Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ayyy sorma ya bırdefa kum dÖktÜm ayyy ne kÖtÜ oldum bıde tam yumoŞ takıbıne baŞladıĞım ay oy oy oy allahım kımsenın baŞına vermesın

selam cıtırlar ben geldimopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım ama ben çıkıyorummm. nasılsın canım

Ayyy sorma ya bİrdefa kum dÖktÜm ayyy ne kÖtÜ oldum bİde tam yumoŞ takİbİne baŞladıĞım ay oy oy oy allahım kİmsenİn baŞına vermesİn

kız ben kumu kaç kere döktüm. taş düşürdüm en kötüsü o ama inanki. tarifi yok. bana demişlerdiki doğum sancısı onun yanında hiçbişey kalıyor. bende diyordum hep ooo doğum sancısımı ben taş düşürdüm o neki zemuszemus

kızlar ben geldim ama kendimi iyi hissetmiyorum karından kalp atışları görünmedi alttan baktı ozaman göründü kesemiz düzgün ama bebeğin gelişimi biraz yavaş karındanda görülmeliydi dedi..canım sıkıldı benimde yaa pazartesi tekrar çağırdı bilmiyorum ne olacak..uzanıcam biraz akşam gelirim gene hoşçakalın dua edin bana nolurr..

eylemcim üzülme tatlım inşallah her şey yolunda gider dualarım seninle bak görceksin hic bişeycik olmıycak allahımın izniyle :Saruboceqpuyorumnanaktan

eylem neden endişe ediyosunkii benimde alttan bakmıştı doktorumm duyyulmaz karndan demişti merak etme

canım ya gelişimide yavaş dedi daha 7mm imiş 10 olması lazımmış vajinal ultrasondada önce göremedi sonra baktık pıt pıt var bişey..kadında üzüldü panik ettim seni dedi pazartesi gel karından duyulur artık bakalım dedi..ne biliyim 2 kaybım varya obsesif oldum artık keşke evde ultrason olsa hep izlesem ancak öyle rahat ederim ben..senin kaçıncı haftada alttan baktı peki canım,kaçıncı haftada duyuldu

korkma cnmm yaaa bişi yokturr merak etmeee galiba 7 haftada duymuştuk cnm 5 haftada keseyi görmüştükk sonra kalp atışları için çağırmıştıı ultroson resimlerini vermiştir sana dr yarın bi karşılaştırma yaparız benmkinle tamammı cnm bende şimdi bütün ultroson resmlerini çıkarttım ama pek anlamıyom kime gidiyon sen dr ye

dilay canııııııııııııııııııııııııım
annen için çok yoruldun ondan oldu galiba
tatlım hiç kalkmadan yatman lazım
progestanda uyutur seni canım
sana bakacak kimse var mı

günaydın kızlaaaar. dilay canım benim doktor ne diyor. gittin değilmi. dikkat et canımsn durur inşallah dua ederiz canım

günaydın ayşegül nasılsın canım. hiç karşılaşamıyoruz yaaa. bebişini görmüşsün kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim cnaım yaaa. başladınmı ilaçlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…