Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eşim çok şükür düzeldi canımm. evet işteyim. şimdilik bi yer görünmüyor canım bakalım artık belli olmuyor. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah canım yaaa. öyle kalp atışı hareket falan. bana hayal gibi geliyor.

ohh iiyi olmş çabuk atlatmışşş hastalığıı aman bgnde iş çıkmasın zaten hafta sonuu gelıyooo eder cnm ederr allahımm çok büyükkk herkuluna yetişiyooo ama zamanıı var iştee kız banada öyle hayal gelıyodu ama nasip oldu sizede olucak inş

serapım huşgeldinnnn kızz benm hep bulanıyoo saçlar çıkarken ne olucak tahmin bile edemıyorummm eyvahedigeldismile

hehehehe çok çok hoş oluyomuş canım için gıcıklanıyomş benim eski işyerindeki arkadaşım tüm belirtileri banada anlattı her tekmesini biliyodum çok güzel yaaaaaaaa

hehehehe çok çok hoş oluyomuş canım için gıcıklanıyomş benim eski işyerindeki arkadaşım tüm belirtileri banada anlattı her tekmesini biliyodum çok güzel yaaaaaaaa

evet cnm güzel ve değişik bi duyguuu tek kalbin atıyokennn ikinci bi kalp atışı daha var içindeee allahım herkese yaşatsınnnn amaaa böle bulantılııı geçirmeyınn sizzz hele çalışanlara allahım yardım etsinn benim iş hayatıum olsaydı çoktan bitmişti

aminnnnnnnn canım aminnnnnnnn allahım isteyen herkese nasip etsin bakalım çalışamazsam çalışamam napayım bebişim gelisn sağlıkla yeter bana mal mülk yok gözümde

kızlar günaydn..
işlerimin yoğunlugundan pek giremiorum.
dünakşam güzelce dualarımı ettim..
rabbim inşallah kabul eder..
herkese hayırlı cumalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…