmicem elimden geleni yapcam cendermeleri sevindirmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?