- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.121
nagatıffffffffffff
negatıffffffffffffffffffffffffffffffff cıktı kanda
canım ne gibi testler yapılıyo beni biraz aydınlatsana o zaman ben adetimin gelmesinimi bekliycem ayyy belki de gitmeden hamiş kalırım ne güzel olur yazemuszemus
HORMON TESTLERİ TATLIM E2 FSH DİYE BİŞİ PROLAKTİN FALAN TROİD İSTEYEBİLİR BAŞKADA ŞU ANA AKLIMA GELMİYO AMA DOKTORA GİTSENDE ZATİ BİR YIL DENEYİN GELİN DİYCEN BİDE BÜLEE BİŞİ VAR SADECE KAN TESTLERİNİ YAPTIRIRSIN SORUNDA ÇIKMAZ EVDE DENEMEYE DEVAM AMA DİYİM BEN SAN SEN GİDENE BEBİŞ GELİCEKKKKKKKKKKKKKKKKKK
nagatıffffffffffff
canım hiiiç korkma bende ilk defa gittim dün korkuyodum ama hiçte korktuğum gibi olmadı..alttan ultrasonla baktı sonra bişeyler yaptı oralarda :)) ama zor ve acılı falan olmuyo yani çekinir gibi oldum ama onun işi o alışmış hiç oraya bakıyo gibi değil yanii rahat ol kuşumzemuszemus
ha haaa bende alıştım artık doktorların o gıcık masasına çıkmaya..
herkese açıom vallaaaa...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilk başlarda çok geriliorum heleki doktorum erkekse..
ki son gittiğim erkektii..
ama sonradan salıveriom kendimi..
çoook cool davranıorum...
canım hiiiç korkma bende ilk defa gittim dün korkuyodum ama hiçte korktuğum gibi olmadı..alttan ultrasonla baktı sonra bişeyler yaptı oralarda :)) ama zor ve acılı falan olmuyo yani çekinir gibi oldum ama onun işi o alışmış hiç oraya bakıyo gibi değil yanii rahat ol kuşumzemuszemus
HADİ GEÇMİŞ OLSUN TATLIM HAYIRLISIYLA BİZDE ATLATALIM SONUÇ NE OLDU CANIM
bebem pozitif olmaya calışıyorum ama şu doktor işi beni negatifleştiriyo arada yaaa
ne alaka bilmiorum ama bişi daha anlatım size bu olay iki gün önce geldi başıma..
aynı işhanında beraber çalıştıgımz bi avukat bey var..
hukuksal işlemlerden çok anlamadıgım için kendisine bi danışayım dedim..
hani nede olsa komşuyuzya bana yardım eder düşüncesiyle gittim bastım ziline..
adam beni görür görmez
''şu an işim var daha sonra gel'' die
kapadı yüzüme kapıyı..
tam ''a'' derken laf agzımda kaldı..
bu olay 4 ay falan önce oluo..
sonraları çok karşılaştım bu adamla...
girişlerde çıkışlarda binada falan..
ama varya içimden hep o kapıyı yüzüme kapamışlığın verdiği bi acımasızlık var..
hep diodumki bigün seninde bana işin düşer..
ozaman bend esana aynısını yapıcam diodum..
nese efendim..
acaip gıcıgım tabi bu herife..
ama elimden bişi gelmio..
yok bu adamın bana hayatta işi falan düşmez..
koca avukat benimle ne iş olucakk demeye kalmadan..
geçen gün merdivenlerde tam gözümün önünde bi yuvarlandı kızlar sormayın..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evrakları falan hep dağıldıı..
ben yukarıdan iniodum oda yukarı çıkıodu..
gözlerimin önünde oldu yaaa..
bi an yardım etmek için atıldım..
ha keşke etseydim diorum ama adamın düşmesi nefsime çok tatlı geldi..
valla gözlerinin içine bakarak güldüm.
ha adama bişi olmadı toparlandı gitti..
ama bana öle bi bakışı vardıki sormayın...
bunu neye bağlıcamı bilmiorumda..
şunu anladım..
gerçekten çok içten ettiğimiz niyetlerimiz kabul oluo..
rabbim billio bizim sıkıntılarımızı...
nagatıffffffffffff
cok sagol canım ya su serptin yüregime ama adet olmammı gerekiyo gidebilmem icin ben bu ayın 10 unda gitmeyi düşünüyodum olmazmıbilmiyorumkismile
adetinin 3 günü diye biliyorum canım ama bende çok tecrübeli değilim bu konuda bana dün yaptı hormon testi ama adetim bitmişti sadece kanamam vardı o sebeple
HORMON TESTLERİ TATLIM E2 FSH DİYE BİŞİ PROLAKTİN FALAN TROİD İSTEYEBİLİR BAŞKADA ŞU ANA AKLIMA GELMİYO AMA DOKTORA GİTSENDE ZATİ BİR YIL DENEYİN GELİN DİYCEN BİDE BÜLEE BİŞİ VAR SADECE KAN TESTLERİNİ YAPTIRIRSIN SORUNDA ÇIKMAZ EVDE DENEMEYE DEVAM AMA DİYİM BEN SAN SEN GİDENE BEBİŞ GELİCEKKKKKKKKKKKKKKKKKK
cok teş3ekkür ederim tatlım moral verdigin icin inşallah dedigin gibi olur canım bu ay hepimiz hamiş oldugumuzu ogrenırız sen ne zaman başlıyosun calışmalara bakembayanssulusmile
nagatıffffffffffff
HADİ GEÇMİŞ OLSUN TATLIM HAYIRLISIYLA BİZDE ATLATALIM SONUÇ NE OLDU CANIM
saol canım yazdım ama sayfalar hızlı geçiyo görmedin sanırım hamd olsun hormon testi temiz çıktı korkulacak bişey yok dedi..ama kanamam devam ediyo haftaya cuma kontrole çağırdı kanama kesılmezse ilaç verecekmiş
cok teş3ekkür ederim tatlım moral verdigin icin inşallah dedigin gibi olur canım bu ay hepimiz hamiş oldugumuzu ogrenırız sen ne zaman başlıyosun calışmalara bakembayanssulusmile
TATİLDEYİM TATLIM 8 GÜN PERHİZ FİLM ÇEKİLECEK ONDAN SONRA DOKTOR NE DİYCEK BAKALIM TIKALI ÇIKMAZSA BAŞLARIZ İNŞ.
tatlım ben kaçtane negatif gördüm bilmiyorum ama bak hala uğraşıyorum allahım bidahaki aya gösterecek inş.inş.
tatlım ben kaçtane negatif gördüm bilmiyorum ama bak hala uğraşıyorum allahım bidahaki aya gösterecek inş.inş.
adetinin 3 günü diye biliyorum canım ama bende çok tecrübeli değilim bu konuda bana dün yaptı hormon testi ama adetim bitmişti sadece kanamam vardı o sebeple
tamam canım o zaman ben bekliycem ayyy inşallah doktora gitmeme gerek kalmaz bu ay hmile kalırım tabi ki sizde kızlar:Saruboceq:
son gittiğimde doktor göğsünden sıvı geliomu die sordu..
hatta sıktı bile..
yani bi göğğüslerim kalmıştı görmediği onuda elledi...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama gelmiodu öle bişii.
daha öncede hiç böle biş görmedim zaten..
proklatindenmiymiş neymiş tam anlamadım ama gelmemesi ii bişi dimi kızlar...
İYİ TATLIM İYİ ODA ÇOCUĞA ETKEN AMA NİYE AÇIP BAKMIŞ ANLAMADIM KAN TESTİNDE ANLAŞILIYO ZATİİİİİİİİİİ:uhm:
vallah bende öleeee..
Zaten bu eczacıları biz zengin edioz o kitleri ala alaaa..
Bizim işyerine yakın bi aczana varda valla adamın yüzüne bakıcak hal kalamdı bende..
Her ay gidip alıom..
Orayada gitmicem artık...
TATİLDEYİM TATLIM 8 GÜN PERHİZ FİLM ÇEKİLECEK ONDAN SONRA DOKTOR NE DİYCEK BAKALIM TIKALI ÇIKMAZSA BAŞLARIZ İNŞ.
inşallah bişey cıkmaz tatlım sizde rahat rahat calışmalara devam edersinizdualarımda hep varsınız kızlar hepinize dua ediyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?