- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.701
fatoşum
progesteron hormonu
döllenmiş yumurtanın rahimde kalması ve gebeliğin devamını sağlayan hormonmuş
benim dediğime gelio yani
günaydınlar çok kötü üzücü bi haberim var onu kaybettim rahmimden düştü uykusuzum sabaha kadar ağladım bebeğimi kaybettim ahh ahh ne güzel hayallerim vardı kursağımda kaldı bebeğim için ağlıyorum kalbim acıyor yüreğim yanıyor
günaydınlar çok kötü üzücü bi haberim var onu kaybettim rahmimden düştü uykusuzum sabaha kadar ağladım bebeğimi kaybettim ahh ahh ne güzel hayallerim vardı kursağımda kaldı bebeğim için ağlıyorum kalbim acıyor yüreğim yanıyor
serap bakale bişi dicem ben daha adet olmadı ama ateşimi ölçüorum yinede...
36,1
36,2
36,5
36,3
36,2
36,7
bu şekilde çıktı...
Hoşbuldum canıım nerdeydin dün sen bakiim sabahtan bi gösüktün kaçtın merak ettimelif hoşgeldin günaydın cnm
günaydın kızlar hoşgeldiniz çalışmaya çalışıyorum poffffffffff öksürmekten nefret ediyorum
ay bende nefret ediyorum akşam browniye benser bişiy yapmıştım sabah bi kaşık aldım ağzım tatlansın die boğazıma kaçtı öksür öksür bitiremedim yaa hala boğazım acıyogünaydın kızlar hoşgeldiniz çalışmaya çalışıyorum poffffffffff öksürmekten nefret ediyorum
Bu akşam eşim şirket yemeğpindeymiş geç gelcekmiş ooh bende ziyafet çekerim kardeşimle :sm_cool::sm_cool:serapımmm sağol kuzumm hade geçmiş olsun ye sen dondurmalarııııı buakşam daha çok yee sana dıyok yıme diyee dinlemıyonki biziklava:
Hoşbuldum canıım nerdeydin dün sen bakiim sabahtan bi gösüktün kaçtın merak ettim
Allah sabrını versin geçmiş olsunahh ahhh ahhh içim acıyor rahmimden koptu bebeğim benim
Bu akşam eşim şirket yemeğpindeymiş geç gelcekmiş ooh bende ziyafet çekerim kardeşimle :sm_cool::sm_cool:
serapımmm sağol kuzumm hade geçmiş olsun ye sen dondurmalarııııı buakşam daha çok yee sana dıyok yıme diyee dinlemıyonki biziklava:
ay bende nefret ediyorum akşam browniye benser bişiy yapmıştım sabah bi kaşık aldım ağzım tatlansın die boğazıma kaçtı öksür öksür bitiremedim yaa hala boğazım acıyo
Edecem tabe fena alıştım yaaehehehe dünnn 2 den sona arka komşumm çaya davet etti oraya gittimm cnmm 7 ye doğru geldim ondan sonada yımek telaşııı bide yımeğe misaifirm vardıı habersizz iyiki yapmışım bşiler herzaman yımk olmuyo bendede şansları varmışş yiğenlerim gelmiş kırklareliden işleri varmış burda ben girdiimde sen yuktunn ayyy cnm benim merakta edermiş arkdşını Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?