Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ozman söliyim hade benim için güsel bi hadise var
benim artıkım arabam var kız :d
kociş sürpris yapmış almış
ama 3 ay olana kadar binmek yok dedi ohaoldumsmile

balkondan bakıom öle :umursamaz:

ohhhhhhhhhhh sefan olsun tatlım çok sevindim ohh ohhh

bende 2 mayısat kısmetse taşınıyom keisn tarihimiz bu bi aksilik olmazsa

sultan iyiyim canım coktan başladım calışmalara canım hayırlısı olsun diyorum artık sen nasılsın tatlım

sağol canım iyi olmak istiyorum ama çok sinirliyim bugünlerde. çalışmalara başlayacan tabi canım durmak yol devam. olana kadar demi canımmm. benim bugün 22. gün ne çabuk geçti zaman yaaa.

Ay Çok burnum akıyoooooooo poffffff bu soĞan suyu burnumu aÇtı galıba kıste yoĞunlaŞmam lazım ommmmmmmmm

ohhhhhhhhhhh sefan olsun tatlım çok sevindim ohh ohhh

bende 2 mayısat kısmetse taşınıyom keisn tarihimiz bu bi aksilik olmazsa

saolun kıslaaaaar
bütün topiğimise nasip ossun inşallaah

geleli mi yardıma kıs
ama hepimisin midesi bulanıo
sora yeni evine ne olur bilemem kaydirigubbakcemile3

Sultancım hoŞgeldın canım farlutalın 3.gÜnÜndeyım 3 gÜnÜm daha var
hayırdır sen nıye sınırlısın yıne mı sıktılar canını

taam kız gördüm ama geç yasmışsın

sen kusuon mu eylem
ben kusmuom ammaa feci bulanıorum
böööööööööööööööh fena hemde
yemekte yemiom hiç
yumurta peynir meyve ceviz bu kaaaa
yemek kokusuna dayanamıom aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim raconumda hamişlere bağırmak tehlikeli ve yassaktır okaaaaaaa

bende hamişim emme kaydınız fırçayı valla nise affedim bari çiçeğim araban hayırlı olsun güle güle gez bebişinle kocişinle..serabımında evi hayırlı olsun güle güle oltursun 5 tane bebiş büyütsün inşallaaaaaaaaaaahh

Sultancım hoŞgeldİn canım farlutalın 3.gÜnÜndeyİm 3 gÜnÜm daha var
hayırdır sen nİye sİnİrlİsİn yİne mİ sıktılar canını

ya işyerinde bi arkadaş sürekli benimle uğraşıyor . kocaman adam yaa. işi gücü beni patrona kötü göstermeye çalışmak. ama bişey bulamadıkça daha üstüme geliyor. sabah bağırdım artık. müşterilerde ayrı sinir zaten. ya ben hamile kalmak ve evimde bebeğimi büyütmek istiyorum yaaaaaaaa

saolun kıslaaaaar
bütün topiğimise nasip ossun inşallaah :d

geleli mi yardıma kıs
ama hepimisin midesi bulanıo
sora yeni evine ne olur bilemem kaydirigubbakcemile3

yok kız ben yerleşeyim siz bana güne gelinnnnnnnn oh yiyelim içelim geniş geniş sefamız olsun

canım ya bu kist varken hamile kalamıyomuşsunmu

oluyomuşsun canım dilay öyle hamiş kaldı ama bende hiç beklemeyin olmam alıştırdım çünkü ilaçlara kendimi hormon takviyesi çok oldu klomendi menagondu şeker hapıydı çatlatma iğnesiydi çok içtim yan etki yapmaya başladılar gibime geliyoo

sağol canım iyi olmak istiyorum ama çok sinirliyim bugünlerde. çalışmalara başlayacan tabi canım durmak yol devam. olana kadar demi canımmm. benim bugün 22. gün ne çabuk geçti zaman yaaa.

sinirlenmemeye calış sultancım stres bebegin gelmesinide engelliyo evet canım olana kardar durmak yok yola devam evet zaman cabuk geciyo hele de adetime yakın ben cok heycan yapıyorum ya daha var ama benim günüme tatlım ayy cıkcam dedim kaldım burda ayrılamıyorum bi türlü

sultanım
tek msj la herkeşi sormuşsun canım
benim bulantım devam kuşum :umursamaz:
bugünde progestanı içmedim şu an ayaktayım akşam içecem

bende serap gibi protesto ediom arada
ilaçları

iki çift ikiz biride aykırı olsun ohhhhh 5 tane ama benim koca çok fena her çocuğa bi ev diyooo çok çalışmam lazım çokkk

canım sen çalışıyorsun değilmi. bebek doğunca kim bakacak senin bebişe. benim işten çıkmam lazımda

çalişiyorum canım,
douma yakin ayrilmayi düşünüorum,bebişime bakicak kimse yok.
hoş zaten olsada ben büyütmek istiyorum,ben ilgilenmek istiyorum.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…