Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benim akıntım geçti şükür..rapor işleri olduğundan devlet hastanesinden bi dr gittim mecburen seval ekerin özeline dün kalp atışı için gittik karından göremedi sonra gelişimide yavaş zaten falan demeye başladı alttan bakın dedim baktı zar zor görebildik pıt pıtları ama küçük dedi kalbide yavaştı sanki yaa p.tesi tekrar çağırdı bakalımm

bebeğim bulutlarda meleklerle uçsun melekler göklerden ona gülümsesinler melekler onu korusun yüce rabbimizle cennette melekler onu kucaklarına alsınlar göklerden ona beni göstersinler göklerden baksın bebeğim

herkese günaydınlar bir bakayım dedim bakmaz olaydım canım cok duygulandırdı beni bu sözlerin rabbim sana güzel bir bebiş nasip etsin bir daha üzülme inş.

Canım madem riskli ikinci bi doktora görünmekte fayda war sonradan pişman olmaktansa orhan bey gerçekten çok ilgili ona da bi gözük derim ben tek bi fikirle kalma
Rapor içinde kadının dewletteki yerine gitmeye dewam edersin ucuz olur o kadını pek ii duymamıştım

bebeğim bulutlarda meleklerle uçsun melekler göklerden ona gülümsesinler melekler onu korusun yüce rabbimizle cennette melekler onu kucaklarına alsınlar göklerden ona beni göstersinler göklerden baksın bebeğim

ya lütfen yazma böyle şeyler bizide çok üzüyosun bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin topiğ var orda çok arkadaşımız var bebeği 38. haftasında ölen bence onlarla bi görüş..

canım bilmiyorumki ben kendi elemanıyım hastaneden tanışıyoruz yamuk yapmaz herhalde..zaten ilaçlarımı cerrahpaşada ayarlıyolar 3 ayım bitseydi iyi bi dr bulacaktık ama bakalım kısmet..p.tesi baksın olmadı 2. bi dr giderim

Katılıyorum burda çok hamile arkadaş war zaten sürekli tetikteler birşey olursa die böyle şeyler yasıp herkesi üzme
Eğitimli bi bayansın sanırım ekonomist yazdıına göre, çok zor bi dönemden geçiyosun imkanın varsa destek alabilirsin daha kolay olur belki atlatmak Allah sabır versin

slm nasılsınız kızlar 2 gündür yavaş yavaş temizlik yapıyorum anca bitti giremedim topige ne var ne yok var mı yenı gelişmeler

hoşgeldiniz kızlarrr dilayın akıntısı olmuş,serabımla fotoşum grip,patikim elif iyi benimde kalp atışları alttan azcık göründü p.tesi tekrar bakçak karından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…