- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.201
herşey hamişliğe bağlı nohudum eğer iyi giderse niden olmasın herbişey emrimisdde zaten kaydirigubbakcemile3
YA KIZLAR BEN DUN AKŞAM DAN İTİBAREN SÜT İÇMEYE BAŞLADIM...ALKIŞLAYIN HEMEN BENİlülülülülülü
AMA KOKUSUNA DAYANAMADIGIM İÇİN DİREK KAFAYA DIKIYORUM NEFESIMI TOPARLMADAN SU SU İÇİYORUM ÜSTÜNE İKİ DE CEVİZ....OFF BÖYLE DEAM EDEBILIRIM İNŞALLAH YOKSA EŞİMLE FENA KAPŞICAZZ....ŞİMDİDE CNM KHALTI ETMEK İSTEMİYO YAAA YANLIZ HİÇ ÇEKILMIYO
inşallah herşey yolunda gidecek bizde bu bebişleri çatır çatır dogurucaz bebem merak etme sennnolumunekankayizsmile
ay cnm benimmm alkışlıyyaım bennn seni alkisalkisalkis ben ilk kaldığım zamanlar içtim bol bol ama bulantılar başlayınca içemedim halada içemiyorumm arada nescafeyle içiyommm snde çiçeğin dediği gibi yoğurt ye çokk
nıck ıne uyan bi avatar olmuş bebem.. ben sana bazen tılıfonda da çiçek diyom ya çok gülyom kendıme kaydirigubbakcemile3adını bıldıgım halde alışkanlık olmuş:))nohudum yeni bi uğur böcüğü resmi buldum çuk hoşuma gitti.çiçeğe konmuş
ama boyutu güsel olmadı.yinede seviom uğur böcüğüne D
Günaydın kıslaaarr
Geldim ben patikim
nıck ıne uyan bi avatar olmuş bebem.. ben sana bazen tılıfonda da çiçek diyom ya çok gülyom kendıme kaydirigubbakcemile3adını bıldıgım halde alışkanlık olmuş:))
hoşgeldin elüf
kıslar bide pisondan haber yok mu kaç gündür gelmio
o benimde tikatimi çekti ama ossun alıştım bende.kız olursa bbebişim çiçek mi koysam aceba kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?