- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.101
nede güzel anlattın gülüm yaaa:ecrin_bebek:
kızlar yaa her dönemin herkesin derdi değişio..
bakın şuan eylem arkadaşımız kendi derdi için üzülüo..
hiçbirimiz onun kadar üzlemeyiz..
ben kendi derdim için sen kendi derdin için üzülüosun.
eşim işleri iyi gitmediği için üzülüo..
bak 22 yaşındayım..
ben bebeğim olmuo diye üzülürken benim akranlarım finallerim vizelerim ii gitmedi diye üzülüo..
içimden geçtiği için yazdım bunları...
yazıp rahatlamak istedim..
eşimin bi arkadaşının nişanlısı daha geçen konuşmamızda dioki
valla bende hemen evlenim bebek yapıcam dio..
sen öel diosunda bakalım senin planın kaderindekiyle aynımı..
senin elindemi sanki..
ben istemiomuyum..
deliler gibi istiorum..
ama rabbim ol dicekki olucak..
son olarakk şunu dayazayım kızlar..
çok sevdiğim biz sözdür..
çok da rahatlatır beni
insanlar plan yaparmış,kaderde onlara gülermiş....
nebilim kuzu ya bende çözemiom kendimi aslına bakarsan...
bilmiyorumkismile
saol canım rahat ol hep olumlu düşün seninkilerde güzel çıkacak allahın izniyle.
inşallah canım inşallah dua ediyorum zaten inşallah bişey cıkmaz:Saruboceq:
cok güzel yazmışsın canım kutlarım seni alkisalkisalkisbiz ne söylersek söyliyelim kaderimiz de ne varsa onu yaşıycaz ben de ilk başta korundum istemiyodum sanki olcanı biliyomuş gibi ama şimdi olmuyo keşke korunmasaydım allah ne zaman nasip ederse o zaman olur kimsenin dedigini takmıyorum kafamazemuszemus
KIZ SEN ÇIKANA KADAR HAMİŞ KALICAN ZATİİ ADETİN 2-3.GÜNÜ GİTMEN LAZIMKİ TEST YAPSINLAR OZMANADA KADAR DA HAMİŞ OLUCAN kaydirigubbakcemile5
canım bu ayın 10 unda gitcem olmazmı öyle bilmiyorumki ilk defa gitcem korkmuyo da degilim yanieyvahedigeldismile
canım bu ayın 10 unda gitcem olmazmı öyle bilmiyorumki ilk defa gitcem korkmuyo da degilim yanieyvahedigeldismile
7 AYDA ÜÇ DOKTOR DEĞİŞTİRMEME DAYANARAK :)))) ADETİN 2.-3.GÜNÜ ÇAĞIRIYOLAR HORMON TESTİ YAPIYOLAR TATLUM SONUÇLARA GÖRE DE HAREKET EDİLİYO NE KORKMASI NE TATLUM
efferın sana pelunummmmmm pozıtıfımm benımm....
7 AYDA ÜÇ DOKTOR DEĞİŞTİRMEME DAYANARAK :)))) ADETİN 2.-3.GÜNÜ ÇAĞIRIYOLAR HORMON TESTİ YAPIYOLAR TATLUM SONUÇLARA GÖRE DE HAREKET EDİLİYO NE KORKMASI NE TATLUM
canım ne gibi testler yapılıyo beni biraz aydınlatsana o zaman ben adetimin gelmesinimi bekliycem ayyy belki de gitmeden hamiş kalırım ne güzel olur yazemuszemus
canım hiiiç korkma bende ilk defa gittim dün korkuyodum ama hiçte korktuğum gibi olmadı..alttan ultrasonla baktı sonra bişeyler yaptı oralarda :)) ama zor ve acılı falan olmuyo yani çekinir gibi oldum ama onun işi o alışmış hiç oraya bakıyo gibi değil yanii rahat ol kuşumzemuszemus
canım hiiiç korkma bende ilk defa gittim dün korkuyodum ama hiçte korktuğum gibi olmadı..alttan ultrasonla baktı sonra bişeyler yaptı oralarda :)) ama zor ve acılı falan olmuyo yani çekinir gibi oldum ama onun işi o alışmış hiç oraya bakıyo gibi değil yanii rahat ol kuşumzemuszemus
cok sagol canım ya su serptin yüregime ama adet olmammı gerekiyo gidebilmem icin ben bu ayın 10 unda gitmeyi düşünüyodum olmazmıbilmiyorumkismile
nagatıffffffffffff
negatıffffffffffffffffffffffffffffffff cıktı kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?