- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.981
saol tubişcim temislik var
bu akşam sende dualarımısdasın listeyi gördün mü ne güsel yapmış nohut
ilk sayfada
nohutum ben cok isterdim ekimde dogum yapmayi en gec kasimda ama bu gidisle 2011 e kalicaz
ben yinede kisa gelmesini isterim dogumumum ben agustosta dogmusum ve kucukken dogumgunlerimde hep arkadaslarim tatilde olurdu ve cok uzulurdum:1no2:
oh kolay gelsin mis gibi olsun evin
bende cok seviyorum temizligi icim rahatliyo inan mis gibi olunca etraf
bebisler tesrif edip gelince kafayi yimessek biz iyidir
tubiş hiç unuturmuyum
sen tek bekar çiçeğimissin
bu gece kaç kişinin ağzından dualar edilcek sen içindesin bebem.akşam olsun kağıda yascam hepsini
selam canımslm güzel bayanlar
selam a.s.merhaba kızlar
görüşürüz canımCanlarım ben gidiyorum şimdilik akşam görüşmek üzere öptüm hepinizi
canım bende 13-14 yıl önce kedi beslemiştimıgm ve ıgg die 2 değeri var canım
biri negatif biri pozitif olmalı
ben ağır antibiyotik kullanmıştım ama bebk yokken çıkmıştııı.
hamileyken çıkarsa yine ilaç veriolar ama allah korusun ilk 3 ayda olursa tehlikeliymiş.
sen bağışıklık kazanmışsındır die düşünüorum canım.
eğer kazanmadıysan çok dikkat edersin dediğim şeylere
bide ara ara toxoplazma testini yaptırırsın hamilelik bitene kadar.kedi beslediğin için yaptırmanı tavsiye ederim
bi kere yok die umursamazlık yapmaa.
ben bile ara ara yaptırıorum canım.atlatana kadar bebek yok demişlerdi.yined e yaptırıorum canım
evet cnm onlarda okucak baya kalabalık olduk çok da ıyı oldu vallaa:Saruboceq:nohut liste artmış ohhh ne güsel vallaa
annen le yengende mi okucak saolsunlar
hayırlısı olsun bebemm kasım da olsun nolcek sankıısempatiksalakcinnikızz sen nelerı düşünüyon dogum gunu falankaydirigubbakcemile3nohutum ben cok isterdim ekimde dogum yapmayi en gec kasimda ama bu gidisle 2011 e kalicaz
ben yinede kisa gelmesini isterim dogumumum ben agustosta dogmusum ve kucukken dogumgunlerimde hep arkadaslarim tatilde olurdu ve cok uzulurdum:1no2:
olarrrr tabıkı bebemmm de kocanı dövücen mı öpücen mı anlamadım orasınıı:lepi:canım kocamı doysam gelsem ole anlatsam burdasın demı
ooo ne guzel mıs olucak evvv....ara ara gır tabı bebemm bende agdaya gıım dıyom bugun ama tırsıyomm yaaa:umursamaz::umursamaz:nohutcum bugün akşama kadar valla perdelr yıkanıo,halı filan
ama ben ara ara gircem canım
demek herkeş burdaydı tüüüüh kaçırdım
kacıncı gununde oluyosun pekı. hadı hayırlısı.
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile teşekkür edrim canım..Allah razı olsun..bekar çiçeği bahar çiceği diye okudumm..bi havalara girdimmm.....listeye yeni kişler mi eklenmişşş
hosgeldin dilay nasilsin?
ii canım napım doktordan geldım sımdı sen napıyosun
bende iyiyim tatlim
hadi haberlerini bekliyoruz
29 gunde adet oldugume gore heralde 15. gun yumurtluyorum
ama hicte belli olmuyo neler okudum bu forumda
kismet artik be tatlim bir tek iliskiyle hamile kalanlar bile var dusununce
evet cnm onlarda okucak baya kalabalık olduk çok da ıyı oldu vallaa:Saruboceq:
hayırlısı olsun bebemm kasım da olsun nolcek sankıısempatiksalakcinnikızz sen nelerı düşünüyon dogum gunu falankaydirigubbakcemile3
olarrrr tabıkı bebemmm de kocanı dövücen mı öpücen mı anlamadım orasınıı:lepi:
ooo ne guzel mıs olucak evvv....ara ara gır tabı bebemm bende agdaya gıım dıyom bugun ama tırsıyomm yaaa:umursamaz::umursamaz:
evet sabah baya kalabalıktı:lepi::lepi:
ceylan sen kuaföre mi gidiyon...kız ben hiç cesaret edemem..bende bugun evde yapacambayanssulusmile
serap yok geldimi bugün
bugün mü gitcen ağdaya bebem.cts diodun
korkma hemen geçio acısı bitcek gitcekbayanssulusmile
bende bugun evde yapıcam agdamı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?