Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohutcum bugün akşama kadar valla perdelr yıkanıo,halı filan
ama ben ara ara gircem canım
demek herkeş burdaydı tüüüüh kaçırdım

tubiş hiç unuturmuyum
sen tek bekar çiçeğimissin
bu gece kaç kişinin ağzından dualar edilcek sen içindesin bebem.akşam olsun kağıda yascam hepsini

saol tubişcim temislik var
bu akşam sende dualarımısdasın listeyi gördün mü ne güsel yapmış nohut
ilk sayfada

oh kolay gelsin mis gibi olsun evin
bende cok seviyorum temizligi icim rahatliyo inan mis gibi olunca etraf
bebisler tesrif edip gelince kafayi yimessek biz iyidir

nohutum ben cok isterdim ekimde dogum yapmayi en gec kasimda ama bu gidisle 2011 e kalicaz
ben yinede kisa gelmesini isterim dogumumum ben agustosta dogmusum ve kucukken dogumgunlerimde hep arkadaslarim tatilde olurdu ve cok uzulurdum:1no2:

evet ya ben subat dogumluyum somestr a denk gelırdı ama kımse tatılde olmazdı okulda olmazdı ıyı oluyodu:) sen de kasım yada aralık da dogum yaparsın ıns.

oh kolay gelsin mis gibi olsun evin
bende cok seviyorum temizligi icim rahatliyo inan mis gibi olunca etraf
bebisler tesrif edip gelince kafayi yimessek biz iyidir

kıs gelsinlerde kafayı yesekte olur

zaten ben diorum benim çocuğum gelene kadar deli kafa olcam diee.yasık bebeğe deli annesi olcek diom -tatlicadiarzu-

tubiş hiç unuturmuyum
sen tek bekar çiçeğimissin
bu gece kaç kişinin ağzından dualar edilcek sen içindesin bebem.akşam olsun kağıda yascam hepsini

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile teşekkür edrim canım..Allah razı olsun..bekar çiçeği bahar çiceği diye okudumm..bi havalara girdimmm.....listeye yeni kişler mi eklenmişşş

slm güzel bayanlar
selam canım

selam a.s.

Canlarım ben gidiyorum şimdilik akşam görüşmek üzere öptüm hepinizi
görüşürüz canım

canım bende 13-14 yıl önce kedi beslemiştim
bendede çıkma ihtimali var mı?
Allah korusun dikkat etmemiz gereken ne kadar çok şey var

nohut liste artmış ohhh ne güsel vallaa
annen le yengende mi okucak saolsunlar
evet cnm onlarda okucak baya kalabalık olduk çok da ıyı oldu vallaa:Saruboceq:
nohutum ben cok isterdim ekimde dogum yapmayi en gec kasimda ama bu gidisle 2011 e kalicaz
ben yinede kisa gelmesini isterim dogumumum ben agustosta dogmusum ve kucukken dogumgunlerimde hep arkadaslarim tatilde olurdu ve cok uzulurdum:1no2:
hayırlısı olsun bebemm kasım da olsun nolcek sankıısempatiksalakcinnikızz sen nelerı düşünüyon dogum gunu falankaydirigubbakcemile3
canım kocamı doysam gelsem ole anlatsam burdasın demı
olarrrr tabıkı bebemmm de kocanı dövücen mı öpücen mı anlamadım orasınıı:lepi:
nohutcum bugün akşama kadar valla perdelr yıkanıo,halı filan
ama ben ara ara gircem canım
demek herkeş burdaydı tüüüüh kaçırdım
ooo ne guzel mıs olucak evvv....ara ara gır tabı bebemm bende agdaya gıım dıyom bugun ama tırsıyomm yaaa:umursamaz::umursamaz:
evet sabah baya kalabalıktı:lepi::lepi:

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile teşekkür edrim canım..Allah razı olsun..bekar çiçeği bahar çiceği diye okudumm..bi havalara girdimmm.....listeye yeni kişler mi eklenmişşş

bahar çiçeğide deris olsun alkisalkisalkis
evet listede yeniler var olsun olsun allah duysun inşallah sesimiziii :Saruboceq::Saruboceq:

29 gunde adet oldugume gore heralde 15. gun yumurtluyorum
ama hicte belli olmuyo neler okudum bu forumda
kismet artik be tatlim bir tek iliskiyle hamile kalanlar bile var dusununce

ben mesela korunmayı bıraktıgım ay yumurtlama donemımde yatılı mısafırım vardı o yuzden hamıle kalmam dıyodum ama kaldım. rabbım zamanını bılır.

bugün mü gitcen ağdaya bebem.cts diodun
korkma hemen geçio acısı bitcek gitcekbayanssulusmile

ceylan sen kuaföre mi gidiyon...kız ben hiç cesaret edemem..bende bugun evde yapacambayanssulusmile

ayy ben kendımm ölsem yapamam kısss....kuaföre bıle aglaya aglaya gıdıyommm:gitme:

serap yok geldimi bugün

geldı bebemm işlerıne yogunlaştı şimdi herhallboshayallersmileçalışıyo çalışkan arkadaşım benımm

bugün mü gitcen ağdaya bebem.cts diodun
korkma hemen geçio acısı bitcek gitcekbayanssulusmile

bugun gıdım de aradan çıksın dedım bebemm...hem kuranda okucass yaa tam teşekküllü olammkaydirigubbakcemile2 nann valla korkuyom ama başka çare yok her ay böyleyım ben yaaa annem bıktı bendennkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…