Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende kedi 4 yıldır var. kalp atışı için gittiğimde test yapıcak pozitif çıkarsa sorun olmuyomuşta ya negatif çıkarsa ne yapıyo tedavi olarak ???

kıslar selammmm
nerdesınn kısımm yaaaaalsanaalsanasmile
begendım tabı bu aksam okumaya baslıyoruz. ıyı gıdıyo ya nasıl olsun yarın doktor:) sen nasılsın.
inşallah cnmm okucaz..oo yarın gıdıyosun ne guzel yaa az kaldı senın...
canım arkadaşım selam opuyorumnanaktan

nohutçuğum ekim anneleri mi olucaksınız boshayallersmile
sonbaharda ne güzel olur bayanssulusmile
evet canım ekım annesı olucaz b aksılık çıkmazsaa:Saruboceq:

hoşbulduk balum nasılsınız
geç geldim bugün
nohut bana temislikci gacı deycek ama evde böyüüüüüüüüüül temislik varsempatiksalakcinni
anammmm valla ne çok temızlık yapıyon acımm yaaakaydirigubbakcemile
ıyı yapıyolar sana oh canıma yetsın:dance: kızma sakın rahat edıyon ıste.
:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

gel keyfım gel:) kız el salla aradan benım evıme he:) golun obur ucunda benım de evım. gole bakıyo zaten gorurler:roflol:

salladımm kuzuuu...annende sana el sallıyomuşşş:lepi:

oh kuzu kahvemi iciyosun??

yok bebemm yaa kahve yasak bana sayfayı guncellemek içinn şeettımmkaydirigubbakcemile3

bende kedi 4 yıldır var. kalp atışı için gittiğimde test yapıcak pozitif çıkarsa sorun olmuyomuşta ya negatif çıkarsa ne yapıyo tedavi olarak ???

ıgm ve ıgg die 2 değeri var canım
biri negatif biri pozitif olmalı
ben ağır antibiyotik kullanmıştım ama bebk yokken çıkmıştııı.
hamileyken çıkarsa yine ilaç veriolar ama allah korusun ilk 3 ayda olursa tehlikeliymiş.
sen bağışıklık kazanmışsındır die düşünüorum canım.
eğer kazanmadıysan çok dikkat edersin dediğim şeylere
bide ara ara toxoplazma testini yaptırırsın hamilelik bitene kadar.kedi beslediğin için yaptırmanı tavsiye ederim
bi kere yok die umursamazlık yapmaa.
ben bile ara ara yaptırıorum canım.atlatana kadar bebek yok demişlerdi.yined e yaptırıorum canım

çok sağol çiçeğim görüşürüz

slm güzel bayanlar
selam tatlımm nasılsınnyerimseniben
hoşgeldınn kuzuuu naberrr
Canlarım ben gidiyorum şimdilik akşam görüşmek üzere öptüm hepinizi
kısss neree kaçıyonnn.. hadıı görüşürük bebemm ıyı bakk kendıneeolumunekankayizsmile
sabah 10 da doktordayım vallayı pıt pıt duyacagız inş.

ahhhhhhhh inşallah canımm yaaa darısı banaaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…