- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.101
taam kız gördüm ama geç yasmışsın
sen kusuon mu eylem
ben kusmuom ammaa feci bulanıorum
böööööööööööööööh fena hemde
yemekte yemiom hiç
yumurta peynir meyve ceviz bu kaaaa
yemek kokusuna dayanamıom aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sultanım
tek msj la herkeşi sormuşsun canım
benim bulantım devam kuşum :umursamaz:
bugünde progestanı içmedim şu an ayaktayım akşam içecem
bende serap gibi protesto ediom arada
ilaçları
ozman söliyim hade benim için güsel bi hadise var
benim artıkım arabam var kız
kociş sürpris yapmış almış
ama 3 ay olana kadar binmek yok dedi ohaoldumsmile
balkondan bakıom öle :umursamaz:
bende hamişim emme kaydınız fırçayı valla nise affedim bari çiçeğim araban hayırlı olsun güle güle gez bebişinle kocişinle..serabımında evi hayırlı olsun güle güle oltursun 5 tane bebiş büyütsün inşallaaaaaaaaaaahh
çok haklısın canım yaaa. aslında benim sorunumda sinir stres ama işte elimde olmuyor. keşke elimde olsaydı yaaa. benimde aynı adet yaklaşınca bide onun sıkıntısı oluyor tam oluyorumsinirlenmemeye calış sultancım stres bebegin gelmesinide engelliyo evet canım olana kardar durmak yok yola devam evet zaman cabuk geciyo hele de adetime yakın ben cok heycan yapıyorum ya daha var ama benim günüme tatlım ayy cıkcam dedim kaldım burda ayrılamıyorum bi türlü
sultanım
tek msj la herkeşi sormuşsun canım
benim bulantım devam kuşum :umursamaz:
bugünde progestanı içmedim şu an ayaktayım akşam içecem
bende serap gibi protesto ediom arada
ilaçları
yok kız ben yerleşeyim siz bana güne gelinnnnnnnn oh yiyelim içelim geniş geniş sefamız olsun
oluyomuşsun canım dilay öyle hamiş kaldı ama bende hiç beklemeyin olmam alıştırdım çünkü ilaçlara kendimi hormon takviyesi çok oldu klomendi menagondu şeker hapıydı çatlatma iğnesiydi çok içtim yan etki yapmaya başladılar gibime geliyoo
yok canım sadece geçen hafta çarşamba kustum okaa..pazara kadar hafiften bulanıyodu ama artık geçti..benim iştah çok açık 2 saatte bir açlıktan ölüyorum sabah 5 te kalkıyom yemek yiyorum yatıyorum..bende azcık bulansa diyorum içim rahat ederdi
saol canumcum
ne güsel dilekte bulunmuşsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin serabum 5 tane doğusun sultiş sen 6
elif 4 ossun
ıııııııııııııııııııııııııım fatoş ta 7 pelün kıs sen çok temislik yapıon 3 tane yeter
hamilelerin dilekleri kabul olurmuş diledim işte guclubacismile
çalişiyorum canım,
douma yakin ayrilmayi düşünüorum,bebişime bakicak kimse yok.
hoş zaten olsada ben büyütmek istiyorum,ben ilgilenmek istiyorum.:CüvCüv:
saol canumcum
ne güsel dilekte bulunmuşsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin serabum 5 tane doğusun sultiş sen 6
elif 4 ossun
ıııııııııııııııııııııııııım fatoş ta 7 pelün kıs sen çok temislik yapıon 3 tane yeter
hamilelerin dilekleri kabul olurmuş diledim işte guclubacismile
cicegim hayırlı olsun yeni araban güle güle kullanmak nasip etsin allahım canım:ecrin_bebek:
yok kuzum ya onlar atılır vücuttan yavaş yavaş sen takma ama bitkisellerin daha faydalı olduğuna inananlardanımm..bencede korunma soğan suyu sonrada incir ve bal-tarçın-çörek otu yap 2 aya temizsin sölimmm
çok haklısın canım yaaa. aslında benim sorunumda sinir stres ama işte elimde olmuyor. keşke elimde olsaydı yaaa. benimde aynı adet yaklaşınca bide onun sıkıntısı oluyor tam oluyorum
yoooook serap etsin ama sen edemezsin. o bebiş olsun diye psotesto ediyorum. ama sen edersen Allah korusun hadi bakim ilaçlara devamlmaz: bulantıda olsun kııız hamile olduğunu hiç unutmazsın. sende demiyormuydun yeterki olsun bendede olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?