Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok canım ya hele bu ara taktın bi cafeye akşamları 101 oynuyozz
pazarlarıda pazar günümüz 3 eşli grubuz biz eşler bizi pazara bırakıyo pazarda öyle geçiyoo
nerenın pazarı varkı pazar gunu cnm... ıyı ypıyonuz valla sefanız olsunn
annem ii serapcım ama hala yogun bakımda gozetım amaclı nezman cıkarcaklar yogun bakımdan bellı degıl

canım annen eve çıkmıştır dıye düşünmüştüm bende...sen nasılsın tatlım

zaten bılmıyodum ben canım okadar sancılı adet oldumkı dusuk yapıyorum sanmıstık ama doktorum bu kadar buyuk bı kıstın yapacagı sancının dogum sancısından bı farkı olmıycagını soledı bana dogum kontrol hapı yaptı kıstı doktor dogal yoldan atmaya bakalım dedı ılac vermedı dogum kontrol hapı benım daha cok gelen adetımı kestı bıraktım bende sonra kendı kendıne temızlendı senınkı en fazla 1 -2 ayda temızlenecek bısey kafana takma ben sancıdan ıkı kat kalıyodum dusun artık nefes alamıyodum o gectı sagda cıktı onu ogrendıgım ayda hamıle kalmısım zaten

Kızlar allahım benı sınıyo galıba dÜn eve gıtÇem yoldayım dıbımde 5-6 aylık bı hamıŞ bayan oturuyo arkamdada yenı 6-7 aylık bı baba kadın ÖnÜmde bebıŞını sevıyo adamda arkamda bebıŞını anlatıyoo okaa gÜzel anlatıyokıı yok bÖyle bı gÜzellık dıyo ne ana be baba ne eŞ hıÇbıŞeye benzemıyo dıyo sıcacık bıŞı dıyoo yere gÖge sıĞmıyo dıyoo kokusunu duymak ıÇın can atıyorum dıyo bende bı onları dınledım bu kadını syrettım allahım herkese nasıp etsın allahım herkese sabır versın saĞlıklı sıhhatlı bebıŞlerımız olsun hamıŞlerı allah kutarsın hayırlısıyla Çocukları olanlarıda allah uzun saĞlıklı sıhhatlı kendını bılen evlatlar olarak bÜyÜtsÜnler ınŞ.

BENDEMİ İÇMESEM YAA BENİDE ETKİLERMİ Kİ ACABA SOĞAN KÜÜ YAPSAM SADECE :jeyyar:

Kız cennette var Öyle ahım Şahım bıŞı deĞıl haftalık manav alıŞverıŞı ıŞte laylaylom geÇıyo

nerenın pazarı varkı pazar gunu cnm... ıyı ypıyonuz valla sefanız olsunn

canım annen eve çıkmıştır dıye düşünmüştüm bende...sen nasılsın tatlım

yok canım dun servıse cıkarcaklardı ama heycasnlanmıs tansıyonu 20 ye fırlamıs cıkartmadılar aman kendısı ii o ii olsunda kalsın onemlı degıl

ayy serap yaa zaten çok duygusalım bu ara gözlerımı doldurdu bu yazdıkların yaa:gitme:

Kız cennette var Öyle ahım Şahım bİŞİ deĞİl haftalık manav alıŞverİŞİ İŞte laylaylom geÇİyo

hmm anladım cnm...olsun emınım oda eglencelı geçiyodursositososito
ayy sen cumartesı çalışmıyo olsan varyaa senınle bı bahçeşehır sosyete pazarı yapardık..ben bayılıyom pazarda sürtmeye nasıp olur ınşallah bı gun

valla serapcım ben ıcme dıye solemedım bunları senı rahatlatmak ıcın soledım ama sen bılırısın herkesın senınle benım bunyem bır degıl sen bılırsın

ayyy canım yaaa. aynı şeyleri defalarca yaşadım. hatta yılbaşından bi gün önceydi sanırım dolmuştayım bi ben bide arka koltukta bi çift vardı konuşuyorlardı. kadın adama ayyy aşkım yeni yıla bebeğimizle girecez ne güzel dedi. öyle kaldım. ne yapabilirdim. benimde o zaman aşılama yapılmıştı tutmamıştı işte yeni adet olmuştum

serapcım oo dogum kontrol hapını parcalasın dıye vermıyolar bı ıse yaramıyo yane sadece adet duzeleyıcı benım adet duzunımde bozulmamıstı kısstten dolayı ıcmedım benfde o yuzden ama senın adetınde duzensız herkeste farklı etkı yapıyo sen ıc ıstersen

hee kız valla ne sürteriz bende gezmeye bayılıyom buluşalım bi gün yaa valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…