Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok canım sadece geçen hafta çarşamba kustum okaa..pazara kadar hafiften bulanıyodu ama artık geçti..benim iştah çok açık 2 saatte bir açlıktan ölüyorum sabah 5 te kalkıyom yemek yiyorum yatıyorum..bende azcık bulansa diyorum içim rahat ederdi

:lepi::lepi::lepi::lepi:

HAHAHAHA BİDAHAKİ AY AMELİYAT DERLERMİŞ BANAAAAA SAPLIK OLSUN ARTIK
sultanım
tek msj la herkeşi sormuşsun canım
benim bulantım devam kuşum :umursamaz:
bugünde progestanı içmedim şu an ayaktayım akşam içecem

bende serap gibi protesto ediom arada
ilaçları

ozman söliyim hade benim için güsel bi hadise var
benim artıkım arabam var kız
kociş sürpris yapmış almış
ama 3 ay olana kadar binmek yok dedi ohaoldumsmile

balkondan bakıom öle :umursamaz:

cicegim hayırlı olsun yeni araban güle güle kullanmak nasip etsin allahım canım:ecrin_bebek:

saol canumcum
ne güsel dilekte bulunmuşsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin serabum 5 tane doğusun sultiş sen 6
elif 4 ossun
ıııııııııııııııııııııııııım fatoş ta 7 pelün kıs sen çok temislik yapıon 3 tane yeter
hamilelerin dilekleri kabul olurmuş diledim işte guclubacismile

çok haklısın canım yaaa. aslında benim sorunumda sinir stres ama işte elimde olmuyor. keşke elimde olsaydı yaaa. benimde aynı adet yaklaşınca bide onun sıkıntısı oluyor tam oluyorum

sultanım
tek msj la herkeşi sormuşsun canım
benim bulantım devam kuşum :umursamaz:
bugünde progestanı içmedim şu an ayaktayım akşam içecem

bende serap gibi protesto ediom arada
ilaçları

yoooook serap etsin ama sen edemezsin. o bebiş olsun diye psotesto ediyorum. ama sen edersen Allah korusun hadi bakim ilaçlara devam lmaz: bulantıda olsun kııız hamile olduğunu hiç unutmazsın. sende demiyormuydun yeterki olsun bendede olsun diye

yok kuzum ya onlar atılır vücuttan yavaş yavaş sen takma ama bitkisellerin daha faydalı olduğuna inananlardanımm..bencede korunma soğan suyu sonrada incir ve bal-tarçın-çörek otu yap 2 aya temizsin sölimmm

benimde akşamlari bulantim oluyo ama kusmuyorum..daha doorusu kusamiorum.
hastalaniorum ben kustuum zaman..

iştahim deli gibi açik,sanirim vitamin ilaci yapio.
elevit kullaniorum..normalde çok iştahli biri diildim.şimdi sürekli açim.

ohhhhhhhhhh ohhhhhhhhh olsun olsun

çalişiyorum canım,
douma yakin ayrilmayi düşünüorum,bebişime bakicak kimse yok.
hoş zaten olsada ben büyütmek istiyorum,ben ilgilenmek istiyorum.:CüvCüv:

canı en iyisi bende öyle istiyorum. kendim büyütürüm herşeyini beraber yaşarız.

kııııız 6 tanemiiiiiiiii aman Allahım bayılazağımmm

cicegim haklısın canım bana iki tane yeter aslında bir kız bir erkek ayyy ne güzel olur inşallah allahım nasip eder :Saruboceq:

Ayyyyyyyyyyyy bı herıf var vallahı bulup tepelıycem adamı ınını bulcam bu mÜŞterının bombalıycam

ama geçende içmedim bu ikinci kaçamağım :kedi: kociş duymasın
yoksam burda olamazdım şu an
aşkam içcem
evet doru dion insan bişi sölerken dikkatli konuşmalıymış

ama sen yandın bissürü çocuğuun olcek hohohooooooooooooooooolaelaelaelaelae

Kız çiçek maşallah 4 er 5er DÖKTÜRMÜŞSÜN kaydirigubbakcemile3 oLSUN DA RAKAM FARKETMES
sULTAAANNN KIZ BOŞWER GERME KENDİNİ ÖÖLE TİPLERLE ZOR BİLİYORUM AMA BOŞWER YAA SEN İŞİNİ YAP GERİSİ YALAN
ÇİÇEKİM DÜT DÜTÜN HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ GÜZEL GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH DARISI BAŞIMIZA
NE MARKA KIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…