Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar akşam yasin okuyacaz ya eğen kuranı çok iiyi okuyamıyosanız internetten mehmet emin ay dan yasin dinleyin..ben öle yapcam

yok ben direkt kan kafadan kopartıyom zati kansızım gettüde gettü

ya ben iğneden çok korkuommm..
acaip bi fobim var..
iğne görmeye bile tahammülüm yok vallaa..
nasıl kan veriorum halimi görseniz gülersiniz..
dizlerim titreye titreye gidiom.
ama buna ragmen 3 defa ameliyat olmuş biriyim..
:jeyyar::jeyyar:

valla kızlar bende çıkıcam ..
üzerinize afiyet öğle yemegim beni bekler..
soğutmadan indireyim mideme...

kızlar valla ben adetim gecmeden test yapmıyorum bir iki kere yapayım dedim negatif cıktı cok üzüldüm o yüzden sabrediyorum artıkzemuszemus

ah canım bende sevmiyorum ama 2 ameliyat geçirdim yüzlercede delikafadulden iğne allah beterinden saklasın

YOK KIZ BEN KAN LIRKEN BAKMAZSAM OLMAZ NE AMELİYATI KIZ GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÇOK olumunekankayizsmile

GÜlde tatlım sanada geÇmıŞ olsun amelıyat hıÇ olmadım canım ben daha allahım neyın hayırlısısıyla onu gÖstersın

ahamdaaa buldummm ben ne beceriksizimm yaaa kızçelerr sizleri çokkk ösledimmmm ben yokken neler oldu canım arkadaşlarımmm

ahamdaaa buldummm ben ne beceriksizimm yaaa kızçelerr sizleri çokkk ösledimmmm ben yokken neler oldu canım arkadaşlarımmm

h.g canım çok bi değişiklik olmadı..kızlar daha ayrıntılı bilgi verirler onlar benden daha çok bulunuyolar burda ama yeni arkadaşlar geldi..topic çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…