Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bakemm..
ben çok yorgunum bacaklarım çok agırıyoooo

hoşgeldinn kızzz çok gezdin demii bgnnnn nasıldııı balıklarrr bakimm bizde merak edıyoruz orayı gidicez bi haftasonu eşimle ayy benim bebekk aşağıda die heralde çok çabuk yoruluyom bide apış apış yürüyom yaa ondandır demii

hoşbuldum bebem...çok geım valla...3 ayın acısı çıktı yani:))
ben bayıldım valla patıkk mutlaka gıdın yaa çok guzeldı köpek balıklarını yakından görmek çok ilginç ti gerçekten ve tasıyem gıdersenız mutlaka fotograf makınesı veya kamera götürün resımlenecek çok şey var çünkü...lışveriş merkezlerıde çok guzel mızmızlana mızmızlana eşimi zor ıkna ettık bıraz dolandık ama takatim kalmamıştı artık son ıkı kata çıkamadım:)) bebekler için o kadar çok magaza varkı gırış katında herşey çeşit çeşit aklın durur ama çok aşırı pahalı..gebe gıyım vardı ordan bı hamiş pantolonu aldım cnm gıttıgınde bak mutlaka çok guzel şeyler var...

ayy nohutumm yaa özendirdinn valla beni zaten çok merak edıyorum orayı arabayı saatık biz yeni alıcazz alalım ilk işimiz orası yada arkdşları kandırabilirsek beraber giderizz giriş ücreti falan alıyolarmı cnmm güle güle giy cnm pantolonunu demek bebiş mağazaları çok tam benlikmiş orasıı yaa ama pahaılı diyosun inş kısmet olurda gideriz bizde

selam kızlarrrr size,evime ve nete kavuştum çok şükür ha bide kocişe sahi :)) telden takip ettim sizleri ama yazılmadı meret!!! ben çok iyiyim şükür akıntım 2 gündür yok gece bulantılarım oluyo okaaa...iştahım felaket dr kızcak 2-3kilo falan kesin aldım..çiçeğim dr gitçek yarın hayırlısıyla görsün kuzusunu gelsin inşallahhh..yarın görüşürüz uzuuuuuuuun uzuuuuuuuuun iyi gecelerr tatlı,bebişli,kocişli rüyalarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…