Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tefal olmasın kız oaklinialirimsmile

ayyy sen de bı kurtulamadın şu ılletden haaa..saglam bı ılaç kullan artık bencee

YOK KEFAL DİYOLAR REKLAM OLMASSIN DEYÜÜÜÜ

VALLA YA BEN GENE DÜN DAYANAMADIM DONDURMA YEDİM ÜSTÜNE BİRDE GECE 11 E KADAR OKEY OYNADIK AÇUKLUKTA OHHHHHHHHH ŞİFA OLSUN DEMÜÜÜ KENDİM KAŞINDIM klava:

dilekçim annemdeydim dün akşam geldik evceğizime ama ortalık darmadağınıktı yavaş yavaş topluyorum işte..iyiyim şükür bulantılarımı saymazsak.sen nasılsın
yavas yavas yap canım...acele etme..
Benİm mİdem Çok bulanıyo kİst mİde bulantısı yaparmı yaaa
evet serapcım ben ksıtın bulantı yaptıgını duyudydum kuşum..

benım oğlan uyuyamadı..
kıslar emır gıbı uykusuz çocularınız olursa gorursunuz gununuuzu...çokk zor...gozlerını açamıyor..ama yınede kaşlarını kaldırarak etrafa bakıyor..3,5 yasında sıpa uykuya teslım olmuyor..çıldırceeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm...:1shok:

hadi yaaaaaa sabah akşiam mide bulantısı yaaaaaaaaaa

kuşum kardesımlen konustum 10 gun once..arkadasında mıde bulantısı oluyormus..bırde adetı 1 hafta gecıkmelı olmus...dokt.a gıttıgınde kıst var demıs..tedavıye basladı..ama nooldu bılmıyom..senın ne kıstıymıs bu serap yaw..
nohutcum yedınmı seker..bende yıycem sımcık..hergun aynı saatte ıstıyor canım..alıskanlık yaptı herhal..delikafadulden

bırak ıyıce yorulsun cnm sonra lap dıye düşer zaten kendıı...

SAĞOLSUN BENİM YUMOŞ BÜYÜYO EMME ÇATLAMIYOO O YÜZDEN DE İÇİNE KANAMA YAPIYO ALLAHTAN PATLAMIYO KENDİ KENDİNE O ÇOK ZARARLIYMIŞ HEMORAJİK KİST BENÜMKÜSÜ:1shok:

Anaaaaaaaaa senİn sıpayı İyİce bİ mıncıklayıp oynatmak lazım sonrası kolay zatİİİ
tabe canım..sen gel gor emırı..kafayı sıyırttırı..butun pazarı yürüdü..parka gırdık 1,5 satt full koştu..kaydı...
eve geldık yanaklar kıpkırmıszı olmu(uykusu çok geldıgınde kızarır..)
yanına yattım uyumuyor..nasıl uyuycam anne dıyor.
az gözlerını kapatıyor..duruyor.sonra ne dıyor bılıyon mu
"anne ben uyudum"
"uyudum demi anne"
gelde çıldırma..
uyutmasan 3 gun uyumaz...
allah herkese uyku sevn çocuk versın rabbım..
çocuklar uyuyarak buyuyor kızcelerım.. sempatiksalakcinni

SAĞOLSUN BENİM YUMOŞ BÜYÜYO EMME ÇATLAMIYOO O YÜZDEN DE İÇİNE KANAMA YAPIYO ALLAHTAN PATLAMIYO KENDİ KENDİNE O ÇOK ZARARLIYMIŞ HEMORAJİK KİST BENÜMKÜSÜ:1shok:

çatlama ıynelerı okudum bıryerlerde..yumurtalayınca yumurtalar ne zaman çatlıyor..vallahı uzman olcaz yakında...
sana ne verdı dohturun..ilaç milaç verdımı kuşum..

anaaaaaaaaa yok kız bizim arkidiş grubnu var şüleee 13-14 kişi herkes yarım saat oynatsa uyur merak etme şu an elimizde 2 yaşına yakın bi kızçe var elimizde yuvarlanıyo sonrada nasıı uyuyo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…