Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kızlar dilaycım geçmiş olsun
isoldem sanada geçmiş olsun
benim bulantım falan kalmadı..dr iyi bişey demişti çiçeğim şükret o bulantılara valla..
serap elif sizler nasılsınız canlarım

vışşşşşşşşşşşşşşşşşş zıyafetmiii bende gelem kızz kaydirigubbakcemile afiyet olsn cnmmm ama dondurma yime sakın
Asıl dondurma yiiçem zaten :icecream: kocacım izin wermiyo ama canım istiyo napiim
Bide gayet sağlıksız olarak patates kızartırım köfte pişiririm oooh kocacım izin wermiyo da ööle şeyler yimeme:jeyyar:

günaydın canım ben kistim vardı şincikte faranjit oldum üst üste geliyo allahım sabır versin öksürmekten yoruldum donuyorum

asıl dondurma yiiçem zaten :icecream: Kocacım izin wermiyo ama canım istiyo napiim
bide gayet sağlıksız olarak patates kızartırım köfte pişiririm oooh kocacım izin wermiyo da ööle şeyler yimeme:jeyyar:

lennnnnnnnnnnnn yımaaaaaaaaa yımaaaaaaaaaaaa yada az yıhhhhhhhh benim gibi yapma görmedik gibi yedim heee olduk şincik

evet canım hergün aynı saatte yataktan kalkmadan..
ama hiçbiş anlamıorumm

Asıl dondurma yiiçem zaten :icecream: kocacım izin wermiyo ama canım istiyo napiim
Bide gayet sağlıksız olarak patates kızartırım köfte pişiririm oooh kocacım izin wermiyo da ööle şeyler yimeme:jeyyar:

yeme sonra çok pişman olucaksın bakkkk ben yedim çekıyom ne zamandırrr ayy bende çok sevıyom patates kızartmasını ama senede anca bir veya iki kez yaparımmm mutfağı zor arıtıyom sonaa bide çok yağlıyaa

Hoşgeldin canım ben iiyim sana geçmiş olsun biras kanaman warmış
Aman yorma kendini yat dinlen ew dağınıksa dağınık boşwer bu dönemi atlatana kadar pasaklı oturun dışardan yeyin gelip geçsin hayırlısıyla
Bide hangi doktora gidiyosun sen çorluda?
Geçenlerde Orhan beyden randewu almıştın seni bekliyolardı ben çıkarken ona gitmemişsin sanırım

seniseviyorumbitanem üzülme dicem ama elde değil bende yaşadım 2 kez şuan yine hamileyim ama oda riskli allah sana,eşine sağlık versin sonrada sağlıklı bi bebek..bol bol dua et canım inşallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun

dün 10 da yatmışım eşimde 11de uyandırdı ilaçlarımı içtim gene ayttım bu akşamda öyle yapıyımda azcık direnç toplayayım
Evet uyku en güsel ilaç wallaa
Ben maşallah pek hastalanmam dirençliyim o konuda hastalansam da öyle yataklara düşmüyorum ayakta hapşırarak fln atlatıyorum
Hasta olsam da kolay kolay hastayım demem hayatıma dewam ederim kendimi kandırırım ööle daha çabuk geçiyomuş gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…