Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

delikafadulden:roflol:kaydirigubbakcemile3
hemde ne 9lar dourdum sorma 8 ay yanımda bugün olurum die orkid taşımak ne demek biliymisin
arada bi orkidleri çantamdan deiştiriyodum gezmekten yıpranıyodu paketler yırtılıyodu :roflol:

ayy valla temizlik gibisi yok yaa üstün körü yaptımmı heç bişi anlamıyom valla altta kalan mikroplar içimi kemiriyo yaa en güzeli dip köşe valla bende arada salıyom kendimi

aynen cnm temızlık gıbısı yokkkkkkkkk yarın bende dıp köşe girişicem hayırlısıylaaakaydirigubbakcemile5

aynen cnm temızlık gıbısı yokkkkkkkkk yarın bende dıp köşe girişicem hayırlısıylaaakaydirigubbakcemile5

canımcım yorma kendini temizlik v yapcem diye bende çıkıyorum canım yimek yapcem şimdide akşamki dualarımız şimdiden kobul olur inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

kızlarrr ben çıkıyorum yine gelmeye çalışlcam şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlaaaar. dualarımı okudum artıkın yatıyorum. hepinizi çok çok çok seviyorum canlarım. Rabbim gönlümüzdekini olur kılsın inşallah . amin amin aminnnn!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaaaaaaaar. cumanız hayırlı olsun ınşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin gönlümüzdekini olur kılsın,hayırlı sağlıklı bebişler, mutlu huzurlu yuvalar,sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin ınşallah. herkes nasıl bakalım bugünnnn.

sultan günaydın cnmmm bütün arkdşların cuması mubarek olsunnn sultan ne güzel dileklerde bulunmuşsun arkdşımm çok sağoll cümlemize inşşş

günaydın birsenciğim. inşallah kabul olsun canım yaa.nasılsın canım. bebiş nasıl hareketlendimi artık annesi

nasıl olimm cnm hep istifra ediyorummmmmm iki günden beri gene baya fazlalaştııı evett cnm bebiş hareketlendiii kıpır kıpır hissedıyorum eskiden elimi koyunca hissedıyodum şuanda herzaman değil ama bazenn elimi koymadanda hissettiriyo kendiniii pıt pıt bişi atıyooo içimdee allahım tüm isteyenlere nasip etsinn ilk başlarda bişi anlamıyodum şimdi kıpırdadıkça daha farklı oluyo ileri doğru dahada hareketlenecekk kısmet olursa sen işe geldin gidicenmi bi yere bgnn eşin düzeldimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…