- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.941
oh oh. ben de gecen yaptım yavas yavas temızlık ama kızıyo herkes bana yaaaabebegım ıcın azcık azcık yapıyom artık.
evet canım çıktı malesef atlattım ama
bence test yaptır bağışıklık kazandıysan sorun olmuo
ama geçiirmediysen dikkat etmen lasım
hamileyken çok önemli canım
yeşillikleri iyice yıkayın çiğ köfte yemeyin,çiğ et elleyince ellerinisi iyice yıkayın kedi den bu yollada insana geçioomuş.
ben artık bağışıklık kazanmış oluorum
ben de ekım annesıyımmmmm. sonbahar en sevdıgım mevsım:)
nerdesınn kısımm yaaaaalsanaalsanasmilekıslar selammmm
inşallah cnmm okucaz..oo yarın gıdıyosun ne guzel yaa az kaldı senın...begendım tabı bu aksam okumaya baslıyoruz. ıyı gıdıyo ya nasıl olsun yarın doktor:) sen nasılsın.
evet canım ekım annesı olucaz b aksılık çıkmazsaa:Saruboceq:canım arkadaşım selam opuyorumnanaktan
nohutçuğum ekim anneleri mi olucaksınız boshayallersmile
sonbaharda ne güzel olur bayanssulusmile
anammmm valla ne çok temızlık yapıyon acımm yaaakaydirigubbakcemilehoşbulduk balum nasılsınız
geç geldim bugün
nohut bana temislikci gacı deycek ama evde böyüüüüüüüüüül temislik varsempatiksalakcinni
:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3ıyı yapıyolar sana oh canıma yetsın:dance: kızma sakın rahat edıyon ıste.
.......................
.......................
offf evet yaa. çok güzel mevsimde doğurcaz valla. kışa ele gelecek, yazada at arabaya dooğğru sokağa :))hihoyyyt
gel keyfım gel:) kız el salla aradan benım evıme he:) golun obur ucunda benım de evım. gole bakıyo zaten gorurler:roflol:
oh kuzu kahvemi iciyosun??
bende kedi 4 yıldır var. kalp atışı için gittiğimde test yapıcak pozitif çıkarsa sorun olmuyomuşta ya negatif çıkarsa ne yapıyo tedavi olarak ???
selam canım a.s.kıslar selammmm
benimde en sevdiğim mevsim,bende sonbahar geliniydim bayanssulusmileben de ekım annesıyımmmmm. sonbahar en sevdıgım mevsım:)
ıgm ve ıgg die 2 değeri var canım
biri negatif biri pozitif olmalı
ben ağır antibiyotik kullanmıştım ama bebk yokken çıkmıştııı.
hamileyken çıkarsa yine ilaç veriolar ama allah korusun ilk 3 ayda olursa tehlikeliymiş.
sen bağışıklık kazanmışsındır die düşünüorum canım.
eğer kazanmadıysan çok dikkat edersin dediğim şeylere
bide ara ara toxoplazma testini yaptırırsın hamilelik bitene kadar.kedi beslediğin için yaptırmanı tavsiye ederim
bi kere yok die umursamazlık yapmaa.
ben bile ara ara yaptırıorum canım.atlatana kadar bebek yok demişlerdi.yined e yaptırıorum canım
selam tatlımm nasılsınnyerimsenibenslm güzel bayanlar
hoşgeldınn kuzuuu naberrrmerhaba kızlar
kısss neree kaçıyonnn.. hadıı görüşürük bebemm ıyı bakk kendıneeolumunekankayizsmileCanlarım ben gidiyorum şimdilik akşam görüşmek üzere öptüm hepinizi
sabah 10 da doktordayım vallayı pıt pıt duyacagız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?