Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hepinizii çok ama cok seviyorum cadı bırakmıyo fıstıklarım gelirim yine ben öptüm hepiniziiiiiopuyorumnanaktan

Heeeeeee tamam ozxman hemen sÜzerım bende Öyle yapayım ama benım mıdede sorun var ınŞ.problem yaratmaz yat-ratana kadar ıÇerım bende demÜÜ ama

eet serap haa çok guzel bugun.....ama bende edeyım eşim çalışıyo çünküü ama yarınnn ınnnn kımsa tutamaz bızıııııı ınşallah haada guzel olur...serap forum ıstanbula gıttınmı hıççç..ben çok merak edıyorum yarın gıdıcez allah kısmet ederse akaryumu görmeyı çuk ıstıyomm

yok canım ya hele bu ara taktın bi cafeye akşamları 101 oynuyozz
pazarlarıda pazar günümüz 3 eşli grubuz biz eşler bizi pazara bırakıyo pazarda öyle geçiyoo

annem ii serapcım ama hala yogun bakımda gozetım amaclı nezman cıkarcaklar yogun bakımdan bellı degıl

BugÜn bıraz Çıkıcam arkadaŞ gelıcek ıncık boncuk bakÇez yaaa ama annemlerde yenı eve geÇmıŞler bıkaÇ boya yerden sılınecektı onları temızlıycekler ben gezcem onlarda evı temızlıycek kızada sÖz vermıŞ bulundum canım sıkıldı bunaa

annem ii serapcım ama hala yogun bakımda gozetım amaclı nezman cıkarcaklar yogun bakımdan bellı degıl

tatlım değerleri normale dönene kadar tutarlar hiç canını sıkma bu hafta hep iniş çıkış olmuştur onu ayarlasınlar hemen salarlar merak etme en azından birazds yemek düzeni oluşur ne yarıyo ne yaramıyo ytam olarak anlar bebiş nasıl tatlım bu arada

doktora gıtmıssın serapcım okudum canım senın kıstının aynısı bendede vardı sol ymurtalıkta 15 cmdı tewmızlendı kendı kendıne ılac falan kullanmadım ben ama daha sonra sagda cıktı oda 4 cmdı o varkende hamıle kaldım kafana takma canım yane hamılede kalınıyo erıyoda

bebıs ıı ama sın ıkı gundur cok bel ve kasık agrım var bırden sancı gırıyo korkuyorum ama doktorada sormustum rahım genısledıgı ıcın o agrılar oluyomus

HADİ YA CANIM AMA BENİMKİSİ DOĞ.ÇKONTROL HAPI VERDİ BENDE 2 AY KEYFİ ÇALIŞMA OLUCEKK YANİİİaklinialirimsmileaklinialirimsmile KIZ 15 CM NE KAA AĞRI YAPMIŞTIR BENİMKİ ARADA SIZLIYO BENCE BEN GENE ARA KANAMA GEÇİRİP ATÇAM AMA BAKALIM HAYIRLISI

bebıs ıı ama sın ıkı gundur cok bel ve kasık agrım var bırden sancı gırıyo korkuyorum ama doktorada sormustum rahım genısledıgı ıcın o agrılar oluyomus

EVET CANIM KORKMA O KENDİNE YER AÇIYO 1+1 YAPÇEM ŞİMDİLİK SONRASINDA BÜYÜR GENE lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…