- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.381
tefal olmasın kız oaklinialirimsmileKefaalllllllll sen herŞeyİ dÜŞÜnÜrsÜn hehehehe skeÇ aklıma geldİ tava deyİnce
Kızlar ben gene grİbİm gÖzÜm aydınn
benım şeker mannaklıgım tuttu yıne:)
magnum reklamında kadın yerken nasıl zevk alıyo ya bende bu meredı yerken öyle yaa
anaaaaaaaaaa kız çok yeme bak gene yara yapçennn
tefal olmasın kız oaklinialirimsmile
ayyy sen de bı kurtulamadın şu ılletden haaa..saglam bı ılaç kullan artık bencee
yavas yavas yap canım...acele etme..dilekçim annemdeydim dün akşam geldik evceğizime ama ortalık darmadağınıktı yavaş yavaş topluyorum işte..iyiyim şükür bulantılarımı saymazsak.sen nasılsın
evet serapcım ben ksıtın bulantı yaptıgını duyudydum kuşum..Benİm mİdem Çok bulanıyo kİst mİde bulantısı yaparmı yaaa
yavas yavas yap canım...acele etme..
Evet serapcım ben ksıtın bulantı yaptıgını duyudydum kuşum..
YOK KEFAL DİYOLAR REKLAM OLMASSIN DEYÜÜÜÜ
hmmm anladummsositososito
VALLA YA BEN GENE DÜN DAYANAMADIM DONDURMA YEDİM ÜSTÜNE BİRDE GECE 11 E KADAR OKEY OYNADIK AÇUKLUKTA OHHHHHHHHH ŞİFA OLSUN DEMÜÜÜ KENDİM KAŞINDIMklava:
hadi yaaaaaa sabah akşiam mide bulantısı yaaaaaaaaaa
aaa sen hakketmişsin ama bacım yaaa
benım oğlan uyuyamadı..
kıslar emır gıbı uykusuz çocularınız olursa gorursunuz gununuuzu...çokk zor...gozlerını açamıyor..ama yınede kaşlarını kaldırarak etrafa bakıyor..3,5 yasında sıpa uykuya teslım olmuyor..çıldırceeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm...:1shok:
kuşum kardesımlen konustum 10 gun once..arkadasında mıde bulantısı oluyormus..bırde adetı 1 hafta gecıkmelı olmus...dokt.a gıttıgınde kıst var demıs..tedavıye basladı..ama nooldu bılmıyom..senın ne kıstıymıs bu serap yaw..
nohutcum yedınmı seker..bende yıycem sımcık..hergun aynı saatte ıstıyor canım..alıskanlık yaptı herhal..delikafadulden
tabe canım..sen gel gor emırı..kafayı sıyırttırı..butun pazarı yürüdü..parka gırdık 1,5 satt full koştu..kaydı...Anaaaaaaaaa senİn sıpayı İyİce bİ mıncıklayıp oynatmak lazım sonrası kolay zatİİİ
VALLA YA KİST BİDE BU ÖYLE AĞIRLIK VARDI ÜSTÜMDE ÖLCEM SANKİMMMmirmirmirmirkafamçokkarıştı:sinifsinif:
SAĞOLSUN BENİM YUMOŞ BÜYÜYO EMME ÇATLAMIYOO O YÜZDEN DE İÇİNE KANAMA YAPIYO ALLAHTAN PATLAMIYO KENDİ KENDİNE O ÇOK ZARARLIYMIŞ HEMORAJİK KİST BENÜMKÜSÜ:1shok:
tabe canım..sen gel gor emırı..kafayı sıyırttırı..butun pazarı yürüdü..parka gırdık 1,5 satt full koştu..kaydı...
Eve geldık yanaklar kıpkırmıszı olmu(uykusu çok geldıgınde kızarır..)
yanına yattım uyumuyor..nasıl uyuycam anne dıyor.
Az gözlerını kapatıyor..duruyor.sonra ne dıyor bılıyon mu
"anne ben uyudum"
"uyudum demi anne"
gelde çıldırma..
Uyutmasan 3 gun uyumaz...
Allah herkese uyku sevn çocuk versın rabbım..
çocuklar uyuyarak buyuyor kızcelerım.. Sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?