- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.641
AY CANIM AMAN BEN HEP DÜŞÜYOM O HATAYA SENDE DÜŞMEolumunekankayizsmile
aman canım ya dikkat et
selam cıtırlar ben geldimopuyorumnanaktan
Ayyy sorma ya bİrdefa kum dÖktÜm ayyy ne kÖtÜ oldum bİde tam yumoŞ takİbİne baŞladıĞım ay oy oy oy allahım kİmsenİn baŞına vermesİn
PelÜnnnnnnnn hoŞgelİdn tatlım napıyon bakıyım pek gİremİyosun
kızlar ben geldim ama kendimi iyi hissetmiyorum karından kalp atışları görünmedi alttan baktı ozaman göründü kesemiz düzgün ama bebeğin gelişimi biraz yavaş karındanda görülmeliydi dedi..canım sıkıldı benimde yaa pazartesi tekrar çağırdı bilmiyorum ne olacak..uzanıcam biraz akşam gelirim gene hoşçakalın dua edin bana nolurr..
eylemcim üzülme tatlım inşallah her şey yolunda gider dualarım seninle bak görceksin hic bişeycik olmıycak allahımın izniyle :Saruboceqpuyorumnanaktan
eylem neden endişe ediyosunkii benimde alttan bakmıştı doktorumm duyyulmaz karndan demişti merak etme
canım ya gelişimide yavaş dedi daha 7mm imiş 10 olması lazımmış vajinal ultrasondada önce göremedi sonra baktık pıt pıt var bişey..kadında üzüldü panik ettim seni dedi pazartesi gel karından duyulur artık bakalım dedi..ne biliyim 2 kaybım varya obsesif oldum artık keşke evde ultrason olsa hep izlesem ancak öyle rahat ederim ben..senin kaçıncı haftada alttan baktı peki canım,kaçıncı haftada duyuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?