Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tamam o zaman...hayırlısıyla bebiş olsun senınde..adet olursan tedavımı yapcak doktorun..poko ıçın...sankı öyle hatırlıyorum kuşum ben senın ıçın..:icecream:
Evet canım adet olursam 2.günü hormon testleri yaptırıcam, eşime de sperm testi yapılcak onların sonuçlarına göre bakıcak duruma sanırım. bide adetlenince hemen doğum kontrol hapına başliicam kistlerin ilerlemesi durulsun adet we dolayısıyla da yumurtlama düsene girsin die

ben geldiiiiiim. kızlar çok yoruldum yaaa. sizler nasılsınız. geçmişi okuyayım dedim ama başım ağrıyor yaaa. sabahtan beri bi sürü yere gittim.çok uykum var yaaa

hoevet canım hoşbuldum canımmm.yaaa benim şansıma. neyse sen varsın cianım. adet oldunmu canım. olmadıysan doktora gittinmi
Yok canım adet olmadım 40ım çıktı kaydirigubbakcemile3 dün doktoru aradım test yap bişiy yoksa söktürücüye başla dedi bu sabah test yaptım bişiy yok söktürücüye başladım bende

Sultan hoŞgeldİn canım topİc bugÜn Çok sakİn

hoşbulduk canım. evet çok sakin yaaa.sen nasılsın bebem

Yok canım adet olmadım 40ım çıktı kaydirigubbakcemile3 dün doktoru aradım test yap bişiy yoksa söktürücüye başla dedi bu sabah test yaptım bişiy yok söktürücüye başladım bende

o kadar bekledin canm yaa. nedir bu ay anlamadım yaa. hep adetlerimiz gecikti yaaa.

hehehehehee bi müşteri yanlış oldu dedi kapıyodu çok güldüm gülmemde çok çirkin oldu beeeeeeee:hooray:

kızlaaaaaaaar idrarım yanıyorrr. çok fena hemde koşturmaktan su içmek gelmiyor aklıma. bide bi yağmur bi güneş. canım çok yanıyor yaaaaa.

geçmiş olsun serapım yaaa. hava kötü ne domdurma yiyorsunuz. bende yedim pazar günü baktım boğazım ağrıycak o güzelim dondurmayı atmak zorunda kaldımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…