- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.721
ahh ahhh ahhh içim acıyor rahmimden koptu bebeğim benim
Bu akşam eşim şirket yemeğpindeymiş geç gelcekmiş ooh bende ziyafet çekerim kardeşimle :sm_cool::sm_cool:
günaydın kızlar
Asıl dondurma yiiçem zaten :icecream: kocacım izin wermiyo ama canım istiyo napiimvışşşşşşşşşşşşşşşşşş zıyafetmiii bende gelem kızz kaydirigubbakcemile afiyet olsn cnmmm ama dondurma yime sakın
günaydın kızlar dilaycım geçmiş olsun
isoldem sanada geçmiş olsun
benim bulantım falan kalmadı..dr iyi bişey demişti çiçeğim şükret o bulantılara valla..
Serap elif sizler nasılsınız canlarım
Edecem tabe fena alıştım yaa
Ben bide disi keyfi yapçam yaprak dökümünü islerim onu da pek isletmiyo da benimki gıcık oluyo o disiyeOHHHHHHHHH SEFAN OLSUN BİZDE İŞ YIMAĞI OLUNCA BEN ERKENDEN YATIYOM :teytey: UYKU KEYFİ BEN,İMKİSİDE
asıl dondurma yiiçem zaten :icecream: Kocacım izin wermiyo ama canım istiyo napiim
bide gayet sağlıksız olarak patates kızartırım köfte pişiririm oooh kocacım izin wermiyo da ööle şeyler yimeme:jeyyar:
tatlım nezman ölçüyosun bu değerlerin ne zmanın değerleri sabah yatakatan kalkmadan öncemi ölçüyosun ben 36.3 te adet oldum 36.6 dan düştüm bir ara 37.3 çıkmıştım yumoş zamanıymış ozman
Asıl dondurma yiiçem zaten :icecream: kocacım izin wermiyo ama canım istiyo napiim
Bide gayet sağlıksız olarak patates kızartırım köfte pişiririm oooh kocacım izin wermiyo da ööle şeyler yimeme:jeyyar:
Hoşgeldin canım ben iiyim sana geçmiş olsun biras kanaman warmışgünaydın kızlar dilaycım geçmiş olsun
isoldem sanada geçmiş olsun
benim bulantım falan kalmadı..dr iyi bişey demişti çiçeğim şükret o bulantılara valla..
serap elif sizler nasılsınız canlarım
ben bide disi keyfi yapçam yaprak dökümünü islerim onu da pek isletmiyo da benimki gıcık oluyo o disiye
Ne güsel işte bide sen biras düselsen de bi ara ayarlayıp görüşsek tam olcekcnm benim bende alıştım vallaa çok sağoll opuyorumnanaktan
günaydın canım ben kistim vardı şincikte faranjit oldum üst üste geliyo allahım sabır versin öksürmekten yoruldum donuyorum
Evet uyku en güsel ilaç wallaadün 10 da yatmışım eşimde 11de uyandırdı ilaçlarımı içtim gene ayttım bu akşamda öyle yapıyımda azcık direnç toplayayım
serap ya benimde boğazlar çok fena..nası yanıo varya anlatamam..
gece uyutmuo ağrısı....
Ne güsel işte bide sen biras düselsen de bi ara ayarlayıp görüşsek tam olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?