Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sen işine bak canım benimde öyle oluyor bazen. ilaçlar bitince adet olursun canım merak etme. sağol canım yaaa inşallah öyledir. öyle istiyorum ki. şu yıl bitmeden bebeğimi kucağıma almayı. ay kafayı yiyorum herhalde hep elim oğluma gidiyor sonra silip düzeltiyorum. ben kesin kafayı yedim. ama adet olunca tam yerim herhalde sempatiksalakcinni

ayy sorma kızzz gegıncı yapcem ınuda:))
HIHHHHHHHHHH CEYLAN TÜSTÜMMMMMMM alsanaalsanasmile
yaaa gelır gelmez açtım ama bakkkkk...
hoşgeldin ceylanım fazla yorma kendini canım yavaş yavaş yap sen nasılsın bebiş nasıl bakemŞeniz
yaaş yavaş mı gezım yanı:roflol:kız ezıyom başka bı iş yaptıgım yok:))
ede dandını şuan ayyy hıç yapasım da yokk..ay cnm zaman ne çabuk geçiyo yaa senın az kalmış beklenmeyen adeteee

Ulennnnnnn bİ dİl bİle Çıkaramadım bİrİ ceylana dİl Çıkarsın ben yapamıyommm

:roflol:

cok sagol canım benim gögüslerim acır onu belirti olarak pek görmüyorum ama geceleri sol kasıgımda batma gibi agrı oluyo bu ilk defa oldu o yüzden heycanlandım biraz tatlım
ınşallah kuşum bebek vardır sultandada sendede...

selam kızlar ben gelıdmm..
ama çok yoruldummm hava çok sıcak burda..
hem dınleneyım hemde sıze bakayım dedım:))
nasılsınız bkalım
hosgeldın...

haklısın canım..ama inşallah herkese gelır bu ay demii...
ay heryerim ağrio sankim.
şişti bacaklar yine
ŞenizŞeniz

benım kocış geldı ben çaktım bacılar.. lülülülülülü

ayy kızlar bugun benı görenler hamılıgın çok yakıştıgını söledıler...kılo çok yakışmış dıyolar..tartılıyorum hala aynı çıkıyorum benmı farkedemıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…