- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.741
Hoşgeldin canım ben iiyim sana geçmiş olsun biras kanaman warmış
Aman yorma kendini yat dinlen ew dağınıksa dağınık boşwer bu dönemi atlatana kadar pasaklı oturun dışardan yeyin gelip geçsin hayırlısıyla
Bide hangi doktora gidiyosun sen çorluda?
Geçenlerde Orhan beyden randewu almıştın seni bekliyolardı ben çıkarken ona gitmemişsin sanırım
bebeğim bulutlarda meleklerle uçsun melekler göklerden ona gülümsesinler melekler onu korusun yüce rabbimizle cennette melekler onu kucaklarına alsınlar göklerden ona beni göstersinler göklerden baksın bebeğim
Canım madem riskli ikinci bi doktora görünmekte fayda war sonradan pişman olmaktansa orhan bey gerçekten çok ilgili ona da bi gözük derim ben tek bi fikirle kalmacanım benim akıntım geçti şükür..rapor işleri olduğundan devlet hastanesinden bi dr gittim mecburen seval ekerin özeline dün kalp atışı için gittik karından göremedi sonra gelişimide yavaş zaten falan demeye başladı alttan bakın dedim baktı zar zor görebildik pıt pıtları ama küçük dedi kalbide yavaştı sanki yaa p.tesi tekrar çağırdı bakalımm
bebeğim bulutlarda meleklerle uçsun melekler göklerden ona gülümsesinler melekler onu korusun yüce rabbimizle cennette melekler onu kucaklarına alsınlar göklerden ona beni göstersinler göklerden baksın bebeğim
Canım madem riskli ikinci bi doktora görünmekte fayda war sonradan pişman olmaktansa orhan bey gerçekten çok ilgili ona da bi gözük derim ben tek bi fikirle kalma
Rapor içinde kadının dewletteki yerine gitmeye dewam edersin ucuz olur o kadını pek ii duymamıştım
gunaydınn kızlarrrrr
Katılıyorum burda çok hamile arkadaş war zaten sürekli tetikteler birşey olursa die böyle şeyler yasıp herkesi üzmeya lütfen yazma böyle şeyler bizide çok üzüyosun bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin topiğ var orda çok arkadaşımız var bebeği 38. haftasında ölen bence onlarla bi görüş..
gunaydınn kızlarrrrr
pembe patıkk ordamısınn kızzzzzz
kolay gelsınn tostıııı ohh gusel havalarda yaptınn temızlıgıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?