Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlaaaaaaaar. size bi soru sorcam yaaa. bana bu akşam misafir gelecek. ben yasinimi öğleden sonra okusam olurmu acep yaaa.

arkandayım kuzum ama sen genede 1 ay dene kontrol ettir sonuçlarına bak..bu arada ben bal-tarçın-çörek otu yapmıştım şubatta birde ovülasyon testi kullandım..insan herşeyi denemeli bencede kuzum

EVET CANIM BU AY ADETTEN SONRA DAHA ÖNCEKİ DOKTORUMA GİDİCEM BAKALIM O NE DEYCEK NE VARSA YAPÇEM YA BATICAM YA ÇIKICAM EN AZINDAN BU SEFER BENİM KARARIM OLUCAK opuyorumnanaktan

pelin nasılsın canım. daha iyisin değilmi artık. başladınmı tekrar çalışmalara.. serapım bende seni doğum kontrol ilacı kullanacaksın diye çok üzülmüştüm ama sana demedim üzülme diye. tamam olmuyor o ayrıca umutta gidince daha kötü hissediyorum kendimi çünkü. elif nasılsın canım ilacı kaçıncı günü canım bide farlutal kullanıyorsun değilmi. ayşegül miden nasıl canım daha iyisin sanki inşallah. eylem sen nasılsın canım dün bayağı üzgündün. bebişinin kalp atışlarını göreceksin canım pazartesi üzülme yoksa oda üzülür. ceylan nerde yaaa. dünde görmedim onu. iyidir inşallah. dilek gitmiş sanırım görünmüyor. birsende yok galiba. herkes iyidir inşallah yaaaa

sultan iyiyim canım coktan başladım calışmalara canım hayırlısı olsun diyorum artık sen nasılsın tatlım

Evet sultancım bende kÖtÜ oldum ama İÇmİycem ohhhhhhh kafam rahat

iyi ettin canım yaaa. inanki çok iyi ettin.

ozman söliyim hade benim için güsel bi hadise var
benim artıkım arabam var kız
kociş sürpris yapmış almış
ama 3 ay olana kadar binmek yok dedi ohaoldumsmile

balkondan bakıom öle :umursamaz:

hayırlı olsun canımm. güle güle kullan inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…