Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

uyumuyoz kız canımız sıkıldı sabahtan beri,bende ortalığı toparlıyorum arada size bakıyorum hatunu görüyorum kaçıyorum valla zaten hassas zamandayım ..kızlar akşama ne yemek yapçanız bakam

keşke bende uyuyabilsem şu anda..
5:45 te kalkiorum sabahlari.
nasil uykum war anlatamam bilmiyorumkismile

ayy kuzumm aynen bu sabah 5 te kalktım açlıktan ölüyorum sabah 5 te portakal sıkıyorum gözler kapalı ekmek arası bişeyler yedim yattım bendede uyku falan yok valla..sen çalıştığın içinmi uyuyamıyon ben gündüzleri şekerliyorum arada

ewet kuzum çalişiorum ben
akşam 8 de gidiorum ewe (

bebeğini kaybetmiş bi arkadaş ama nasıl duygusal şeyler yazıyo zaten ağlamaya yer arıyorum sinirlerim bozuldu sen napıyon bakalım

Ewet okudum canım...1-2 sayfa gerilere gittim...
Ben ne yapayım adetim bittiği gibi 1 dolu 1 boş çalışmaya başladım...Dün adetimle birlikte 11. günümde 2 defa elime şeffaf akıntı geldi...Dün kasıklarımdada ağrı vardı hele sağ kasığımda...Yalnız özel ama dün yaramazlıkta zorlandım ben çok ağrı hissettim kasıklarımda...
2gün oldu pcde sorun vardı kızlar eşimin wınn girdim fazla duramadım gezdim topikleri ama kimseler yoktu...

canım bence yumurtlama zamanındasın bende sağdan yumurtlamışım ilişkiden sonra sağ tarafına yatmaya çalış..ağrı gün aşırı ve sık olduğundan olabilir serbest bırak kendini.. bu geceden sonra 2 günde 1 olsada olur bence spermler 72 saat yaşıyo sonuçta ve rabbim ol diyosa olur kuzum hiç takma kafana olucak inşallahhhhhhhhhhhhh

9+2 deyim.
yoo bi bağlanti olduunu sanmiorum.

ya dün ilkkez duycaktık kalp atışını karından duyulmadı alttanda zar zor duydukta..ben çok açtım giderken.dr söyledim bidahaki sefer hem tok gel hemde gelmeden 1 tane çikolata ye dedi ondan sordumm..bu arada maşallah size inşallah kucağına almakta nasip olur canım

Anne çikolata yeyince bebek içerde hareketlenirmiş die duymuştum onla ilgilidir belki

ilk defa duyuyorum böle bişeyi.sölediin ii oldu :)

en son 3 hafta önce gittim ben(ilk gidişim daha doğrusu)
alttan bakti ve duyduk kalp atişlarini..tabi toktum ben.
c.tesi gidicem kontrole.
Allah hepimize sağliğiyla kucağimiza almayi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

sen kaç haftaliksin?

İlişki 1 dolu 1 boş yaptım adetim bittiği gibi...Ben bu ayda klomene başlamıştım içtim bitti...Yalnız 35 gün arayla adet oluyorum ben...Erken değilmi sizce...Klomenden dolayıdır diye düşünüyorum...Zaten cuma günüde doktora gideceğiz...Ozaman belli olacak çatlayıp çatlamadığı...Çatladı dersede içim rahat olacak çünkü çalışmamı yapmış olacağım...Çatlamadıysada doktor ne derse onu yapacağız...15 dk filan kalçama yastık koyup ayaklarımı yukarı doğru karnıma çekerek yatıyorum sonrada soluma yatıyordum ama akşam sağıma yattım uyumuşum...

yaw yorum yapamiom kusura bakma.
hiç anlamiorum çünkü bu işlerden
tek bildiim yastik olayi doğrudur.
çok kişiden duymuşluğum war
yarim saate çikar bence sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…