- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.961
eet serap haa çok guzel bugun.....ama bende edeyım eşim çalışıyo çünküü ama yarınnn ınnnn kımsa tutamaz bızıııııı ınşallah haada guzel olur...serap forum ıstanbula gıttınmı hıççç..ben çok merak edıyorum yarın gıdıcez allah kısmet ederse akaryumu görmeyı çuk ıstıyomm
annem ii serapcım ama hala yogun bakımda gozetım amaclı nezman cıkarcaklar yogun bakımdan bellı degıl
yaaaa bu klavya eksık yazıyoo sonra kımse anlamıyo benıııııı
tatlım değerleri normale dönene kadar tutarlar hiç canını sıkma bu hafta hep iniş çıkış olmuştur onu ayarlasınlar hemen salarlar merak etme en azından birazds yemek düzeni oluşur ne yarıyo ne yaramıyo ytam olarak anlar bebiş nasıl tatlım bu arada
doktora gıtmıssın serapcım okudum canım senın kıstının aynısı bendede vardı sol ymurtalıkta 15 cmdı tewmızlendı kendı kendıne ılac falan kullanmadım ben ama daha sonra sagda cıktı oda 4 cmdı o varkende hamıle kaldım kafana takma canım yane hamılede kalınıyo erıyoda
bebıs ıı ama sın ıkı gundur cok bel ve kasık agrım var bırden sancı gırıyo korkuyorum ama doktorada sormustum rahım genısledıgı ıcın o agrılar oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?