- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.621
Evet canım adet olursam 2.günü hormon testleri yaptırıcam, eşime de sperm testi yapılcak onların sonuçlarına göre bakıcak duruma sanırım. bide adetlenince hemen doğum kontrol hapına başliicam kistlerin ilerlemesi durulsun adet we dolayısıyla da yumurtlama düsene girsin dietamam o zaman...hayırlısıyla bebiş olsun senınde..adet olursan tedavımı yapcak doktorun..poko ıçın...sankı öyle hatırlıyorum kuşum ben senın ıçın..:icecream:
Evet bakalım hankimisin adeti daha inatçı çıkıcak kaydirigubbakcemile3elif bende farlutale bgn başladım bakalım hangimiz önce olucaz
Hoşgeldin canım forum nedense sessiz bugünben geldiiiiiim. kızlar çok yoruldum yaaa. sizler nasılsınız. geçmişi okuyayım dedim ama başım ağrıyor yaaa. sabahtan beri bi sürü yere gittim.çok uykum var yaaa
Hoşgeldin canım forum nedense sessiz bugün
Yok canım adet olmadım 40ım çıktı kaydirigubbakcemile3 dün doktoru aradım test yap bişiy yoksa söktürücüye başla dedi bu sabah test yaptım bişiy yok söktürücüye başladım bendehoevet canım hoşbuldum canımmm.yaaa benim şansıma. neyse sen varsın cianım. adet oldunmu canım. olmadıysan doktora gittinmi
Sultan hoŞgeldİn canım topİc bugÜn Çok sakİn
Yok canım adet olmadım 40ım çıktı kaydirigubbakcemile3 dün doktoru aradım test yap bişiy yoksa söktürücüye başla dedi bu sabah test yaptım bişiy yok söktürücüye başladım bende
ee dikkat etmessen kendine olursun tabeBen hepten hasta oldum sesİm sİsİ gİbİ Çıkıyooo ya poffffffffff
ee dikkat etmessen kendine olursun tabe
ayy geçen gece bende koca bi kap kocacımdan gizli yedim pazar günü benimde sesim kötü oldu biras da atlattım sooraTamam be ne çemkiriyon hemen canum çekti yedümm oda beni yiyooo şincik ayyyyyyyy sesim sisi oldu müşteriler dalga geçiyoo :mymeka::mymeka:delikafadulden
kızlaaaaaaaar idrarım yanıyorrr. çok fena hemde koşturmaktan su içmek gelmiyor aklıma. bide bi yağmur bi güneş. canım çok yanıyor yaaaaa.
idrar yollarında iltiap olmasın canım
geçmiş olsun serapım yaaa. hava kötü ne domdurma yiyorsunuz. bende yedim pazar günü baktım boğazım ağrıycak o güzelim dondurmayı atmak zorunda kaldımmmm.
canım üşüttüm galiba yaaa. şimdi antibiyotik kullanmam gerekecek yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?