Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yeşil mercimeği nasıl yapıosun datlum

soganları yagda kavuruyorum içine yarım kaşık domates salçası yarım kaşık da bıber salçası koyuyorum cnm sonra çok az suyla salçayı ıyıce yedırıyorum 1.5 su bardagı yeşil mercımegı (yıkanmış) ılave edıyorum bır ıkı karıştırıp suyunu ayarkıyorum çorba kıamında olması gerekıyor yanı suyu 6 bardak falan koyuyorum pişirmeye bırakıyorum bı muddet sonrada baharatını katıyorum cnm..ben çok seerım yeşil mercımegı o nedenle sorun olmuyo bide hem çorba gıbı hem yemek gibi doyurucu oluyor tatlım

hee ay hiç sevmıyom takı merasimlerini iyi bak seni sürüklememişşşş
ayy hiç çekemem valla:CüvCüv:

bak ne yap bılıyon mu patatesın içine kahvaltılık yag kat bıras o sıcak halıyle içinde erısın içinede şuanda yedıgınde sorun olmayan baharattan kat biras ımmmm(valla gözümün önüne geldı bı an canım çektı:)
apiyetle ye sonra kuzu olarmıkaydirigubbakcemile3

kıs allah korusun .neyden çıkmış yangın.çok zarar var mı yazık yaaaeyvahedigeldismile

nohudum eline sağlık bende o verdiiğin tarifin içinde erişte olanı biliorum
annem yapardı ama ben hiç yapmadım

patateside tuz,pulbiber bide kimyonla vercekmiş annem yalnıs ben yağ sevmem o yok

nohudum eline sağlık bende o verdiiğin tarifin içinde erişte olanı biliorum
annem yapardı ama ben hiç yapmadım

patateside tuz,pulbiber bide kimyonla vercekmiş annem yalnıs ben yağ sevmem o yok

evet cnm içine eriştede katılıyor...benımde annem öyle yapar ama ben genelde bu şekilde yapıyorum....

ay ben patates püresinin içinde yag olunca bayılıyorum vallacokacimcoook

sağolun kızlarrr valla evde ne var ne yok bilmıyorum ama korkusu bize yettii kadında bayıldıı şşok geçirdi eltisine gitmiş odaa elektrk kontağından çıkmış galiba allh kimsenin başına getirmesinn bide doğalgazlıya daireler patlıycak die tırstık çok

bebem canın istediyse yap deycem ama
yemeğinde var çok sulandıysan yap bari

aaaaa bide öğrenmiş ol ben biras sağlıklı beslenen uyuz bi tipim yağ ,tuz,şeker,kızartma,asitli içcek sevmem
benim kocişde tam tersiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…