Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

YA KIZLAR BEN DUN AKŞAM DAN ıTıBAREN SÜT ıÇMEYE BAŞLADIM...ALKIŞLAYIN HEMEN BENılülülülülülü
AMA KOKUSUNA DAYANAMADIGIM ıÇıN DıREK KAFAYA DIKIYORUM NEFESIMI TOPARLMADAN SU SU ıÇıYORUM ÜSTÜNE ıKı DE CEVıZ....OFF BÖYLE DEAM EDEBILIRIM ıNŞALLAH YOKSA EŞıMLE FENA KAPŞICAZZ....ŞıMDıDE CNM KHALTI ETMEK ıSTEMıYO YAAA YANLIZ HıÇ ÇEKILMIYO

ay cnm benimmm alkışlıyyaım bennn seni alkisalkisalkis ben ilk kaldığım zamanlar içtim bol bol ama bulantılar başlayınca içemedim halada içemiyorumm arada nescafeyle içiyommm snde çiçeğin dediği gibi yoğurt ye çokk

ayy ben süt ürünleri özürlüyüm yaaaaeyvahedigeldismile
yogurduda semem ama yıyorum bı peynırı çok severım oda koyun peynırı sert olucakaklinialirimsmile ama yemeye çalışıyorum cnm herşey daha saglıklı bi bebiş için...bende nesguık aldım:roflol:belkı onunla içerim diye ama bakınca bıle mıdem bulanıyo hiç denemedım henuz

nohudum yeni bi uğur böcüğü resmi buldum çuk hoşuma gitti.çiçeğe konmuş
ama boyutu güsel olmadı.yinede seviom uğur böcüğüne D

ptık senın göbüş çıktımı iyice cnm yaa..benım büyüdü alla kız çok degişik duruyo top gibi:)) bıde göbegimi ellıyorum o kdar yumuşakk kı hiç elimi ordan çekmek istemıyrum:))

aldın mı cevabunu
kıslar ben süzme yoğurt alıorum sadece yemekle diil.ara öğün olarak dondurma gibi kaşıklıorum.o daha güsel oluooo

nohudum yeni bi uğur böcüğü resmi buldum çuk hoşuma gitti.çiçeğe konmuş
ama boyutu güsel olmadı.yinede seviom uğur böcüğüne D
nıck ıne uyan bi avatar olmuş bebem.. ben sana bazen tılıfonda da çiçek diyom ya çok gülyom kendıme kaydirigubbakcemile3adını bıldıgım halde alışkanlık olmuş:))

herkese hayırlı sabahalaaarrrrrrrrrrrrr bulutlu bi adana sabahından kuca dolusu sevgi ve selamlarrrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.

kıslar gunaydın..ben bır bakam cıkam dedımıdı de...
sımcık cıkıyorum sızı çok opuyorum...
arkadasımın bebegı 1 aylık oldu..ona aldıgım cıcılerı yollamaya gıdıyorum..bırde buranın pazarı bugun...alışverıs var aynı anlıcanız...
guzel bır gun geçırın kızancıklarım..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…