- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.281
nasıl olimm cnm hep istifra ediyorummmmmm iki günden beri gene baya fazlalaştııı evett cnm bebiş hareketlendiii kıpır kıpır hissedıyorum eskiden elimi koyunca hissedıyodum şuanda herzaman değil ama bazenn elimi koymadanda hissettiriyo kendiniii pıt pıt bişi atıyooo içimdee allahım tüm isteyenlere nasip etsinn ilk başlarda bişi anlamıyodum şimdi kıpırdadıkça daha farklı oluyo ileri doğru dahada hareketlenecekk kısmet olursa sen işe geldin gidicenmi bi yere bgnn eşin düzeldimii
serapım sen zaten adet değilmisin kuşummm. Ben seni adet biliyordum. Hem olsun canım biz ettik sana
eşim çok şükür düzeldi canımm. evet işteyim. şimdilik bi yer görünmüyor canım bakalım artık belli olmuyor. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah canım yaaa. öyle kalp atışı hareket falan. bana hayal gibi geliyor.
serapım huşgeldinnnn kızz benm hep bulanıyoo saçlar çıkarken ne olucak tahmin bile edemıyorummm eyvahedigeldismile
hehehehe çok çok hoş oluyomuş canım için gıcıklanıyomş benim eski işyerindeki arkadaşım tüm belirtileri banada anlattı her tekmesini biliyodum çok güzel yaaaaaaaa
evet cnm güzel ve değişik bi duyguuu tek kalbin atıyokennn ikinci bi kalp atışı daha var içindeee allahım herkese yaşatsınnnn amaaa böle bulantılııı geçirmeyınn sizzz hele çalışanlara allahım yardım etsinn benim iş hayatıum olsaydı çoktan bitmişti
FatoŞŞŞ kuŞum allah kabul etsİnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?