Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

TAKDİR ALLAHIN CANIM BENİM ÜZÜLME DEMİYECEĞİ:a015::a015:M ÜZÜLECEKSİN AMA HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ CANIM

serap bakale bişi dicem ben daha adet olmadı ama ateşimi ölçüorum yinede...

36,1
36,2
36,5
36,3
36,2
36,7

bu şekilde çıktı...

serap bakale bişi dicem ben daha adet olmadı ama ateşimi ölçüorum yinede...

36,1
36,2
36,5
36,3
36,2
36,7

bu şekilde çıktı...

tatlım nezman ölçüyosun bu değerlerin ne zmanın değerleri sabah yatakatan kalkmadan öncemi ölçüyosun ben 36.3 te adet oldum 36.6 dan düştüm bir ara 37.3 çıkmıştım yumoş zamanıymış ozman

Hoşbuldum canıım nerdeydin dün sen bakiim sabahtan bi gösüktün kaçtın merak ettim

ehehehe dünnn 2 den sona arka komşumm çaya davet etti oraya gittimm cnmm 7 ye doğru geldim ondan sonada yımek telaşııı bide yımeğe misaifirm vardıı habersizz iyiki yapmışım bşiler herzaman yımk olmuyo bendede şansları varmışş yiğenlerim gelmiş kırklareliden işleri varmış burda ben girdiimde sen yuktunn ayyy cnm benim merakta edermiş arkdşını Şeniz

serapımmm sağol kuzumm hade geçmiş olsun ye sen dondurmalarııııı buakşam daha çok yee sana dıyok yıme diyee dinlemıyonki biziklava:

AY VALLAHİ ÇOK HASTAYIM BU AY İŞLER ÇOK YOĞUN YOKSA GELMEM YA HER YERİM AĞRIYO

ay bende nefret ediyorum akşam browniye benser bişiy yapmıştım sabah bi kaşık aldım ağzım tatlansın die boğazıma kaçtı öksür öksür bitiremedim yaa hala boğazım acıyo

AY CANIM DİKKAT ET BİDE AÇ KARNINA ŞEKER YEME DİREK VÜCUDA YAĞ OLARAK DÖNÜYOOOkaydirigubbakcemile5

Edecem tabe fena alıştım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…