- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.981
nerenın pazarı varkı pazar gunu cnm... ıyı ypıyonuz valla sefanız olsunnyok canım ya hele bu ara taktın bi cafeye akşamları 101 oynuyozz
pazarlarıda pazar günümüz 3 eşli grubuz biz eşler bizi pazara bırakıyo pazarda öyle geçiyoo
annem ii serapcım ama hala yogun bakımda gozetım amaclı nezman cıkarcaklar yogun bakımdan bellı degıl
HADİ YA CANIM AMA BENİMKİSİ DOĞ.ÇKONTROL HAPI VERDİ BENDE 2 AY KEYFİ ÇALIŞMA OLUCEKK YANİİİaklinialirimsmileaklinialirimsmile KIZ 15 CM NE KAA AĞRI YAPMIŞTIR BENİMKİ ARADA SIZLIYO BENCE BEN GENE ARA KANAMA GEÇİRİP ATÇAM AMA BAKALIM HAYIRLISI
BEN ANLAYOM SENİ ANLAMAYOOM DESEM GÜLCEN NASILSAdelikafaduldennaniknaniknaniknanik
zaten bılmıyodum ben canım okadar sancılı adet oldumkı dusuk yapıyorum sanmıstık ama doktorum bu kadar buyuk bı kıstın yapacagı sancının dogum sancısından bı farkı olmıycagını soledı bana dogum kontrol hapı yaptı kıstı doktor dogal yoldan atmaya bakalım dedı ılac vermedı dogum kontrol hapı benım daha cok gelen adetımı kestı bıraktım bende sonra kendı kendıne temızlendı senınkı en fazla 1 -2 ayda temızlenecek bısey kafana takma ben sancıdan ıkı kat kalıyodum dusun artık nefes alamıyodum o gectı sagda cıktı onu ogrendıgım ayda hamıle kalmısım zaten
nerenın pazarı varkı pazar gunu cnm... ıyı ypıyonuz valla sefanız olsunn
canım annen eve çıkmıştır dıye düşünmüştüm bende...sen nasılsın tatlım
Kızlar allahım benİ sınıyo galİba dÜn eve gİtÇem yoldayım dİbİmde 5-6 aylık bİ hamİŞ bayan oturuyo arkamdada yenİ 6-7 aylık bİ baba kadın ÖnÜmde bebİŞİnİ sevİyo adamda arkamda bebİŞİnİ anlatıyoo okaa gÜzel anlatıyokİİ yok bÖyle bİ gÜzellİk dİyo ne ana be baba ne eŞ hİÇbİŞeye benzemİyo dİyo sıcacık bİŞİ dİyoo yere gÖge sıĞmıyo dİyoo kokusunu duymak İÇİn can atıyorum dİyo bende bİ onları dİnledİm bu kadını syrettİm allahım herkese nasİp etsİn allahım herkese sabır versİn saĞlıklı sıhhatlİ bebİŞlerİmİz olsun hamİŞlerİ allah kutarsın hayırlısıyla Çocukları olanlarıda allah uzun saĞlıklı sıhhatlİ kendİnİ bİlen evlatlar olarak bÜyÜtsÜnler İnŞ.
yok canım dun servıse cıkarcaklardı ama heycasnlanmıs tansıyonu 20 ye fırlamıs cıkartmadılar aman kendısı ii o ii olsunda kalsın onemlı degıl
ayy serap yaa zaten çok duygusalım bu ara gözlerımı doldurdu bu yazdıkların yaa:gitme:
Kız cennette var Öyle ahım Şahım bİŞİ deĞİl haftalık manav alıŞverİŞİ İŞte laylaylom geÇİyo
Kızlar allahım benİ sınıyo galİba dÜn eve gİtÇem yoldayım dİbİmde 5-6 aylık bİ hamİŞ bayan oturuyo arkamdada yenİ 6-7 aylık bİ baba kadın ÖnÜmde bebİŞİnİ sevİyo adamda arkamda bebİŞİnİ anlatıyoo okaa gÜzel anlatıyokİİ yok bÖyle bİ gÜzellİk dİyo ne ana be baba ne eŞ hİÇbİŞeye benzemİyo dİyo sıcacık bİŞİ dİyoo yere gÖge sıĞmıyo dİyoo kokusunu duymak İÇİn can atıyorum dİyo bende bİ onları dİnledİm bu kadını syrettİm allahım herkese nasİp etsİn allahım herkese sabır versİn saĞlıklı sıhhatlİ bebİŞlerİmİz olsun hamİŞlerİ allah kutarsın hayırlısıyla Çocukları olanlarıda allah uzun saĞlıklı sıhhatlİ kendİnİ bİlen evlatlar olarak bÜyÜtsÜnler İnŞ.
ayy cnm benım yaa çok geçmış osun tekardan rabbım tez zamanda şifasını versın:Saruboceq:
lennnnnnnn ağlama bak ben ağlayamıyom zati sinir oluyom öküz gibiyim bu konuda sinir oluyom ruhsuz sanıyom bazen kendimi
hmm anladım cnm...olsun emınım oda eglencelı geçiyodursositososito
ayy sen cumartesı çalışmıyo olsan varyaa senınle bı bahçeşehır sosyete pazarı yapardık..ben bayılıyom pazarda sürtmeye nasıp olur ınşallah bı gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?